Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 16.08.2012

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

Košarka ŽENE EP 20 DIV. A - Mađarska

Litva(20)(kž)-Latvija(20) 13:45h 1 @ 1.40 Supersport  // 71:66

1.16 bet365 (kvota bila 1.50)

1.14 bwin (kvota bila 1.20)

Kaj se ovog tiče nemam nikakve ni informacije, ni išta...dakle kvota u bet365 skresana, bwin još malo spustio a SS još uvijek drži solidnu kvotu od 1.40 na ovaj par...svima je jano da su to žene, još k tome napomenimo do 20 godina...međusobno su odigrale 1 meč i tada je Litva dobila 76:67 bilo je to 16/07/2011...pa evo pošto trenutno nemam nikaj za igrat danas...ovo ču uplatiti za neki sitniš tek tolko da se ima kaj pratit dok ne smislim neki ludi tiket za večeras...ko prati sretno nam bilo...

pozdrav svima.

Jedno vrijeme nisam bio aktivan iz razloga sto sam rekao da cu se odmoriti od kladjenja

3 mjeseca i tako je bilo .

Najbitnije da od 01.08 do danas sam igrao 9 parova i sve pogodio

kvote od 2.5 do 5 tako nesto..

Savjet ako ste u losoj seriji odmorite par mjeseci zaboravite kladionicarski zivot i svo ostalo..

a ovo da kazem jedan par i ako ga ja necu igrati ali prosle godine sam pao na njemu bruku kesa

Figueirense - Santos 

ovdje je najvjerovatnije saradnja prekinuta al tacno cemo znati

nakon ove sezone ako nasave onda je red da Santos odnese pobjedu.

I da nije tako mislim da Santos sada kada je kompletan moze FIG da razbije..

Pa eto jedna 2 i ako je ja necu igrati ..

Sretno ako neko isprati ovaj par.

U 18 Bosna -  u 18 Crna gora

1 8/10

??? ??? ???

Kosarka je u pitanju bila.Kasno sam vidio ovaj par mislio sam da se igra sutra i ovo je moj 10 par pogodjen.

Kvota je mala al eto nisam mogao da ne odigram jer je Bosna najkvalitetnije U 18 momcad uz to igraju kuci mislim

da ce osvojiti !

Bosna i Hercegovina U18

82

Crna Gora U18

72

U 18 Bosna -  u 18 Crna gora

1 8/10

??? ??? ???

Kosarka je u pitanju bila.Kasno sam vidio ovaj par mislio sam da se igra sutra i ovo je moj 10 par pogodjen.

Kvota je mala al eto nisam mogao da ne odigram jer je Bosna najkvalitetnije U 18 momcad uz to igraju kuci mislim

da ce osvojiti !

Bosna i Hercegovina U18

82

Crna Gora U18

72

Zbunilo me što nije bilo niti riječi o paru...pa zbog toga  ??? ...ali sve 5 majstore...sutra onda nastavak u lov na 11 par...:D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use