Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 27.7.2012.

lele92

Recommended Posts

Ljundskile - Trellborgs    1   @1,90

moj odabir za danas, dakle, svedska 2. liga. Domaćin bolji od gosta, za domacin nece igrati Da Santana Silva i Pavey koji su obrambeni igraci dok se vraca vezist Cakic. Za goste ne igraju Adelstam i Haynes, vezist i napadac koji su standardi u momcadi i jos k tome Turunen koji im je kljucan u obrani i kljucni napadac Jensen. uzevsi u obzir i to da po gostujucoj tablici Terellborgs drzi uvjerljivo posljednje mjesto, moj pick je cista jedinica!

jučer lagani prolaz glavnog listića... idemo nastavimo to i danas..

stanje MLB 2012:+850kn

Filadelfija-San Francisco 1 1,75

Detroit-Chicago WS 2 1,80

St.Louis-Chicago Cubs 1 1,70

ulog:50kn

dobitak:255kn

Danas mi se ne sviđa nešto posebno ponuda.. Ova tri para su mi dosta izgledna, a kvote su i više nego dobre, ali ipak idem s opreznijim ulogom..

Filadelfija izgubila sad 2 zaredom i sad im dolazi na red Cole Hamels koji je ove sezone njihov najbolji bacač i on mora danas držat San Francisco na malo runova(2-3 maksimalno), dok s druge strane baca Cain koji je odličan bacač, ali na domaćem terenu. Vani ima malo problema. Dvojio sam između undera i pobjede Filadelfije, ali kad sam vidio da je postavljena granica na 6,5 sam se ipak na ovo odlučio. Starteri izjednačeni, možda mala prednost Filadelfiji, napadački Filadelfija bolja ekipa. Po meni mora ovo filadelfija dobiti.

Na White Soxe igram jer imaju boljeg startnog bacača, a napadački su podjednake ekipe.

St.Louis ima danas boljeg startera, napadački su jača ekipa i čudi me ovakva kvota na njih...

sretno

16.00  Syrianska Fc  -  Helsingborg    2    1.90

Glupi skandinavci. A negdje ce valjda procuriti. Jednom je bio jedan clan tu na forumu. mislim da se zvao "keltski" ili tako nekako. On je uvijek falio kad bi nesto stavio na forum. A onda su ga ovdje neki iskritizirali i prestrasili i vise se nije pojavio. E, tako sam i ja sad u toj fazi...Sve falim...Ali to je dobro. Znaci kad ja nesto stavim to sigurno nece proci pa ti udari kontru i eto para. Ovaj Helsing. je jako tvrda ekipa ali jako skripe. Imaju najmanje poraza u prvenstvu,samo 2 ali i malo pobjeda, 6. Od 15 utakmica.Jos igraju i europu. Sa TNS samo 0-0. Sto dokazuje da je odbrana na mjestu ali skripi u napadu. Jedan od razloga za sto sam se odlucio na ovaj tip je i taj da Syrianska dosad nikad nije izvukla ni bod protiv Helsingborga.  0 0 4 2:7. Gosti traze prikljucak za vrh i upravo je sansa protiv ekipa iz donje polovice ljestvice da se nesto napravi. Ponavljam, kod "vikinga" nikad nista nije sigurno ali nesto se mora odigrati.

Ako ovo ne prodje imam rezervnu opciju za dobro raspolozenje. Veceras u dvorcu Villafranca gostuje Goran Bregovic. Kako ovdasnji meteorolozi najavljuju kisu oko 23h a zabarke se napalile za koncert i uz balkanske ritmove , oskudno odjevene, pa kad udari plusak,pa  mokre majice, bit ce bolje nego na Zrcu... ;D  :o ::) :

bregovic.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use