Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 16.07.2012

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

ATP Atlanta

Young D.-Johnson S. 1,45 2,40 (prije par sati 1.20    4.00) /// 3:6 6:3 3:6 Pogledao sam samo 3. set na nekom lošem strimingu...Young izuzetno nervozan...ljut...gotovo na svaku loptu se derao... bacao reket...tako da me ne čudi ovaj rezultat...(uz to koliko sam stigao popratiti Young je imao sigurno preko 13-14 brejk prilka)

http://www.tenisrezultati.com/atp/mec/steve-johnson-VS-donald-young/atlanta-tennis-championships-atlanta-2012/

Young 57. igrač svijeta, Johnson tek 400. no ono što je zanimljivo jest katastorfalna forma Younga ove sezone uz skor 2/16 od toga 1/5 na tvrdoj podlozi...Johnson ove sezone ima skor 1/3...no ono što sam primjetio Jonshon je ove sezone odigrao sek San Jose u 2 mjeseceu (izgubio u 1. kolu) i turnir u Newportu prošloga tjedna gdje je ušao u 2.kolo...

...po meni bez obzira na ovu lošu formu Younga treba bi to Young izvuči...a Johnson koliko sam primjetio igra samo na domačem terenu...dakle turniri po Americi...prošle sezone je imao odličan skor...a opet Young je uvijek Young...

...ukoliko se pojavi koji stručnjak za tenis bilo bi lijepo da malo prokomentira ove tenisače...odnosno malo više informacija o njima...ozljede itd...jer kvota raste zbog loše forme i dosta uplata na ''iznenađenje''...ili je u pitanju kakva ozljeda...?...

p.s. znam da je ovo za topic live...ali ionak je pauzica večinom...pa nema gužve...nebute mi zamerili kaj sam ovde napisal... ;D ;D ;D

Usput Vedry99 očekujem tvoje parove danas...vreme je da posetim kladu nakon više od mesec dana... ;D

Dosta razmišljao o ovom dvoboju i sad stvarno neznam dal da odigram na Younga,istina je da je u lošoj formi ali igra doma i napokon je prošla zemlja i vratio se doma na omiljeni beton gdje pruža svoje najbolje partije.O suparniku sam pročitao nešto i pogledao statistike sa nekih prijašnjih mečeva,no neću komentirat ništa jer ga nikad nisam gledao.Mislim da se nakon Newporta Young prebacio na beton i očekivao ovaj turnir pa da nakon velike serije poraza napokon izađe iz meča kao pobjednik.

Prednost naravno dajem Youngu ali ovaj suparnik je za mene Jonh Doe pa mislim kako ću rađe ovo preskočit.

Dosta razmišljao o ovom dvoboju i sad stvarno neznam dal da odigram na Younga,istina je da je u lošoj formi ali igra doma i napokon je prošla zemlja i vratio se doma na omiljeni beton gdje pruža svoje najbolje partije.O suparniku sam pročitao nešto i pogledao statistike sa nekih prijašnjih mečeva,no neću komentirat ništa jer ga nikad nisam gledao.Mislim da se nakon Newporta Young prebacio na beton i očekivao ovaj turnir pa da nakon velike serije poraza napokon izađe iz meča kao pobjednik.

Prednost naravno dajem Youngu ali ovaj suparnik je za mene Jonh Doe pa mislim kako ću rađe ovo preskočit.

Young je stvarno katastrofa, puno poraza ove godine:http://www.matchstat.com/Compare/11178/6627/8925

Ovo je najbolje za preskočiti!!

Za danas bi uzeo SuarezNav.C.-Tsurenko L 1@1.30 i Simon G.-Berlocq C. 1@1.50.

Suarez Navaro ima na clayu 13/8 ove godine, u Palermu je dogurala do trećeg kola gdje je izgubila od Robson. Mislim da je u puno boljoj formi od Ukrajinke!

Simon je kvalitetniji igrač od Berlocqa, ove godine na clayu ima 4 pobjede više od argentinca... Možda bi tu mogao proći over gemova..

pozdrav gremljini  ;)

gledajući današnju ponudu vidjeh da ima dosta toga pa rekoh ajmo složit dobitni listić  ;D

za bejzboljubce jedan jako primamljiv par Miami-Washington over 8,5 poena. gledajući prošle tri utakmice šta su radili, bez obzira na to koliko su bacači imali kvalitetne izvedbe, danas očekujem da će "mahači" biti puno koncentriraniji jer su današnji bacači ono kaj meni garantira dosta dobro udaranje, a pogotovo kaj su neki igrači dobili jezikovu juhu zbog , ajmo reći "dekoncentracije". jest da je ova sezona pomalo smiješna i postaje prava lutrija išta pogoditi, ali vjerujem da ovo danas ide preko.

od nogometa sam izdvojio :

lahti-mariehamn  oba daju sa tri plus golova ...jedna lijepa kvotica ( 2,15 ) s obzirom da se susreću ekipe koje dosta daju i još više primaju, pogotovo kad igraju međusobno

newcastle-monaco  više od dva gola (1,75) ...prijateljska utakmica sa momčadima koje ipak gaje manje više napadački nogomet

horsens-nordsjaeland x2  (1,40) ...što treba reći o ovome paru? gosti su prvaci, još se i malo pojačali i vjerujem da se neće obrukati protiv jazavaca koji su ih u 18 posljednjih susreta samo triput pobijedili.

stromgodset-sandnes  više od dva gola jer se lider prvenstva mora lako obračunati sa gotovo pa fenjerašem

sretno!  ;)

Mislim da bum na kraju svega i ja preskočil...jedino ako otiđe kvota preko ovih trenutnih 1.50, pa za neki sitniš bum probal...

Crna Gora - Švedska  (u20)   2   @1,35

-Crna Gora je najgora ekipa na ovom turniru, izgubili su sva 3 meca, na svakom mecu sa preko 20 razlike. Za ovaj mec selektor Crne Gore nece moci racunati na playmakera Spasojevica, beka Todorovica i dva krilna centra Djurisica i najboljeg igraca Ivanovica. Svedska je takodjer izgubila sva 3 meca ali sa manjom kos razlikom. Danas ce igrati u kompletnom sastavu i Svedska nema sta izgubiti ovdje.

Horsens - Nordsjaeland   x2    @1,41

-Horsens je dobar Danski tim, svake sezone u prvi tim udju par talentiranih, mladih igraca koji se dokazu i odu u neki veci klub. Imaju velike probleme za ovu sezonu. Naime, klub su napustila dva kljucna igraca, vezista Lodberg (27/3) i najbolji igrac i napadac Macena (17/11). Za ovaj mec trener J. Mølby nece moci racunati na napadaca Hajdarevica (14/1) i vezistu Retova (30/5). Nordsjalend je prvak Danske i svakako ce opravdati tu titulu. Imaju sjajnu ekipu sa mnogo internacionalaca (Hrvatska, Svedska, SAD, Francuska) .. Njihov napad cine Svedjanin Sisse i Mikealssen koji su veoma iskusni igraci. U veznoj liniji imaju dva bolja reprezentativca Danske, Beckmann (23/8) i Christensen (31/8). Za ovaj mec ce igrati sa najjacim sastavom, nema povreda.

Malmo - Goteborg   malo daje gol   @1,05

-Ovo je 100% zicer :D stavio sam da mi koef naraste na 2,00 :) nadam se da necu na ovome pasti jer onda cu poludjeti i prostrijelit cu si ruke da se vise ne mogu kladit ;)

Nakon dugo vremena i ja sam posjetil kladionicu...pošto je vedry99 bio zauzet cijeli dan pa nije stigao ništa pisati...ja sam odigral ovak...

NYYa/Toro(4,5)-Toronto (17.07. 01:05) Manje @ 1,75 ///

Rezultat 6:3

Rezime: Oni koju nisu gledali nek im bude žal, fenomenalna tekma...kak sam i očekival odlična večer Hughes-a koji mi je zadržal ovaj bet ispod...a ono kaj je bilo llepo je Grand slam u 8 iningu Yankees-a...i to na sredin igrališta...fino potegnuta lopta pri rezultatu 2:2...

Bacači Yankees-a rekao bih katastrofalni ove sezone...jedini u kojeg imam kakvo takvo povjerenje je Phil Hughes (9-7, 4.33 ERA) zadnje 3 tekme u prosjeki je hital 7 ininga i ima skor (2-1 ERA 2.11) iako se u statistiku netreba pouzdati...svejedno očekujem dobru večer Hughes-a, te se nadam da neče olako dopuštati runove večeras...dakle moj bet Toronto manje od 4,5...

Colorado-Pittsburgh (17.07. 02:40) 2 @ 2,00

Rezultat: 4:1 (9 ining prekinuto zbog kiše) Kraj 5:4 (umalo je pozelenilo...:D)

Rezime: Napeta tekma kak sam i očekival, nažalost nisam ju gledal pošto nisam mogel najti nige nikakav koristan striming osim na StreamTorrent-u a tu mi se nije dalo gledeti...koliko sam pratil na mlb.com dost napeto i čvrsto, do 5 iniga 0:0, a onda Colorado bježi na 4:1, i drži do prekida u 9 iningu...čuda su moguča...ja se nadam dok se zbudim da bum moral mjenjat farbu u zeleno... ;D ;D ;D

Pittsburgh ima skor (49-39), Colorado (34-54)...moram priznati da su mi bacači nepoznati, pošto nijednu ekipu nisam baš mnogo gledao ove sezone...za Pittsburg baca Jeff Karstens (2-2, 3.94 ERA),posljednje 3 (20 ininga 2-1 3.60 ERA), za Colorado Jeff Francis (2-2, 5.19 ERA), posljednje 3 (16 ininga 2-1 2.81)...očekujem napetu tekmu večeras, te se nadam da će Pittsburgh pokazati ipak onu stepenicu više u kvaliteti, te očekujem njihovu pobjedu...

Ak bu sve v redu i ako bu Hughes hital kak treba, onda bi mogel i ovu tekmu pogledati v miru, očekujuči naravno pobjedu Pirates-a...

Ak ko isprati sretno nam bilo... ;D ;D ;D

Uz to za sitniš sam uplatil

Boston(h-1,5)-Chicago WS (17.07 01:10) 1 @ 2,35 ////

Rezultat 5:1

Rezime: Nisam su stigel popratiti da ju gledam (bil sam okupiran Yankees-ima), ali koliko sam stigel popratiti na mlb.com puno prije je to Boston trebal riješiti, no oni su to riješili v 8 iningu lijepih 5:1 i win

Kak sam počel pratit MLB za Boston navijam, tak da je ovo dio navijači, dio statistički...za Boston baca Aaron Cook koji u zadnje 3 tekme ima skor (20 ininga 2-1, 2.25 ERA), za WS Dylan Axelrod

zadnje 2 (10 ininga 1-1 9.28 ERA), dečec koji je debitiral prošle sezone, tak da očekujem da će uvijek efikasan napad odmah u početku napast njegove loptice i da će otić na osjetniju razliku, a da će iskusan Cook držati WS što dulje na nuli...

p.s. ovo mi je prva sezona da pratim MLB, tak da nemojte zameriti na ovu očajnu analizu odnosno iznošenje samih statističkih podataka bez neke specijalne analize koja bi bila od koristi... :D

Kaj reč nego zgleda da sam nekaj i naučil gledajuči i prateći ove sezone MLB (s obzirom da do ove sezone mi nije bilo jasno zakaj bežiju po igrališču i tučeju lopticu ovo je čist v redu)...a i pauza mi je lijepo pomogla...opuštajuči su se tekme gledale... ;D ;D ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
    • Isti par samo menjam tip konacni pobjednik (kvota narasla) 1.217 pinnacle
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use