Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 28.6.2012.

VGM

Recommended Posts

imam neki osjećaj da će nadal ovog poderat i da će puno kontrahendikepa pasti u vodu...

ja sam skočio do klade i na brzinu uplatio njemce oba daju i tri plus, ohigins oba daju gol u čileu, philadelphia pobjeda u bejzbolu i nadal manje od 29 gemova... ovaj bejzbol kao da niste vidjeli, ne uzimajte ga u obzir, ja sam pasionirani pratitelj bejzbola i jedan od najvećih mazohista u povijesti, ali kaj mogu, jučer sam skinuo šest komada, al baš su mi se potrefili, danas imam ova dva nogometa za veći ulog :D

I ja skinij 6 komada onako vise na feealing igra sinoc

Ny yankees - Cleveland 9,5 manje,a upalo ravno 9 :)

Boston - Toronto 1 1,65

Ch Cubs - Ny Mets 2 1,85

Baltimore - La Angels 2 1,75

Miami - St. Louis 1 1,75

Texas - Detroit 1 1,60

Dobija na 10 kn 256,al ja ovaj sport igram na feealing,nekad sam ga prati svaku vece,i bacače i udarače i statistiku al nisan ima nikakav dobit,uvjek je to bilo tu negdi i mislim da je ovo cak najnepredvidiviji sport al gust mi je igrat

Evo imam osjecaj da veceras gubi texas i slazem se za philadelphiu

milamila.png

Meni je apsolutni favorit ovog eura ovaj komad gore. Zato ko tele blejim u uvodne i emisije poslije utakmice. Ne znam tko ce bit veceras, onaj moj Ferlin, valjda... A sto se tice utakmice, bez obzira na trenutnu formu tipujem na zabare. Nasao sam podatak da je u medjusobnim susretima 3 2 0 za talijane. Ako znamo da su digici takticki potkovaniji, da Balotelli mora proraditi a mozda i Montolivo s jednim udarcem iz daljine. Sve u svemu Pastari bi mogli smazat ove njemacke radnike na iskljucivo taktickom planu. a iznenadili su cak i mene sa svojom igrom punom kombinatorike sto nije stil mackojedaca. Prema tome...

20.45  Njemacka  - Italija  1.pol.  2  4.25

Mila , udaj se za mene !!!

milamila.png

Meni je apsolutni favorit ovog eura ovaj komad gore. Zato ko tele blejim u uvodne i emisije poslije utakmice. Ne znam tko ce bit veceras, onaj moj Ferlin, valjda... A sto se tice utakmice, bez obzira na trenutnu formu tipujem na zabare. Nasao sam podatak da je u medjusobnim susretima 3 2 0 za talijane. Ako znamo da su digici takticki potkovaniji, da Balotelli mora proraditi a mozda i Montolivo s jednim udarcem iz daljine. Sve u svemu Pastari bi mogli smazat ove njemacke radnike na iskljucivo taktickom planu. a iznenadili su cak i mene sa svojom igrom punom kombinatorike sto nije stil mackojedaca. Prema tome...

20.45   Njemacka  - Italija   1.pol.  2  4.25

vidi se da je zagorka :D

I ja sam teški mazohist...

bolje da neznate kako sve padam za jedan poen, jedan gem, jedan gol, pola koša.. jer bome tolko nesreće ne želim nikome pa ni da vidi bolje...:D

Uglavnom i jučer pao na bejzbolu, Lincecum proradio nakon 3 mjeseca( konačno) i zezne mi tiket, ali to mi i nije žao jer ću sad moć na njemu lijepe pare zgrnut ako nastavi tako bacat. Žao mi što sam ipak odigrao under na Anglese i Baltimore i naravno ovi Angelsi popizdili i utrpali ovima 13 komada...

Uglavnom stanje trenutno MLB:-370kn

Danas samo jedan par i ako to padne onda sam preteški panj ove godine...

San Francisco-Cincinati under 6,5 1,75  5-0

ulog:500kn

dobitak:833kn

I Baumgarner i Cueto su predobri bacači i stvarno ne vidim načina da na ovom terenu ovakve dvije ekipe protiv ovako dobrih bacača odu preko bilo koje granice...Istina da je granica niska, ali Cueto neće ovima dozvolit preko 2 runa do kraja 7 inninga, a Baumgarner će isto dosta dugo ostat vani i također ne vidim Cincinati danas preko 2 runa do kraja 7 inniga, a bome do kraja mi valjda neće nijedni iz bullpena stavit neke panjeve da mi sjebu tiket...

Uglavnom moja procjena ovdje je: 0-1...sretno

milamila.png

20.45   Njemacka  - Italija   1.pol.  2  4.25

vidi se da je zagorka :D

Baloteli lud jbt..a Mila..ufff...socno i mocno :D

Ovo je danas meni nevjerovatno da sam x na tenis uplatio prošlo bi..

Balotelli daje prvi gol

Balotelli daje gol

Lučić

Čekam još  na jednom listiću  Cermak F./Polasek F.  ..Prođe li to ja sam oko 8000 u plusu  danas..U jednom jebenom danu..6 x sam do sada provjerio sve uplate i rezultate i dalje ne mogu vjerovat ..Hvala ti Balotelli imenjače,poljubio bi te u tu crnu guzicu.. :)

Balotelli daje prvi gol

Balotelli daje gol

Lučić

Čekam još  na jednom listiću  Cermak F./Polasek F.   ..Prođe li to ja sam oko 8000 u plusu  danas..U jednom jebenom danu..6 x sam do sada provjerio sve uplate i rezultate i dalje ne mogu vjerovat ..Hvala ti Balotelli imenjače,poljubio bi te u tu crnu guzicu.. :)

bravo stari!! SVaka čast!!

Balotelli daje prvi gol

Balotelli daje gol

Lučić

Čekam još  na jednom listiću  Cermak F./Polasek F.   ..Prođe li to ja sam oko 8000 u plusu  danas..U jednom jebenom danu..6 x sam do sada provjerio sve uplate i rezultate i dalje ne mogu vjerovat ..Hvala ti Balotelli imenjače,poljubio bi te u tu crnu guzicu.. :)

Eto proslo oba daju gol zahvaljujuci penalu :D mislim da je sudac tim penalom opako ujebo klade sirom svijeta i donio radost mnogima :D

Balotelli daje prvi gol

Balotelli daje gol

Lučić

bravo stari!! SVaka čast!!

Ekipa ,jel gledate Washington Houston :D kakva tekma..koji pljuga bacaci :D

Jel mi moze neko pomoci i reci koliko je Njemacka imala posjed lopte, jer sam odigrao da ce Njemacka imati vise od 53,5% posjeda lopte, tj moj tip je bio:

Njemacka (53,5%) - 1, i u kladionicama pise da je Njemacka imala 54% posjeda a meni pise da je listic gubitni.

trebao si odigrati 2 (više) a odigro si da će imati manje od 53,5... uvijek ti je jedinica manje a dvojka više jer uvijek gledaju domaćina kod posjeda lopte bez obzira jel favorit ili ne.. jbg sjebo si se..šteta..

Jel mi moze neko pomoci i reci koliko je Njemacka imala posjed lopte, jer sam odigrao da ce Njemacka imati vise od 53,5% posjeda lopte, tj moj tip je bio:

Njemacka (53,5%) - 1, i u kladionicama pise da je Njemacka imala 54% posjeda a meni pise da je listic gubitni.

trebao si odigrati 2 (više) a odigro si da će imati manje od 53,5... uvijek ti je jedinica manje a dvojka više jer uvijek gledaju domaćina kod posjeda lopte bez obzira jel favorit ili ne.. jbg sjebo si se..šteta..

I ja sam mislio da sam pogrijesio tu ali sam evo sad provjerio ponudu sa koje sam igrao i pise ispod tog para da je 1 vise od 53,5% posjeda Njemacke.

I ja sam mislio da sam pogrijesio tu ali sam evo sad provjerio ponudu sa koje sam igrao i pise ispod tog para da je 1 vise od 53,5% posjeda Njemacke.

najbolje ti je da dođeš u kladu i riješiš na licu mjesta sa ženom koja radi u kladi jer ako je bez greške na vidim zak ti ne bi dali pare... moraju ti dati pare...

najbolje ti je da dođeš u kladu i riješiš na licu mjesta sa ženom koja radi u kladi jer ako je bez greške na vidim zak ti ne bi dali pare... moraju ti dati pare...

Slazem se sa tobom tak cu i uraditi, a ne bi me nista cudilo od njih jer vec par dana se vodi afera o toj kladionici i o njihovim prevarama kladionicara (a rijec je o premier kladionici).

U svakom slucaju hvala Frle.

Slazem se sa tobom tak cu i uraditi, a ne bi me nista cudilo od njih jer vec par dana se vodi afera o toj kladionici i o njihovim prevarama kladionicara (a rijec je o premier kladionici).

U svakom slucaju hvala Frle.

nema na čemu..za takve stvari smo tu, da pomognemo jedni drugima..heh...

I ja sam teški mazohist...

bolje da neznate kako sve padam za jedan poen, jedan gem, jedan gol, pola koša.. jer bome tolko nesreće ne želim nikome pa ni da vidi bolje...:D

Uglavnom i jučer pao na bejzbolu, Lincecum proradio nakon 3 mjeseca( konačno) i zezne mi tiket, ali to mi i nije žao jer ću sad moć na njemu lijepe pare zgrnut ako nastavi tako bacat. Žao mi što sam ipak odigrao under na Anglese i Baltimore i naravno ovi Angelsi popizdili i utrpali ovima 13 komada...

Uglavnom stanje trenutno MLB:-370kn

Danas samo jedan par i ako to padne onda sam preteški panj ove godine...

San Francisco-Cincinati under 6,5 1,75  5-0

ulog:500kn

dobitak:833kn

I Baumgarner i Cueto su predobri bacači i stvarno ne vidim načina da na ovom terenu ovakve dvije ekipe protiv ovako dobrih bacača odu preko bilo koje granice...Istina da je granica niska, ali Cueto neće ovima dozvolit preko 2 runa do kraja 7 inninga, a Baumgarner će isto dosta dugo ostat vani i također ne vidim Cincinati danas preko 2 runa do kraja 7 inniga, a bome do kraja mi valjda neće nijedni iz bullpena stavit neke panjeve da mi sjebu tiket...

Uglavnom moja procjena ovdje je: 0-1...sretno

na kraju ipak prošlo.. nedaju bogovi da se ja samo tako ostavim ovog bejzbola...:D idemo nekaj i za danas najti...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use