Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

četvrtak 26.7.. listić dana

vedry99

Recommended Posts

jučer laganini prošao listić.. trenutno stanje: +887kn

Arizona-NY Mets 1 1,60

Cleveland-Detroit, Cleveland under 3,5 1,60

ulog:187kn

dobitak:456kn

Za Detroit baca Verlander koji u zadnje vrijeme baca odlično, baš onako kakvog ga ja želim da sam siguran da se mogu kladiti na te utakmice. U zadnje 3 utakmice je ukupno dozvolio 3 runa kroz ukupno 25 inninga. teško da slabašni napad Clevelanda danas može preko ove granice, ako Chicago WS-i nisu mogli preko 2 kroz 8 inninga, a ta dva napada bolje da ne uspoređujem..

Što se tiče arizone igram na njih jer za Metse starta Matt Harvey kojemu je ovo prva utakmica u MLB-u, a svi vrlo dobro znamo kako takve utakmice završavaju.. Naravno da ruka zadrhti na početku i da te uvijek razbiju u prvoj utakmici za dobrodošlicu u ligu tako da ne očekujem ništa manje ni danas. Za Arizonu starta Miley koji ima vrlo dobre brojke ove sezone i vjerujem da može držat Metse niže nego Harvey Arizonu pa zato igram na pobjedu Arizone... sretno

Lako je moguće da i prođe Arizona over 4,5 1,75 te Arizona 1. inning 1 3,00...

sretno

jučer laganini prošao listić.. trenutno stanje: +887kn

Arizona-NY Mets 1 1,60

Cleveland-Detroit, Cleveland under 3,5 1,60

ulog:187kn

dobitak:456kn

Za Detroit baca Verlander koji u zadnje vrijeme baca odlično, baš onako kakvog ga ja želim da sam siguran da se mogu kladiti na te utakmice. U zadnje 3 utakmice je ukupno dozvolio 3 runa kroz ukupno 25 inninga. teško da slabašni napad Clevelanda danas može preko ove granice, ako Chicago WS-i nisu mogli preko 2 kroz 8 inninga, a ta dva napada bolje da ne uspoređujem..

Što se tiče arizone igram na njih jer za Metse starta Matt Harvey kojemu je ovo prva utakmica u MLB-u, a svi vrlo dobro znamo kako takve utakmice završavaju.. Naravno da ruka zadrhti na početku i da te uvijek razbiju u prvoj utakmici za dobrodošlicu u ligu tako da ne očekujem ništa manje ni danas. Za Arizonu starta Miley koji ima vrlo dobre brojke ove sezone i vjerujem da može držat Metse niže nego Harvey Arizonu pa zato igram na pobjedu Arizone... sretno

Lako je moguće da i prođe Arizona over 4,5 1,75 te Arizona 1. inning 1 3,00...

sretno

E Verlanderu... nemam riječi.. dobivenu utakmicu izgubiti.. O Arizoni da ne govorim.. Ne mogu debitanta nijednom probit.. Istina da je dečko odbacao vrhunski i postavio novi rekord u broju strikeoutova na debitantskim utakmicama.. Imao je 11 strikeoutova kroz 5 1/3 inninga što je vrhunski rezultat i svaka mu čast na tome.. Uglavnom preloše za mene i opet je stanje MLB 2012 na +700kn...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use