Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 10.08.2012

canca

Recommended Posts

U iscekivanju jucerasnja 2 para , danas ovako.

Hrvatska-Crna Gora 1x @ 1.50

Prvi polufinalni mec u vaterpolskom dijelu turnira igraju Hrvatska i Crna Gora. Hrvatska je pokazala odlicnu igru tijekom citavog turnira. Redom su pobjedjivali : Grcku 8-6 , Spanjolsku 8-7 , Italiju 11:6 , Australiju 11:6 , Kazahstana 12:4 i u cetvrtfinalu SAD 8:2. Crna Gora nije odigrala kako su oni ocekivali , poceli su nenadanim porazom od SAD-a 8:7 , zatim su pobijedili Madjarsku 11:10 , remizirali su s Srbijom 11:11 , zatim su nanizali dvije pobjede u grupi , Rumunjska 12:8 i Velika Britanija 13:4. U cetvrtfinalu su pobijedili Spanjolsku 11:9. Mislim da ce danas nasi ostvariti pobjedu jer su trenutno kvalitetniji od Crne Gore , koja je pokazala nesigurnost na ovom turniru. Za svaki slucaj sam se ogradio sa x-om jer je Crna Gora uvijek bila neugodan protivnik ali mislim da danas nasi dobivaju.

Španjolska-Rusija 1x @ 1.35

Olimpijski kosarkaski turnir stigao je do polufinala , a polufinalni dan otvaraju Spanjolska i Rusija. Spanjolska je digla veliku buru nakon utakmice s Brazilom jer je u tom mecu pobjednik u polufinalu trebao ici na SAD. Spanjolska je vodila citavu utakmicu da bi odigrala katastrofalnu zadnju cetvrtinu koju sam i sam gledao i po meni bilo je namjesteno jer je bilo preocito. Spanjolska je u grupi redom pobjedjivala Veliku Britaniju , Kinu i Australiju da bi zadnja dva meca izgubili , od Brazila i od danasnjeg protivnika Rusije. U tom mecu Spanjolska je vodila cak i s 20 razlike da bi na kraju izgubili. Rusija je pokazala odlicnu igru na ovom turniru , igraju odlicnu obranu predvodjenu svojim najboljim igracem Kirilenkom. Izgubili su samo jednu utakmicu , u zadnjem kolu od Australije kada su primili tricu u zadnjoj sekundi. Danas nas ocekuje jako zanimljiv dvoboj ali ja mislim da ce se Spanjolska nekako provuci pored sjajne Rusije , iako bi vise volio da ih izbace Rusi ali mislim da nece to ponoviti drugi put za redom.

Hrvatska-Francuska 1x @ 1.75

U rukometnom dijelu turnira ocekuje nas finale prije finala , dvoboj Hrvatske i Francuske. Hrvatska je prikazala odlicnu igru na turniru , i jos nemaju poraza , redom su pobjedjivali Koreju 31:21 , Srbiju 31:23 , Mađarsju 26:19 , Dansku 32:21 , Spanjolsku 30:25 i u cetvrtfinalu Tunis 25:23. Francuska je imala dosta laksu grupu od Hrvatske ali ipak nisu uspjeli zavrsiti na prvom mjestu. Pobijedili su Argentinu 32:20 , Tunis 25:19 , izgubili od Islanda 30:29 , i u zadnjem kolu u grupama pobijedili svedsku 29:26. U cetvrtfinalu ih je cekala jaka Spanjolska koja je vodila vecinu utakmice da bi na kraju Francuska okrenula i u zadnjoj sekundi zabila pobjednicki gol , iako je francuski igrac nagazio na crtu suci to nisu primjetili i gol je priznat. Ja danas tipujem na Hrvatsku koja je pokazala bolju igru na ovom turniru , iako je imala problema u cetvrtfinalu mislim da ce danas ostvariti pobjedu. Ovaj tip je i dijelom navijacki jer ipak to su Francuzi velika sila i nece nam biti nimalo lako ali vjerujem u nasu pobjedu !

Hrvatska(vm)-Crna Gora (1/2 fin) 1 pet 16:40 1,90

Ovo su dvije podjednake ekipe, ali na olimpijskim igrama Hrvatska je pokazala vise, pogotovo u posljednjoj utakmici kada nisu prvih 19 minuta primili gol.

S druge strane Crna gora je lose pocela igre porazom protiv SAD, iste te momcadi koju je Hrvatska pobijedila 8:2 u cetvrtfinalu, no kasnije je podigla formu sto je rezultiralo pobijedom protiv spanjolske u cetvrtfinalu. Ovo ce biti teska utakmica ali ako Hrvatska nastavi igru iz prosle utakmice sigurno pobijeduju.

Hrvatska(rm)-Francuska 1 pet 21:30 2,10

Francuska vise nije ona koje je bila pred 3 godine, sretno su prosli protiv spanjolaca, a i zadnji susret sa hrvatskom mnogo govori. Hrvatska igra odlicno, bolje nego u Ateni 2004, obranu igraju sjajno i mislim da bi danas mogli razbit Francuze.

Italija(vm)-Srbija (1/2 fin) 2 pet 20:50  1.55

Srbija, glavni favorit igara protiv Italije koja ne igra onako dobro kao prosle godine i ocekujem laku pobijedu Srbije

Italija(vm)-Srbija (1/2 fin) 2 pet 20:50  1.55

Srbija, glavni favorit igara protiv Italije koja ne igra onako dobro kao prosle godine i ocekujem laku pobijedu Srbije

ja bi ovdje rađe uzeo koef od 3.20 na italiju, neigraju oni tako loše, srbija jako loše igra kad imaju igrača manje i crna gora je na to izvukla bod

talijani imaju najboljeg golmana i dobru obranu i mislim da mogu parirat srbima i iskoristit igrača više da dođu do pobjede, a koeficijent je odličan...

u svakom slučaju je bolje izbjeć ovaj par nego riskirat s 1.55.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use