Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja , 01.07.2012.

canca

Recommended Posts

Španjolska(1.p.)-Italija x 2.10

E napokon smo docekali finale eura u kojem se ocekivano nasla Spanjolska i pomalo neocekivano Italija. Spanjolska je i dosla na ovaj euro kao jedna od favorita ali to nisu bas opravdavali svojojm igrom , protivnike su vecinom pobjedjivali minimalnim rezultatom. U grupama su se u prvom kolu susreli upravo s Italijom i odigrali 1:1 , zatim su u drugom kolu igrali protiv Irske koju su demoliralis 4:0 i u trecem kolu su pobijedili Hrvatsku u zadnjim minutama s 1:0. U cetvrtfinalu ih je cekala neugodna Francuska koju su pobijedili 2:0 i tako prosli u polufinale gdje ih je cekao jaki Portugal. Utakmica je zavrsila rezultatom 0:0 i nakon produzetaka rezultat je ostao isti i krenuli su penali. Spanjolska je prosla dalje nakon sto je Bruno Alves fulio penal a Fabregas zabio.

Italija ugodno iznenadjenje ovog eura u prvom kolu u grupama igrala je miroljubivih 1:1 s Spanjolskom , zatim su s Hrvatskom odigrali 1:1 i u trecem kolu gdje nisu odlucivali sami o svome prolazu u cetvrtfinale pobijedili su Irce s 2:0 a kako su Hrvati izgubili 1:0 prosli dalje. U cetvrtfinalu ih je cekala neugodna Engleska , i ta utakmica je 0:0 zavrsila iako je Italija imala boljih prilika , i kada je nakon produzetaka rezultat ostao isti pristupilo se izvodjneju jedanaesteraca u kojem je bila uspjesnija Italija nakon sto su za Englesku fulila dva Ashly-a , Young i Cole. U polufinalu ih je cekala Njemacka koja je bila favorit za osvajanje prvenstva , i Italija je bila autsajder. Odigrali su odlicnu utakmicu a posebno Balloteli koji je zabio dva gola i na kraju je rezultat zavrsio 2:1. Danas nas ocekuje jako zanimljiva utakmica i ja bih volio da Italija iznenadi , dosta je vise Spanjolske dominacije. Moj tip za ovaj mec je da nece biti pobjednika u prvome poluvremenu jer mislim da ce biti ispitivanje snaga i da kao i u njihovom prvom susretu nece biti golova u prvom poluvremenu. Ne usudim se prognozirati pobjednika citavoga duela pa mi je ovo sigurnija opcija. Sretno !

španjolska - italija.. italija ne daje gol (2,2)..toč rez. 1:0 (6,5)... tvrda tekma...al mislim da će španjolska pokazati od početka ko je "gazda na terenu"... svi govore da španjsloka igra loše bla bla.. a niko ih nemre pobjediti..očito su dobri bez obzira kaj nemaju oni igru ko prije... danas će neutralizirat talijane koji će se braniti...i nema ništa od igre koju su dosad prikazivali talijani... iskustvo i sve je na strani španjolske...

Moj tip na vecerasnju utakmicu je:

Spanija (57,5%)---tip 2 , tj. da ce Spanija imati vise od 57,5% posjeda lopte sto mislim da je veoma izgledno jer svi znamo kako igraju Spanci a narocito u velikim utakmicama kao sto je ova.(sto vise imati loptu u svom posjedu, imati sto vise dodavanja lopte i tako se lagano priblizavati protivnickom golu dok se ne stvori prilika za go).

Sretno!

Španjolska-Italija (01.07. 20:45)

2

3,70

Igrat cu na italiju i riskirati 100kn iako oba protivnika imaju sansu za pobijedu, igram na pobijedu italije jer su spanjolci pobijedili hrvatsku uz pomoc sudca i htio bi da im italija uzme naslov i dokaze da ipak nisu bili najbolji cjelo prvenstvo da ima boljih.

OVO JE TESKA UTAKMICA I ZATO OPREZ SVIMA JA CU PREDNOST DATI ITALIJE BEZ OBZIRA NA SVE, DIGLI SU SE IZ NICEGA DOK SU IH SVI ODPISALI I PUNI SU SAMOPOUZDANJA PA NEKA BOLJI POBIJEDI POSTENO!!!!

Dosao je i taj dan ogled nogometnih velesila,ogled 2 momcadi s potpuno drkcijim nogomtnim pristupom,dosadna spanjolska sa svojim drzanjem lopte i zanimljiva italija sa svojim opasnim i nepredvidivim proigravanjima

Kladionice daju na spanjolsku posjed 58,5 % u prvom mecu je spanjolska imala 60 no ipak je jedva izvukla X,samo daje mrio bija malo precizniji,sve u svemu odusta san od posjeda malo mi je to preriskantno,mozda da su dali 56 % ,vec igram da ce Spanjolska izvest vise kornera 1,45(u prvom mecu je bilo 7:2) i igram da ce italija dobit vise zutih kartona 1,65,jer jednostavno je ocito,i kad ih ne ide suci im pomognu a i Italija igra nesto grublji nogomet

Zadnja prilika da prođe - način prvog prekida-

korner   14.00   30.00kn

zaleđe   25.00   20.00kn

golaut    7. 00   50.00kn

i ovo mi je palo u oko  -REG.VRIJEME I ZBROJ G.2.5-  2 i manje 5.00

Eto našo sam način da bacim nešto para bezveze :)  Sretno vam svima danas..Pozdrav

zanimljiva taktika

i ja sam ganjao gluposti danas

iniesta  daje 1. gol   13 koef 100 kuna

silva     daje 1.gol    13 koef  100 kuna

xavi      daje 1.gol    15 koef  100 kuna

alonso   daje 1. gol    16 koef  100 kuna

nadam se da neće netko drugi od španjolaca zabit prvi gol ili završit 0:0 a za povrat love sam stavio

baloteli 1.gol  8,5 koef 100 kuna

pirlo     1.gol  20 koef 50 kuna

dobro je sad cu lakše gledat dalje

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use