Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 6.07.2012.

Frle

Recommended Posts

ovo je jedan od onih dana kad imam osjećaj da ću sve pogodit :)

Đoković - Federer zbr.gemova 1.set više od 9,5 (1,55)... mislim da na početku meča neće biti riskiranja,a i kvaliteta servisa obojice je vrhunska tak da mislim da to vjerojatno ide u tie break...

Tsonga - Murray zbr.gemova 1.set više od 9,5 (1,55)... isto tako ko što i prvi par... mislim da ta dva para lagano prolaze... ja bi ovdje probao čak 2 na tsongu jer ako će imati dan onda pobjeđuje sigurno... često izlazi na mrežu i mislim da će to biti divota za gledati meč...

SAD - Kanada(U17) hendikep -31,5 tip 1 (1,85)..znači da će sad pobijediti sa više od 31 razlike..ko je pratio malo dosadašnji dio prvenstva mogao je vidjet da je sad sve nakantao sa minimalno 35-40 razlike...jedina momčad koja je uspjela ići ispod te granice je australija za koju smatram da je kvalitetnija momčad od kanade...

Sweeting - Berankis tip 1 (1,75)...ovo mi je pomalo nerazumna kvota na sweetinga jer mislim da je kvalitetniji igrač... pomeo je svoje protivnike na ovom turniru..igra doma, u sad-u i ne vidim razlog da ne pobijedi pred svojom publikom...

Belluci - Bolleli zbr.gemova više od 21,5 (1,85)...ovo mi se čini vrlo izgledno s obzirom da se sasatju dva podjednaka igrača..malu prednost dajem belluciju...al sve mi se čini da će to biti meč u 3 seta...

evo tolko od mene...

ILI IPAK NIJE TAJ DAN..

Uspije li Federer izgubit,odo na autoput se bacit pod najveći kamion koji naleti

:-\ :-\ :-\

ja se komotno mogu bacit pod vlak jer sam konj na kvadrat :'( :'( :'(

idem u kladu s namjerom da uplatim 500 kn na federera ,500 na tsongu i 200 na federera ,tsongu i raymond/huber,al onda dođem u kladu i mislim si šta ak bude dan za favorite pa prepolovim uloge >:( >:( >:( >:( >:(

Nakon vise nego loseg jucerasnjeg dana i nastavka loše serije danas igram veceras

Sweeting - Berankis 1 1,70Sweeting do sada uvjerljiv na ovom turniru

Texas - Minessota 1 1,60Ne virujen da Texas moze izgubit petu za redom

Lavillenie - Svi ostali 1 1,35 Atletika,skok s motkom,mislim da je Lavillenie ogroman favorit na ovom mitingu

Hrvatska - Češka 1/1 1,30 Naši su prikazali odličnu igra šta se vidi i po rezultatima,mislim da bi ovo tribalo proć

Thornton - Langerdorf 1 1,25 Thornton daleko bolji igrac.Langerdorfu premijera na turnirima pikada

Whitlock - Smith 1 1,15 Whitlock neusporedivo bolji

Kvota 7,08 pa sta bude idem s ulogom 150

Uspije li Federer izgubit,odo na autoput se bacit pod najveći kamion koji naleti

:-\ :-\ :-\

ja se komotno mogu bacit pod vlak jer sam konj na kvadrat :'( :'( :'(

idem u kladu s namjerom da uplatim 500 kn na federera ,500 na tsongu i 200 na federera ,tsongu i raymond/huber,al onda dođem u kladu i mislim si šta ak bude dan za favorite pa prepolovim uloge >:( >:( >:( >:( >:(

Zadnjih par dana samo ganjam sjebove u tenisu u singlovima..Krivo mi što nisam odigro prvi set,a ne cijeli meč protiv sestara..Stavio sam 200 protiv braće Bryan,sad ću probat uživo uhvatit što veću kvotu na njih da bar vratim ulog ako ništa..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use