Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.07.2012.

canca

Recommended Posts

Evo moje prijedloge , zurim .

F.Lopez - Andreozzi 1

Nishikori - Sijsling 1

Goffin - Ben.Becker 1

Querrey - Bogomolov 1

Istomin - Smyczek 1

Raonic - Ebden 1

Isner - S.Bubka 1

J.Levine - Matosevic(9,5) 2

T.Haas - Andreev 1 ( mozda over 1. )

B.Paire - Petzschner(9,5) 2 - Petzschner predao

Gulbis - Fraile 1

M.Gran/M.Lop - Androi/Draga 1

Goffin D.-Be.Becker 1 1.65

Za svoj prvi par odabrao sam mec prvog kola turnira u Newportu u kojemu se susrecu David Goffin i Benjamin Becker. David Goffin belgijski je tenisac rodjen 12.7.1990 i trenutno se nalazi na 59 ATP poziciji. Najbolji rezultat ove sezonu mu je osvajanje challengera u Le Gosieru , igrao je cetvrtfinale Chennaia , cetvrtfinale Roland Garrosa u kojemu ga je izbacio Federer u 4 seta , i 3 kolo Wimbledona u kojemu ga je izbacio Fish. Sto se tice trave vec sam spomenu za Wimbledon gdje me je jako iznenadio u provm kolu kada je pobijedio Tomica , zatim sam tipovao na njega protiv Levina i nije iznevjerio , ali je u trecem kolu od njega bio bolji Fish s 6-3 7-6 7-6. Benjamin Becker njemacki je tenisac rodjen 16.6.1981 i trenutno se nalazi na 112 ATP poziciji. Najbolji rezultati ove sezone su mu osvanjanje challengera u Nottinghamu i polufinala Memphisa i challengera u Bergamu. Sto se tice trave osvojio je challenger u Nottinghamu i tada su mu kladionice pocele bas vjerovati pa sam ja to iskoristio kada je igrao u Halleu i odigrao na Troickog po 1.85 i nisam pozalio , na Wimbleodnu je u prvom kolu pobijedio Blakea a u drugom je ispao od Stepaneka. Ja danas tipujem na Goffina koji je u dobroj formi i do sada me nije iznevjerio , jcuer sam igrao na Beckera i jedva je prosao trece kolo kvalifikacija i mislim da danas ispada i da se isplati probati ova kvota.

Istomin D.-Smyczek T. 1 1.35

U prvom kolu turnira u Newportu danas nas ocekuje i mec izmedju Denisa Istomina i Tima Smyczeka. Denis Istomin uzbekistanski je tenisac rodjen 7.9.1986 i trenutno zauzima 34 ATP mjesto. Ima solidnu sezonu iza sebe , najbolji rezultati su mu finale San Josea i polufinale Sydneya u kojemu je prosao i tri kola kvalifikacija. Sto se tice trave , igrao je drugo kolo Queensa , cetvrtfinale Eastbourna i sesnaestinu finala Wimbledona. Tim Smyczek americki je tenisac rodjen 30.12.1987 i trenutno zauzima 180 ATP poziciju. Njemu najbolje odgovara tvrda podloga sto je pokazao i ove sezone jer najvise je turnira odigrao na hardu. Najbolji rezultat ove sezone mu je osvajanje challengera u Tallahasseeu. Sto se tice trave Smyczek je igrao Halle gdje je nakon dobivena dva meca u kvalifikacijama ispao u prvom kolu , na Wimbledonu je ispao u drugom kolu kvalifikacija i na ovom turniru u Newportu je prosao 3 kola kvalifikacija. Danasnji susret biti ce im prvi medjusobni , i ja ocekujem pobjedu Istomina koji je puno kvalitetniji igrac i odgovara mu trava i mislim da Smyczek nece moci nesto vele napraviti.

9,5/Matosevic M.-J.Levine 2 1.60

Za svoj treci par izabrao sam takodjer mec prvog kola u Newportu u kojem se sastaju Marinko Matosevic i Jesse Levine. Marinko Matosevic tenisac je rodjen u Jajcu 8.8.1985 ali nastupa pod zastavom Australije i trenutno zauzima 73 ATP poziciju. Ima odlicnu sezonu iza sebe , osvojio je challengere u Caloundri i Ateni , igrao je finale Delray Beacha do kojega je dosao cak i kroz kvalifikacije ali je bolji bio u finalu Anderson. Sto se tice trave , igrao je dva challengera u Nottinghamu , u prvom je ispao u drugom kolu kvalifikacija , a u drugom je odigrao 2 meca cetvrtfinale , i ispao je u polufinalu od Tursunova , igrao je cetvrtfinale Eastbourna , i na Wimbledonu je ispao u prvome kolu. Jesse Levine americki je tenisac rodjen 15.10.1987 i trenutno se nalazi na 90 ATP poziciji. Ima solidnu sezonu iza sebe , najbolji rezultati su mu osvajanje challengera u Dallasu i polufinale challengera u Nottinghamu. Sto se trave tice , vec sam spomenuo polufinale Nottinghama , igrao je sesnaestinu finala drugog challengera u Nottinghamu i drugo kolo Wimbledona do kojega je dosao kroz kvalifikacije. Ova dva tenisaca do sada su se susrela jedanput i taj mec dobio je Matosevic prije dvije godine 6-3 6-4. Moj tip za danasnji mec je over 9,5 gemova prvi set , Matosevic ima jako dobar servis , a za Levina ne znam ali sam upratio da je protiv Goffina zapoceo odlicno tj dobio prvi set 6-4 i onda je jako opao. Mislim da su obojica solidna na travi i da u prvom setu nece biti nesto brejkova i da ce mozda cak otici u tie break.

još neki ziceri : starace - klec tip 1 (1,2)... lorenzi - trungellitti tip 1 (1,3)... al pošto ja ne igram zicere ja ću danas probati neko iznenađenje odigrati za manji ulog pa kud puklo... patience - garcia d. tip 2 (9,00)

renavand - bourgue m. tip 2 (3,6)...ovo igram u sistemu sa nekim manjim kvotama... inaće, igra se u francuskoj (bourg en bresse)..svi igrači su francuzi i mislim da bi moglo biti mućkanja kod ovih parova..možda se varam al vrijedi probati za manji ulog...

ja ću malo stat na loptu...bejzbol me uništio doslovno i oko dvije tisuće kn sam u minusu u kladionici radi tih jebenih mutavih preplaćenih idiota...sad ću se malo prebacit na loto, na italiju i španjolsku...pet kn do tajkuna...uživajte narode :D

...sve dalje, sve bolje i ja tako razmisljam... pa do pocetka sezona u ligama petica, onda opet krecemo :) jer ovo ostalo je sve nula bodova!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use