Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak , 02.07.2012.

canca

Recommended Posts

Danas idemo probati s Wimbledonom :D

SWilliams(h-6,5)-ShvedovaY 2 1.40

Danas nas na Wimbledonu ocekuju parovi osmine finala. U zenskom dijelu turnira u prvom mecu dana susrecu se Serena Williams i Yaroslava Shvedova. Serena Williams rodjena je 26.9.1981 i trenutno zazuima 6 WTA poziciju. Serena je dugo imala povredu noge i nije igrala oko godinu dana. Ove sezone je osvojila turnire u Charlostonu i Madridu i igrala polufinale Rima. Na Wimbledonu je redom pobjedjivala Zahlavovu Strycovu 6-2 6-4 , Czink 6-2 6-4 , Zheng 6-7 6-2 9-7. Yaroslava Shvedova kazakhtanska je predstavnica rodjena 12.9.1987 i trenutno zauzima 65 WTA poziciju. Ima solidnu sezonu iza sebe , osvojila je ITF turnir u Poza Rici , igrala finale ITF turnira u Irapuatu , igrala je cetvrtfinala Bogote i Roland Garrosa i na oba turnira prosla je tri kola kvalifikacija. Na Wimbledonu je redom pobjedjivala Scheepers 7-6 7-6 , Bertens 6-4 6-4 i Errani 6-0 6-4. Protiv Errani napravila je ''zlatni set'' tj dobila je set bez izgubljenog poena i tako postala druga igracica na svijetu kojoj je to uspjelo a prva na grand slamu. Moj tip za danasnji mec je da Shvedova ne gubi preko 6 razlike , Shvedova je u dobroj formi za raliku od Williams koja se muci i ne vjerujem da je moze nabiti preko 6 razlike , mislim da Shvedova mozda cak moze iznenaditi i proci dalje.

Tsonga JW.(1.s9,5)-Fish M 2 1.55

Za svoj drugi par izabrao sam mec izmedju Jo Wilfrieda Tsonge i Mardya Fisha. Jo Wilfried Tsonga francuski je tenisac rodjen 17.4.1985 i trenutno se nalazi na 6 ATP poziciji. Tsonga nema neke pretjerano dobre rezultate ove sezone , tj one kakve smo navikli gledati od njega. Najbolji rezultat mu je osvajanje Dohe , to mu je bio prvi turnir sezone i pobijedio je Monfilsa 7-5 6-3 , od ostalih rezultata moze se izdvojiti polufinale Marseilla , a na ostalim turnnirima vecinom je dolazio do cetvrtfinala. Na Wimbledonu je redom pobjedjivao Hewitta 6-3 6-4 6-4 , Garciu Lopeza 6-7 6-4 6-1 6-3 i Lacka 6-4 6-3 6-3. Mardy Fish americki predstavnik rodjen 9.12.1981 i trenutno zauzima 12 ATP poziciju. Fish ove sezone nije odigrao puno turnira , i najbolji rezultati su mu osvajanje egizibicije u Kooyongu i cetvrtfinale Miamia. Na Wimbledonu je redom pobjedjivao Ramireza Hidalga 7-6 7-5 7-6 , Warda 6-3 5-7 6-4 6-7 6-3 i Goffina 6-3 7-6 7-6. Moj tip za danasnji mec je over 9,5 gemova prvi set , mislim da nece biti brejkova prvi set jer oba igraca dobro serviraju a posebno Fish i mislim da je ovo najbolji tip za ovaj mec. Ova dva tenisaca do sada su se susrela dva puta i oba puta je prosao ovaj tip.

Murray A.-Čilić M. 1 1.25

I za svoj treci ujedno i posljednji par izabrao sam mec izmedju Andya Murraya i nasega Marina Cilica. Andy Murray britanski je predstavnik rodjen 15.5.1987 i trenutno zauzima 4 ATP mjesto. Najbolji rezultati ove sezone su mu osvajanje Brisbena , finala Miamia i Dubaia , polufinale Australian Opena i cetvrtfinale Roland Garrosa. Na Wimbledonu je redom pobjedjivao Davydenka 6-1 6-1 6-4 , Karlovica 7-5 6-7 6-2 7-6 i Baghdatisa 7-5 3-6 7-5 6-1. Marin Cilic hrvatski je tenisac rodjen 28.9.1988 i trenutno zauzima 18 ATP poziciju. Marin ima solidnu sezonu iza sebe , prije dva tjedna osvojio je turnir u Queensu pobjedivsi Nalbandiana i igrao je finale Minhena u kojemu je izgubio od Kohlschreibera. Cilic je na Wimbledonu redom pobjedjivao Stebea 6-4 3-6 6-3 6-2 , Kubota 7-6 6-2 6-1 i Querreya 7-6 6-4 6-7 6-7 17-15. Murray i Cilic do sada su se susreli 6 puta i Murray vodi u omjeru s 5-1. Odigrali su jedan mec na travi tj trebali su odigrati prosle godine u Queensu kada je Cilic predao mec prije pocetka. Ja dajem danas prednost Murrayu koji polako dize formu a pomalo i uz pomoc sudaca , Karlovicu su dosudili cak 11 prestupa. Mislim da Cilic moze zaprijetiti al da ne moze napraviti neko vece iznenadjenje Murrayu koji nosem publikom ima dodatni motiv , al nadam se da se varam.

Prijedlozi : Sharapova  , Kvitova , Radwanska , Youzhny over 9,5 prvi set , Clijsters over 21,5

DelPo - Ferrer više od 40,5 gemova (1,7)...po meni najsigurnija opcija danas..to ide barem u 4 seta... oba su kvalitetna i vrhunska igrača i očekujem težak i napet meč...

Kohlschreiber - Baker tip 1 (1,5)... mislim da je baker dogurao do zadnje granice... kohlschreiber iskusniji i bolji igrač...

Murray - Čilić tip 1 (1,30)...iako ne bi htio da ovako završi i mislim da murray nije bog zna kaj na ovoj podlogi, mislim da će nošen domaćom publikom pobijediti marina..kolega je sve već rekao što se tiče ovog para...

Tsonga - Fish hendikep 1.set -2,5 tip 2 (1,4)..znači da tsonga neće pobijediti sa više od 2 gema razlike 1.set... kolega gore igra zbroj gemova 1.set više...al ja mislim da je ovo pametnije bez obzira što je manja kvota..jer u slučaju da fish dobi 1.set sa 6:3 on gubi par dok u mom slučaju jedino kaj ne simje biti je 6:3 (ili 6:2, 6:1, 6:0) za tsongu... tako da mislim da je možda sigurnije odigrati ovu opciju...

i jedan par na koji sam naišao je košarka (kvalifikacije za olimpijske igre): Angola - Makedonija tip 2 (1,35)... u svakom slučaju mislim da je makedonija daleko kvalitetnija momčad...ima dosta dobrih igrača i mislim da će ovo lagano pobijediti...

DelPo - Ferrer više od 40,5 gemova (1,7)...po meni najsigurnija opcija danas..to ide barem u 4 seta... oba su kvalitetna i vrhunska igrača i očekujem težak i napet meč...

Kohlschreiber - Baker tip 1 (1,5)... mislim da je baker dogurao do zadnje granice... kohlschreiber iskusniji i bolji igrač...

Murray - Čilić tip 1 (1,30)...iako ne bi htio da ovako završi i mislim da murray nije bog zna kaj na ovoj podlogi, mislim da će nošen domaćom publikom pobijediti marina..kolega je sve već rekao što se tiče ovog para...

Tsonga - Fish hendikep 1.set -2,5 tip 2 (1,4)..znači da tsonga neće pobijediti sa više od 2 gema razlike 1.set... kolega gore igra zbroj gemova 1.set više...al ja mislim da je ovo pametnije bez obzira što je manja kvota..jer u slučaju da fish dobi 1.set sa 6:3 on gubi par dok u mom slučaju jedino kaj ne simje biti je 6:3 (ili 6:2, 6:1, 6:0) za tsongu... tako da mislim da je možda sigurnije odigrati ovu opciju...

i jedan par na koji sam naišao je košarka (kvalifikacije za olimpijske igre): Angola - Makedonija tip 2 (1,35)... u svakom slučaju mislim da je makedonija daleko kvalitetnija momčad...ima dosta dobrih igrača i mislim da će ovo lagano pobijediti...

Vidio sam i ja fisha +2,5 prvi set i slazem se da je to pametnija opcija ali u mene nema u ponudi , samo u super sportu ima

Za pocetak mi je zapalo za oko

Kvitova - Schiavone 1 1,12 ??? Ovakvo podcjenjivanje mi nije jasno,istina Kvitova ima top u ruci i igra za sada savrsen turnir no da ce pobijedit Schiavone sa 7 i vise razlike,nije li to malo pretjerano kvota da nece 1,60,ipak Schiavone ima dobar servis,jos cu razmislit sta tu igrat...

A.Radwanska - Giorgi(+4,5) 1 1,50  Radwanska sve bolja i bolja,svaki mec pobjedjuje mininimalno 7-8 razlike,u prvom kolu 6 razlike,igra odlicno i mislim da je ovo sposobna pobijedit vise od 4,5, razlike 1,50 mozda cak i vise...

Huber/Raymond - Groenefeld/ Martic - 1 1,35  Sta reci,sve je jasno,daleko od toga da su lose Groenefeld i Martic ali tesko ce protiv prvog para svijeta,odvojeno igram 2:0 u setovima,kvota 1,80

Llagostera/M. Sanchez - Govor/Minella 1 1,30  Prvonavedeni par bez problema dosa u 3. kolo,zadnji turnir na travi igrale savrseno,u finalu igrale protiv Huber/Raymond,to sve govori o njima,mislim da bi bila steta ovo ne iskoristit

Federer - Mallise(+6,5) 1 1,50 Nakon teskog meca protiv Bennetau mislim da ce fedex odmoran zaigrat puno bolje,ipak je Bennetau bolji server od Mallisa a ipak je na kraju zavrsilo 7 razlike za federera koji kada je najteze odigra vrhunski,mislim da bi danas Mallise moga stradat i sa vecom razlikom...

S.Williams - Schvedova(+6,5) 2 1,50 Ka prvo serena igra danas parove i ro veoma teski mec neka se triba odigrat samo 3. set,drugo ova Schvedova je ponizilla errani a o tome kakav ima servis veoma dobar i to je i najveci razlog zasto igram zasto nece serena dobit sa 7 razlike

Kohlscheiber - Baker 1 1,50 Iz razloga sta je njemac ipak puno iskusniji i vijek dobar u Wimledonu,mislim da nebi smija izgubit od nekog tko nije medju prvih 100

pozz

ev moj tiket za danas..al veca uplata..

Helsingborg -Gefle 1 -1,5. Helsingborgu pobjeda potrebna da se primakne vrhu.kuci imaju omjer 2 pobjede i 4 remija.igraju protiv gefle-a koji je tek 14.helsingborg bi eventualnom pobjedom dosao na 3 poziciju.Gefle vrlo los gost uz omjer 1-3-2 uz gol razliku 3-10...

Sharapova M. (Rus) - Lisicki S. (Ger)  1 -1,25  .Vidimo kako Sarapova igra ove sezone iako njemica nije bas za otpisat al s obzirom na formu mislim da ovo sarapova dobija  ,mozda je moguc i over gemova..kazem ovaj par igram po nekom osjecaju..

Ivanovic A. (Srb) - Azarenka V. (Blr) - 2 -1,30 -mislim da je Azarenka uz Sarapovu najbolja teniserka trenutno..Ana je dogurala do ovdje dalje nece...Mislim da ovdje dolazi cista pobjeda Azarenke uz moguc under.. et toliko..moja uplata na ovo 50 eura--kvota negdje oko 2,5 zavisi gdje uplatite.pa sretno nam ko isprati ove parove...

Vidio sam i ja fisha +2,5 prvi set i slazem se da je to pametnija opcija ali u mene nema u ponudi , samo u super sportu ima

da jbt jedino u ss-u ima.. jedina kladionica kaj valja a nema je na "vidiku".. heh...mogu se jebat...

Danas bi trebao po svemu biti odličan dan što se tiče bejzbola.. puno stvari mi se sviđa.. nadam se da će sve proć...;)

trenutno stanje:+100kn

Milwaukee-Miami 1 1,60

St.Louis-Colorado 1 1,50

ulog:200kn

dobitak:457kn

Za Milwaukee starta Greinke koji na domaćem terenu ubija i ima nevjerojatan učinak.. 20/21 utakmice je Milwaukee dobio na domaćem terenu kad je Greinke započeo utakmicu. Njega drži nešto nadnaravno samopouzdanje jer on je u biti samo prosječan bacač, ali u ovakvoj situaciji je možda i jedan od najboljih jer nikako da izgubi. Ima puno strikeoutova. Trenutno mu prosjek 1 po inningu, ali treba znati da vani nema toliko uspješnosti kao doma.. doma mu prosjek ide na nekih 1,5 po inningu i to prema 2,00.. Uglavnom nikome nije ugodno igrat protiv Milwaukeea u gostima kad on baca. Miami nije iznimka i bit će im jako jako teško danas nešt napravit. S druge strane Zambrano je solidan bacač i vjerujem da ne može držati korak sa Greinkeom ovog trenutka... Po meni pobjeda Milwaukeea.

St.Louis je kvalitetnija momčad od Colorada skoro na svim pozicijama i još za St.Louis baca Lohse koji ima vrlo dobru sezonu do sada i vjerujem da može Colorado držat dosta nisko. S druge strane za Colorado baca Outman koji ima katastrofalnu statistiku i sve me strah što će mu St.Louis danas napravit. Po meni laka pobjeda St.Louisa.

sretno

Detroit over 4,5 1,65  4!!!

St.Louis over 4,5 1,75

ulog:100

dobitak:275kn

Za St.Louis sam napisao gore pa neću ponavljat. Detroit igra protiv Minnesote i starter Minnesote Hendriks je u dosta loš, dozvoljava jako puno runova i mislim da je danas red da Detroit opet ode na visok broj poena što već sad nekoliko dana nije uspijevao. Hendriks je dozvolio barem jedan home run u 10/11 utakmica koje je bacao što vjerujem da će se i danas dogodit barem jednom jer su Fielder, Cabrera i društvo dosta jaki ofenzivno i vjerujem da moraju iskoristit ovakvog startera i vrlo brzo otići na veliku razliku i velik broj poena..sretno

Detroit-Minnesota 1. inning 1 2,90

St.Louis-Colorado 1. inning 1 2,90

ulog:50

dobitak:400kn

Sve rečeno već gore... sretno

Da se kavim posle dugo vreme :))

Makedonija- Angola - 1 koef 1.25

Kosarka kvalifikacije za OI. Jasno je da ekipa predvodena sjajnim Bo Mccaleb uz podrsku Ilievskog, Antic, Samardziski, je favorit nad anonimne Angolce. Sve osim pobeda za Makedonija je OGROMNO iznenadzenje..

Kazahstan u20- J.Koreja u20 tip J Koreja -13.5 koef 1.9

Rakomet zene prvenstvo u 20. Kazahstanke su limitirana ekipa po kvalitetu, a i danas im je upitna i 90% nece igrati nihova najbolja igracica Alexandra... i tako da i tako su slabe i sad su jos slabije.. mislim da 20 tak razlike im ne bjeze

Kvitova - Schiavone 1 1,12 ??? Ovakvo podcjenjivanje mi nije jasno,istina Kvitova ima top u ruci i igra za sada savrsen turnir no da ce pobijedit Schiavone sa 7 i vise razlike,nije li to malo pretjerano kvota da nece 1,60,ipak Schiavone ima dobar servis,jos cu razmislit sta tu igrat...

A.Radwanska - Giorgi(+4,5) 1 1,50  Radwanska sve bolja i bolja,svaki mec pobjedjuje mininimalno 7-8 razlike,u prvom kolu 6 razlike,igra odlicno i mislim da je ovo sposobna pobijedit vise od 4,5, razlike 1,50 mozda cak i vise...

Huber/Raymond - Groenefeld/ Martic - 1 1,35  Sta reci,sve je jasno,daleko od toga da su lose Groenefeld i Martic ali tesko ce protiv prvog para svijeta,odvojeno igram 2:0 u setovima,kvota 1,80

Llagostera/M. Sanchez - Govor/Minella 1 1,30  Prvonavedeni par bez problema dosa u 3. kolo,zadnji turnir na travi igrale savrseno,u finalu igrale protiv Huber/Raymond,to sve govori o njima,mislim da bi bila steta ovo ne iskoristit

Federer - Mallise(+6,5) 1 1,50 Nakon teskog meca protiv Bennetau mislim da ce fedex odmoran zaigrat puno bolje,ipak je Bennetau bolji server od Mallisa a ipak je na kraju zavrsilo 7 razlike za federera koji kada je najteze odigra vrhunski,mislim da bi danas Mallise moga stradat i sa vecom razlikom...

S.Williams - Schvedova(+6,5) 2 1,50 Ka prvo serena igra danas parove i ro veoma teski mec neka se triba odigrat samo 3. set,drugo ova Schvedova je ponizilla errani a o tome kakav ima servis veoma dobar i to je i najveci razlog zasto igram zasto nece serena dobit sa 7 razlike

Kohlscheiber - Baker 1 1,50 Iz razloga sta je njemac ipak puno iskusniji i vijek dobar u Wimledonu,mislim da nebi smija izgubit od nekog tko nije medju prvih 100

jedno pitanje , zasto su ti crvene analize a sve proslo , ili ti tako oznacavas ? :D

Danas bi trebao po svemu biti odličan dan što se tiče bejzbola.. puno stvari mi se sviđa.. nadam se da će sve proć...;)

Milwaukee-Miami 1 1,60

St.Louis-Colorado 1 1,50

Za Milwaukee starta Greinke koji na domaćem terenu ubija i ima nevjerojatan učinak.. 20/21 utakmice je Milwaukee dobio na domaćem terenu kad je Greinke započeo utakmicu. Njega drži nešto nadnaravno samopouzdanje jer on je u biti samo prosječan bacač, ali u ovakvoj situaciji je možda i jedan od najboljih jer nikako da izgubi. Ima puno strikeoutova. Trenutno mu prosjek 1 po inningu, ali treba znati da vani nema toliko uspješnosti kao doma.. doma mu prosjek ide na nekih 1,5 po inningu i to prema 2,00.. Uglavnom nikome nije ugodno igrat protiv Milwaukeea u gostima kad on baca. Miami nije iznimka i bit će im jako jako teško danas nešt napravit. S druge strane Zambrano je solidan bacač i vjerujem da ne može držati korak sa Greinkeom ovog trenutka... Po meni pobjeda Milwaukeea.

St.Louis je kvalitetnija momčad od Colorada skoro na svim pozicijama i još za St.Louis baca Lohse koji ima vrlo dobru sezonu do sada i vjerujem da može Colorado držat dosta nisko. S druge strane za Colorado baca Outman koji ima katastrofalnu statistiku i sve me strah što će mu St.Louis danas napravit. Po meni laka pobjeda St.Louisa.

sretno

Detroit over 4,5 1,65

St.Louis over 4,5 1,75

Za St.Louis sam napisao gore pa neću ponavljat. Detroit igra protiv Minnesote i starter Minnesote Hendriks je u dosta loš, dozvoljava jako puno runova i mislim da je danas red da Detroit opet ode na visok broj poena što već sad nekoliko dana nije uspijevao. Hendriks je dozvolio barem jedan home run u 10/11 utakmica koje je bacao što vjerujem da će se i danas dogodit barem jednom jer su Fielder, Cabrera i društvo dosta jaki ofenzivno i vjerujem da moraju iskoristit ovakvog startera i vrlo brzo otići na veliku razliku i velik broj poena..sretno

vjerojatno ces pasti jer sam te ja pratio..

A.Radwanska - Giorgi(+4,5) 1 1,50  Radwanska sve bolja i bolja,svaki mec pobjedjuje mininimalno 7-8 razlike,u prvom kolu 6 razlike,igra odlicno i mislim da je ovo sposobna pobijedit vise od 4,5, razlike 1,50 mozda cak i vise...

jedno pitanje , zasto su ti crvene analize a sve proslo , ili ti tako oznacavas ? :D

Tako ja oznacavam  :D

Milwaukee-Miami 1 1,60

St.Louis-Colorado 1 1,50

sretno

Detroit over 4,5 1,65  4!!!

St.Louis over 4,5 1,75

šteta za ovaj blesavi Detroit.. od 5.inninga do kraja nisu mogli još jedan run postić... šteta.. ovako noć završila u plusu od +100kn. Ja zadovoljan jer je ipak plus... trenutno stanje:+200kn

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use