Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 28.08.2012.

Ptolemej

Recommended Posts

Za početak dana evo s obzirom na rezultate 3. treninga po stazi Hungaroring koja se osušila očito je da Red Bullovi postižu odlične rezultate i lapna vremena,najbolji je bio Mark Webber sa vremenom 1.21.550,dok je npr. Jenson Button koji ne briljira za vrijeme svih treninga postigao vrijeme 1.22.233 a PSK kladionica daje duel Weber - Button 1.90 - 1.70 i tu ću uzest okladu na Webbera(bitna činjenica je da se predvidja suho vrijeme za razliku od sutrašnjeg dana)

Još ću uzet veslanje (M) dvojac bez kormilara

Pobjednik Novi Zeland 1,25 Jednostavno nemaju pravog suparnika i po svim prijašnjim rezultatima novozelandjani su veliki favoriti

Kasnije više od mene

ŽENE OLIMPIJSKE IGRE

Rukomet

V.Britanija(h+12,5)-Crna Gora 2 @ 1.70 20:30h 19:31

Mislim da je kvaliteta daleko na strani igračica Crne gore...granica je vrlo pametno postavljena od strane kladionica...i veoma primamljiva...u dvije dosadašnje međusobne utakmice slavile u Crnogorke sa +15 i + 16 razlike...s obzirom da sada igraju na domačem terenu i da su ovo olimpijske igre kladionice očekuju dobru igru i veliku borbu domačih rukometašica...no ja očekujem nešto baš sasvim suprotno...sigurno je da če ''grist'', no bez obzira na to očekujem jednosmjernu utakmicu i ozbiljan nastup Crnogorki, te pobjedu sa najmanje 17-18 golova razlike...

MUŠKARCI OLIMPIJSKE IGRE

Tenis

Del PotroJM(h-3,5)-Dodig I. 1 @ 1.45 19:00h 6:4 6:1

S obzirom na katastrofalnu formu Dodiga, i s obzirom da je Del Potro klasa više ovaj hendikep mislim da vrlo lako prolazi dovoljan je 1 brejk u svakom setu...

Pozdrav ekipi...počele su OI vrijeme je da počnemo loviti iznenađenja...a na takvim natjecanjima uvijek ih ima...uz to lijep pozz onima koji se bučkaju na moru...neka operu nogice u moru i za nas kontinentalce... ;D :)

F1 listić dueli: Kimmi-Schumi 1 + Webber-Hamilton 2 = 2,2

Kimmi je izjavio da je konačno zadovoljan cjelokupnim bolidom šta i pokazuje kroz treninge. Mercedesi ovdje baš i ne izgledaju dobro pa sam se odlučio za ovo. Dvojio sam možda da igram na Kimmija protiv GroŽana,ali me odagnao h2h između njih dvoje.

Drugi par....pa Hami je malo zaostajao iza Webbera na 3 treningu,dok je prije toga bio nezaustavljiv,letio je....

Eto,živi bili pa vidjeli...

pozz svima,moj par dns je Dinamo-Cibalia,hendikep dinama 1.75,igram to jer cibalija je u rasulu,igraci ozlijedeni,trener smijenjen jucer,frend gegic mi dns igra u prvom sastavu,dosao je iz Nk Krk,slaven im je lagano utrpao 3 komada na domacem terenu,mislim da moze i 3 razlike dinamo dobit,vidjelo se da je dinamo u grcu i da nije to ona prava igra,ali posto su prosli bugare ,dic ce se mentalno i ja sam uvjeren da ce danas dat 2 razlike cibaliji...sretno svima !btw i ja igram hend -3.5 na del potra to mi se cini realnim..i cekam jos prognoze da ko stavi za bejzbol,yankkesi,arizona pittsburg me privlace ali nisam ekspert za bejzbol...

Kimmi je izjavio da je konačno zadovoljan cjelokupnim bolidom šta i pokazuje kroz treninge. Mercedesi ovdje baš i ne izgledaju dobro pa sam se odlučio za ovo. Dvojio sam možda da igram na Kimmija protiv GroŽana,ali me odagnao h2h između njih dvoje.

Drugi par....pa Hami je malo zaostajao iza Webbera na 3 treningu,dok je prije toga bio nezaustavljiv,letio je....

Prolaz i prije Q3

Prolaz i prije Q3

kakav prolaz on je igro na webbera sam se zajebao pa je stavio umijesto 1 dvojku , pogledaj koeficient , 2,2 je bio koef na webbera , a na hamiltona 1,4

Prolaz i prije Q3

kakav prolaz on je igro na webbera sam se zajebao pa je stavio umijesto 1 dvojku , pogledaj koeficient , 2,2 je bio koef na webbera , a na hamiltona 1,4

sinko,pričaš gluposti...Igrao sam ta 2 para i ukupni je koef na ta 2 para 2,2....Ne znam po kojoj logici bi igrao na Webbera.....U glavnom,manje bitno šta ti misliš,bitno da sam dobio...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use