Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Listic dana 14.7.2012

Cipiii

Recommended Posts

Ako netko oće mene pratit...evo mog listića za danas...

Almagro N.-Hajek J.  1,30    1

Monaco J.-Garcia Lopez G.  1,30    1

Hinckley Utd-Coventry  1,40    2

Ukupna kvota 2,36...sad nemam vremena za ništa napisat od analiza tenisa a Coventry sam prepisao s drugog foruma na svoj listić jer je njihova pobjeda prema pisanjima u ovom prijateljskom susretu krajnje izgledna....pa čak i sa hendikepom

a za manji ulog...

Dologopolov-Čilić 1    2,7

Hinckley Utd-Coventry  2,1    f+2

sretno ako netko bude pratio...

Ja cu ovaj mjesec malo manje objavljivati zbog mora i ostalog , ali cu se truditi sto vise :D

Almagro N.-Hajek J. 1 - Almagro spada u sami vrh zemljasa , na pocetku ovoga turnira rekao sam da ce finale biti Almagro - Ferrer. Almagro je dosta bolji od Hajeka i nadam se da ce to danas opravdati.

21,5/F.Verdasco-M.Granollers 2 - obojica klasicni zemljasi , dobro se snasli u Umagu i mislim da ni jedan nece doci do lake pobjede danas i da ovo ide u 3 seta ili 2 teska seta.

21,5/Čilić M.-Dolgopolov Jr.O. 2 - oba tenisaca u dobroj formi , repriza proslogodisnjeg finala i kao i za par iznad mislim da ni jedan nece doci do lake pobjede i da ovo ide u 3 seta.

stanje MLB 2012:+250kn

Nakon All Star pauze koja je bila također i moja pauza jučer se počelo igrat dalje.. ja danas startam...

Colorado-Philadelphia over 10,5 1,80

Tampa Bay-Boston, Tampa over 3,5 1,75

ulog:100kn

dobitak:300kn

Colorado je ekipa poznata po tome da dopušta jako puno runova, ali također i dosta poentira tako da su njihove utakmice redovito sa visokim brojem poena. Ako su jučer protiv Cliff Lee-a završili utakmicu sa 6 poena, također takvo nešto očekujem i danas protiv mladog Worleya. Colorado također ima slabijeg bacača i moglo bi danas biti jako puno poena. Zato ovakva granica, ali vjerujem da se može probiti.

Znači Tampa over 3,5. Bucholz bacač Bostona koji će danas startati se jako muči ove sezone te i dosta oscilira od odličnog do katastrofalnog i samo ga odličan napad Bostona drži na ovako dobrom skoru(8-2).. Uglavnom vjerujem da su udarači Tampe sposobni protiv ovakvog bacača poentirat preko 3,5 runa...

eto toliko za početak drugog polovremena regularne sezone.. sretno

zdravo ljudi znam da nije mjesto ovde za ovo moje pitanje al moram da cujem sta vi mislite....

pa ako je neko imao prije mene slicno iskustvo nek pomogne....juce sam odigrao ovog Harrisona protiv Beckera tenis naravno da ce biti 0:2 u setovima za Beckera taj susret je prekinut jer je Becker predao pri rezultatu 6:4 3:0 za Harrisona i oni to meni racunaju kao pad u pitanju je bet-live kladionica ajde kontam da sam odigrao prvi set broj gemoa ili ko ce dobiti prvi set al moja opklada se odnosi na rezultat i sad nevidim zasto bi trebalo se racunati kao pad mada jest logicno da sam pao al ipak nije ni jedna druga varijanta usla od ponudjenih rezultata tog meca :/ mozda sam malo zakomplikovao ...pozdrav i sretno vam sa parovima danas!

Taj odigran par ti uzimaju kao nedobitni jer je Becker izgubio prvi set i makar dobio slijedeća dva seta kranji rezultat nebi bio 2-0 za Beckera.Tako ti i vrijedi i za slijedeći slučaj(samo da ti dočaram kako to kladionice obavljaju) npr igraš prvi set manje od 9,5 gemova i 6-3 završi prvi set a meč bude predan odigrani tip je dobitan jer je prvi set odigran ispod zadane granice bez obzira dal je negdje kasnije neki igrač predao meč.

Mislim da će ti uspjet sjest ovo moje objašnjenje.

eto prijatelju pokušat ću ti ja reći o čemu je riječ. s obzirom da si igrao rezultat na setove, tvoja je oklada pala u onom trenutku kad je ovaj osvojio prvi set ( tvoja oklada je bila da neće osvojiti niti seta, ak se ne varam) i automatski je tebi listić pokidan. da se prekid dogodio tijekom prvog seta, kvota bi bila 1 i ta oklada bi bila stornirana. ovako ti je, na žalost registrirana kako je i ispravno - pogrešnom!

više sreće drugi puta ;)

e hvala ljudi razumijem ja to sve i jasno bi meni bilo da sam ja igrao prvi set broj gemova ili ko osvaja prvi set...vecina kladionica je stornirala to jest kvota 1 ko je igrao rezultat ali et bet-live nije. Nadao sam se da ce biti nesto kao da sam igrao ko ce pobijedit jer i ovo je tako nesto al normalno imaju osnova da stave moju opkladu kao gubitnu ali et....svakako je bio blentav listic sa malim ulogom a odlicnim dobitkom u koji nisam polagao ni najmanje nade i na kraju se ispostavi da cekam taj zadnji par i isplatilo bi se i da su mi taj par stornirali al nisam imao srece Becker je kriv sto nije u prvom setu predao :/....

Bok ljudovi! :D

Evo ja na godišnjem, mjesec dana :)

Idem laganini jer mi se nikud ne žuri.. :D

Neću previše objašnjavati ali danas ću probati odigrati za pračenje:

1. Cincinnati-St.Louis (14.07. 22:05) 2@1,95

2. Baltimore-Detroit (14.07. 22:05) 2@1,85

---- To ću za 10 čuna :)

Također na drugi listić sam mislio Detroit over i Washington!

( ne da SS baltimor under i det over pa sam DET over uzeo! )

Za Washington baca ludi Gonzales :D koji je skupa sa cijelim timom odličan dok s druge strane dosta dobar Beuhrle sa trenutno prilično lošim i neraspoloženim suigračima!

Nadam se da se Goksim neće ljutit jer kaj nema objašnjenja jer nema ljudi baš pošto je FORUM-Stanka :D do kraja mog godišnjeg :D 15.08. ( +-5 dana :D )

zdravo ljudi znam da nije mjesto ovde za ovo moje pitanje al moram da cujem sta vi mislite....

pa ako je neko imao prije mene slicno iskustvo nek pomogne....juce sam odigrao ovog Harrisona protiv Beckera tenis naravno da ce biti 0:2 u setovima za Beckera taj susret je prekinut jer je Becker predao pri rezultatu 6:4 3:0 za Harrisona i oni to meni racunaju kao pad u pitanju je bet-live kladionica ajde kontam da sam odigrao prvi set broj gemoa ili ko ce dobiti prvi set al moja opklada se odnosi na rezultat i sad nevidim zasto bi trebalo se racunati kao pad mada jest logicno da sam pao al ipak nije ni jedna druga varijanta usla od ponudjenih rezultata tog meca :/ mozda sam malo zakomplikovao ...pozdrav i sretno vam sa parovima danas!

Iako su ti dečki već objasnili budem i ja napisao nešto.. Bet-live kladionica mislim da registrira tenise isto ko i većina online kladionica u slučaju predaje.

Znači oni ovako gledaju kad netko preda meč... uzmimo ovaj tvoj rezultat.

6-4 6-0 oni računaju.

i ako se slučajno i kladio na Beckera ovaj par ti bude gubitan, kao i sve solucije sa točnim rezultatima na Beckera. Točni rezultati oklada na Harrisona idu na tečaj 1,00.

Što se tiče zbroja poena i hendikepa za cijeli meč to sve ide na tečaj 1,00.

Oklade na prvi set se računaju po kvotama na koje su uplaćene. znači i zbroj i hendikep i pobjeda na prvi set se obračunava normalno.

Nisam nikad uplaćivao u dotičnoj kladionici ali vjerujem da predaje računaju kao i bwin, Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt i slične strane online kladionice...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use