Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 26.08.2012

canca

Recommended Posts

Kako je napisao i Goksim , odmara se do 15.9 ali evo da se ipak nesto napise.

Liverpool-Manchester City 1x @ 1.60

Derbi drugog kola engleske lige odigrat ce danas na Anfieldu Liverpool i Man City. Danas svi tuku na citya ali cu ja probati upravo suprotno. Liverpool je jako promjenjiva ekipa koja igra odlicno protiv jacih ekipa a kiksa protiv slabijih. Prosle sezonu su npr dobivali Man uniteda a gubili doma od wigana i slicno. Liverpool je lose otvorio sezonu porazom od wba 3:0. Trener i Gerrard su uspjeli malo primiriti situaciju pobjedom nad Heartsomu cetvrtom pretkolu europske lige igrajuci bez kljucnih igraca Gerrarda , Skrtela , Johnsona...Man City je u prvom kolu pobijedio Southamptona 3:2 nakon sto su gubili 2:1. City je uz United i ove godine jedan od favorita za naslov i tako se ocekuje da pobjedjuje u svakoj utakmici ali mislim da danas nece ostvariti pobjedu. Liverpool je jucer doveo Sahina na jednogodisnju posudbu iz Reala i mozda zaigra danas. Mislim da bi liverpool danas mogao kreirati neko malo iznenadjenje i kvota je solidna , vrijedi probati.

Getafe-Real Madrid 2 @ 1.35

Danas nas ocekuju i druga kola spanjolske lige. U jednom od vecernjih dvoboja susrecu se domaci Getafe i Real Madrid. Getafe nije dobro krenuo u novu sezonu , u prvom kolu su izgubili od Seville s 2:1. U pripremnim utakmicama pokazali su promjenjivu igru , dobijali su ekipe tipa Lazio i Sporting a gubili od Torina i slicno. Real Madrid takodjer nije dobro otvorio sezonu. U prvom kolu je Valencia iznenadjujuce uzela bod i dopustili su vec Barceloni da se odmakne na 2 boda , i da stvar bude gora ozljedio se Pepe. U cetvrtak su igrali prvu utakmicu spanjolskog super kupa u kojemu ih je savladala Barcelona s 3:2. Mislim da ce veceras Real ostvariti pobjedu iako je Getafe neugodan protivnik jer Real nema pravo na kiks i ne smije dopustiti barceloni da se odmakne na vecu razliku.

PSG-Bordeaux 1 @ 1.65

U trecem kolu francuske lige susrecu se PSG i Bordeaux. PSG ili P$G doveo je najvise pojacanja u ovom prijelaznom roku. Najzvucnije je dakako Zlatan Ibrahimovic ali tu su jos hiago Silva , Lavezi i ostali. Od psg-a se ocekuje osvajanje francuske lige i dobar posao u ligi prvaka ali oni to nisu pokazali u prva dva kola. Prvo su na domacem terenu remizirali s Lorientom iako su gubili 2:0 , zatim su u drugom kolu uzeli takodjer samo 1 bod protiv slabog Ajaccia. Bordeaux je dobro krenuo u novu sezonu ostvarivsi dvije pobjede protiv Rennesa i Eviana , a u cetvrtak su u cetvrtom pretkolu europske lige odigrali 0:0 sa zvezdom. Mislim da ce danas psg napokon proraditi i opravdati ulozeni novac jer nakon prva dva kola vise nemaju pravo na kikseve.

Evo ponešto i od mene  :o

OFI Kreta(2,5) - Xanthi FC (z1)(1.50)

Prvo kolo grčke lige i susret dviju neefikasnih momčadi. Poznato je da je xanti klub koji prima i daje najmanje golova, te je po broju utakmica odigranih ispod 3 gola prošlu sezonu je preko 80% mečeva koje je xanti odigrao završilo ispod tri gola. Ofi je također čvrst u obrani i bez ideje u napadu. Danas je prvo kolo, a u grčkoj ligi prva kola su poznata kao najdosadnija i sa najmanje golova. Očekujem ovdje susret bez golova ili sa maksimalno jednim pogotkom.

Atlantas - Ekranas Panav. (2)(1.25)

Ovdje nemam šta previše za dodati. Ekranas je za klasu iznad svih ostalih klubova u svojoj ligi i danas se sastaje sa najlošijim klubom lige koji je katastrofalan. Ekranasu je ovo prilika za nabijanje gol razlike i vjerujem da će domaćin minimalno tri puta vaditi loptu iz svoje mreže.

ÍA Akranes/odg - Grindavik (dg1)(1.45)

Inače je poznato da ove poluamaterske lige igraju gotovo bez obrana. Danas je tu susret momčadi koje i daju i zabijaju gotovo svaku tekmu i ovdje možemo očekivati golijadu s obje strane.

Inter Turku - FF Jaro (1)(1.40)

Ako sagledamo realno inter je mnogo kvalitetnija momčad od Jara i to pokazuje i poredak na tablici. Jaro je tek ispodprosječna momčad koja ponekad zna iznenaditi, ali po svemu sudeći protiv prvog kluba lige nema šta tražiti danas.

I evo malo lov na iznenađenja:

Stoke City(PiK) - Arsenal (pik1)(2.30)

Kao što je i wenger rekao, arsenal je ove sezone najlošije složena momčad i sa najmanjom kvalitetom su krenuli u sezonu u svojoj povjesti kluba. Situacija u arsealu je katastrofalna, rasprodani najvažniji igrači, najuža klupa, pa čak i igrači poput walcota traže izlaz iz kluba. Stoke je klub koji može iznenaditi svakoga, pa tako i ovog slabašnog arsenala.

AC Milan - Samdoria  (-2,5+)   1 (manje) 1.85  

Milan u sezonu ulazi znatno oslabljen, otišli su svi igrači na kojima se temeljila igra talijana u posljednjih nekoliko godina,

Uz to ulaze u sezonu s dosta ozljeđenih igrača, između kojih je i brazilac Pato,te Abati, Ambrossini, Muntari.....

Samdorija ima solidnu ekipu, i mogli bi ugodno iznenadit ove sezone, ali mislim da neće u prvom kolu na San Siru srljat, tako da ja ovdje očekujem

mal broj golova.

Hajduk - Osijek 1 1.75

Osijek je ove sezone još neporažen, uz primljen samo jedan gol i to od rijeke u prošlom kolu,

Gledo sam tu utakmicu, i Da je sudac bio na nivou, teško bi Rijeka izvukla bod na tom gostovanju. Osijek ove sezone dobro izgleda, ali gostovanja su im uvjek bila problem, pogotovo u Splitu.   Osijeku nedostaju: Vrgoč, Šorša, Perošević, Kurtović, Pušić, Petrović.

Hajduk ove sezone dobro igra, i unatoč porazu od lokomotive od 2:0, mislim da su bolji od Osijeka, pogotovo pred domaćim navijačima.

Mislim da je koeficijent od 1.75 pretjeran i da bi realno bilo oko 1.4 - 1.5, tako da ovo treba iskoristit.

Ravensb.-KHL Medveščak Z. 2@2,0

S obzirom na vrlo dobru igru Medveda u ovim prijateljskim utakmicama, mišljenja sam da će i danas dobiti.

Koeficijent je poprilično dobar i vrijedi odigrati pobjedu Medveda @2,0

18/08/2012 Prijateljske klupske utakmice EC VSV Villach vs. KHL Medveščak Z. 3 - 2:3

16/08/2012 Prijateljske klupske utakmice Stavanger Oilers vs. KHL Medveščak Z. 3 - 3:6

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use