Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 4.07.2012.

Frle

Recommended Posts

na početku jedan zicer:)košarka: Rusija - Dominikanska republika hendikep -16,5 tip 1 (1,85)...znači da će rusija pobijediti sa 17 razlike minimalno... ja ću ovdje igrati i veći hendikep -24,5 jer mislim da će to biti tekma ista ko i protiv koreje...

murray - ferrer -4,5 tip 2 (1,6)... ne kužim ovolko forsiranje murraya na kladama...frajer ne igra niš posebno i čudi me tak velika kvota na ferrera 2,7..lako je moguće da ferrer ovo dobije jer je po meni i bolji igrač... ako ferrer ponovi igru protiv delpa murray nema šanse... favoriziram ferrera u ovom susretu...

odbojka: bugarska - njemačka tip 1 (2,7)... ne vidim razlog zašto ovo ne bi prošlo... finalna runda u svjetskoj ligi igra se u bugarskoj... 6 repka podijeljeno je u dve skupine...u ovoj su SAD, njemačka i bugarska...bugari domaćini i u međusobnim susretima je 3:3 (zadnjih 6 susreta)... nerazumljiv mi je omjer kvota jer ovo može otići na bilo koju stranu ali ja dajem prednost domaćinima...obje ekipe su kvalitetne i jake... čudi me tako velika kvota na domaćina...

40,5/A.Murray-D.Ferrer 2 1.85

Danas su na Wimbledonu na rasporedu mecevi cetvrtfinala a u jednom od njih susrecu se i David Ferrer i Andy Murray. David Ferrer spanjolski je tenisac rodjen 2.4.1982 i trenutno zauzima 5 ATP mjesto. Ima odlicnu sezonu iza sebe , osvojio je turnire u Acapulcu , Buenos Airesu , Aucklandu i Hertogenboschu , igrao finale Barcelone i polufinala Roland Garrosa i Rima. Ovo mu je najbolji rezultat na Wimbledonu a do njega je dosao pobjedama nad Brownom 7-6 6-4 6-4 , De Schepperom 7-6 6-2 6-4 , Roddickom 2-6 7-6 6-4 6-3 i Del Potrom 6-3 6-2 6-3. Andy Murray britanski je tenisac rodjen 15.5.1987 i trenutno se nalazi na 4 ATP poziciji. Ove sezone nije bas postigao rezultata na koje je inace navikao , najbolji rezultati su mu osvajanje Brisbena na pocetku sezone i finale Miamia i Dubaia i polufinale Australian Opena. Na Wimbledonu je do cetvrtfinala pobjedjivao Davydenka 6-1 6-1 6-4 , Karlovica 7-5 6-7 6-2 7-6 , Baghdatisa 7-5 3-6 7-5 6-1 i Cilica 7-5 6-2 6-3. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 10 puta i omjer je 5-5. Posljednji mec dobio je Ferrer na Roland Garrosu ove sezone. Ocekuje nas jako zanimljiv i napet dvoboj gdje ce Murrayu suci kao i svake godine pomagat a ove jos i vise kako je ispao Nadal. Mislim da je over gemova ovdje dobra opcija , Ferrer je u dobroj formi citavu godinu a to je nastavio i ovdje , a Murray je dobar bio na pocetku sezone i onda je opao al se poceo dizat do i na Wimbledonu i mislim da ce ovdje biti 4-5 setova.

40,5/Tsonga J.W.-Kohlschreiber P. 2 1.85

U cetvrtfinalu Wimbledona danas igraju i Jo Wilfried Tsonga i Philipp Kohlschreiber. Jo Wilfried Tsonga francuski je tenisac rodjen 17.4.1985 i trenutno se nalazi na 6 ATP mjestu. Najbolji rezultat ove sezone mu je osvajanje Dohe na pocetku sezone i od tada nije imao bas nekih rezultata , najbolji mu je bio u Montpeilleru gdje je stigao do polufinala ali nije mogao proci Del Potra. Na Wimbledonu Tsonga brani polufinale , a do ovoga cetvrtfinala stigao je pobjedama nad Hewittom 6-3 6-4 6-4 , Garciom Lopezom 6-7 6-4 6-3 6-1 , Lackom 6-4 6-3 6-3 i Fishom 4-6 7-6 6-4 6-4. Philipp Kohlschreiber njemacki je tenisac rodjen 16.10.1983 i trenutno zauzima 30 ATP mjesto. Ima dobru sezonu iz sebe , osvojio je turnir u Minhenu pobjedivsi Cilica 7-6 6-3 , igrao je polufinala Hallea , Montpeillera i Aucklanda. Na Wimbledonu je do cetvrtfinala dosao pobjedama nad Haaseom 3-6 7-6 6-7 7-6 6-2 , Jaziriom 6-1 7-6 6-1 , Rosolom 6-2 6-3 7-6 i Bakerom 6-1 7-6 6-3. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 6 puta i Tsonga vodi 5-1 u omjeru. Kao i za par iznad ovdje mi je najsigurnija opcija over gemova , oba tenisaca su u dobrim formama a posebno na Wimbledonu i ocekujem 4-5 setova. Sretno !

Jos jedan par koji mi se svidja Tsonga JW(1.sh-2,5)-Kohlsc 2

Pozdrav,

danas zanimljiv par , barem ja mislim da je :)

1 . MLB: Chic/Texa(4,5)-ChicagoWS  2@1,85

Jučer CWS dobio sa jednim od najboljih rezultata 19:2 ..

Uglavnom , danas za Texas baca dečec po imenu Scott Feldman (2-6, 6.13 ERA) .

Feldman je u četvrtak dozvolio Oaklandu 6 bodova ( 4 run-a, i 9 udaraca - 3 homera u 5 inninga ).

Mislim da će danas biti homera ziher..

2 . MLB: Ariz/SDie(4,5)-Arizona 2@1,75

Uglavnom, nakon 2 poraza u seriji od SD 6:2 i 9:5, mislim da danas Arizona napokon dobiva .

Za SD baca Jason Marquis (3-8, 5.83) ( u petak dozvolio Coloradu 6 run-a i 6 udaraca u 6 inninga u tekmi koju su spušili 10-2 )

Unatoć tome što Marquis nije bacao najbolje u zadnje vrijeme , nije ni imao pomoć napada svoje ekipe.. u 9 tekmi od početka 5. mj. , Marquis je dobio samo 9 run-ova podrške. SD je izgubio 8 od tih 9 tekmi.. - možda ga ne vole baš suigrači :D :D

Ovaj dešnjak je 0-4 6.54 ERA u zadnjih 6 tekmi protiv Diamantno-leđnih :)

Ovo mi se čini izgledno danas :) ( Gremljin, Vedry.. kak se vama čini? )

Mene dosta nije bilo s analizama i prognozama ali evo vraćam se pomalo.Danas ću igrat slijedeće:

Rijeka - Gorica 1 1,7

Ova "moja" Rijeka pod Volpijem izašla iz financijskih "sranja" i stala črvsto na dvije noge.Dovela dosta pojačanja i po meni Rijeka za slijedeću sezonu obećava puno.Igraju protiv slabašne Gorice koja je u zadnjoj prijateljskoj izgubila od Istre 4-1.Rijeka se zagrijava s novim sastavom i ostvarili su pobjedu protiv Tomska(ruskog sada drugoligaša) 2-0 na Kantridi i mislim da će nanizat pobjede protiv tih slabijih klubova za dizanje samopouzdanja.Pročitao sam i da je Gorica u težoj financijskoj krizi i da su glavni igrači otišli.Bez obzira na to očekujem danas pobjedu Rijeke na domaćem terenu.

Tsonga(-2,5)-Kohlschreiber 1.set hendikep gemova 2 1,4

Jutros je bila 1,65 i pala na 1,5 sad je na 1,4.Njemac igra solidno,serva ga dobro služi i uvjeren sam da neće izgubit prvi set sa 3 gema razlike.

Ova dva para ću odigrat zajedno...ukupna kvota je 2,38

Ima li šanse Ferrer danas' Ja ću probat 2 opalit

ja mislim da ima... ovaj muray mi ide na racku..lik ne igra niš posebno.. više me vuče 2 nego 1... sam ferrer je izjavio jučer da ako ponovi upola meč ko protiv del potra da murray nema šanse... mislim da skot (pasji) danas pada:D

na početku jedan zicer:)košarka: Rusija - Dominikanska republika hendikep -16,5 tip 1 (1,85)...znači da će rusija pobijediti sa 17 razlike minimalno... ja ću ovdje igrati i veći hendikep -24,5 jer mislim da će to biti tekma ista ko i protiv koreje...

murray - ferrer -4,5 tip 2 (1,6)... ne kužim ovolko forsiranje murraya na kladama...frajer ne igra niš posebno i čudi me tak velika kvota na ferrera 2,7..lako je moguće da ferrer ovo dobije jer je po meni i bolji igrač... ako ferrer ponovi igru protiv delpa murray nema šanse... favoriziram ferrera u ovom susretu...

odbojka: bugarska - njemačka tip 1 (2,7)... ne vidim razlog zašto ovo ne bi prošlo... finalna runda u svjetskoj ligi igra se u bugarskoj... 6 repka podijeljeno je u dve skupine...u ovoj su SAD, njemačka i bugarska...bugari domaćini i u međusobnim susretima je 3:3 (zadnjih 6 susreta)... nerazumljiv mi je omjer kvota jer ovo može otići na bilo koju stranu ali ja dajem prednost domaćinima...obje ekipe su kvalitetne i jake... čudi me tako velika kvota na domaćina...

hendi na ruse skocio sa 1,85 na 2,00... jel neko zna zasto??

Nakon lošeg dana juče kako zbog tenisa,pa jos i nogomet,koji je naposljetku spasila kosarka za danas malo ozbiljnije

Errani/Vinci - sestre Radwanska 1 1,30 Errani/Vinci u ogromnoj formi,osvojile 4 turnira zaredom,mislim da sestre nebi tribale prestavljat problem,lako bi ovo moglo s 2:0 u setovima,kvota 1,80

Portoriko(+8,5) - Grcka 2 1,85 Ne vidim zasto ovo nebi proslo,ipak je grcka drugi svijet u kosarci i mislim da i sa slabijom postavom moze pobjedit portorika s minimalnih 9 poena

A Murray - Ferrer zs1 9,5 vise 1,60 Oba igraca tesko gube servis Ferrer u izvrsnoj formi,Murray podrska publike...mislim da bi tribalo ic preko...

Tsonga - Kohlschreiber (40,5) više 1,85 ovo igram skepticno jer misljenja sam kako bi ovo moga dobit njemac,odlicno servira,inace dobro igra u Wimbledonu dok Tsonga prolazi naprid al ostavlja blijed dojam,sve je to nesto na teske muke...odi se jos moze igrat po meni takodjer prvi set vise od 9,5 a i ne vjerujem da moze tsonga dobit sa vise od 5,5 gemova ako uopce i moze dobit gdje je under 1,50

Federer - Youzni(+6,5) 1 1,60 U medjusobnim omjerima 11-0 .Na travi uvjerljive pobjede federera,mislim da bi fedex unatoc boli u ledjima prije 2 dana triba dobit sa 7 a mozda i sa vise a lako moguce i 3:0 u setovima gdje je kvota takodjer 1,60,federer uvijek sta turnir odmakne dalje bolje igra

Obojka klimavo. Bugari u totalnom rasulu,odbojkaški savez u previranjima,najbolji igrači bojkotiraju i ne igraju,selektor otišao. Zadnju tekmu Njemačka dobila 3-2,igralo se također u Bugarskoj,a njemačka je igrala sa B sastavom,s time da je razigravač bio čak treća opcija,oba napadača su bile druge opcije u reprezentaciji. Koef. juče na Njemačku bio 1,55...Danas je pao na 1,35. Ne znam,ali ja osobno tipujem na Njemačku.

Obojka klimavo. Bugari u totalnom rasulu,odbojkaški savez u previranjima,najbolji igrači bojkotiraju i ne igraju,selektor otišao. Zadnju tekmu Njemačka dobila 3-2,igralo se također u Bugarskoj,a njemačka je igrala sa B sastavom,s time da je razigravač bio čak treća opcija,oba napadača su bile druge opcije u reprezentaciji. Koef. juče na Njemačku bio 1,55...Danas je pao na 1,35. Ne znam,ali ja osobno tipujem na Njemačku.

hvala kaj si stavio te informacije... onda neću staviti bugare...

Ima li šanse Ferrer danas' Ja ću probat 2 opalit

Ferrer je u odlicnoj formi i moze dobiti  samo da suci ne budu krali previse , i Cilica i Karlovica su nekoliko puta zeznuli kada su igrali protiv Murraya , npr Karlovicu 11 puta prijestup sudjen a Cilicu nekoliko puta kod servisa loptica bila unutra 20 cm oni aut sude. Ali ako Ferrer bude igrao na nivou ni suci Murrayu nece pomoci.

Evo ti i link,pa provjeri i odluči.

http://forum.bettingadvice.com/showthread.php?p=1890051#post1890051

Ja radije ne bi ništa nego Bugare...Ali sam ja odigrao NJemačku+Malmo (žene,nog,šved1)+Tsonga.

U svakom slučaju sretno.....

Evo ti i link,pa provjeri i odluči.

http://forum.bettingadvice.com/showthread.php?p=1890051#post1890051

Ja radije ne bi ništa nego Bugare...Ali sam ja odigrao NJemačku+Malmo (žene,nog,šved1)+Tsonga.

U svakom slučaju sretno.....

ma ja ipak vjerujem sebi i idem riskirat na bugare..mislim da i bez te dvojice igrača imaju kvalitetnu ekipu... igraju doma, puna dvorana..dat će sigurno sve od sebe...

pozdrav ekipi ;)

imam danas par solidnih bejzbola, na poslu sam, nemrem preduboke analize bacati pa nemojte zamjeriti :D

1) tampa-yankees očekujem više runova za ekipu yankeesa, unatoč tome što je Price iz tampe u vrhunskoj formi, ali sa jeterom i swisherom tijeko cijele karijere ima veeelikih problema, te ih očekujem i večeras, i da mogo bi bit over...

2) oakland-boston utakmica ide u over, ne znam koliko nude, vjerujte ići će preko

3)detroit-minesota ...minesota manje ekipno...može i detroit pobjeda

Bejzbolasi, imam pitanje za vas...

Jel ide Tampa Bay - Yankees over 7,5??

ja se nebi u ovo upuštao.. Realno gledano Price baca fenomenalno i jako teško bude Yankeesima danas. Istina da Jeter i Swisher udaraju dobro protiv Pricea vjerujem da ova dvojica igrača ne mogu preko 2/4 danas a to jako teško da bude dovoljno za over... Istina da Yankeesi mogu svakog razbit i ja nebi ovo igrao uopće.. Nije se vrijedno živcirati i čekati dal će tekma ostat na 5,6,7 ili 8 runova.. Kvota nije vrijedna toga... ni Yankeesi nemaju lošeg bacača i teško da i Tampa može nešto previše.. Ja ovakve utakmice izbjegavam... Realno gledano teško da može ovo u over, ali koliko sam toga pregledao, ne bi me ni čudilo da ode u over.. Moja preporuka izbjeći ovaj par...

trenutno stanje:+350kn

Detroit(-1,5)-Minnesota 1 1,85

Philadelphia-NY Mets 1 1,75

ulog:100kn

dobitak:308kn

Za Detroit baca Verlander i vjerujem da će držat Minnesotu kroz cijelu utakmicu na nekih 2-3 runa maksimalno, a siguran sam da je napad Detroita sposoban protiv Duensinga koji je jedan bacač koji traži svoju šansu u MLB-u, a baš i nije neki kvalitet za ovu ligu.. po meni lagana pobjeda Detroita sa hendikepom.

Filadelfija mora proradit, to sam već ponovio milijun puta ovdje i potrošio para i para na njima. Baca Lee koji je jedan od najboljih bacača ove lige, a još uvijek nema pobjedu ove sezone već je njegova statistika 0-5, ERA 4,13.. To nije ni blizu realnog njegovog stanja. Ovakva statistika je rezultat frustracije jer ne dobiva nikakvu podršku od napadačkog dijela ekipe i stvarno bi bila sramota i katastrofa da Lee završi polusezonu bez pobjede i zato vjerujem da danas ovo Filadelfija jednostavno mora dobiti, iako su ove sezone jako teško igrali sa Metsima...

sretno

pozdrav ekipi ;)

imam danas par solidnih bejzbola, na poslu sam, nemrem preduboke analize bacati pa nemojte zamjeriti :D

1) tampa-yankees očekujem više runova za ekipu yankeesa, unatoč tome što je Price iz tampe u vrhunskoj formi, ali sa jeterom i swisherom tijeko cijele karijere ima veeelikih problema, te ih očekujem i večeras, i da mogo bi bit over...

2) oakland-boston utakmica ide u over, ne znam koliko nude, vjerujte ići će preko

3)detroit-minesota ...minesota manje ekipno...može i detroit pobjeda

detroit-minesota utakmica.. neznam dal znaš granice i kvote.. kvota na pobjedu Detroita je 1,40, a granica na Minestou je 2,5... toliko da znaš... Ja vjerujem da Detroit ovo dobiva ali po kvoti 1,40 je pitanje koliko se isplati igrat.. Ja uzeo hendikep pa sad šta bude... A ekipno minnesota bi igrao inače i ja under, ali 2,5 mi pregadna granica, čak i za mene...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use