Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

SRIJEDA 27.06.2012.

Frle

Recommended Posts

Poz svima

Eto u SS-u ima opcija  - način prvog prekida - ja jednostavno moram probat sa ove 3

golaut      7.00

korner      14.00

zaleđe      25.00

Ne znam šta bi o ovome mogo napisat..Jednostavno mislim da je moguće..I jedni i drugi imaju puno kornera ,puno udaraca na gol ,a i Almeida je rođen u ofsajdu..Utakmicu ću uplatit  tek kad vidim kako igrači izgledaju,tj koji se više boje..

Lisicki - Jovanovski -6,5 tip 2 (1,5)... lisicki neće pobijediti sa više od 6 gema razlike...ovo mi se čini vrlo izgledno...s obzirom na to da je u prvom kolu martić poklonila lisicki pobjedu zbog svojih greška mislim da je ipak jovanovski iskusnija i bolja i tu bi se čak molgo odigrati na neko iznenađenje... babe su uvijek zaje.. i ne igram ih već par mjeseci al na ovo sam naišao i moram to iskoristiti...

Mahut - Falla zbr.gemova 1.set više od 9,5 (1,5)... oba dobri serveri.. mislim da to ide preko 9 gemova...

Španjolska - Portugal tim 2 ne daje gol (2,2)... kaj reći za ovaj par ..španjolci dosad primili samo jedan gol... zaustavit će ronalda odnosno neće ga ni morati čuvati kad će se portugal braniti... opet ćemo gledati konstnatno napadanje španjolaca koji će vjerujem razbiti portugal... danas ćemo vidjeti snagu pravu snagu španjolske...

s ova 3 para namjeravam "opljačkati" klade danas...eventualno ću još dodati jedan par koji mi se svidi...

evo jedan par koji bi mogo proći bez problema: Lindstedt/Tecau - Dlouhy/Mertinak  toč.rez. 3:1 (3,6) ili 3:2 (6,0)...Dlouhy/ Mertinak uopće nisu loš par..prije par godina bili su u paru te su se tada razdvojili ali bili su među prvih 10 parova tada...ove godine su odgirali par turnira i nisu imali baš neke zapažene rezultate ali dat će sve od sebe na ovom turniru i mislim da moguuzeti bar jedan set tak da vrijedi probati...

i jel mi može neko reći za tipsu- sweeting jel se ispalti odigrati kontra hendikep (-8,5)..da tipsa neće pobiejditi sa 9 gema razlike...jel netko zna kak ovaj sweeting diše na ovoj podlozi...

Probajmo danas nesto zaraditi :)

Đoković - Harrison  29,5  MANJE    @1,85

-razlog sto je đoković pregazio ferrera u 1. kolu gdje mu je ovaj uzemo samo 7 gemova! Pa neće valda da mu jadni harrison uzme 11!

Španjolska - Francuska  zžk 4,5 MANJE  @1,75 u HL za regularno vrijeme ako sam dobro shvatio proces!

-mislim da ovo prolazi jer, em je rijetko koja tekma zavrsila iznad na EP-u (ako uopce i je koja), em su talijani i englezi odigrali samo s jedim zutim na utakmici tako da misli mda ce ovo proci..

I imam jedno pitanje u vezi kartona, jel stupilo na snagu ono da se kao u finalu brisu svi zuti kartoni tako da u polufinalu ne moraju toliko paziti zbog kartona jer ce svejedno igrati u finalu (naravno ako ne dobiju crveni)?

I imam jedno pitanje u vezi kartona, jel stupilo na snagu ono da se kao u finalu brisu svi zuti kartoni tako da u polufinalu ne moraju toliko paziti zbog kartona jer ce svejedno igrati u finalu (naravno ako ne dobiju crveni)?

nakon četvrtfinala se brišu kartoni tak da mislim odnosno siguran sam da su sve ekipe kompletne... i nemoj baš mislit da bude manje kartona jer znaš i sam da portugal će sve napraviti da spriječi španjolce da kombiniraju... imaš par živaca u portugalu (coentrao,pepe,veloso,ronaldo,nani)... a i španjolci će sigurno ronalda i nanija probati zaustaviti po cijenu žutog... čak bi igrao više kartona tu tekmu...

Veić A.-Naso G.      1       1.40  0:2

Veić ga je na početku ovog mjeseca već jednom mogu reć pregazio sa  6:3 i 6:4..

Mayer F.-Petzschner P.     1   1.60  3:2

Mayer vodi u međusobnim susretima  3:0 ,ne vidim neki razlog zašto ne bi i danas izbio ovog panja u dokoljenkama..Koji de***,ne možeš mi brate nosit dokoljenke..

E moj Veiću panjino ,prvi put kad te sretnem dobit ćeš takvu čepu da će ti oči ispast ..Malo mi je falilo da svršim kad je Mayer dokrajčio , izbio iz čarapica  ovog retarda..

Fyrsten/Matkow-BrunstrJo/M     2      2.40    1:3

Ovo moram probat s obzirom da inače dobri  Fyrsten/Matkow  na zadnja 2 turnira na travi nisu postigli ama baš ništa..Ispali su  tek tako u prvom krugu sa nikakvim rezultatom ,ko da im se nije ni dalo igrat..Dok su Brunstrom J / Marx P  pokazali da mogu i znaju..U polufinalu u Nizozemskoj  su inače odličnima  Linds/Tecau pravili stvarno velike probleme..Izgubili su sa 7:6-7:6 ..Mislim da je to stvarno dobar pokazatelj njihove spremnosti i dobre igre..Međutim sa Fyrsten/Matkow nikad ne znaš ,mogu izgubit od najgorih i pobjedit najbolje.. V  5/10

Izvadiše me ovi majstori iz govana,hvala im

Juce los dan previse kikseva i 3 stotke manje...ali probajmo to ispravit danas

Errani/Vinci - Birnet/Cetkov 1 @ 1,17 Mislim da bi ovo tribalo ic glatko sa 2:0 ali eto...

Stepanek - B,Becker 1 @ 1,35 E sada ovo nisam toliko prati vec mi je savjet dao jedan poznavatelj tenisa koji kaze da nije becker los na ovoj podlozi ali da bi ovo tribalo proc

Federer(-7,5) - Fognini 1 @ 1,45 Znam vec sam se dobro opeka zbog ovih hendikepa ali mislim da kralj Wimbledona bi ovo mora dobit sa 8 razlike,istina Fognini je puno bolji nego prosli fedexov protivnik no tamo je bilo 15 razlike dovoljan je jedan razbijacki set sa 6-2 ili 6-1 a mislim da je to lako moguce

Clement/Lodra - Hidalgo/Ramos 1 @ 1,15 Necu suvisno trosit rijeci moglo bi ovo ic sa 3-0

Clijsters - Hlavackova(+4,5) 1 @ 1,55 Mislim da je Kim u strasnoj formi kada je mogla onako lako rjesit jankovic zasto ovo nebi dobila bar sa 6-3 6-4 iako nisam informiran o ovoj Hlavackovoj

braca Bryan - Hase/Niemin 1 @ 1,15 Ne znam kako igraju braca na ovoj podlozi,ocekujem pobjedu zbog kvalitete i uigranosti

Petrova - Babos 1 @ 1,15 Petrova u dobroj formi,ocekujem od nje daleki domet,Babos izbacila Oudin kojoj najbolje lezi trava,to nesto ipak govori ...

Fleming/Hutchins - Kukushin/Rosol 1 @ 1,30 Takodjer odigrano na tudji savjet

Gasquet - Bemelmans(+5,5) 1 @ 1,50 Gleda san gasqueta prvo kolo,doslovno je pomeo Kamke-a triput sa po 6-2 za kojeg mislim da je a travi bolji od Bemelmansa

Lindstedt/Tecau - Dlouhy/Mertinak 1 @ 1,30 Ovdje sam se najvjerovatnije zaleti i moglo bi ovo bit hazard

Pa sta mislite,svaki komentar pozeljan,kasnije cu neke parove razdijeli na vise listica sa vecim ulozima,ovdje kvota 12,80 ulog 100

Pozdrav svima , evo nesto parova nemam vremena za vece analize :

Spanjolska 1 2,15 ili prolaz 1.45 - mislim da su spanjolci kvalitetnija ekipa trenutno i da su bolji od portugalaca koji se najvise oslanjaju na Ronalda kojeg ce spanjolci svim silama probati zaustaviti i ako njega zatvore utakmica je dobivena.

Gulbis 1 1.70 - Gulbis napravio jedno od iznenadjenja proslo kolo pobjedivsi 6 nositelja Berdycha. Gledao sam taj mec stvarno je igrao odlicno i sve ga je islo , nadam se da ce tako biti i danas i jednostavno sam morao uzeti 1.70 protiv Janowicza koji nije bas neki igrac.

Errani/Vinci 1.17 - po meni najbolji zenski doubl , ocekujem lak posao danas.

Zimonjic/Peya 1.40 - ne znam zbog cega ovolika kvota , obojica igraju samo parove , do sada ja mislim da nisu igrali zajedno ali imaju i previse iskustva i mislim da danas dobijaju.

Falla over 9,5 prvi set - i falla i mahut imaju dobre servise , ocekujem napet mec bez brejka prvi set mozda i tie break

Malisse over 9,5 prvi set - ovdje sam igrao i over 41,5 , mislim da ovaj mec malissea i simona ide u 5 setova jer nas ceka velika borba i mislim da ce prvi set zavrisit u over i da ce se ispitivati snage protivnika

Quereshi/Rojer 1.25 - igraju citavu sezonu zajedno , u odlicnoj formi ne bi trebali imati problema

Lindsted/Tecau 1.30 - igraju dugo zajedno , jako kvalitetni spadaju mozda u top 6 , danas ne bi trebali imati problema

Granollers/Lopez 1.30 - oni su takodjer odigrali dosta meceva zajedno , trava im odgovara ne bi trebali imati problema

Evo ukratko malo , ovo sam sve igrao ako se nekome svidi nesto nek proba :D

nakon četvrtfinala se brišu kartoni tak da mislim odnosno siguran sam da su sve ekipe kompletne... i nemoj baš mislit da bude manje kartona jer znaš i sam da portugal će sve napraviti da spriječi španjolce da kombiniraju... imaš par živaca u portugalu (coentrao,pepe,veloso,ronaldo,nani)... a i španjolci će sigurno ronalda i nanija probati zaustaviti po cijenu žutog... čak bi igrao više kartona tu tekmu...

Ako je netko dobio 2. žuti, ne može igrati u polufinalu, npr. Maggio za Talijane, tako da nisu baš sve ekipe kompletne...

Ako je netko dobio 2. žuti, ne može igrati u polufinalu, npr. Maggio za Talijane, tako da nisu baš sve ekipe kompletne...

dobro izuzev maggia sve ostalo je kompletno... abate će igrati na toj poziciji tak da to i nije neki hendikep za talijane...

stanje MLB 2012:-120kn

San Francisco-LA Dodgers 1. inning 2 3,80 supersport

ulog:50kn

dobitak:181kn

Razlog je bacač SF-a Tim Lincecum koji mora proraditi jer je odličan bacač inače, ali ove sezone se nevjerojatno muči sa puno lošijim ekipama i udaračima i katastrofalno ulazi u utakmice i već ga u prvom inningu redovito probijaju. Vjerujem da to mogu i Dodgersi.. S druge strane Billingsly koji baca za Dodgerse bi morao izdržati bar 1. inning iako nemam ni previše povjerenja u njega, ali vjerujem da mogu Dodgersi više namučiti Lincecuma nego Giantsi Billingslia..

sretno

Baltimore-LA Angles under 7,5 1,80

ulog:200kn

dobitak:343kn

Konačno se vratio Weawer u rotaciju Angelsa nakon ozljede i odbacao protiv SF-a 6 inninga bez dozvoljenog runa.. Riječ je o prekvalitetnom igraču da bi ga svatko bušio, a Baltimore meni spada u tu rubriku jer usprkos njihovim rezultatima do sada oni će padati kako će ići sezona kraju i nema šanse da se uspiju održati na prva dva-tri mjesta u svojoj diviziji.. Tako da usprkos domaćem terenu i svemu, danas će ih Weawer držat jako nisko jako dugo. Vjerojatno će ga uspjet držat vani koliko god bude mogao jer ipak pitanje je koliko će ga šparati pa uzeti van nakon nekih 6 inninga. S druge strane starta Hammel koji je dobar bacač, ali ova sezona mu vanserijska što se tiče njega.. Ostaje dosta dugo vani i ne dozvoljava preko 4 runa na cijelu utakmicu što bi danas bilo i više nego dovoljno da ovo ostane u underu. Anglesi su u nevjerojatnoj formi i teško da ih netko može zaustavit na neko duže vrijeme( 5-6 utakmica zaredom da izgube) jer su jednostavno prekvalitetni.. Trebalo im neko vrijeme da se zalaufaju i sad bog pomozi svim ostalima... Po meni oni mogu izbušit svakog bacača i svaku ekipu, nešto poput Yankeesa, Texasa ili Philadelphie ako je kompletna, a to već dugo nije i pitanje kad bude.. Uglavnom danas očekujem Angelse na nekih 4 runa, teško da bude preko, s druge strane Baltimore, maksimalno 2 runa, a i to sam puno rekao.. Tako da ovo lagani under po meni..sretno

u PSK xabi alonso daje gol koef. 5 ,nema se tu šta puno pisat al eto probao sam iz razloga jer puca penale i dosta slobodnjaka a svima je poznato da španjolce štite i sudci i ne vjerujem da će onaj krkan pepe izdržat a da ne napravi puno faulova u zoni šuta pa možda čak i penal a u obzir se uzimaju i produžeci

alonso daje gol 5

ulog 220 dobit 1047

i probao sam više od 2,5 golova i više od 13 kornera ,mislom da će bit otvorena tekma sa dosta šuteva na gol pa valjda će 3 ući a i kornera bi moglo bit , a i eventualni produžeci se računaju

koef 8,5

ulog 120

dobitak 971

ja sam također ispratio korner i golaut al ne bih se slozio s vama da portugal daje gol prvi ni da prolazi u igri mi je jos jedan tiket pol/kraj x-2 :D

Iskreno Kumce do sada Spanija je koliko toliko bolja ali sam prvi go i prolaz na Portugal odigrao jer imam osjecaj da postoji neka sansa za iznenadjenjem, a i kvota me je malo namamila.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use