Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 05.07.2012.

Analyzer

Recommended Posts

trenutno stanje:+550kn

nekoliko večeri bilo odlično.. idemo to danas nastavit...

LA Angels-Baltimore 1 1,65

San Diego-Cinncinati 2 1,75

Arizona-LA Dodgers 1 1,55

ulog:50kn

dobitak:207kn

Iskreno na tri para mi teško uložit nekako više od ovih 50kn bez obzira na ovaj plus jer 3 para u bejzbolu pogodit je puno..

O prvom paru neću puno govorit. Angelsi napadački puno jača ekipa i na idu na lošijeg bacača danas i po meni lagano moraju dobit ovo.

Ovaj drugi par mi najrizičnije, ne tolko zbog ove kvote već zbog toga jer sam ova dvije ekipe jako malo gledao u zadnje vrijeme i stvarno nemam pojma kako mi tko stoji ni tko je u kakvoj formi, ali prednost u kvaliteti bacača i napadača mi govori da ovo Cincinati mora dobit, kvota mi malo čudna, ali šta ću sad... po meni prolazi...

Zadnji par, Arizona mi ima prednost u boljem početnom bacaču, što se tiče napada također im dajem laganu prednost, istina kvota je mala, ali isplati se uzet njih danas...

Imam još nekoliko parova koje sam nabadao, ali stvarno na neko svoje "iskustvo" i stvarno nemam ništa da vam pametno napišem u vezi tih parova pa i bolje da ih ne stavljam... sretno svima

Nisam htio stavljat cijeli listić sto sam odigrao, reko odaberem 2 para, baku over 2,5 i elfsborg over 2,5...

-prosao elfsborg, braca bryan, 21,5 vise na williams i azarenku, twente 5+ po koef 2,00 i onda me sjebe jebeni Baku over 2,5... e ako to nije namjesteno onda neznam sta jee!!

pozdrav ekipo! jest malo kasno ali idem danas sa tisuću kn na st.louis over sa coloradom...toliko sam uvjeren da to danas prolazi da smo jučer još objasnili manje više sve ono što vrijedi i za današnju tekmu...nadam se samo da neće neko nevrijeme odgoditi, inače je ovo meni noćas pod MORA SE UZETI over 9,5 poena...kažem predobri udarači, a neuvjerljive obrane, tj. večerašnje formacije koje su najavljene mi garantiraju barem petnaest runova, a ne samo pet, šest...uživat ću u tekmi i ujutro na posel ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use