Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 25.07.2012

Sebek

Recommended Posts

Din. Zagreb - Lodogorets  /odg   1.90 (1:1)

Mislim da je to dobra kvota za takva dva kluba... Dinamo nije bas pokazo nesto u Ludogoretsu a oni su iznenadili igrom pa osobno mislim da bi ovo bilo dobro odigrat..

(ako netko zeli riskirat, moze staviti cak i pik 2  2.65)

Vardar Skopje - Bate Borisov / odg3+  2.10 (2:3)

U prvoj utakmici Vardar je u Bjelorusiji pokazao veoma dobru igru i zabio 2 gola pa smatram da se nece samo tako predati i da ce obje momcadi zabiti barem 2 gola...

(ili mozda cak staviti 1x 1.70)

AS Roma - Liverpool / pik 1  2.10

Iako je to prijateljska utakmica smatram da ce Roma sigurno igrati u punom sastavu (kao utakmicu prije). Cijelu sezonu u seriji A najvise puta su zabili u prvome poluvijremenu pa mislim dda bi mogli iznenaditi Liverpool koji je imao veoma losu sezonu iza sebe.

(ne bi bilo lose odigrat i 1.p.  1   3.30)

Tko voli nek izvoli :P ;D

samo da se nadovežem na ovaj Roma-Liverpool... najbitnija stvar u ovoj utakmici je ta da se ova utakmica igra u Bostonu na stadionu Boston Red Soxa( živo me interesira kako će ovaj stadion pretvorit u nogometno igralište) povodom 100 godina Fenway Parka(stadiona). Vlasnik kluba Boston Red Soxa je ujedno i vlasnik Liverpoola i jako teško da u ovakvoj utakmici Liverpool gubi.. Kad se sve zbroji jako teško da će izgubit... ja osobno neću igrati ništa na tu utakmicu ali sam mišljenja da Liverpool ovo nikako ne gubi..

nije me bilo nekoliko dana.. imam previše obaveza i ne stignem ni na pivu otići... uglavnom zadnji put kad sam pisao parove bio katastrofalan dan tako da mi trenutno stanje MLB 2012:+700kn

danas ima dosta lijepih parova pa krenimo...

Chicago WS-Minnesota 1 1,45

LA Angels-Kanzas 1 1,40

ulog:200kn

dobitak:387kn

neću se ovdje puno zadržavat i pisat. Uglavnom WS-i danas imaju puno kvalitetnijeg startnog bacača a i napad im kvalitetniji i vjerujem da ovo ide s lakoćom. Angelsi imaju svog najboljeg startnog bacača i jednog od najboljih u ligi dok Kanzas ima prosječnog kojeg bi Pujols i društvo morali probiti nekoliko puta i lagano priskrbiti svojoj ekipi pobjedu.. sretno

Imam još neke parove koji bi trebali proći, ali ja ih neću igrati...

St.louis, san francisco, detroit... pa tko voli nek izvoli.. ali ovo gore mi danas najsigurnije.. istina da su male kvote, ali po meni je prolaznost skoro pa 100%

ja sam danas uplatio ovak:

helsingborg-new saints  6+

vasco-botafogo  odg3+

pitsburgh-cubs  više od 7,5

la angels-kansas... la angels daju više od 4,5

seattle-yankees...yankees daju više od 4,5

ulog 50kn

dobit 2705

neću puno filozofirati, uglavnom dosta pratim ove parove, vjerujem da će se večeras i posložiti , konačno. inače opalio sam helsingborg u singlu, vasco u singlu za veće uloge. bejzbol sam uplatio posebno svaki par za 250 kn i tisuću kn samo pitsburgh over. danas ću ili popušit plaću ili jebeno opariti. sretno mi ;)

nije me bilo nekoliko dana.. imam previše obaveza i ne stignem ni na pivu otići... uglavnom zadnji put kad sam pisao parove bio katastrofalan dan tako da mi trenutno stanje MLB 2012:+700kn

LA Angels-Kanzas 1 1,40

neću se ovdje puno zadržavat i pisat. Uglavnom WS-i danas imaju puno kvalitetnijeg startnog bacača a i napad im kvalitetniji i vjerujem da ovo ide s lakoćom. Angelsi imaju svog najboljeg startnog bacača i jednog od najboljih u ligi dok Kanzas ima prosječnog kojeg bi Pujols i društvo morali probiti nekoliko puta i lagano priskrbiti svojoj ekipi pobjedu.. sretno

St.louis, san francisco, detroit... pa tko voli nek izvoli.. ali ovo gore mi danas najsigurnije.. istina da su male kvote, ali po meni je prolaznost skoro pa 100%

LA Angelsi su se na hattrick kladionici upravo podigli na 1,45....

LA Angels-Kanzas 1 1,40

LA Angelsi su se na hattrick kladionici upravo podigli na 1,45....

ja uvijek uzimam kvote iz supersporta... nekad se kladim u hattricku, ali rijetko jer mi imaju prepametno složene granice i kvote dok se tu supersport zna lijepo zeznuti...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use