Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

subota 07 07 2012

Hellas Verona

Recommended Posts

Da li je kladjenje kocka? Ili ovisnost? Mozda jedno i drugo. Osobno sam ovisnik o dobroj klopi, dobrom vinu i naravno, "dobrim" zenama.

Nasao sam jos jednog kockara..."Ne samo da se Bog kocka, Bog dapace ponekad baci kocke i tamo gdje ih se ne vidi."(mudra izreka)

Ima jos jedna, "Tko nema srece u kocki ima u sitnom seceru."

Sad malo na posao. U relativno slaboj ponudi danas izdvojio bih slijedece...

helturku.png

Kad pogledas igraju prvi i treci. Naizgled zajebano. Kad vidis statistiku medjusobnih susreta, apsolutno ide u prilog gostu. Kad vidis trenutnu formu, u banani i jedan i drugi... I sad se ceka da ce netko proraditi. A ja smatram da ce to biti HJK Helsinki. A i kvota nije za bacit. Prema tome...

2  2.45      x2    1.37

Znam ja jednog kocku ,nije se kladio nikad u životu ni kocko..samo mu je glava ko kocka ;D

SWilliams(h-5,5)-Radwanska 1.75    i  2:0  ne  2.50

Šta reć..Radwanska se pokazala odličnom,dosta sam na njoj digo..Ne vjerujem da će je Serena sprašit tek tako ,ne ako Rada i dalje bude igrala svoju igru..Sve u svemu ne bi me nimalo iznenadilo i da pobjedi..Sretno svima danas

trenutno stanje MLB 2012:+500kn

Texas(-1,5)-Minnesota 1 1,90 4-3!!

LA Angles-Baltimore 1 1,55 3-0

Ulog:200kn

dobitak:560kn

Texas nikako da proradi u zadnjih par utakmica, ali danas jednostavno mora. Za Minnesotu starta Deduno kojemu ovo bude prvi put da starta utakmicu u MLB-u, do sada je samo 6 puta izlazio bacat i ima ukupno 5 inninga odbacanih u MLB-u. Uglavnom ovo je kao da debitira, a takvi jako teško prežive svoje prve utakmice sa malim brojem runova protiv sebe. Uglavnom Hamilton, Napoli i banda moraju nekog pošteno razbit da se vrate na stare staze. Po meni ovo jednostavno mora proći jer Holland koji starta za Rangerse se isto muči, ali jako teško da može dozvoliti sličan broj runova ko Deduno danas.

Što se tiče Angelsa igram na pobjedu jer starta Weawer, njihov najbolji startni bacač i Baltimore će se danas jako namučit da nešto napravi. Istina da je i bacač Baltimorea solidan, ali ne vjerujem da može držat Pujolsa i društvo vrlo nisko kroz cijelu utakmicu kao što će Weawer držat Baltimore.. Razmišljao sam dal da igram običnu pobjedu ili hendikep i ipak se odlučio za ovu "sigurniju" varijantu.. Ne treba biti pohlepan...:P  Uglavnom vjerujem da bi i hendi mogao proći... sretno

Znam ja jednog kocku ,nije se kladio nikad u životu ni kocko..samo mu je glava ko kocka ;D

SWilliams(h-5,5)-Radwanska 1.75    i   2:0   ne  2.50

Šta reć..Radwanska se pokazala odličnom,dosta sam na njoj digo..Ne vjerujem da će je Serena sprašit tek tako ,ne ako Rada i dalje bude igrala svoju igru..Sve u svemu ne bi me nimalo iznenadilo i da pobjedi..Sretno svima danas

Znam ja jednu Radu. Bila sezonska konobarica u Ckv. Dosla iz bosne. Pitao sam je racun i br. tel. Ostalo ne moram objasnjavati... ;D

dressz.png

h (0:1,5)  1  1.90

ja ću još ovaj vikend odigrat nešto a onda radim malu pauzu do olimpijskih igara...

danas idem iznenađenja gađat jer očito mi jedino to i ide...

odbojka (Ž): Rusija - Brazil tip 2 (3,2)... ne kužim ovu kvotu..nemreš mi stavit tak veliku kvotu na brazilke...koje imaju i bolji međusobni omjer i koje nisu niš slabije od ruskinja... jedino je kvota tak mala zbog domaćeg terena...

Lindstedt/Tecau - Marray/Nielsen tip 2 (2,7)...pobijedili braću bryan i igro sam ih tak da ostajem vjeran svojima pa ih i u finalu igram... ne vidim razlog zbog čega je kvota tak velika al još bolje za nas...

SWilliams(h-5,5)-Radwanska 1.75    i   2:0   ne  2.50

ja sam stavio h-6,5 @1,50...ali izgleda da ni to neće proći....malo se Radwanska u....uplašila...

trenutno stanje MLB 2012:+500kn

Texas(-1,5)-Minnesota 1 1,90 4-3!!

LA Angles-Baltimore 1 1,55 3-0

Ulog:200kn

dobitak:560kn

Texas nikako da proradi u zadnjih par utakmica, ali danas jednostavno mora. Za Minnesotu starta Deduno kojemu ovo bude prvi put da starta utakmicu u MLB-u, do sada je samo 6 puta izlazio bacat i ima ukupno 5 inninga odbacanih u MLB-u. Uglavnom ovo je kao da debitira, a takvi jako teško prežive svoje prve utakmice sa malim brojem runova protiv sebe. Uglavnom Hamilton, Napoli i banda moraju nekog pošteno razbit da se vrate na stare staze. Po meni ovo jednostavno mora proći jer Holland koji starta za Rangerse se isto muči, ali jako teško da može dozvoliti sličan broj runova ko Deduno danas.

Što se tiče Angelsa igram na pobjedu jer starta Weawer, njihov najbolji startni bacač i Baltimore će se danas jako namučit da nešto napravi. Istina da je i bacač Baltimorea solidan, ali ne vjerujem da može držat Pujolsa i društvo vrlo nisko kroz cijelu utakmicu kao što će Weawer držat Baltimore.. Razmišljao sam dal da igram običnu pobjedu ili hendikep i ipak se odlučio za ovu "sigurniju" varijantu.. Ne treba biti pohlepan...:P  Uglavnom vjerujem da bi i hendi mogao proći... sretno

Nabijem ja ove idiote iz Texasa.. izvukli se, a morali izgubit tekmu.. Ne bi mi bilo žao da su izgubili u tom produžetku.. Gamad..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use