Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 19.07.2012

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

AnzhiMakh(h0:1)-Honvéd 1,50 1

mislim da su svi culi za njih i kojim ciframa barataju sto se love tice

Rosenb(h0:1)-FC Ordabasy 1,65 1

Rosenborg bi to trebalo rijesit u 1. utakmici,razlika u kvaliteti i među ligama je velika

Ml.Boleslav-Thor Akureyri 1,20 1

nadam se lagana pobijeda uz hendikep ipak su islanđani dosta slabiji kao i njihova liga

2,97

Anzi- Honved tip ht/ft 1-1 koef 1.45

Anzi je jasan favorit. Samo je placa Eto-a dvaput veca nego godisni budzet Honveda. Nije hendikep sto Anzi ne igra na svoj stadion. Honved prosla sezona u zimski i sada u letni preoden rok prodao oko 20 igraca i podmadio sastav. Iako im je presednik obecao solidne premije za pozitivan rezultat, mislim da ga ovde nece biti, bar za nih.

Mlada  Bolesav - Thor tip 1 koef 1.25

Mlada je odlicna ekipa , igra u jako prvenstvo za razlika od ovi Islandzani. Razlika u kavalitetu izmedzu ovih 2 suparnika  je nesporedliva. Razlika u kvalitetu prvenstva je takodze nesporedliva.

slaven belupo - portadown  over 2,5  (1,65)

cincinati-arizona  over  8,5 (1,75)

kvota 2,89

nogometaši slavena danas igraju protiv konobara, automehaničara, neki igrači gostiju jedva su dobili slobodne dane za ovu utakmicu, pa rekoh ajde pošto se igra u koprivnici vjerojatno će do izražaja doći PROFESIONALNOST ovih naših nogometaša ( da se igra u irskoj ne bih dirao ovu tekmu uopće ) i valjda na tjelesnu snagu i pripremljenost mogu utrpat tri-četiri komada ovim jazavcima.

bejzbol sam uzeo iz razloga što arizona ima dobar postotak udaranja protiv današnjega startera za cincinati. a opet ako chi.cubsi postignu 4 runa soundersu koji baca danas za arizonu onda vjerujem da i napad cincinatija danas mora proraditi.

Osijek - Kalmar x2 1.75 - evo jedan vecernji single. Nemam nekih posebnih informacija, Kalmar jedna od boljih svedskih ekipa , trenutno su u dobroj formi u proslom kolu su pobijedili vodecega na tabeli Elfsborga s 2:1. Morao sam probati ovaj koeficijent jer svi znamo Osijek i njihovu igru i mislim da Kalmar moze izvuci barem bod.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use