Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak , 29.06.2012.

brutalnibilly

Recommended Posts

Dobro jutro ..Ajmo uzet neke parice

BrunstrJo/MarxP-MarreroD/Seppi  1s    1.75

Prvo šta sam išo pogledat to je ovaj par..

Piso sam prije par dana o njima ..Igrali su protiv jako dobrih  Fyrstenberg M / Matkowski M ,dobili su ih bez većih problema  (2.40)..Stvarno igraju odlično..Dobro su namučili Qureshi A U H / Rojer J J  u četvrtfinalu Hallea,pa Lindstedt R / Tecau H u polufinalu DenBoscha i sad su izbacili gore navedene..Iz meča u meč njihova igra postaje sve bolja i mislim da danas nebi trebali imati većih problema..

Đoković N.-Stepanek R.

Mislim stvarno koji levati..Na noleta je kvota 1.02 ,a najveći hendi koji nude  -8.5 i to po samo  1.60..Nema veze ipak ću to probat odigrat..Stephanek je do sada na travi pokazao dosta dobru igru i mislim da ga Nole neće dobit sa ovolikim hendikepom..

I ovaj ću probat u singlu

Cirstea, Soran - Kirilenko, Mar      1    2.15

Nakon što je pregazila  Parmentier sa 6:4 , 6:1 i Li.Na sa 6:3,6:4 ne dajem ovoj ljepotici iz Rusije previše šanse..Igrale su do sada 3 puta  na 3 različite podloge ,Cirstea je izgubila zadnji meč,na betonu ,ove godine..Na travi ju je dobila 2008 sa 2:0 u setovima..Jeste da se od tada vjerovatno dosta toga promjenilo,ali nakon njena zadnja 2 meča ja to moram odigrat..

Đoković N.-Stepanek R.

Mislim stvarno koji levati..Na noleta je kvota 1.02 ,a najveći hendi koji nude  -8.5 i to po samo  1.60..Nema veze ipak ću to probat odigrat..Stephanek je do sada na travi pokazao dosta dobru igru i mislim da ga Nole neće dobit sa ovolikim hendikepom..

budi oprezan jer ako ga nole dobi jedan set sa 6:2 ili 6:1 onda znaš i sam da će biti više od 8 razlike u gemovima... mislim da ću ja taj par odigrati najmanji hendikep na noleta (-6,5)...jer mislim da je štepanek igrač koji leži đokoviću i da će ga razbiti...

moj listić danas (sistem 7 od 8):

đoković - štepanek (-6,5) tip 1 (1,5)...mislim da đoković želi ovakve mečeve odigrati što prije te mislim da mu štepanek leži... igram na hendikep pa kaj bude..

mayer - janowicz (-2,5) tip 1. (1,5).. ovdje se dvoumim dal da igram čistu 1 ili najmanji hendikep gemova na mayera...realno je mayer jači i u zadnjem susretu ga je dobio prije mjesec dana al opet moguće je neko iznenađenje pa mislim da je onda bolje odigrati hendikep jer je myer kvalitetniji server od janowicza te će sigurno imati više breaka na janowiczew servis...

fedex - benneteau manje od 29,5 gema (1,85)... ovo je po meni malo risknatno jer benneteau nije loš igrač i mogo bi zapapriti fedexu... al opet ako će igrati na nivou ko dosad fedex će lagano dobiti...a vjerujem da hoće jer sigurno želi u što kraćem roku završit meč...

istomin - falla više od 9,5 gema 1.set (1,6)... ovo bi mogloi više gemova cijeli meč... malo je i čudna kvota na fallu (2,5) s obzirom da je izbacio mahuta koji je odličan server i isnera... ovo bi lako molgo biti i dvojka al ja igram više gemova jer su dosad i jedan i drugi išli 1.set više gemova...

tipsarević - youzhny (-4,5) tip 2 (1,5)... znači da tipsa neće pobijediti sa 5 gema razlike...ovo je vrlo izgledno s obzirom da se tipsa muči protiv svakog...očito mu ova podloga baš i ne odgovara...youzhny bi lako ovdje mogao pobijediti i nerazumljiva mi je kvota na njega (2,7)... i uzmimo to da je youzhny odigro lagane mečeve te nije tolko iscrpljen...

melzer/petzschner - berlocq/mayer tip 1 (1,25)...o ovom nemam kaj mudrovati...prvi par daleko bolji i mislim da lagano pobjeđuje...

radwanska - watson (-4,5) tip 1 (1,5).. krave ne volim igrati al ovo me privuklo i moram odigrati...radwanska po formi u ovoj godini sigurno među prve dve, tri..kada pobjedi to je sa 6,7 gem razlike minimalno tako da mislim da danas mora proći...

i jedan par košarice (Ž):hrvatska - kanada tip x2 (1,6)..prošli susret (prijateljski prije tri tjedna) je pobijedila kanada 17 razlike... ne vidim razlog zašto ne bi i danas...ipak su kanađanke kvaltietnije od naših...

EVO TOLKO OD MENE...  na to 100kn; sistem 7 od 8... ciao amigos :D

Misliš da će odigrat bolje nego protiv Harrisona?

a gle znaš i sam da je štepanek već u godinama (34)..on je kvalitetan igrač ali kad nole proigra teško će pratiti taj ritam... zato i kažem da mu leži takav igrač..sve je moguće al ja mislim da je nole u stanju dobiti jedan set sa 6:2 i tako bi sve bilo riješeno... neću te nagovarati kontra tvog mišljenja al kažem da možda bolje onda izbjeći taj par...

Ž/Hrvatska-Kanada (1/4 F) 2 1.70 - kolega je sve napisao

F.Verdasco-Malisse X. 2 1.75 - po meni se ova kvota jednostavno mora iskoristiti , Malisse odlicno igra na travi ove sezone za razliku Verdasca koji se muci sa svojim protivnicima. Malisse takodjer posjeduje i odlican servis i mislim da ce danas pobijediti Verdasca

F.Mayer-Janowicz J. 1 1.40 - Mayer jako kvalitetan igrac samo nekad zna sekirati kada isprobava svoj skok bekend. Janowicz je jedno od iznenadjenja , u prvom kolu pobijedio Bolelia a u drugom Gulbisa. Mislim da je ovo njegov maksimum i da nece uspjeti napraviti iznenadjenje protiv iskusnog Mayera.

9,5/Istomin D.-A.Falla 2 1.60 - obojica jako dobri serviseri , mislim da ce se u prvom setu ispitivati snage i da ce mozda cak biti i tie break.

Federer R.-Benneteau J. (3:0) 1 1.20 - Federer igra odlicno ovaj Wimbledon , jako me iznenadio i sve mu vise i vise vjerujem. Mislim da mu Benneteau nece uzeti set , mislio sam se bi li uzeo hendikep -7,5 na fedju ali Bennetau ima dobar servis pa bi tako mogao uzeti nekoliko gemova pa nisam htio riskirati.

Kakvo iznenadjenje sinoc,ispadanje nadala,svaki hendikep protiv prolazan,pogodjen i posjed lopte,jos danas braca bryant i clijster,sta mislite protiv zvonarjeve

Danas i ja igram na kanadu po kvoti 1,95,onda

Brunstrom/Marx - Marrero/Seppi 1 1,65 mislim da su u izvrsnoj formi brun i marx

A Radwanska - H Watson +6,5 2 1,55 Radwanska igra odlicno i s lakocom no Watson je mlada talentirana nada britanije i malo nosena publikom mislim da nece izgubit sa vise od 6 razlike

Huber/Raymond - Dellac/Stosur 1 1,50  Mislim da su ipak predobre hub i ray ,kvalitetnije i vise uigrane a i s lakocom su do sada pobjedjivale

Pa sada sta mislite

da sam odigrao na naše droljetine, sigurno bi popušile 20 razlike..gade mi se kujetine

sada su droljetine i kujetine jer su zasluženo pobijedile?  pratim našu žensku košarku duže vremena,i naše uopće nisu loše....

@ 2,50....uljepšale su mi dan :-)))

bome se sad slažem s tobom... kad ti donesu pare na kladi onda su zlatne, a neka te jednom zeznu odmah su kojetine i kurvetine i slične... jebote takvi ljudi koji iz dana u dan mijenjaju mišljenja samo zato dal dobe na kladionici na neki par ili izgube...

trenutno stanje MLB 2012:-35kn

Idemo konačno u plus nakon nekog vremena danas...

Chicago White Sox over 4,5 1,75

ulog:200kn

dobitak:333kn

Ovo je vrlo jednostavno.. White Soxi su odlični u napadačkom djelu igre i još sad kad im došao Yukolis su dobili još jednog odličnog udarača i igrača i još danas udaraju protiv bacača koji debitira u MLB-u. Ma neka on ima odličnu sezonu u AAA ligi, ali ako mu danas ne zadrhti ruka nikad neće.. vrlo sam siguran da danas ovo White Soxi probijaju i da lakoćom odlaze preko ove granice.. istina da je malo visoko postavljena, ali stvarno nebi smjelo biti problema...sretno

Lako moguće i Yankees-White sox 1. inning 2 3,70...

sretno

Đoković N.-Stepanek R.

budi oprezan jer ako ga nole dobi jedan set sa 6:2 ili 6:1 onda znaš i sam da će biti više od 8 razlike u gemovima... mislim da ću ja taj par odigrati najmanji hendikep na noleta (-6,5)...jer mislim da je štepanek igrač koji leži đokoviću i da će ga razbiti...

Upravo ga đole razbija nakon malo skepticnog ulaska u mec,steta zbog kanade,srecom jos tiketa u igri,i sta mislite imam na jednom tiket bracu Bryan 1 i Clijster - Zvonareva 1 ...Gradit se ili pak ne ?

dery c.-drogheda over 2,5  (1,90)

america rn-guarani  over 2,5  (1,80)

seatle-boston  over 8,5 poena (1,85)

ulog 150kn

dobit 903 kn

trebalo bi proći s obzirom na međusobne oglede, igram samo golove a vjerujem da i bejzbol opet dolazi na dobar put...uzimam samo ofenzivne ekipe ...pozdrav i sretno ako netko poprati... ;)

da sam odigrao na naše droljetine, sigurno bi popušile 20 razlike..gade mi se kujetine

sada su droljetine i kujetine jer su zasluženo pobijedile?  pratim našu žensku košarku duže vremena,i naše uopće nisu loše....

@ 2,50....uljepšale su mi dan :-)))

jesu kuje jer su protiv njih izgubile prije dva tjedna sa 17 razlike i sad ih pobjede... više nikad ali nikad neću igrati ženske sportove...u tenisu sam se dovoljno opeko sa i košarka...tu nije mjerilo ko je jači nego ko je u jebenom pms-u...

Nakon sta su mi tenisačice sve usrale i naravno petrova koju san ima pokrivenu s porazom 1:2 izgubi 0:2 mamicu joj njenu sve favorizirano pobijedile u hendikepu izvuka me youzni i naravno moj fedex bar djelomicno iz govana kod rezultata 0-2 po kvoti 2 na pobjedu jos da White Sox ostanu inning x na jednom tiketu cak ce se uspit nesto i dobit u ovom usranom danu za mene...Dali mozda i vama dodje taj trenutak kada niste jasni sami sebi i nije vam jasno kada uz gomilu dobrih oklada bas izaberete onu usranu kao ja,umjesto da igram Errani/Vinci jatipujem na Petrovu koja na ovom turniru igra nikako,ima li tko da suosjeca sa mnom...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use