Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 06.08.

ivagami

Recommended Posts

Bok dečki, nekako ste slabo aktivni - nadam se da je to zbog činjenice da ste svi na moru te da ćete se vratiti sa svojim savjetima i prognozama.

Evo ja ću danas otvoriti ovu temu sa jednim svojim tipom:

Hrvatska - Španjolska 1 - 1,85 ili za hrabrije

Hrvatska(h-1,5)-Španjolska - 1 - 2,10 :)

Mislim da nećemo imati problema sa Španjolcima jer po meni i nisu pokazali neku prejaku igru, a smatram da su naši dečki itekako motivirani.

Bok dečki, nekako ste slabo aktivni - nadam se da je to zbog činjenice da ste svi na moru te da ćete se vratiti sa svojim savjetima i prognozama.

Mislim da nećemo imati problema sa Španjolcima jer po meni i nisu pokazali neku prejaku igru, a smatram da su naši dečki itekako motivirani.

slazem se s tobom u potpunosti kaj se tice nasih i ja vjerujem da do kraja necemo izgubit utakmicu,ali opet danas bi rade preskocio ovaj par radi raznoraznih mogucih kalkulacija.Nadam se da grijesim ali to je moje misljenje :-)

Nema danas nikakvih kalkulacija, goluza ide po 5 pobjedu danas.

slazem se s tobom u potpunosti kaj se tice nasih i ja vjerujem da do kraja necemo izgubit utakmicu,ali opet danas bi rade preskocio ovaj par radi raznoraznih mogucih kalkulacija.Nadam se da grijesim ali to je moje misljenje :-)

TENIS M-Pozoblanco - tvrda podloga

Marti J.-Poch Gradin C. 1 @ 1.25 20h

Ne pratim baš puno tenis...ali svejedno nije li ovo malo prevelika kvota?...realno oko 1.10 bi trebalo bit...pa ak more mišljenja teniskih ekperta ko zna malo više o njima...

http://www.tenisrezultati.com/atp/mec/javier-marti-VS-carlos-poch-gradin/pozoblanco-challenger-2012/

Na kraju svega otkazano...:D

TENIS M-Pozoblanco - tvrda podloga

Marti J.-Poch Gradin C. 1 @ 1.25 20h

Ne pratim baš puno tenis...ali svejedno nije li ovo malo prevelika kvota?...realno oko 1.10 bi trebalo bit...pa ak more mišljenja teniskih ekperta ko zna malo više o njima...

http://www.tenisrezultati.com/atp/mec/javier-marti-VS-carlos-poch-gradin/pozoblanco-challenger-2012/

ja mislim da bi ovo trebalo doci , ali opet to je challenger nikada nije sigurno. Marti je mladji 10 godina ali je bolji puno i razlika je 600 mjesta na ATP listi. Prosle godine susreli su se jednom i Marti je slavio 7-5 6-4 i mislim da bi danas trebao ponoviti to.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use