Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak , 20.07.2012

canca

Recommended Posts

pročitaj pravila foruma

ti koji si ovdje 2 dana ces meni govoriti da procitam pravila foruma ? hahahahah

analize pisao nisam jer su parovi vec pocinjali , a vecina zna da ja parove ne igram bez nekoga razloga. I vidis da nema nikoga na formu svi odmaraju na godisnjem i ja sam napisao neki dan da cu i ja na more i da cu probati postaviti koji par. Tako da svoj ti poso :)

Evo vidim nije jos nitko topic otvorio pa da zapocnemo :D

Evo jedan rani :

Monaco - Chardy 1 1.30

Lopez - Belluci 2 1.55

HSV - Goningen over 2.5 1.75

nadam se da je netko ispratio proslo lagano :D

Idemo dalje , 2 singla..

Mayer - Haas 1 1.85

Mayer - Haas over 22,5 1.85

Mayer u odlicnoj formi tuce sve pred sobom sto je pokazao i u proslom kolu kada je demolirao Robina Haasea. Tommy Haas , covjek je veteran i dobro je dogurao , u proslom kolu je pobijedio i branitelja naslova Simona. Mislim da Mayer danas uzima mec i da je Haas dovoljno dogurao , ali mislim da nece to uraditi lako jer Haasa nikada ne treba otpisati i zato sam odigrao over 22,5.

EDIT

Odlucio sam se za jos jedan double

Mathieu - Gulbis 1 1.70 - Mathieu je pokazao odlicnu igru na turniru , u oba dosadasnja meca protiv Andreeva i Wawrinke bio je autsajder ali je obojicu pobijedio u 2 seta. Gulbis se provlacio i protiv Pairea i Volandria , u oba meca pobjedjivao je u 3 seta. Moj tip je na Mathieua koji igra odlicno turnir i isplati se uzeti ova kvota.

Almagro - Kohlschreiber 1 - u ovom mecu tipujem na Almagra koji po meni spada u top 3 zemljasa , iza Ferrera i Nadala. Nastavio je s dobrim rezultatima i ovaj turnir , u 2 seta pobijedio je Davydenka i Kamkea. Kohlscrehiber se dosta mucio jucer protiv Fogninia , jedva je izvukao bi prvi set , a u prvom kolu je jedva prosao Phaua. Mislim da ce danas Almagro nastaviti s dobrim rezultatima i da Kohlschreiber nece iznenaditi.

jučer nisam igrao ništa od bejzbola jer mi se jednostavno nije sviđala ponuda, a nisam ni imao vremena.. danas uhvatio nešto malo vremena pa da postavim neke analize...

stanje MLB 2012:+500kn

St.Louis-Chicago Cubs under 8,5 1,75

LA Angels-Texas 1 1,65

ulog:200kn

dobitak: 550kn

Za St.Louis Lohse, a za Cubse Dempster.. Ova dva bacača su trenutno najbolji u svojim ekipama i bacaju odlično iz utakmice u utakmicu i stvarno ne vidim neki razlog zašto bi ova granica bila prijeđena...

Angelse igram jer za njih baca njihov najbolji bacač, Weawer, koji ima neke nedovršene račune sa Texasom. Ako se netko sjeća(prvenstveno mislim na Zekoslavmrkva i gremljin i Analyzer) koji su gledali utakmice šta mu je Texas uradio kad su ga ovi uništili i uspjeli napravit 8 runova u 3 inninga. To mu bila najlošija utakmica u zadnjih par sezona kako ga ja gledam... I kad je bio zamjenjen pustili su pjesmu Hit the road Jack i to mu Texaška publika pjevala kad je odlazio sa terena.. Mislim da mu ovo još jedan poticaj da ih danas uništi i ne dozvoli nešto previše runova( ne preko 2-3)... Uglavnom Derek Holand koji starta za Texas puno oscilira.. Jednom dozvoli Seatlu 8 runova kroz 1,2 inninga pa ih drugi put drži na 0 kroz 7,1 inning.. Sve ovisi o raspoloženju početnih udarača i njegovom raspoloženju. Trenutno Angelsi u puno boljoj formi udaračkoj.. Texas nikako da uhvati formu s početka sezone.. po meni ovdje nebi trebalo biti problema za Angelse... sretno

Igram još jedan listić za mali ulog na temelju početnih bacača i nekog "iskustva" s ekipama bez nekih posebnih analiza..

Detroit-Chicago WS under 7,5 1,85

Oakland-NY Yankees 2 1,75

Filadelfija-San Francisco 1 1,75

Washington-Atlanta 1 1,65

Pitsburgh-Miami over 8,5 1,90

ukupna kvota:17,77

Napokon i netko osim mene nesto napisao danas :D

Double vratio sto je Mayer uzeo , vecernji double :

Cilic - Ramos 1 1.35 - Marin je u odlicnoj formi i mislim da danas prolazi u polufinale. Ramos je iznenadio sve dolaskom u cetvrtfinale i ja mislim da je to to sto se tice njegovih mogucnosti i da Cilkan prolazi dalje.

Split - Rijeka (PiK) x 1.50 - Danas pocinje i hrvatska nogometna liga , a u vecernjem terminu susrecu se Split i Rjeka. Oba tima su se pojacala i zele praviti veliki pritisak Dinamu na vrhu. Rijeku je preuzeo talijanski milijarder i doveli su dosta dobrih pojacanja. Split je doveo nekoliko stranaca a Copa su proslijedili Dinamu. Najizgledniji tip za danasnji mec mi je poluvrijeme ili kraj x jer ocekujem tvrdu i neizvjesnu utakmicu i da ce bar jedno poluvrijeme biti nerijeseno.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use