Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota , 30.06.2012.

canca

Recommended Posts

Jedan rani

Paczek - Wickmayer 1 1,45

Zakopalova - Schiavone(+3,5) 2 1,65 Ovdje mislim da bi mogla cak bit 2

Kohlschreiber - Rosol (39,5) z2 1,85

Watson/Hutchins - Srebot/Zimonjic 2 1,25

sestre Radwanska - Falconi /Schepers 1 1,25 za hrabrije 2:0 1,50

Baker - Paire 1.set (9,5) zs2

Ny Yankes - White Sox 1 1,80 Ne vjerujem da ce Yankesi izgubit 3 za redom iako se znalo dogodit protiv White Soxa

Kvitova (+4,5) - Lepschenko 1 1,45

vedry hvala za White Soxe over 4,5  ;)jos da je inning osta x

Ferrer - Roddick 2 2,70 Iz razloga sta vidim da se ferrer muci cijeli turnir dok roddicku lezi ova podloga sta je pokaza osvajanjem turnira u Eastburnu,ipak ocekujem tezak mec i vise od 40,5 gemova a mislim i da su oboje dobri serveri tako da lako 1. set over 9,5

Kasnije s nogometom

danas nisam baš nešto presiguran u bejzbol.. imam par parova koje bolje da tu ne pišem da ne prepisujete i padate bezveze jer stvarno nisam baš siguran u nijedan par...

Idemo rađe s tenisom malo danas...

Vinci-Lučić 2 2,40

Errani-Shvedova 2 2,70

Čilić-Querry 3-1 3,70

kvota:24

ulog:10kn

dobitak:230kn

Lučić igra odlično i stvarno me nebi čudilo da danas skine i Vinci, Errani sa onom svojom jadnom servom uspjeva prolaziti iz kola u kolo što me jako čudi. mislim da je danas zadnja stanica za nju, kvota je izvrsna.. Vjerujem da će Čilić dobit Querrya danas kao što ga dobio i u Quennsu. Sigurno je Amer kvalitet za osvojit bar jedan set, ali vjerujem  da Čilić ne bi smio dozvolio neki maraton danas i da će morat ovo završit u 4 seta... Ovo jedan popodnevni da se malo živciram.. Možda kasnije uspijem naći neke informacije za MLB pa možda i odigram koji par...sretno

sretno

Errani nije uzela niti jedan poen u prvom setu 6-0, samo da ne preda...

baš sad gledam statistiku i ne vjerujem.. Ženska stvarno nije osvojila ni jedan poen u setu... I naravno već vodi 2-0 u drugom setu.. sad ako bude 6-0 0-6 nema šanse da se ikad više kladim na ženski tenis jer je meni nevjerojatno da netko tko ne osvoji ni poen( ne gem, nego poen) u jednom setu da dobije 6-0 sljedeći set.... Ajmo Švedova!!!

Šteta zbog Lučić...

Jedan vecernji

Murray - Baghdatis E sada prosla 2 susreta je pobjedi Murray zadnji puta uvjerljivo no to je bila tvrda podloga dok vidim da imaju jedan susret u Wimledonu gdje je pobjedi Baghdatic uvjerljivo s 3:0 no to je bilo prije 6 godina...

E sada cipranin dolazi odmoran nakon lake pobjede u prvom kolu i predaje Dimitrova u pola 2 seta dok virujen Kako je Murrey se ipak dosta istrosi protiv Karlovica(jos bi i vise da nije bilo sudaca :-\)tako da ne vjerujem da moze pobjedit sa vise od 7 razlike a kvota da nece je pristojnih 1,70,isto tako mislim da je lako moguce vise od 33,5 gema

I sada malo iznenadjenje,igram na petrova/kirilenko protiv sestra williams jer jednostavno mislim da onaj iscrpljujuci mec serene protiv Zheng mora utjecat na ovaj mec

Igra nocas na Yankesee jer ne vjerujem da ce izgubit i trecu zaredom od White soxa

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use