Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

nedjelja 8.7. listić dana

vedry99

Recommended Posts

jučer Texas zeznuo listić... Stanje MLB 2012:+300kn

Filadelfija-Atlanta 1 1,75

Pittsburgh-San Francisco under 8,5 1,80

San Diego-Cincinati 2 1,65

ulog:50

dobitak:250kn

Filadelfija mora nekog dobit, za Atlantu baca njihov najslabiji bacač u rotaciji i ako danas Filadelfija ne dobije neznam kad bude..

Burnett i Lincecum su jako dobri bacači. Lincecum se dosta muči ove sezone i totalno je nepredvidljiv. Napadi relativno slabi tako da rađe igram under. Za Cincinati baca Cueto i danas Diego neće vidjet više od 2 runa, a dosta loš bacač za San Diego i Cincinati ovo mora dobit lagano...sretno

Osim ovoga igram Fedex(-4,5) 2,20... mislim da ne trebam ovo previše komentirati. Ako ste gledali Wimbledon ove sezone sve vam je jasno zašto ovo....

Idem sa 500kn na ovo... sretno

vedry ja bih ti preporučio da ne igraš danas na philadelphiu...danas je zadnji dan prije all-star pauze, uzmi u obzir da je philadelphia totalno u banani i da će imati danas dosta problema sa bacačem od atlante, ovaj ima super skor protiv philadelphie, školovao se u kampu philadelphie i trenutno je u dobroj formi za razliku od kompletnog roostera philiesa koji je u raspadu...velim, može biti pobjeda, ali ovo kaj i kak igra philadelphia to je prekoma i prerizično da se u ovom trenu igra na njih. ajd molim te daj pogledaj ove parove, ja namjeravam za stotku uplatiti pa daj mi mišljenje...

washington-colorado  over 8,5

texas-minesota/texas daje više od 5,5 runa

ch w sox-toronto  over 10,5

st.louis-miami/st.louis daje više od 4,5 runa

detroit-kansas city   over 9,5

boston-yankees  over 9,5

kvota 31,97

velim zadnji dan prije pauze, vjerujem da bu ipak malo više napadački dio došao do izražaja kod većine ekipa... ;)

Federer R. - Murray A. 1 1.60 - Ovo je kao prvo navijacki a kao drugo po prikazanom na turniru. Britanci napokon docekali Murraya u finalu , iako su ga malo i gurali napravio je odlican posao ali ja mislim da nece moci vise. Fedex je u odlicnoj formi kao u svojim najboljim danima i mislim da danas Fedex osvaja svoj sedmi Wimbledon , a Murray ako zeli osvojiti Wimbledon mora ici na 200 %.

Hrvatska - Španjolska (za 3.mj.) 1x 1.60 - nasi imaju odlicnu mladu reprezentaciju , uz SAD mozda najbolju na svijetu. Mislim da danas dobijaju Spanjolce koje su vec povijedili u grupama.

Jedan zanimljiv par : Sport Recife - Corinthians 1 2.20.. Corinthias jako slab gost , a danas ih vode pomocni i kondicioni trener jer je ekipa poslana na odmor zbog osvajanja Copa Libertadoresa , i tko zna s kojom ce postavom igrati

danas formula 1... ima tko sta pametno i sigurno za odigrati?

po meni treba odigrat da ce safety car biti danas

to sam i ja razmisljao... dosta je mal koef. pa me to odmah ubolo u oko :)

hajde da odmah i ja stavim neke parove... danas sam se odlucio (uz safety car naravno) odigrati i dvije prijateljske utakmice!

Basel- Standard Liege oba daju gol @1,6-nemam tu sta posebno pisati, priajteljska je utakmica, obje ekipe su tu negdje po snazi! svi znamo kako se igra u takvim utakmicama... svi imaju sansu za dokazati se, puno izmjena ce biti sto daje mjesovite sastave i obicno puno prilika za golove!

Salzburg- Anderlecht oba daju gol @1,6- vrijedi isto kao i za prijasnji...

uz ovo sve cu igrati i na federera za kojeg je vec napisano... e sada samo treba smisliti 2 kombinacije, pa da barem jedan listic sigurno uleti :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use