Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 25.6.2012.

lele92

Recommended Posts

Pozdrav svima , danas napokon pocinje i Wimbledon. Evo za sada moja 3 para a svako malo cu editovati i neke prijedloge :)

Llodra M.-Fognini F. 1 1.50

Danas nam je napokon poceo i Wimbledon. Za svoj prvi par odabrao sam mec izmedju Michaela Llodre i Fabia Fogninia. Michael Llodra francuski je tenisac rodjen 18.5.1980 i trenutno zauzima 54 ATP mjesto. Llodra nema bas neku sezonu iza sebe , najbolji rezultat mu je finale Marseilla u kojemu ga je dobio Del Potro 6-4 6-4. Na travi je odigrao jedan mec , u Eastbournu gdje je ispao od IStomina 6-4 6-3. Fabio Fognini talijanski je predstavnik rodjen 24.5.1987 i trenutno se nalazi na 68 ATP mjestu. Ni on nema pretjerano dobrih rezultata , najbolji rezultat bio mu je finale Bukuresta u kojemu ga je pobijedio Simon 6-4 6-3. Fognini je takodjer igrao turnir u Eastbournu gdje je u prvom kolu pobijedio Ramos Vinolasa 7-6 6-7 6-2 , Tomica 4-6 6-3 7-5 i zatim je ispao od Roddicka 6-3 3-6 7-5.

Ova dva tenisaca do sada su se susrela dva puta i obojica su ostvarila po jednu pobjedu :

2012 Monte Carlo : Fognini 7-5 6-3

2010 Monte Carlo : Llodra 6-3 6-3

Mislim da ce danas Llodra ostvariti pobjedu , iz razloga sto posjeduje odlican servis i sto ce svojim servisom i izlascima na mrezu izluditi Fogninia koji se da lako nazivcirati i o ce okrenuti to na zezanciju.

M.Granollers-Troicki V. 2 1.65

Danas nas u sklopu prvog kola ocekuje i mec izmedju Marcela Pujola Granollersa i Viktora Troickog. Marcel Pujo Granollers spanjolski je tenisac rodjen 12.14.1986 i trenutno zauzima 23 ATP mjesto. Nema bas neku sezonu iza sebe , najbolji rezultat mu je polufinale challengera u Tunisu. Na travi je odigrao tri meca , u Halleu je pobijedio Zvereva 6-4 6-2 , i onda ispao od kasnijeg osvajaca turnira Haasa s 6-3 6-4 , u Eastborunu je ispo odmah od IStomina s 6-1 4-6 7-6. Viktor Troicki sprpski je tenisac rodjen 10.2.1986 i trenutno se nalazi na 34 ATP mjestu. Kao ni Granollers ni on nema dobru sezonu iza sebe , najbolji rezultati su mu cetvrtfinala Dohe i Rotterdama , i osvajanje WOrld Team Cupa u Dusseldorfu s Srbijom.

Ova dva tenisaca do sada su se susrela pet puta , i Troicki vodi u medjusobnom omjeru s 4-1. Svi mecevi igrani su na zemlji , koja je Granollersova specijalnost i ne vidim razlog zasto ga ne bi Troicki dobio na travi koja njemu odgovara. Troicki posjeduje odlican servis koji je veoma vazan na travi i tesko da ce Granollers braniti. Mislim da ce Viktor proci dalje u 3 ili 4 seta , samo da ne pocne puno grijesiti a nadam se da nece.

J.Janković-K.Clijsters 2 1.35

Za zadnji mec odabrao sam susret iz zenskog dijela turnira u kojemu se susrecu Jelena Jankovic i Kim Clijsters. Jelena Jankovic srpska je tenisacica rodjena 28.2.1985 i trenutni zauzima 21 WTA mjesto. Citavu sezonu je igrala promjenjivo , najbolji rezultati su joj finale Birminghama u kojemu ju je isprasila Oudin , igrala je i polufinala Kuala Lumpura , Dubaia i Kopenhagena. Kim Clijsters belgijska je tenisacica rodjena 8.6.1983 i trenutno se nalazi na 47 WTA mjestu. Svi znamo da se Clijsters bila povukla radi rodjenja djeteta , ali se vratila i najavila je da je ovo njezina posljednja sezona i da ce se oprostiti nakon US Opena. Ove godine odigrala je samo cetiri turnira , u Brisbenu je igrala polufinale , na Australian Openu takodjer polufinale , u Miamiu je ispala u trecem kolu , i prosli tjedan je predala mec polufinala u Hertogenboschu kako bi se mogla pripremiti za Wimbledon. Ove dvije tenisacice do sada su se susrele 8 puta i Kim vodi u omjeru s cak 7-1. Mislim da ce danas Clijsters uzeti pobjedu jer je pokazala da je na travi u dobroj formi i mislim da Jankovic koju ja prezirem nece napraviti iznenadjenje u prvom kolu , i da ce Kim proci dalje.

Prijedlozi : Lisicki , Hradecka +6,5 , Tursunov over 9,5 prvi set , Bennetau over 9,5 prvi set  , Federer -8,5 , Pennetta , Tipsarevic , Lorenzi +8,5 , ako netko ima iz BiH ima u Bet shopu  Djokovica 3:0 1.20 i Federera 3:0 1.15 , Bemmelmans ne dobija 3:0 , Isner over 9,5 prvi set , Lu over 9,5 prvi set , Llodra over 9,5 prvi set

Ja sam pronasao jedan par koji mi se cini veoma izgledan

Dainava - Zalgiris    2  @1,40  (litvanska 1. liga)

zalgiris drugi na ljestvici naspram domacina koji je ja mislim na 7. mjestu.. kvaliteta neupitna od strane zalgirisa, s tim da su vec igrali 4 medjusobna susreta i SVA 4 JE DOBIO ZALGIRIS... pa mozete kombinirati ovaj par s ostalom ponudom...

nakon jučerašnjeg uspješnog dana idemo u nove pobjede :D... Harrison - Lu Yen tip 2 (2,10)... lu yen je pokazao puno puta na wimbledonu da mu je trava možda i najjača podloga...rezultati dosad na travi ove godine su solidni a i harrison nije neki igrač da ga lu yen ne bi mogo pobijedit... malo mi je čudan omjer kvota,jer po meni je lu yen favorit u ovom meču...

gasquet - kamke -8,5 tip 2 (1,6)... ovo je poklon ljudi...ma kakav vražji gasquet... ova pdolgoa mu nije ni najjača a kamke solidan igrač koji sigurno neće samo tak dati gasquetu da pobijedi ovaj meč...

uz ova dva para odigrat ću još i: fedex manje gemova 1.set, isner 1, f.mayer 1, hanescu 1...tolko od mene za danas...nadam se da i danas dižemo lovu...

nakon jučerašnjeg uspješnog dana idemo u nove pobjede :D... Harrison - Lu Yen tip 2 (2,10)... lu yen je pokazao puno puta na wimbledonu da mu je trava možda i najjača podloga...rezultati dosad na travi ove godine su solidni a i harrison nije neki igrač da ga lu yen ne bi mogo pobijedit... malo mi je čudan omjer kvota,jer po meni je lu yen favorit u ovom meču...

gasquet - kamke -8,5 tip 2 (1,6)... ovo je poklon ljudi...ma kakav vražji gasquet... ova pdolgoa mu nije ni najjača a kamke solidan igrač koji sigurno neće samo tak dati gasquetu da pobijedi ovaj meč...

uz ova dva para odigrat ću još i: fedex manje gemova 1.set, isner 1, f.mayer 1, hanescu 1...tolko od mene za danas...nadam se da i danas dižemo lovu...

Slazem se da Lu-u odgovara trava , ja sam ga prosao protiv Bennetaua 2.30 kvota prosli tjedan , ali je sljedeci mec izgubio 2:0 od Harrisona zato je takav omjer kvota

Jučer dobar dan što se tiče bejzbola.. danas nastavljamo nadam se u istom tonu...

trenutno stanje MLB 2012:-130kn

Colorado-Washington, Colorado under 4,5 1,70 

ulog:100kn

dobitak:162kn

Danas mi se ne sviđa puno toga iz ponude i ovo jedina utakmica za koju sam siguran kako će završiti..:D

Za Washington starta mladi Strasburgh o kojemu sam jako puno već pisao i da se ne ponavljam, odličan bacač, dozvoljava jako malo runova. Do danas još nikome nije dozvolio preko 4 runa. Imao je dvije utakmice gdje je dozvolio vrlo brzo 4 runa pa je bio zamjenjen(San Diego i Atlanta)..Držao je i puno jače napadačke momčadi od Colorada ispod ove granice i vjerujem da može i mora to i danas ponoviti. Očekujem da odbaca nekih 6-7 inninga i kasnije da zamjene dozvole možda koji run, iako ne vjerujem. Uglavnom po meni danas Colorado daje maksimalno 3 runa, a nadam se da neće ni toliko pa da mi jedan dan prođe bez živciranja...:D

Vrlo izgledno je i da će ovo Washington dobit, kvota je 1,55..

Ja ću osim undera na Colorado igrati i :

Colorado-Washington 1.inning 2 3,00

ulog:50kn

dobitak:143kn

Razlog je dosta loš početni bacač Colorada i vjerujem da Harper, Zimmerman i ekipa to već u prvom innigu probijaju...

Ulozi su danas nešto manji jer ipak nisam toliko siguran kao u parove ovih dana kad sam igrao na velike uloge.. sretno

Jaooo ja skroz slabo gađam zadnjih par dana, nadam se da ću danas imati više sreće:

RoPSRov(h0:1) - Hameenlina (h1)(1.45)

Evo jedan parićak koji uzimam na veći ulog i to igram hendi. Razlozi su očigledni Rops kući sve pobijede točnije 5 sa gol razlikom 13:2, Hameenlina najlošiji gost sa jednom neriješenom i 4 poraza u gostima i katastrofalnom gol razlikom od 2:18. Očekujem neko punjenje od strane Ropsa jer su zadnjih 4 domaća susreta pobijedili sa hendikepom, a danas očekujem da će utrpati minimalno 4,5 komada, a moguće i više.

HJK Helsinki - TPS Turku (1)(1.45)

Ovdje je situacija prilično jasna, HJK je nedodirljiv na svom terenu i imaju sve pobijede dok s druge strane TPS je osrednja momčad koja nema ni upola toliku kvalitetu kao Helsinki.

Landskr/odg - Halmstads BK (dg1)(1.55)

Dvije efikasne momčadi, uobičajeno susret sa mnogo golova. Očekujem danas golove sa obje strane i vjerujem da će oba daju gol proći već u početnoj fazi meča.

ja sam danas za veći ulog odlučio uplatiti colorado-washington over 9,5 (1,80)

cincinati-milwaukee   over 8,5  (1,80)

uplata  500kn

dobit  1542kn

colorado je možda čak u prednosti u ovoj utakmici bez obzira na bacače koji večeras startaju jer je dobro poznata stvar da domaći dečki naviknuti na nadmorsku visinu koja s obzirom na položaj na kojem je smješten stadion colorada ima veliku ulogu na to da se gosti moraju najprije malo adaptirati i kad poslože ruke i koordinaciju pokreta za to vrijeme prođe pola tekme, možda griješim ali u velikoj formi su udarači colorada pa zato igram na over poena...drugi odabir danas je jednostavno pogled na bacače koji startaju jer obojica dovoljavaju svojim protivnicima puno hitova po susretu koji često budu "doublovi" , uglavnom trebalo bi biti poena...

ak danas ovo promašim ostavljam se bejzbola na duže vrijeme  >:( >:(

Pozdrav svima , danas napokon pocinje i Wimbledon. Evo za sada moja 3 para a svako malo cu editovati i neke prijedloge :)

Danas nam je napokon poceo i Wimbledon. Za svoj prvi par odabrao sam mec izmedju Michaela Llodre i Fabia Fogninia. Michael Llodra francuski je tenisac rodjen 18.5.1980 i trenutno zauzima 54 ATP mjesto. Llodra nema bas neku sezonu iza sebe , najbolji rezultat mu je finale Marseilla u kojemu ga je dobio Del Potro 6-4 6-4. Na travi je odigrao jedan mec , u Eastbournu gdje je ispao od IStomina 6-4 6-3. Fabio Fognini talijanski je predstavnik rodjen 24.5.1987 i trenutno se nalazi na 68 ATP mjestu. Ni on nema pretjerano dobrih rezultata , najbolji rezultat bio mu je finale Bukuresta u kojemu ga je pobijedio Simon 6-4 6-3. Fognini je takodjer igrao turnir u Eastbournu gdje je u prvom kolu pobijedio Ramos Vinolasa 7-6 6-7 6-2 , Tomica 4-6 6-3 7-5 i zatim je ispao od Roddicka 6-3 3-6 7-5.

Ova dva tenisaca do sada su se susrela dva puta i obojica su ostvarila po jednu pobjedu :

Mislim da ce danas Llodra ostvariti pobjedu , iz razloga sto posjeduje odlican servis i sto ce svojim servisom i izlascima na mrezu izluditi Fogninia koji se da lako nazivcirati i o ce okrenuti to na zezanciju.

Danas nas u sklopu prvog kola ocekuje i mec izmedju Marcela Pujola Granollersa i Viktora Troickog. Marcel Pujo Granollers spanjolski je tenisac rodjen 12.14.1986 i trenutno zauzima 23 ATP mjesto. Nema bas neku sezonu iza sebe , najbolji rezultat mu je polufinale challengera u Tunisu. Na travi je odigrao tri meca , u Halleu je pobijedio Zvereva 6-4 6-2 , i onda ispao od kasnijeg osvajaca turnira Haasa s 6-3 6-4 , u Eastborunu je ispo odmah od IStomina s 6-1 4-6 7-6. Viktor Troicki sprpski je tenisac rodjen 10.2.1986 i trenutno se nalazi na 34 ATP mjestu. Kao ni Granollers ni on nema dobru sezonu iza sebe , najbolji rezultati su mu cetvrtfinala Dohe i Rotterdama , i osvajanje WOrld Team Cupa u Dusseldorfu s Srbijom.

Ova dva tenisaca do sada su se susrela pet puta , i Troicki vodi u medjusobnom omjeru s 4-1. Svi mecevi igrani su na zemlji , koja je Granollersova specijalnost i ne vidim razlog zasto ga ne bi Troicki dobio na travi koja njemu odgovara. Troicki posjeduje odlican servis koji je veoma vazan na travi i tesko da ce Granollers braniti. Mislim da ce Viktor proci dalje u 3 ili 4 seta , samo da ne pocne puno grijesiti a nadam se da nece.

Za zadnji mec odabrao sam susret iz zenskog dijela turnira u kojemu se susrecu Jelena Jankovic i Kim Clijsters. Jelena Jankovic srpska je tenisacica rodjena 28.2.1985 i trenutni zauzima 21 WTA mjesto. Citavu sezonu je igrala promjenjivo , najbolji rezultati su joj finale Birminghama u kojemu ju je isprasila Oudin , igrala je i polufinala Kuala Lumpura , Dubaia i Kopenhagena. Kim Clijsters belgijska je tenisacica rodjena 8.6.1983 i trenutno se nalazi na 47 WTA mjestu. Svi znamo da se Clijsters bila povukla radi rodjenja djeteta , ali se vratila i najavila je da je ovo njezina posljednja sezona i da ce se oprostiti nakon US Opena. Ove godine odigrala je samo cetiri turnira , u Brisbenu je igrala polufinale , na Australian Openu takodjer polufinale , u Miamiu je ispala u trecem kolu , i prosli tjedan je predala mec polufinala u Hertogenboschu kako bi se mogla pripremiti za Wimbledon. Ove dvije tenisacice do sada su se susrele 8 puta i Kim vodi u omjeru s cak 7-1. Mislim da ce danas Clijsters uzeti pobjedu jer je pokazala da je na travi u dobroj formi i mislim da Jankovic koju ja prezirem nece napraviti iznenadjenje u prvom kolu , i da ce Kim proci dalje.

Prijedlozi : Lisicki , Hradecka +6,5 , Tursunov over 9,5 prvi set , Bennetau over 9,5 prvi set  , Federer -8,5 , Pennetta , Tipsarevic , Lorenzi +8,5 , ako netko ima iz BiH ima u Bet shopu  Djokovica 3:0 1.20 i Federera 3:0 1.15 , Bemmelmans ne dobija 3:0 , Isner over 9,5 prvi set , Lu over 9,5 prvi set , Llodra over 9,5 prvi set

Ispratio sam te, ali steta sto je Llodra izgubio! Vise puta sam te ispratio i nema veze za ovaj pad, samo dalje prognoziraj, dobro ti ide! :)

Ispratio sam te, ali steta sto je Llodra izgubio! Vise puta sam te ispratio i nema veze za ovaj pad, samo dalje prognoziraj, dobro ti ide! :)

A svaki put obrazlozim glavni tiket i realno je trebao Llodra dobiti i fino poceo i onda.. Jos sam dugo vagao bi li njega ili Tipsarevica i odigram Tipsu na drugi :/ Nadam se da ce sutra biti bolje

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use