Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

utorak 3.07.2012.

Frle

Recommended Posts

eee makedonci.. nemreš mi izgubiti od angole..jbt.. pa kud svijet vodi..

ma ja se inače ne volim kladit protiv ekipa o kojima neznam ništa.. Angola pretpostavljam ima neke mrcine u ekipi koje Francuzi jedva čekaju da kupe u svoje klubove(ako već i nisu) i da ih u reprezentaciju uzmu... Afrikanci su zajebani.. nisam ni ja mislio da će izgubit Makedonija.. al jednostavno ne volim igrat protiv ekipe o kojoj neznam ništa.. ako znaš da su loši ti lakše igrat protiv njih nego kad neznaš ništa o njima... to je moje mišljenje bar..

danas overi na tekme bostona i yankeesa, vjerojatno će granica biti oko 8 na obje tekme, i na angelse da daju više runova od ponuđenih , tu očekujem granicu na angelse oko četiri...

uglavnom priča je sljedeća:

i boston i yankeesi imaju niz od nekoliko tekmi sa malim brojem poena, večeras je dosta dobra oklada uzeti njihove ekipe i ganjati over runova i 1.ining (to vrijedi i za angelse)...

druga stvar je da definitivno više nemam ni živaca ni vremena ni volje dugo analizirati što , tko i kako, jer zaista nema bitnijeg utjecaja na ishode ništa osim sreće da ispadne onako kako si zamislimo ili prognoziramo. više mi je puna kapa padanja za pola poena ili katastrofalnih bacanja ili bezvoljnih udaranja od onih idiota punih para na koje stavljamo svoj novac,bez obzira na sve moguće i dostupne informacije

i zadnja stvar, a to je ona koju ja radim jer je jedini način da se zaradi i zato i pratim taj bejzbol jest : igra se svaki dan, uzimam jednu ekipu i tjeram od prvog dana dvostrukim dupliranjem dok se ne okrene ono kaj se čeka...jest da to zna potrajati i po pet šest tekmi nekad,no većinom se okrene u nizu od tri tekme barem jednom ZBROJ POENA OVER...zato se isplati igrat bejzbol je se već "sutrašnji" dan vraća izgubljeno i treba samo strpljenja i malo lovice da se počne...bez previše filozofije ili razmišljanja, malo se samo treba koncentrirati i uzeti jednu momčad na kojoj je prosjek postignutih runova veći od 75 % ostalih...vjerujte da ih ima

Engleska - Hrvatska (U19)  1  @ 1,90

-čitao sam da hrvati neće igrati s pola momčadi.. Kovu ne pusti dinamo, Livaja u Sampdoriji, Datković u Rijeci, Hajduk ne pušta Radoševića, Eleza, Miličića, Tomičića... tako da mislim da idu u susret s bijelom zastavom...

Linfield - B36 Torshavn  1  @ 1,15

-kvalifikacije za LP... sta reci, Linfield nekoliko klasa iznad i ovo je lagana pobjeda...

TEČAJ: 2,17

Od jucer se ceka Murraya , za danas ovako :

Kohlschreiber P.-Baker B. 1 1.50

Danas nas na Wimbledonu u muskom dijelu turnira ocekuju mecevi od jucer jer je vecina prekinuta zbog kise. U jednom od prvih meceva danas susrecu se Philipp Kohlschreiber i Brian Baker.Philipp Kohlschreiber njemacki je tenisac rodjen 16.10.1983 i trenutno zauzima 30 ATP mjesto. Ima dobru sezonu iz sebe , osvojio je turnir u Minhenu pobjedivsi Cilica 7-6 6-3 , igrao je polufinala Hallea , Montpeillera i Aucklanda. Na Wimbledonu je do osmine finala dosao pobjedama nad Haaseom 3-6 7-6 6-7 7-6 6-2 , Jaziriom 6-1 7-6 6-1 i Rosolom 6-2 6-3 7-6. Brian Baker americki je tenisac rodjen 30.4.1985 i trenutno zauzima 126 ATP poziciju. Ima solidnu sezonu iza sebe , osvojio je challenger u Savanhi nakon sto je prosao i kvalifikacije , igrao je finale u Nici nakon sto je takodjer prosao i kvalifikacije i tu ga je pobijedio Almagro , igrao je i neka finala Futuresa. Na Wimbledonu mu se otvorio zdrijeb , nakon sto je prosao kvalifikacije u prvom kolu pobijedio je Machada 7-6 6-4 6-0 , zatim u drugom Nieminena 6-0 6-2 6-4 i u trecem kolu Pairea 6-4 4-6 6-1 6-3. Kohlschreiberu i Bakeru ovo ce biti prvi medjusobni dvoboj. Mislim da je prednost na strani Kohlschreibera koji je u odlicnoj formi i mislim da nece dopustiti iznenadjenje , Baker igra dobro ali do osmine finala je stigao zbog lakseg zdrijeba i mislim da se ovdje njegov put zaustavlja. Sretno !

SWilliams(gs)-Kvitova P. 2 (Kvitova uzima set) 1.40

Za svoj drugi par izabrao sam cetvrtfinalni mec zenskog dijela turnira izmedju Serene Williams i braniteljice naslova Petre Kvitove. Serena Williams rodjena je 26.9.1981 i trenutno zauzima 6 WTA mjesto. Svi znamo kako je Serena dug niz godina u samom vrhu tenisa , bila je dugo i broj 1 , ali je imala bizarnu ozljedu kada je prije US Opena stala na staklo u restoranu i nije igrala godinu dana , i zbog toga je bio onoliki pad i mislim da se jos nije 100 % vratila. Najbolji rezultati ove sezone su joj osvajanje Madrida i Charlestona. Na Wimbleodnu je redom pobjedjivala Zahlavovu 6-2 6-4 , Czink 6-1 6-4 , Zheng 6-7 6-2 9-7 , Shvedovu 6-1 2-6 7-5. Petra Kvitova mlada je ceska igracica rodjena 8.3.1990 i trenutno zauzima 4 WTA poziciju. Petra je osvojila Hopman Cup , igrala polufinala Sydneya , Australian Opena , Stuttgarta i Roland Garrosa. Na Wimbledonu je redom pobjedjivala Amanmmurdovu 6-4 6-4 , Baltachu 6-0 6-4 , Lepchenko 6-1 6-0 , Schiavone 4-6 7-5 6-1. Danas super sport daje kvotu 1.40 da Kvitova uzima set i ja mislim da se to jednostavno mora uzeti jer ipak je Kvitova 4 igracica svijeta braniteljica naslova ovdje u Wimbledonu i u dobroj je formi i i mislim da ce uzeti bar set.

3 dodatna para

Makedonija(km)-Novi Zeland 1 1.20

Makedonija kiksala nenadano jucer na zalost svih nas , danas ne smiju ponoviti tu pogresku. Novi Zeland je jako slaba ekipa i mislim da ce Makedonija ovo dobiti 10-15 razlike samo se nadam da su u dobrom psihickom stanju.

Venezuela(km)-Litva 2 1.40

Na Litvi je ovolika kvota samo iz tog razloga jer se ove kvalifikacije igraju u Venezueli. Litva je dosla sa jako dobrim sastavom kaukenas, kalnietis, pocius, maciulis, songaila, jankunas , kleiza, javtokas, jasikevicius, valanciunas itd. Venezuela je vecinom uzela igrace iz domacih liga a njihova liga nije nista posebno. Mislim da ce danas Litva ispuniti ocekivanja jer je ovo ipak jako vazan turnir i nema mjesta za pogreske.

Ferrer uzima set 1.15

Iako je ovo mala kvota ovo je meni presmijesno. Na igraca tipa Ferrer stavit da uzima set 1.15 kvotu , covjek je u odlicnoj formi i ja vjerujem da on moze cak i dobiti Del Potra kojemu je i Soeda uzeo set.

Engleska - Hrvatska (U19)   1   @ 1,90

-čitao sam da hrvati neće igrati s pola momčadi.. Kovu ne pusti dinamo, Livaja u Sampdoriji, Datković u Rijeci, Hajduk ne pušta Radoševića, Eleza, Miličića, Tomičića... tako da mislim da idu u susret s bijelom zastavom...

Linfield - B36 Torshavn   1   @ 1,15

-kvalifikacije za LP... sta reci, Linfield nekoliko klasa iznad i ovo je lagana pobjeda...

s obzirom na ovo kaj si naveo, očito je da hrvatski nogometni savez i dalje radi u suprotnosti sa onime kaj bi u stvarnosti trebao biti smisao i svrha ovih idiota korumpiranih koji sjede u foteljama saveza...očito se u reprezentaciju ulaže jako malo, gotovo ništa...klubovi i razni "menađeri" cijede proračunski novac i novac od REPREZENTACIJE KOJA GA ZARAĐUJE (mislim najviše na A selekciju)...ništa čudno s obzirom da živimo u zemlji u kojoj su sve vrijednosti i ljudske i moralne totalno izokrenute i s obzirom da se sve gleda samo na način "brže i veće zarade" i pri tome se ne biraju ni sredstva ni načini da se do toga "svetoga cilja" dođe...ja već dugo znam da marković i ovi mapeti u HNS-u opstruiraju sve reprezentativne akcije , i muških i ženskih selekcija. jedino im je A vrsta na pameti jer im služi za pranje novca i to porijeklo sa državnim nekim institucijama jako dobro kamufliraju...no da ne duljim, razočaran sam načinom općenito kako se radi i živi u ovoj zemlji, ali ovo me već jednostavno nervira AKO je istina da klubovi ne puštaju (u dogovoru sa savezom, naravno prešutnim) igrače, a tim istim igračima koji SU NA PRIPREMAMA ti isti KLUBOVI u zajedničkom zbiru na kraju sezone neće dati ni sto minuta ukupno da provedu na terenu...problem je jako širok, a pošto je sve ovo jako jako bitna činjenica onda je šteta ali ćemo pokušati staviti neku lovu na engleze...

Engleska - Hrvatska (U19)   1   @ 1,90

Linfield - B36 Torshavn   1   @ 1,15

s obzirom na ovo kaj si naveo, očito je da hrvatski nogometni savez i dalje radi u suprotnosti sa onime kaj bi u stvarnosti trebao biti smisao i svrha ovih idiota korumpiranih koji sjede u foteljama saveza...očito se u reprezentaciju ulaže jako malo, gotovo ništa...klubovi i razni "menađeri" cijede proračunski novac i novac od REPREZENTACIJE KOJA GA ZARAĐUJE (mislim najviše na A selekciju)...ništa čudno s obzirom da živimo u zemlji u kojoj su sve vrijednosti i ljudske i moralne totalno izokrenute i s obzirom da se sve gleda samo na način "brže i veće zarade" i pri tome se ne biraju ni sredstva ni načini da se do toga "svetoga cilja" dođe...ja već dugo znam da marković i ovi mapeti u HNS-u opstruiraju sve reprezentativne akcije , i muških i ženskih selekcija. jedino im je A vrsta na pameti jer im služi za pranje novca i to porijeklo sa državnim nekim institucijama jako dobro kamufliraju...no da ne duljim, razočaran sam načinom općenito kako se radi i živi u ovoj zemlji, ali ovo me već jednostavno nervira AKO je istina da klubovi ne puštaju (u dogovoru sa savezom, naravno prešutnim) igrače, a tim istim igračima koji SU NA PRIPREMAMA ti isti KLUBOVI u zajedničkom zbiru na kraju sezone neće dati ni sto minuta ukupno da provedu na terenu...problem je jako širok, a pošto je sve ovo jako jako bitna činjenica onda je šteta ali ćemo pokušati staviti neku lovu na engleze...

Odlično si to rezimirao! Svaka čast! Nažalost, nadam se da će se nešto pomaknuti na bolje kad dođe Šuker na čelnu poziciju!

venezuela - litva hendikep 14,5 tip 2 (3,3)... gledam ruse i grke...ako su oni mogli razbiti jordan i j.koreju sa 40,50 razlike zašto litva ne bi barem 15 venezuelu koja je neznatno jača od jordana i koreje... ovo ću igrati jer je lijepa kvota a i litva ima pregršt dobrih igrača..

to je moj jedini par danas...još ću stavit na listić kohlschreibera i zbroj gemova više od 40,5 na delpo-ferrer... da imam na ta tri para stavio bih 500kn jer sam siguran u prolaz tih parova :)

Od jucer jos Kohlschleiber i par Llagostera/M.Sanchez

1. listic

Za danas malo iznenadjujuce igram i ja na Venecuela - Litva 2 1,40 Mislim da se to mora uzet

Engleska - Hrvatska U19 1 1,90 Provjerija san ove podatke u vezi igraca i stvarno istina,naš savez je katastrofa,nije mi milo igrat protiv naših no u svijetu profita nema mjesta osjecajima

2.listic

Danas nas cekaju velike borbe kao u muskom tako i u zenskom dijelu turnira...

Igram Kerber - Lisicki 1 1,50 Istina malo tezak par...No Kerber igra u savrsenoj formi,nedavno je osvojila turnir na travi a juce je pomela doslovno Clijster a to nije lako,sad ce svi kazat da ali Lisicki je izbacila 1. reket svijeta...nije sve u tablici,mislim da je bitnija forma a Sharapova ionako nije igrala narocito ovaj turnir...daleko je ovo od lakog meca,nitko ne iskljucuje 3 seta ali mislim da ce konacna pobjeda pripasti Kerber

A.Radwanska - Kirilenko(+3,5) 1 1,50 Radwansku pratim,igra savrseni turnir,brza,precizna,dobar servis,nevjerojatne povratne lopte,korektna u svemu...jednostavno ubija protivnice,djeluje nepobjedivo i nezaustavljivo,za mene prvi favorit,nijedan mec nije pobjedila ispod 7 razlike,istina tek se sada susrece s puno boljom protivnicom od prijasnjih no mislim da bi ovo tribalo proc

3.listic

S. Williams - Kvitova (22,5) vise 1,85 Obje odlicne serviserke,obje su se namucile prosli mec(serena 2 za redom).Kvitovu nikako nije polazi servis za rukom i bilo je izgledno da bi mogla izgubit,no 3.set ka da je izisa netko novi na teren..ocito je kisa i prekidi vise zasmetala Schiavone koja je bila skroz dekoncentrirana a i Kvitovoj je proradi top u ruci,igram vise gemova al na ovo 3/10...

Del Potro - Ferrer 2 2,25 Na iznenadjenje mnogih ja nekako vise vjerujem Ferreru,odgovara mu trava,nedavno je osvoji turnir na travi...Triba uzet u obzir kako je trava vec puno istrosenija nakon silnih meceva i to postaje vise mjesavina trave i zemlje...a na zemlji je Ferrer po meni medju top 4 dok Del Potru puno vise odgovara beton...Tezak mec no ja se odlucujem za Ferrera

1,20 na Azarenku,mislim pretjerano ka da se igra 3-4 kolo. Igram Azarenka - Paczek(+6,5) 2 1,50 Paczek je veoma dobra na travi,izgubila u finalu Eastburna,istina Azarenka puno bolja...No mislim da nije za 7 gemova i vise bolja...tko igra na sigurnije maslim da ovdje ipak prolazi 1

Parove nisan stiga proanalizirat,sretno svima...

Ah moji Makedoncii...

Nije da toliko smo podcenili Angolce, koliko su oni u prvi deo imali ODLICAN sut za 3 sa 73 %.. to je bilo neverojatno sve sto su sutnuli, odakle i da su sutnuli je uslo..

Danas igramo sa Novi Zeland koj igra bez svojih 2 nabolja igraca.

Lekcija je naucena, nista nije jos izgubeno za OI i danas sa puno pretpazliva igra ocekujem dvocifrena prednos ..

Makedonija- Nov Zeland tip Makedonija -10.5 koef1.9

1. listic

Za danas malo iznenadjujuce igram i ja na Venecuela - Litva 2 1,40 Mislim da se to mora uzet

Engleska - Hrvatska U19 1 1,90 Provjerija san ove podatke u vezi igraca i stvarno istina,naš savez je katastrofa,nije mi milo igrat protiv naših no u svijetu profita nema mjesta osjecajima

2.listic

Igram Kerber - Lisicki 1 1,50 Istina malo tezak par...No Kerber igra u savrsenoj formi,nedavno je osvojila turnir na travi a juce je pomela doslovno Clijster a to nije lako,sad ce svi kazat da ali Lisicki je izbacila 1. reket svijeta...nije sve u tablici,mislim da je bitnija forma a Sharapova ionako nije igrala narocito ovaj turnir...daleko je ovo od lakog meca,nitko ne iskljucuje 3 seta ali mislim da ce konacna pobjeda pripasti Kerber

A.Radwanska - Kirilenko(+3,5) 1 1,50 Radwansku pratim,igra savrseni turnir,brza,precizna,dobar servis,nevjerojatne povratne lopte,korektna u svemu...jednostavno ubija protivnice,djeluje nepobjedivo i nezaustavljivo,za mene prvi favorit,nijedan mec nije pobjedila ispod 7 razlike,istina tek se sada susrece s puno boljom protivnicom od prijasnjih no mislim da bi ovo tribalo proc

3.listic

S. Williams - Kvitova (22,5) vise 1,85 Obje odlicne serviserke,obje su se namucile prosli mec(serena 2 za redom).Kvitovu nikako nije polazi servis za rukom i bilo je izgledno da bi mogla izgubit,no 3.set ka da je izisa netko novi na teren..ocito je kisa i prekidi vise zasmetala Schiavone koja je bila skroz dekoncentrirana a i Kvitovoj je proradi top u ruci,igram vise gemova al na ovo 3/10...

Del Potro - Ferrer 2 2,25 Na iznenadjenje mnogih ja nekako vise vjerujem Ferreru,odgovara mu trava,nedavno je osvoji turnir na travi...Triba uzet u obzir kako je trava vec puno istrosenija nakon silnih meceva i to postaje vise mjesavina trave i zemlje...a na zemlji je Ferrer po meni medju top 4 dok Del Potru puno vise odgovara beton...Tezak mec no ja se odlucujem za Ferrera

1,20 na Azarenku,mislim pretjerano ka da se igra 3-4 kolo. Igram Azarenka - Paczek(+6,5) 2 1,50 Paczek je veoma dobra na travi,izgubila u finalu Eastburna,istina Azarenka puno bolja...No mislim da nije za 7 gemova i vise bolja...tko igra na sigurnije maslim da ovdje ipak prolazi 1

sve parove osim Radwanske i ciste 2 na Ferera ja imam , tako da ima da prodje hahahah :D

Poz svima..Šta kažete ,koja će favoritkinja sjebat danas? (Wimbledon)

isplati se odigrat kontra hendikepe na kirilenko protiv radwanske i paszek protiv azaernke.. sviđa mi se ova granica od 5,5... da radwanska i azarenka neće pobiejditi sa više od 5 gema razlike...

1. listic

2.listic

3.listic

sve parove osim Radwanske i ciste 2 na Ferera ja imam , tako da ima da prodje hahahah :D

Zanimljivo da ce bas Ferrer i Radwanska najvirovatnije,prvi proc,jos da pogodimo sve ka jucer  8)

koji racku radi ovaj delpo... ovaj ga razbija da to nije normalno... očito da mu danas nije dan...

vjerojatno problemi s koljenom..

govorio je Dušanović kad je prenosio Čilića da Del Potro ima velikih problema sa koljenom i da se teško kreće te da je i tražio pomoć fizioterapeuta... Tako da onda i teško da je mogao nešto napraviti..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use