Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 09.08.2012.

canca

Recommended Posts

-5,5/N.Đoković-Querrey S. 2 1.55

Danas se u trecem kolu mastersa u Torontu susrecu prvi nositelj Novak Djokovic i Sam Querrey. Djokovic ima dobru sezonu iza sebe osvojio je Australian Open i Miami , igrao finala Roland Garrosa , Rima , Monte Carla , polufinala Dubaia , Olimpijskih igara , Wimbledona.. Na ovom turniru je u prvom kolu bio slobodan , u drugom ga je cekao Tomic kojega je savladao 6-2 6-3. Sam Querrey ima solidnu sezonu iza sebe , osvojio je turnire u Los Angelesu i Sarasoti , igrao je polufinala Washingtona i Queensa. Do treceg kola ovoga turnira dosao je pobjedama nad Melzerom 6-3 6-2 i Nishikoriem 6-2 6-3. Moj tip za danasnji mec je da Querrey ne gubi s vise od 5 razlike. Razlog je sto je hard odlicna podloga za servisere , a Querrey ima odlican servis koji je jako tesko vracati , i u dobroj je formi i mislim da ga Djokovic nece razvaliti.

9,5/A.Murray-Raonic M. 2 @ 1.60

U trecem kolu mastersa u Torontu susrecu se takodjer Andy Murray i Milos Raonic. Andy Murray trenutno je u odlicnoj formi , prosli tjedan napravio je rezultat karijere osvojivsi zlatnu medalju na Olimpijskim igrama razvalivsi Federera u finalu , a takodjer je s Robson osvojio srebrnu medalju u mjesovitim parovima. U prvom kolu ovoga turnira bio je slobodan , a u drugom je pobijedio Cipolu s 6-1 6-3. Milos Raonic kanadski je tenisac koji ce danas imati veliku podrsku publike. Mladi je tenisac koji posjeduje odlican servis koji je jako tesko braniti i svi imaju problema s njim. U prvom kolu ovoga turnira bio je slobodan , a u drugom pobijedio je Troickog s 6-3 6-4. Moj tip za ovaj mec je over gemova prvi set , jer mislim da nece biti puno prilika za brejk , posebno na Raonicev servis i da bi prvi set mogao otici cak u tie break. - predao Murray prije pocetka meca

Mura-Arsenal K. (1:0) 2 @ 1.85

Danas su u svijetu nogometa na rasporedu uzvartni mecevi treceg pretkola a u jednom od njih susrecu se i slovenska Mura i ukrajinski Arsenal. Ima jedna zanimljivost sto se tice ovoga meca , Arsenal je prvi mec dobio uvjerljivo s 3:0 , da bi nakon utakmice rezultat bio registrovan 3:0 za Muru jer je treci gol za Arsenal postigao kamerunac Eric Matoukou koji je bio pod suspenzijom jos od vremena kada je igrao za Genk. Ovo je bio veliki udarac za kijevski Arsenal koji ce danas morati krenuti svom snagom i razbiti Muru. Arsenal je puno jaca ekipa od Mure koja je u velikim problemima i koja se nekako probila do 3. pretkola. Mislim da ce Arsenal danas dobiti s hendikepom a kvota je sasvim dobra 1.85. Arsenal mora ici na sve ili nista i ocekujem 2 ili 3:0. Sretno.

decki nemojte se kladit,nema od toga zivota! svako kome ide klada i ko dobiva a ti su rijetki ne koriste forume,i ne pisu analize,nekad je bilo lagano pogadat parove,danas je to nemoguce,dns me bilbao pojeo,belupo ih nadigra i pobijedi  jucer basel,prekjucer nemam pojma ko i tako unedogled,ja sam odusto od kladenja na mj dana ali sam se vratio i za 3 dana 300 kn minusa opet! ostavljam super sport!!!!!

decki nemojte se kladit,nema od toga zivota! svako kome ide klada i ko dobiva a ti su rijetki ne koriste forume,i ne pisu analize,nekad je bilo lagano pogadat parove,danas je to nemoguce,dns me bilbao pojeo,belupo ih nadigra i pobijedi  jucer basel,prekjucer nemam pojma ko i tako unedogled,ja sam odusto od kladenja na mj dana ali sam se vratio i za 3 dana 300 kn minusa opet! ostavljam super sport!!!!!

Zašto nisi igro na Belupo ? 8)

Zašto nisi igro na Belupo ? 8)

Sta igras na Bilbao,kada im pobjeda nije vazna, igrali su koliko im je trebalo, ne biras dobre utakmice.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use