Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 31.07.2012.

Frle

Recommended Posts

već dugo nije bilo ovako dobre ponude i ovolko zicera... vaterpolo: srbija više od 16 golova (1,85), hrvatska više od 8 golova

rukomet: mađarska tip 2 (1,25), hrvatska tip 1 (1,6), švedska više od 38 golova(1,85)

nogomet: panathinaikos tip x2, anderlecht tip 1

košarka: brazil tip 2

za hrvatsku u rukometu garantiram da dobiva.... tek sad će osjetiti snagu prave hrvatske... srbija više od 16 golova mi se čini kao najveći zicer dana...utrpali su mađarima 14 a kamoli ovima jadnicima iz britanije...preko 20 idu srbi danas... ta dva para bi uzeo za veći ulog, jer prolaze 100%....

već dugo nije bilo ovako dobre ponude i ovolko zicera... vaterpolo: srbija više od 16 golova (1,85), hrvatska više od 8 golova

rukomet: mađarska tip 2 (1,25), hrvatska tip 1 (1,6), švedska više od 38 golova(1,85)

za hrvatsku u rukometu garantiram da dobiva.... tek sad će osjetiti snagu prave hrvatske... srbija više od 16 golova mi se čini kao najveći zicer dana...utrpali su mađarima 14 a kamoli ovima jadnicima iz britanije...preko 20 idu srbi danas... ta dva para bi uzeo za veći ulog, jer prolaze 100%....

Anderlecht je sutra .....  ;)

U Super sportu su stavili 22,5 gola na Srbe :(

Sorri ...sad sam skužila da se odnosi na vaterpolo a ne na rukomet.... my bad

Kak je lepo videti da je i mlada dama među nama... ;D ...lijep pozdrav za nju... :)

Dynamo Kyiv-Feyenoord 1 @ 1.70 (Supersport) 19h /// 2:1

Večeras nas očekuje dvoboj 3. pretkola lige prvaka...Dynamo dočekuje feyenoord...Feyenoord je ekipa sastavljena večinom od domačih igrača, ne barataju mnogo sa strancima...a osim toga vrlo su mlada ekipa...dolaze u goste ekipi Dynama koja je vrlo dobro ušla u sezonu ukrajinske lige 3 utakmice 3 pobjede...Dynamo je ove sezone dosta uložio u ekipu i doveo nekoliko pojačanja Raffael, Kranjčar, Veloso, Ruben...te ono što je sigurno očekuju mnogo ove sezone...prije svega ulazak u grupnu fazu lige prvaka...s obzirom na sve navedeno očekujem pobjedu domačina...pa čak i sa 2 razlike s obzirom da očekujem da će riješiti pitanje prolaska odmah u prvom dvoboju...sretno...

Pozdrav svima evo i mene nakon nekoliko dana , vratio sam se s mora pa krenimo s dobitnim tiketima :D

Srbija over 16,5

Kolega je vec napisao , meni se takodjer ovaj par prvi svidio.

Din. Kiev - Feyenoord 1 1.80 ili 1x 1.15

Ja sam 1x vezao sa Srbijom over , a vidim da se vec pisalo o ovome paru pa da ne duljim kopirat cu sa jednog bloga tekst.

Liga prvaka, kvalifikacije, prva utakmica. Dinamo je doveo nekoliko dobrih pojačanja kako bi skinuo Shaktar s trona. Doveli su Rubena iz Villarreala, Velosa iz Genoe, Kranjčara iz Tottenhama... ukupno su potrošili oko 35 miliona Eura! Pored toga su i u takmičarskoj formi jer je ukrajinska liga već počela (3 utakmice, 3 pobjede).

Feyenoord je prošle godine iznenadio i zauzeo drugo mjesto u Nizozemskoj ligi. No ekipu su napustila čak četiri bitna igrača: kapetan Ron Vlaar je otišao u Aston Villu, najbolji strijelac Guidetti se vratio u Man City, a otišli su i veoma bitni vezni igrači El Ahmadi (Aston Villa) i Bakkal (Dinamo Moskva). Pojačanja su mladi i neiskusni igrači iz lige, a tim još nije ni uigran.

ekipa, pozdrav svima.. evo me nakon duuge pauze!

naletija san na jednu lipu kvotu pa eto da podilin s nekin, nadajmo se da je prolazno.

košarka:

francuska - argentina 2 @1,55  sretno!

Bilo bi lijepo da napišeš barem nešto o tome... ;D

Mislim zbog toga što je moje mišljenje da bi Francuzi sa Parkerom mogli iznenaditi...

Francuska-Argentina 71:64

Nasmrdio sam iznenađenje...zbog toga i upitah razlog zbog kojeg igraš...

ekipa, pozdrav svima.. evo me nakon duuge pauze!

naletija san na jednu lipu kvotu pa eto da podilin s nekin, nadajmo se da je prolazno.

košarka:

francuska - argentina 2 @1,55  sretno!

Bilo bi lijepo da napišeš barem nešto o tome... ;D

Mislim zbog toga što je moje mišljenje da bi Francuzi sa Parkerom mogli iznenaditi...

ovdje bolje uzet over koševa..

Ja danas gledam malo ponudi i nesto mi zapelo za oko... istina da je ovo rizicno ali mislim da vrijedi probati za manji ulog!

Gimnastic - Espanyol (oba tima daju gol u 1.pol)   @4,10

-mislim da spanjolscima to ne bi trebao biti problem, uostalom i prijateljska utakmica je tako da mi je ovo veoma izgledno...

SRETNO ako će neko pratiti :)

Proslo ko metak... nesto smo danas u plusu 300kn :) nadam se da neko igrao ovo!

pozdrav svima  ;)

malo bejzbola za večeras

boston-detroit....boston daje više od 3,5 runa

texas-angels....texas daje više od 4,5 runa

ulog 250kn

dobit 814kn

što reći o verlanderu? činjenica jest da je među top pet bacača lige, ali nije to onaj verlander iz prošlih sezona pa sam se odlučio pokušati kapitalizirati relativno nisku granicu na boston jer ipak je boston definitivno jedan od najjačih napada lige sa izvrsnim igračima u rotaciji koji svojim kvalitetnim udaranjem daju bostonu uvijek prednost više...

texas - hm, baca weaver. jest da je možda broj jedan bacač lige, ali ono kaj su mu uradili na prošloj utakmici u texasu mislim da nije zaboravio i da će pokušati bacati dosta opreznije pa se nadam dobrom napadačkom učinku domaćih i na ovoj utakmici barem o prvih par izmjena dok se ovaj ne stabilizira, jer hoćeš-nećeš ako ti netko uvali 15 runova kao njemu prošli put onda to mora ostaviti traga...

pozdrav ;)

Frle moj prijatelju.... :)

Sve prepisah od tebe.... osim vaterpola hrvatska i winn ticket za 50 kuna dobih 550 :) :) :)

Hvala.... imala sam pauzu od nekih mjesec dana i jučer uplatim i eto :D

Frle moj prijatelju.... :)

Sve prepisah od tebe.... osim vaterpola hrvatska i winn ticket za 50 kuna dobih 550 :) :) :)

Hvala.... imala sam pauzu od nekih mjesec dana i jučer uplatim i eto :D

heh,ajde drago mi je da si izbjegla ovaj vaterpolo i dobila... znao sam da me jedino to može sjebat al jbg...nadam se da će danas biti nešto :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use