Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 26.6.2012.

lele92

Recommended Posts

budem i ja danas postavil tri bejzbola...slobodno kontrirajte i dobitak vam je zajamčen...zbilja nemrem više skinut ništ od bejzbola  :-[ :-[

ahahahhahahhaha,ja sam te popratio sinoc,ne vredi prijatelju igrati govnare,ima tenisa kosarke fudbala ali ono stvarno vise treba izbaciti. >:(

sva sreća pa mi je danas zadnji dan godišnjeg...nisam ništa zaradio, samo sam u minusu i to uglavnom radi bejzbola, jebo im ja mater ušljivu...

eto ja ću još danas postavit ovdje jedan bejzbol , kao i mnogo puta do sada igram samo na osjećaj i po statistici ( živo mi se fućka tko baca ,a tko udara , niti me zanima koji od igrača ima "mengu")...uglavnom priča ide ovako:

3250kn stavljam na cincinati-milwaukee over 8,5  (1,80)

dobit je 5571kn...

ovo je moja zarada na bejzbolu ove sezone i danas stavljam sve na ovaj par...ako ne prođe neka si svi oni skupa samnom zabiju one palice u debele hamburgerske guzice...

evo i jednog listića od kojeg očekujem zaradu danas:

wozniacki-paszek  1  (1,45)

raonić (-4,5) - giraldo 1  (1,40)

atlanta-indiana  over 156,5 koševa  (1,85)

hifk-seinajoen  više od 2,5 gola  (1,85)

daugava-jurmala  oba daju gol  (1,45)

olimpia asuncion-guarani  više od 2,5 gola  (1,70)

ulog  100kn

dobit  1631kn

za tenisače nemamo kaj reći, ovak bi trebalo biti, to znaju svi koji se klade na tenis i to sam prepisao od majstora sa foruma...ova tri nogometna para sam uzeo po kriteriju koliko tko zabija u međusobnim dvobojima...žene nba sam uzeo iz razloga što bi ova tekma morala ići preko koševa jer zabjaju obje ekipe dosta kad igraju jedna protiv druge, faktički od tri tekme dvije su preko 170 , a ne samo preko 150, tako da uz to kaj je zadnja bila sa manje ponukalo me da uplatim na više jer atlanta ima zadnje četiri sa manje...neće valjda i večeras ...eto prijatelji moji, od sutra opet igram samo jedan par nečega...vidjet ćemo kaj će se nuditi...pozdrav i sretno svima  ;) ;) ;)         

evo i jednog listića od kojeg očekujem zaradu danas:

wozniacki-paszek  1  (1,45)

raonić (-4,5) - giraldo 1   (1,40)

atlanta-indiana   over 156,5 koševa   (1,85)

hifk-seinajoen   više od 2,5 gola  (1,85)

daugava-jurmala  oba daju gol  (1,45)

olimpia asuncion-guarani  više od 2,5 gola   (1,70)

ulog   100kn

dobit  1631kn

pratim

plus košarka slovenija - slovačka 1 1.35  sretno!

Evo danas sam odigra jedan listic i ocito nisam bio informiran da nadalu bas ne lezi ova podloga sta vidim iz tijeka susreta,da ne duljim...

M,Bartoli - C,Dellacqua 1 @ 1,15 bez puno razmisljanja

S,Williams(-6,5) - Z,Strycova  1 @ 1,45 jednostavno sereni odgovara ova podloga,odmorna je i prilicno uspjesna u Wimbledonu

E sada ja san odigra da ce Nadal pobijedit s vise od 8,5 gemova i vidim da sam gadno pogrijesio...

Nishikori - Kukushin 1 @ 1,30 iz razloga sta san pratijaneke pute igru ovog nishikorija i vidija daje namuci nadala vec 2 puta a i dobar je serviser

Raonic(-5,5) - Giraldo 1 @ 1,75 raonic u dobroj formi sta se vidilo po dvobojima sa federerom  i mislim da mu lezi ova podloga

Ferrer(-7,5) - Brown 1 @ 1,5 pratim ferrera odlicno mu ide na travi,grize za svaki poen i ovakve igrace je znao cesto ispratit u zadnje vrime sa jednimilibez osvojenog ijednog gema u setu,mislim da ovdje nije lose igrat i prvi set manje od 9,5 poena

Kvota 13

Ulog 100 kn

steta mislim da padam zbog nadala

I ovaj

[+8,5] Davydenko, Nik - Murray, Andy    1       1.85

Igrali su do sada 9 puta , 4:5 za Murraya ..Nije ga ni jednom baš glatko dobio,mislim da bi Davydenko mogo nekako uzet 10 gemova..

Sviđa mi se ovo moga bi odigrat a vidio sam da neki pisu Wozniacki - Paczek 1 al ova paczek je sada pobijedila u nekom challengeru na travi i to kvitovu mislim,po meni veoma sumnjivo iako je Wozniacki nekadasnji No 1

I ovaj

[+8,5] Davydenko, Nik - Murray, Andy    1       1.85

Igrali su do sada 9 puta , 4:5 za Murraya ..Nije ga ni jednom baš glatko dobio,mislim da bi Davydenko mogo nekako uzet 10 gemova..

Sviđa mi se ovo moga bi odigrat a vidio sam da neki pisu Wozniacki - Paczek 1 al ova paczek je sada pobijedila u nekom challengeru na travi i to kvitovu mislim,po meni veoma sumnjivo iako je Wozniacki nekadasnji No 1

Paszek nije osvojila challenger nego vrlo jak turnir u Eastbournu , i nije pobijedila Kvitovu nego Kerber spasila 5 mec lopti. Mucila se i imala je neku pvoredu noge trazila je medical time out pa ne znam u kakvom je stanju za danas. A za Wozniacki se nikada ne zna , moze odigrati odlican mec a moze izgubiti 6 0 6 0 tako da je najbolje to preskociti

Već sam mislio ispravit ovog gore ali canca me preduhitrio...ja sam gledao Paszek cijeli tjedan prošli(btw na pauzi sam od klađenja,dužoj il kraćoj neznam) ugl Austrijka koja je pokazala odličnu igru u Eastbournu.Sve ju je išlo,kad god je napadala Kerber to lovit nije mogla(a oni koji znaju pratit ženski tenis znaju da Kerber ima dosta dobru obranu i dosta je brza).Može bit da se Paszek u tom svjetlu pokaže i ovaj tjedan tako da je bolje svima ovaj par preskočit...

jučer katastrofa dan..danas moramo to ispraviti:

Nadal - Belucci -9,5 tip 2(1,6)... znači da naadal neće pobiejditi s više od 9 gemova razlike...ovo je vrlo izvjesno jer belluci uopće nije loš i očekujem da mu uzme jedan set u ovo meču jer nadal nije baš na ti s ovom podlogom...

Karlović - Sela više od 9,5 gemova 1.set(1,6)... svi znamo zašto - karlović svoju sevu vjerojatno neće izgubiti ali bogami neće ni sela jer karlović u igri katastrofa...

Tsonga - Hewitt više od 34,5 gema(1,7)... mislim daće tsonga pobijediti ali hewitt uviejk na wimbledonu igra odlično tako da barem 4 seta očekujem...

Ferrer - Brown -9,5 tip 2.(1,4)..znači da ferrer neće pobijediti sa više od 9 gema razlike... ferreru ova podloga nije najjača i mislim da je brown u stanju uzeti u svakom setu barem 3 gema...

Raonić - Giraldo -4,5 tip 1(1,5)...znači da će raonić pobijediti sa više od 4 gema razlike..raonić ovaj turnir može daleko dogurati.. jaka serva nije ni loš u igranju...na ovoj podlozi vrlo teško će mu neko uzeti servu...

molim da neko prokometnira jer u ičemu ovdje griješim... planiram stavit veliku paru na 2,3 para od ovdje... još ne znam koja al dobro ću izabrati...

jbg samo jeadn par je sjebo...ne znam kaj je radio ovaj tomić majku mu njegovu..sjebo me za 2200kn... al dobro neki sistem sam odigro pa će biti bar povrat para ak niš...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use