Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 17.8.2012.

rushfireglider

Recommended Posts

Pozdrav svima, ovo je moj prvi post na forumu..

Zagreb - Slaven Belupo  2  2,50 1:2

Kao što znate, Zagreb je dosada najlošija momčad HNL-a, s 4 poraza, dok Slaven ima 3 pobjede i 1 poraz.

Ovaj par igram zato jer mislim da je Slaven puno bolja i kvalitetnija ekipa, dok Zagreb dosada nije pokazao neku kvalitetu i u lošoj su formi.

Jedino što bi ovdje moglo predstavljati problem je to da Zagreb uzdigne baš ovu utakmicu, no mislim da im Slaven to neće dopustiti.

Mislim da je koeficijent na Slaven odličan, i da se isplati riskirati i odigrati ovaj par u singlu sa nešto većim ulogom.

Evo jedan članak sa sportneta o utakmici, koga zanima:

http://www.hrsport.net/vijesti/445258/nogomet-1-hnl/crnac-imamo-priliku-dokazati-da-pripadamo-vrhu/

Bok svima,

eto taman htio napisati kako ću igrati na Slaven danas :D i vidim da je jedini post >>SLAVEN 2 :D

A ništa onda :D

Još ću uz Slaven uzeti

1. Lille-Nancy f+2 @ 2,15 SS

Mislim da je Lille definitivno bolja momčad i danas smatram da dobivaju @1,45.. malo mi je to premali koef pa sam odlučio Hendy odigrati.

Do sada je lille dobivao sa dosta razlike pa šta nebi i danas :)

20/05/2012 Liga 1 Lille vs. Nancy 4:1

06/08/2011 Liga 1 Nancy vs. Lille 1:1

07/05/2011 Liga 1 Nancy vs. Lille 0:1

19/01/2011 Liga 1 Lille vs. Nancy 3:0

02/05/2010 Liga 1 Lille vs. Nancy 3:1

Doma su pretežno prolazili hendikepi ..

2. Detroit-Baltimore 1@1,35

Starting Pitchers

Baltimore: Hunter (4-7, 5.54 ERA)

Detroit: Verlander (12-7, 2.46 ERA)

Mislim da ovo danas sa Verlanderom prolazi... čak možda i hendy -1,5 @ 1,75 je ok za uzeti.

Igrali su 13,14,15 / 7:

Fri 7/13 DET 7, @BAL 2 Recap

Sat 7/14 @BAL 8, DET 6 Recap

Sun 7/15 DET 4, @BAL 0 Recap

Neću više :)

U sistem ću danas probat još :

Istres-Chateauroux 1@2,00

Caen-Clermont Foot 1@2,00

Pozdrav !

Tappara - Pardubice 1 2,20 Ovde ocekujem pobjedu Tappare koja se jako pojacala za ovu sezonu, vec su odigrali jednu pripremnu tekmu i oderali Ilvesa koji je po meni u rangu Pardubica sa 6-1. Pardubice vise nisu ni blizu proslogodisnje ekipe jer su ih dosta napustili igraci.Sam trener i strucni stab su izjavili da ovo takmicenje za njih preskupo i da ce igrati kao prijateljsku tekmu

IFK Helsinki - Mannheim X2 1,80 Ovde ocekujem tvrd otpor njemackog prestavnika koji zeli po svaku cijenu da se docepa cetvrtfinala ovog turnira, nisu mnogo mijenjali od prosle super uspjesne sezone, uigrani su i idu na pobjedu bas mi se cini da je kladara pogrijesila sa postavnjanjem koeficijenata. HiFK dosta oslabljen najbolja dva igraca su se povrijedila njihov vratar koji ih je prosle sezone stalno vadio i branio nemoce je otisao upravo u Manhajm.

Kapfenberg SV - First Vienna 1 1,75 Viena ove godine ima ogromne financijske probleme, prodali su sve sto je valjalo i popunili mjesta sa juniorima jos su im dva igraca povrijedjena a vec ovako malan i nekvalitetan kadar. Kapfenberg uvjek jak posebno kod kuce, kolka je nesreca kod vijene pokazuje da ce vjeroivatno opet iz pocetka igrati trener omladinske momcadi za prvu momcad.

+4,5/Čilić M.-N.Đoković-2-1.75 SS

+3.5 -2-1.45

Čilić ne igra onako lagano kao što je igrao na zemlji, ovdje se dosta muči i uz lagani ždrijeb je daleko dogurao , ali za njega je danas završen turnir i može se pripremat za US open,Đoković igra dobro gazi sve pred sobom , usavršio je vraćanje protivničkog servisa i jedan je od igrača koji se ne štedi tijekom meča, ono što me vuče ovdje da odigram je to kad Čilić počne gubit brzo se raspadne i pitanje je samo s koliko če razlike izgubit.Čilić ulaskom u Četvrtfinale dolazi na samo 100 bodova zaostaka za 12 Almagrom na ljestvici.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use