Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 4.07.2012.

Frle

Recommended Posts

na početku jedan zicer:)košarka: Rusija - Dominikanska republika hendikep -16,5 tip 1 (1,85)...znači da će rusija pobijediti sa 17 razlike minimalno... ja ću ovdje igrati i veći hendikep -24,5 jer mislim da će to biti tekma ista ko i protiv koreje...

murray - ferrer -4,5 tip 2 (1,6)... ne kužim ovolko forsiranje murraya na kladama...frajer ne igra niš posebno i čudi me tak velika kvota na ferrera 2,7..lako je moguće da ferrer ovo dobije jer je po meni i bolji igrač... ako ferrer ponovi igru protiv delpa murray nema šanse... favoriziram ferrera u ovom susretu...

odbojka: bugarska - njemačka tip 1 (2,7)... ne vidim razlog zašto ovo ne bi prošlo... finalna runda u svjetskoj ligi igra se u bugarskoj... 6 repka podijeljeno je u dve skupine...u ovoj su SAD, njemačka i bugarska...bugari domaćini i u međusobnim susretima je 3:3 (zadnjih 6 susreta)... nerazumljiv mi je omjer kvota jer ovo može otići na bilo koju stranu ali ja dajem prednost domaćinima...obje ekipe su kvalitetne i jake... čudi me tako velika kvota na domaćina...

Obojka klimavo. Bugari u totalnom rasulu,odbojkaški savez u previranjima,najbolji igrači bojkotiraju i ne igraju,selektor otišao. Zadnju tekmu Njemačka dobila 3-2,igralo se također u Bugarskoj,a njemačka je igrala sa B sastavom,s time da je razigravač bio čak treća opcija,oba napadača su bile druge opcije u reprezentaciji. Koef. juče na Njemačku bio 1,55...Danas je pao na 1,35. Ne znam,ali ja osobno tipujem na Njemačku.

hvala kaj si stavio te informacije... onda neću staviti bugare...

Evo ti i link,pa provjeri i odluči.

http://forum.bettingadvice.com/showthread.php?p=1890051#post1890051

Ja radije ne bi ništa nego Bugare...Ali sam ja odigrao NJemačku+Malmo (žene,nog,šved1)+Tsonga.

U svakom slučaju sretno.....

ma ja ipak vjerujem sebi i idem riskirat na bugare..mislim da i bez te dvojice igrača imaju kvalitetnu ekipu... igraju doma, puna dvorana..dat će sigurno sve od sebe...

Sretno....

Koef je još pao,očigledni ima podosta uplata,a znamo kako to završava obično.....Moguće lako da navlakuša....Ne znam,prema rosteru i stanju momčadi,Njemačka bi to trebala dobit.....Ali opet,igra se u Bugarskoj,moglo bi biti i kemije  :P

na početku jedan zicer:)košarka: Rusija - Dominikanska republika hendikep -16,5 tip 1 (1,85)...znači da će rusija pobijediti sa 17 razlike minimalno... ja ću ovdje igrati i veći hendikep -24,5 jer mislim da će to biti tekma ista ko i protiv koreje...

murray - ferrer -4,5 tip 2 (1,6)... ne kužim ovolko forsiranje murraya na kladama...frajer ne igra niš posebno i čudi me tak velika kvota na ferrera 2,7..lako je moguće da ferrer ovo dobije jer je po meni i bolji igrač... ako ferrer ponovi igru protiv delpa murray nema šanse... favoriziram ferrera u ovom susretu...

odbojka: bugarska - njemačka tip 1 (2,7)... ne vidim razlog zašto ovo ne bi prošlo... finalna runda u svjetskoj ligi igra se u bugarskoj... 6 repka podijeljeno je u dve skupine...u ovoj su SAD, njemačka i bugarska...bugari domaćini i u međusobnim susretima je 3:3 (zadnjih 6 susreta)... nerazumljiv mi je omjer kvota jer ovo može otići na bilo koju stranu ali ja dajem prednost domaćinima...obje ekipe su kvalitetne i jake... čudi me tako velika kvota na domaćina...

Obojka klimavo. Bugari u totalnom rasulu,odbojkaški savez u previranjima,najbolji igrači bojkotiraju i ne igraju,selektor otišao. Zadnju tekmu Njemačka dobila 3-2,igralo se također u Bugarskoj,a njemačka je igrala sa B sastavom,s time da je razigravač bio čak treća opcija,oba napadača su bile druge opcije u reprezentaciji. Koef. juče na Njemačku bio 1,55...Danas je pao na 1,35. Ne znam,ali ja osobno tipujem na Njemačku.

Ja radije ne bi ništa nego Bugare...Ali sam ja odigrao NJemačku+Malmo (žene,nog,šved1)+Tsonga.

ma ja ipak vjerujem sebi i idem riskirat na bugare..mislim da i bez te dvojice igrača imaju kvalitetnu ekipu... igraju doma, puna dvorana..dat će sigurno sve od sebe...

Sretno....

Koef je još pao,očigledni ima podosta uplata,a znamo kako to završava obično.....Moguće lako da navlakuša....Ne znam,prema rosteru i stanju momčadi,Njemačka bi to trebala dobit.....Ali opet,igra se u Bugarskoj,moglo bi biti i kemije   :P

kad se realno pogleda ovaj final four je neki pokušaj da se spasi bugarska odbojka, al prema svemu jako teško da Bugari mogu nešto protiv njemaca koji su kvalitetniji puno i stvarno sve osim pobjede njemačke bi bilo pošteno iznenađenje...

nešto me mobi zeza pa mi je dosta teško išta poslat na net...uglavnom bio sam u kladi oko pola pet, malo sam škicnuo ponudu i kvote, ali ova psk je totalno razočaranje (ne znam kak druge klade) jer uopće mi nemaju bostona u ponudi, a čekam da uplatim na over...ništa, uplatio sam

arizona 1 sa hendijem, zbog kvote sam stavio pobjedu yankeesa, uplatio sam over st.louis-colorado, mets-philadelphia isto over, detroit 1 sa hendijem, sox-texas over, uplatio sistem 4/6 za stotku...vidjet ćemo kak bu završilo ;)

40,5/A.Murray-D.Ferrer 2 1.85

Danas su na Wimbledonu na rasporedu mecevi cetvrtfinala a u jednom od njih susrecu se i David Ferrer i Andy Murray. David Ferrer spanjolski je tenisac rodjen 2.4.1982 i trenutno zauzima 5 ATP mjesto. Ima odlicnu sezonu iza sebe , osvojio je turnire u Acapulcu , Buenos Airesu , Aucklandu i Hertogenboschu , igrao finale Barcelone i polufinala Roland Garrosa i Rima. Ovo mu je najbolji rezultat na Wimbledonu a do njega je dosao pobjedama nad Brownom 7-6 6-4 6-4 , De Schepperom 7-6 6-2 6-4 , Roddickom 2-6 7-6 6-4 6-3 i Del Potrom 6-3 6-2 6-3. Andy Murray britanski je tenisac rodjen 15.5.1987 i trenutno se nalazi na 4 ATP poziciji. Ove sezone nije bas postigao rezultata na koje je inace navikao , najbolji rezultati su mu osvajanje Brisbena na pocetku sezone i finale Miamia i Dubaia i polufinale Australian Opena. Na Wimbledonu je do cetvrtfinala pobjedjivao Davydenka 6-1 6-1 6-4 , Karlovica 7-5 6-7 6-2 7-6 , Baghdatisa 7-5 3-6 7-5 6-1 i Cilica 7-5 6-2 6-3. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 10 puta i omjer je 5-5. Posljednji mec dobio je Ferrer na Roland Garrosu ove sezone. Ocekuje nas jako zanimljiv i napet dvoboj gdje ce Murrayu suci kao i svake godine pomagat a ove jos i vise kako je ispao Nadal. Mislim da je over gemova ovdje dobra opcija , Ferrer je u dobroj formi citavu godinu a to je nastavio i ovdje , a Murray je dobar bio na pocetku sezone i onda je opao al se poceo dizat do i na Wimbledonu i mislim da ce ovdje biti 4-5 setova.

40,5/Tsonga J.W.-Kohlschreiber P. 2 1.85

U cetvrtfinalu Wimbledona danas igraju i Jo Wilfried Tsonga i Philipp Kohlschreiber. Jo Wilfried Tsonga francuski je tenisac rodjen 17.4.1985 i trenutno se nalazi na 6 ATP mjestu. Najbolji rezultat ove sezone mu je osvajanje Dohe na pocetku sezone i od tada nije imao bas nekih rezultata , najbolji mu je bio u Montpeilleru gdje je stigao do polufinala ali nije mogao proci Del Potra. Na Wimbledonu Tsonga brani polufinale , a do ovoga cetvrtfinala stigao je pobjedama nad Hewittom 6-3 6-4 6-4 , Garciom Lopezom 6-7 6-4 6-3 6-1 , Lackom 6-4 6-3 6-3 i Fishom 4-6 7-6 6-4 6-4. Philipp Kohlschreiber njemacki je tenisac rodjen 16.10.1983 i trenutno zauzima 30 ATP mjesto. Ima dobru sezonu iz sebe , osvojio je turnir u Minhenu pobjedivsi Cilica 7-6 6-3 , igrao je polufinala Hallea , Montpeillera i Aucklanda. Na Wimbledonu je do cetvrtfinala dosao pobjedama nad Haaseom 3-6 7-6 6-7 7-6 6-2 , Jaziriom 6-1 7-6 6-1 , Rosolom 6-2 6-3 7-6 i Bakerom 6-1 7-6 6-3. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 6 puta i Tsonga vodi 5-1 u omjeru. Kao i za par iznad ovdje mi je najsigurnija opcija over gemova , oba tenisaca su u dobrim formama a posebno na Wimbledonu i ocekujem 4-5 setova. Sretno !

Jos jedan par koji mi se svidja Tsonga JW(1.sh-2,5)-Kohlsc 2

odlican dan , napokon :D

pozdrav ekipa.. za pocetak: bravo canca! ta dva overa bi i sam objavia,al sve rijeđe posjecujem forum pa jbg. bitno da se zaradilo :))

ugl. zasad mi prosla 3 para, evo i 4. uskoro.. i brine me veceras bejzbol, odigra sam na st. louis - colorado 1 (1,45) cisto radi imena.. puno puta mi se vec desilo da me samo bejzbol baci na tiketu, ne bi zelia i da veceras bude tako.. pa ako nije problem ovima sta se malo razume (gremljin,vedry,analyzer..) da jave koliko je moguc prolaz st. louisa!? unaprijed hvala i sretno  8)

pozdrav ekipa.. za pocetak: bravo canca! ta dva overa bi i sam objavia,al sve rijeđe posjecujem forum pa jbg. bitno da se zaradilo :))

ugl. zasad mi prosla 3 para, evo i 4. uskoro.. i brine me veceras bejzbol, odigra sam na st. louis - colorado 1 (1,45) cisto radi imena.. puno puta mi se vec desilo da me samo bejzbol baci na tiketu, ne bi zelia i da veceras bude tako.. pa ako nije problem ovima sta se malo razume (gremljin,vedry,analyzer..) da jave koliko je moguc prolaz st. louisa!? unaprijed hvala i sretno  8)

"evala i pomalo" ...pokušao sam umetnuti u citat ali me nešto ovaj moj mobi neće slušati :(

uglavnom, ja bih prvi da ti olakšam čekanje do st.louisa, ukratko, da st.louis ovo mora dobiti, jučer jesu kiksali, ali danas ih prati dobar bacač koji zna kako bacati protiv momaka iz colorada, očekujem doduše dosta poena s obje strane, ali ipak st.louis treba dobiti ovo, kvaliteta momčadi je takva da dvaput neće doma kiksati protiv colorada...samo mirno i smireno ;)

"evala i pomalo" ...pokušao sam umetnuti u citat ali me nešto ovaj moj mobi neće slušati :(

uglavnom, ja bih prvi da ti olakšam čekanje do st.louisa, ukratko, da st.louis ovo mora dobiti, jučer jesu kiksali, ali danas ih prati dobar bacač koji zna kako bacati protiv momaka iz colorada, očekujem doduše dosta poena s obje strane, ali ipak st.louis treba dobiti ovo, kvaliteta momčadi je takva da dvaput neće doma kiksati protiv colorada...samo mirno i smireno ;)

Eh tu se ne slažem sa tobom gremljine.. na newsima sam napisao pa ću samo ovdje pastat:

Ja preskačem debelo danas st. louis.. nešto mi smrdi tu .. isto premali koef. ali u ovom slučaju g. Guthrie bi mogao dati 110% danas da se opravda što su ga opet stavili kao bacača nakon onih preloših starteva..

S druge strane Wainwright, u petak odigrao katastrofalno protiv Pittsburgha (14-5) ... Kaj je najbolje, po izjavama nakon te katastrofalne "predstave" kaže "A kaj sad, imao sam loš dan , kad bi bacio loše oni bi pogodili i to je ti.. " - e pa stari moj :D mogao bi ti se streak loših bacanja nastaviti :D

Za 2.75 se u sistemu isplati probati :D

Ne znam stvarno.. danas kako god neko kaže nekak mi je sumnjiv taj st. louis .. može dobiti bez beda ali može i izgubiti .. :(

trenutno stanje:+350kn

Detroit(-1,5)-Minnesota 1 1,85

Philadelphia-NY Mets 1 1,75

ulog:100kn

dobitak:308kn

Za Detroit baca Verlander i vjerujem da će držat Minnesotu kroz cijelu utakmicu na nekih 2-3 runa maksimalno, a siguran sam da je napad Detroita sposoban protiv Duensinga koji je jedan bacač koji traži svoju šansu u MLB-u, a baš i nije neki kvalitet za ovu ligu.. po meni lagana pobjeda Detroita sa hendikepom.

Filadelfija mora proradit, to sam već ponovio milijun puta ovdje i potrošio para i para na njima. Baca Lee koji je jedan od najboljih bacača ove lige, a još uvijek nema pobjedu ove sezone već je njegova statistika 0-5, ERA 4,13.. To nije ni blizu realnog njegovog stanja. Ovakva statistika je rezultat frustracije jer ne dobiva nikakvu podršku od napadačkog dijela ekipe i stvarno bi bila sramota i katastrofa da Lee završi polusezonu bez pobjede i zato vjerujem da danas ovo Filadelfija jednostavno mora dobiti, iako su ove sezone jako teško igrali sa Metsima...

sretno

Glupo mi je komentirati Metze jer su već počeli..ja sam odigrao na metse @ 2,05

Razlog je užasno loša forma Cliff Lee-a  ove sezone .. Vidiš da čak ni menanđer Charlie Manuel ne zna što se to događa sa Lee-jem.. tko zna što mu se u glavi pobrkalo..

Fizički je sve ok očito ..ali ga neke sa psihičke strane hebe :) očito :D

C. Young kažu baca u zadnje vrijeme skroz dobro .. zadnje 3 tekme bio po 7 inninga ..kao pokazuje poboljšanje iz tekme u tekmu nakon operacije ramena..

Young je vodio  Metse u obje pobjede protiv Philisa prošle god. , dozvolio 1 run i 7 udaraca sa 14 SO i 7 "walks"-ova u 12 i pol inninga..

Detroit sam odigrao 1 ( prem da je mizeran koef... i odigrao sam 1. ining 1@2,80 - dobar koef pa sam probao )

Sretno....

Koef je još pao,očigledni ima podosta uplata,a znamo kako to završava obično.....Moguće lako da navlakuša....Ne znam,prema rosteru i stanju momčadi,Njemačka bi to trebala dobit.....Ali opet,igra se u Bugarskoj,moglo bi biti i kemije   :P

kad se realno pogleda ovaj final four je neki pokušaj da se spasi bugarska odbojka, al prema svemu jako teško da Bugari mogu nešto protiv njemaca koji su kvalitetniji puno i stvarno sve osim pobjede njemačke bi bilo pošteno iznenađenje...

gledam tekmu i sve su to nijanse..bez obzira na odsutstvo nekih igrača bugarske... nadam se da bugari dobivaju tekmu na kraju...

Mene dosta nije bilo s analizama i prognozama ali evo vraćam se pomalo.Danas ću igrat slijedeće:

Rijeka - Gorica 1 1,7

Ova "moja" Rijeka pod Volpijem izašla iz financijskih "sranja" i stala črvsto na dvije noge.Dovela dosta pojačanja i po meni Rijeka za slijedeću sezonu obećava puno.Igraju protiv slabašne Gorice koja je u zadnjoj prijateljskoj izgubila od Istre 4-1.Rijeka se zagrijava s novim sastavom i ostvarili su pobjedu protiv Tomska(ruskog sada drugoligaša) 2-0 na Kantridi i mislim da će nanizat pobjede protiv tih slabijih klubova za dizanje samopouzdanja.Pročitao sam i da je Gorica u težoj financijskoj krizi i da su glavni igrači otišli.Bez obzira na to očekujem danas pobjedu Rijeke na domaćem terenu.

Tsonga(-2,5)-Kohlschreiber 1.set hendikep gemova 2 1,4

Jutros je bila 1,65 i pala na 1,5 sad je na 1,4.Njemac igra solidno,serva ga dobro služi i uvjeren sam da neće izgubit prvi set sa 3 gema razlike.

Ova dva para ću odigrat zajedno...ukupna kvota je 2,38

Evo lagani dobitak,nadam se da je netko i popratio.Tsonga i Filip prvi set 7-6 a Rijeka očekivano pobjedila 2-0 :D.Verdy nadam se da imaš nešto i za večeras jer sam te i sinoć pratio i lagano uhvatio dobitak na onom prvom listiću,i dobitak dan prije na glavnom listiću :D.

ah, eto mene konačno doma...

a da, nema se tu kaj reći, sve je to lutrija, žalosno je kaj je tak, ali mi stavljamo svoj novac i uplaćujemo na one likove koji imaju gomile novca i većina ih samo "odrađuje posao" i to, posebno je očito ove sezone, jako letargično i dosta neemotivno...govorim o bejzbolašima, za njih važi posebno ova primjedba, jer na masi utakmica sam doslovno popizdio i izgubio dota love jer se likovima ne da čekati, udarači imaju u više navrata recimo trkače na pozicijama za postizanje poena, čak i niti jednog izbačenog kolegu i ponekad čak i pune baze, i sve to uprskaju u roku keks...do ove sezone, a baš striktno pratim pojedine momčadi već pet-šest sezona, to je bilo ne tako česta pojava, ali sada ne znam, kao da je neki ku*** svima njima dao neki "mig" i jednostavno ako im se da onda su "koncentrirani", ak im se ne da onda piši kući propalo...a sve je to lutrija , kak bi ja to reko  ;) ;) :-\

Za Detroit baca Verlander i vjerujem da će držat Minnesotu kroz cijelu utakmicu na nekih 2-3 runa maksimalno, a siguran sam da je napad Detroita sposoban protiv Duensinga koji je jedan bacač koji traži svoju šansu u MLB-u, a baš i nije neki kvalitet za ovu ligu.. po meni lagana pobjeda Detroita sa hendikepom.

Filadelfija mora proradit, to sam već ponovio milijun puta ovdje i potrošio para i para na njima. Baca Lee koji je jedan od najboljih bacača ove lige, a još uvijek nema pobjedu ove sezone već je njegova statistika 0-5, ERA 4,13.. To nije ni blizu realnog njegovog stanja. Ovakva statistika je rezultat frustracije jer ne dobiva nikakvu podršku od napadačkog dijela ekipe i stvarno bi bila sramota i katastrofa da Lee završi polusezonu bez pobjede i zato vjerujem da danas ovo Filadelfija jednostavno mora dobiti, iako su ove sezone jako teško igrali sa Metsima...

sretno

Razlog je užasno loša forma Cliff Lee-a  ove sezone .. Vidiš da čak ni menanđer Charlie Manuel ne zna što se to događa sa Lee-jem.. tko zna što mu se u glavi pobrkalo..

C. Young kažu baca u zadnje vrijeme skroz dobro .. zadnje 3 tekme bio po 7 inninga ..kao pokazuje poboljšanje iz tekme u tekmu nakon operacije ramena..

Young je vodio  Metse u obje pobjede protiv Philisa prošle god. , dozvolio 1 run i 7 udaraca sa 14 SO i 7 "walks"-ova u 12 i pol inninga..

Detroit sam odigrao 1 ( prem da je mizeran koef... i odigrao sam 1. ining 1@2,80 - dobar koef pa sam probao )

ma nije loša forma Lee-a. Kad jedan takav bacač ne može pobjedit u 13 utakmica nikoga normalno da je isfrustriran jer ga napad loše pokriva i nikako da mu priskrbi neku pobjedu.. Tako da je bilo samo pitanje vremena kad će pobjedit.. Ja sam sretan da je to bilo danas jer da je i danas izgubio izjednačio bi se u jednom neslavnom rekordu da bacače koji su osvojili CY Young nagradu(za najboljeg bacača lige) a u sezonu krenuli sa 14 utakmica bez pobjede... Konačno Filadelfija proradila... Bome sam je predugo čekao...:D Sad još da ovi luzeri iz Detroita lagano odrade posao..

Iskreno gledano ova kvota baš i nije nešto realna.. više bi pasala 1,60 ili 1,65 na St.Louis.. Vjerujem da bude jako puno runova, a to onda može svakako završit... Prednost dajem St.Louisu ali moglo bi biti dosta napeto jer ovaj startni bacač St.Louisa je u zadnjoj utakmici bacao jako loše i ako ponovi takvu tekmu bit će svega.. Nije vrijedan koeficjent ovakvog živciranja... Sretno

ipak je ona 'vjeruj svom instinktu' najbolja opcija.. vjerojatno sam jedini ja kaj sam odigrao na bugarsku i to mi je još draže..jedino je to kaj me sjebu ovi rusi na tom listiću,majku im jebem, za jedan jebeni koš... očito su igrali kolko im treba- na pobjedu bez pumpanja protivnika...jbg... 

sretno

ma nije loša forma Lee-a. Kad jedan takav bacač ne može pobjedit u 13 utakmica nikoga normalno da je isfrustriran jer ga napad loše pokriva i nikako da mu priskrbi neku pobjedu.. Tako da je bilo samo pitanje vremena kad će pobjedit.. Ja sam sretan da je to bilo danas jer da je i danas izgubio izjednačio bi se u jednom neslavnom rekordu da bacače koji su osvojili CY Young nagradu(za najboljeg bacača lige) a u sezonu krenuli sa 14 utakmica bez pobjede... Konačno Filadelfija proradila... Bome sam je predugo čekao...:D Sad još da ovi luzeri iz Detroita lagano odrade posao..

bRAVO! Ipak prošlo! :)

ipak je ona 'vjeruj svom instinktu' najbolja opcija.. vjerojatno sam jedini ja kaj sam odigrao na bugarsku i to mi je još draže..jedino je to kaj me sjebu ovi rusi na tom listiću,majku im jebem, za jedan jebeni koš... očito su igrali kolko im treba- na pobjedu bez pumpanja protivnika...jbg... 

Steta zbog rusa,tko je popratio germania je dala 14,5 pa sam to pogodija na srecu :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use