Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 24.6.2012.

lele92

Recommended Posts

Danas losa ponuda pa cemo probati ovako :

S.Vettel 1 1.90

Danas se na stazi u Valenciji u 14:00 vozi Velika nagrada Europe u kojoj ce prvi startati njemac Sebastian Vettel. Sebastian Vettel do prije dvije godine bio je nepoznat javnosti , ali nakon sto je odradio fantasticnu sezonu i zavrsio je na prvome mjestu postao je idol u svojoj zemlji i jedan od najcjenjenijih ljudi , cak je i selo nazvano po njemu. Ovaj mladi Njemac rodjen je 3.srpnja 1987 u Heppenheimu. Nakon sto je prosle godine obranio naslov postao je najmladji kojemu je to uspjelo. Sto se tice ove sezone F1 imamo jednu od najuzbudljivijih do sada i ni jedan vozac nije ostavrio dvije pobjede. Nakon sedam utrka na celu poretka nalazi se britanac Lewis Hamilton s 88 bodova , iza njega su Fernando Alonso s 86 i Sebastian Vettel s 85. Vettelu je ovo treci pole position za redom u Valenciji , treci pole position ove sezone nakon Bahreina i Kanade , i ukupno 33 pole position u karijeri. Iza njega na drugom mjestu startat ce britanac Lewis Hamilton , na trecem mjestu Pastor Maldonado iz Venezuele. Mislim da ce Vettel danas ostvariti pobjedu jer su mu jako potrebni bodovi da prestigne Hamiltona u ukupnom poretku , a pokazao je da mu ova staza odgovara jer na njoj nije izgubio od 2010 godine

Valerenga-Stabaek 1 1.55

Za svoj drugi par odabrao sam mec iz prve Norveske lige u kojem se sastaju domacin Valerenga i Stabaek. Valarenga je solidna norveska momcad , nalaze se u sredini tabele na osmome mjestu s 14 bodova , omjerom 4-2-4 i gol arzlikom 12-14. U zadnjih pet meceva imaju dvije pobjede , dvije izgubljene i jednu nerijesenu. Igrali su 0:0 s Rosenborgom , izgubili s 1:0 od Honeffosa , izgubili od Tromsa 3:1 , pobijedili Fredrikstada s 3:2 i pobijedili Branna s 2:1.

Sto se tice Stabaeka , oni su trenutno najgora Norveska ekipa. Nalaze se na posljednjem mjestu sa samo 4 boda iz 11 utakmica. Imaju omjer 1-1-9 i gol razliku 7:26. U zadnjih pet meceva imaju jednu pobjedu i cetiri izgubljenje. Pobijedili su Llilestorma s 4:1 koji nije nesto bolji od njih , takodjer se nalazi u zoni ispadanja , izgubili su od Vikinga 1:0 , Haugesunda 2:0 , Molde-a 5:0 , Rosenborga 3:1.

Njihovih zadnjih 5 medjusobnih meceva :

27.11.11 TIP Vålerenga - Stabaek 2 : 0

08.04.11 TIP Stabaek - Vålerenga 1 : 0

12.09.10 TIP Vålerenga - Stabaek 3 : 2

20.03.10 TIP Stabaek - Vålerenga 1 : 1

14.01.10 CLU Stabaek - Vålerenga 1 : 3

Danas je velika prednost na strani Valarenge i mislim da ostvaruju pobjedu protiv jako loseg Stabaeka za kojeg sam jucer procitao da ima dosta ozljedjenih igraca te je to jos jedan vazan faktor. Sretno !

Engleska(1.p.)-Italija x 1.95

Danas je na Europskom prvenstvu na rasporedu treci mec cetvrtfinala u kojem se susrecu Engleska i Italija. Engleska je prije dolaska na ovo Europsko promijenila trenera tj Capello je dao otkaz jer su oduzeli Terryu kapetansku vrpcu bez da su se konzultirali s njim. Engleski nogometni savez za novog trenera izabrao je Roya Hodsona koji je donjeo i malo nekih neshvacenih odluka. Na ovom Europskom Engleska je igrala protiv najvecih konkurenata u skupini Francuza i odigrali su 1:1 , zatim su pobijedili Svedsku s 3:2 i u zadnjem kolu Ukrajinu s 1:0 i tako prosli kao prvi iz svoje skupine.

Danas se ocekuje ovakav sastav Engleske :

Hart - Johnson - Terry - Lescott - Cole - Gerrard - Parker - Milner - Young - Welbeck - Rooney.

Italija je imala jako tezak posao u grupi i tek u zadnjim minutama trece utakmice su prosli dalje. U prvom kolu odigrali su 1:1 sa Spanjolskom , u drugom 1:1 s Hrvatskom i u trecem su pobijedili Irsku s 2:0. Danas se ocekuje da ce Prandelli izvesti ovakav sastav :

Buffon - Bonucci - Abate - Barzagli - Balzaretti - Motta - De Rossi - Pirlo - Marchisio - Cassano - Balloteli.

Danas ocekujem barem jedan x na ovoj utakmici ili na poluvremenu ili na kraju a mozda i x/x. Ja sam izabrao prvo poluvrijeme jer mislim da ce ovo biti tvrda utakmica i da ce Hart i Buffon koji su odlicni na ovom Europskom biti na visini zadatka i da ce prvo poluvrijeme zavrsiti nerijeseno.

slažem se sa cancom..probati točan rezultat 0:0 ne bi bilo loše...ja ću odigrat za kojih 20 kn pa kud puklo... mislim da će biti tvrdo i bez bilo kakvih riskiranja..prvenstveno i jedan i druga ekipa će pokušati sačuvati mrežu netaknutom... a i mora jedan tekma biti bez golova.. mislim da je to ova danas...

danas idem na neka iznenađenja: košarka (WNBA): New York - Atlanta x2 (2,7)... new york iza atlante na tablici al imaju isti omjer 4:8.. danas jednostavno ne znam kaj odigrati pa idem probati na ovakve gluposti :)

nogomet: prijateljske tekme: Mura 05 - Baku tip 2 (3,7)... ne pitajte me za analizu jer danas igram na osjećaj...jučer bubnem 5 brojeva na talijanskom lotu i svih 5 pogodim..možda je to nagovještaj nekog niza sreće... hehe...

nisam ni sumnjao... FK Baku pobijedio 4:0 laganica... samo da atlanta pobijedi i mogu početi zbrajati pare...

F1 nebitne informacije za Vettela , dali mu trbaju bodovi ? Svakom trebaju bodovi u svakoj utrci ! za ovu utku u  nanajbitnie - Valencija gradska staza-ulična utrka, dosta brza ,ali teško pretjecati.. Nijemac prošle god prvi u Valenciji (ima iskustva na zahtjevnoj uličnoj utrci) prvi na startu-prvi na cilju . Vettel starta prvi , ako dobro starta i povede teško da će ga netko moći prestić na uličnoj stazi

F1 nebitne informacije za Vettela , dali mu trbaju bodovi ? Svakom trebaju bodovi u svakoj utrci ! za ovu utku u  nanajbitnie - Valencija gradska staza-ulična utrka, dosta brza ,ali teško pretjecati.. Nijemac prošle god prvi u Valenciji (ima iskustva na zahtjevnoj uličnoj utrci) prvi na startu-prvi na cilju . Vettel starta prvi , ako dobro starta i povede teško da će ga netko moći prestić na uličnoj stazi

tako je slazem se mnogo nebitnih informacija o vettelu to mu nece puno znaciti danas, nego sto se tice formule ima mnogo boljih parova za odigrati nego na konacnog pobijednika , to bi mogao lako biti i hamilton i zbog visoke kvote mislim da se isplati na njega staviti na manji ulog u kombinaciji s drugim parovima....

ali uglavnom, moj listic favorit kladionica.. vettel - alonso 1 (1,2), di resta - senna 1 (1,5), hamilton - grosjean 1 (1,5), raikkonen - schumacher 1 (1,3) ulog 100 dobitak 334 ... svaki vozac na kojeg sam igrao duel ima pocetnu prednost neki manje neki vise mozete to pogledati vec na sluzbenim stranicama tko prati , osim toga svaki vozac na kojeg sam igrao ima obicaj u svakoj utrci napredovati te su sanse da padne ovaj listic minimalne , jer se u valenciji ne događaju cesto ni safety  car niti ima mnogo pretjecanja.. govorio sam mnogo puta da je formula 1 jedini sport sto se mene tiče koji se moze igrati na vece uloge jer često bude sve kaako treba.. i drugi listic sta sam u supersportu odigrao , alonso , vettel , di resta , hulkenberg, vergne i hamilton ( svi da ostvaruju plasmane ) ukupna kvota 2,196

ovako sam odigrao zato sto svi ovi vozaci imaju konstantnost zavrsavanja utrka , ali i zbog razloga sto recimo prosle godine u valenciji ama bas nijedan vozac nije ispao iz utrke , znaci ovo je staza na kojoj se sranja bas rijetko događaju , tako da predlazem da se klađenje na vettela ili konacnog pobijednika preskoci jer su ovo mnogo izgledniji listici, vi odlucite sami kako hocete , ali nakon utrke vidjet cemo sto je isplativije

Danas igram:

CA Tigre - CA Independiente (1)(1.45)

Tigres je u lovu za naslov prvaka. Ovdje im je jako bitno upisati pobijedu i uvjeren sam da će to lako ostvariti jer su najdominantnija momčad na svom terenu u ligi. Independiente u ovom susretu nema šta tražiti, loša su momčad na gostovanjima a i u prvenstvu ne briljiraju gdje su pri samom dnu ljestvice.

Engleska/odg3+ - Italija (NE)(1.40)

Kao i većina vas tako i ja očekujem tvrdu utakmicu i vjerujem da tko zabije gol će i biti pobijednik. Opcija da neće oba zabiti gol i da nejde preko 2,5 je sasvim realna u ovom meču, a moguće je da i ovo bude prva tekma na euru bez golova.

Santos FC - Coritiba FC (1)(1.65)

Santos je iznenađujuće loše startao sezonu i zanimljivo je da momčad sa takvim igračima još nije zabilježila niti jednu pobijedu. Mislim da im je danas prava prilika da konačno ostvare prvu pobijedu u prvenstvu, razlog mom optimizmu je taj što im na noge dolazi Coritibia koja je katastrofalna momčad na gostovanjima gdje su u dva susreta poraženi i imaju gol razliku 1:5. Danas je vrijeme da Neymar i društvo počnu puniti protivničku mrežu.

Hammarby IF/odg - Östers IF (dg1)(1.70)

Kao obično kad god igra Osters ja igram opciju oba daju gol jer rijetko kada oni odigraju da ne zabiju gol a uz to da i ne prime. Pogotovo danas očekujem prolaz oba daju gol iz razloga što se susreću sa sličnom ekipom koja je prilično efikasna.

KristianFF/odg - Örgryte IS (dg1)(1.60)

Ovdje očekujem prilično sličnu situaciju kao i u ovom prethodnom paru. Jednu lijepu golijadicu u kojoj će oba tima doći do zgoditka. Zadnji njihov meč je završio rezultatom 1:4 i vjerujem da će ovo biti također jedan od otvorenijih susreta.

Texas - Colorado (1)(1.40)

A danas ako Texas ne dobije onda stvarno odustajem od MBL-a i tipovanje na njih više. Po svim predviđanjima Texas je golemi favorit danas i nadam se da će razbiti protivnika.

Evo jedan lov na iznenađenje  :o

CA All Boys - Boca Juniors (1)(3.10)

Razlog ovoga je tempo kojim Boca igra. Boca je preopterećena stalnim mečevima u prvenstvu i u copi. Sve nade za osvajanje naslova prvaka su im izgubljene i faktički su prvenstvo završili i nemaju više ama baš nikakvih ambicija u argentinskoj ligi, te su se skroz podredili Copa Libertadoresu i susretu koji igraju za dva dana. Igrači će biti psihički već na susretu finala Cope i trener Boce je najavio da će danas za ovaj susret poslati na teren rezervne igrače. All Boys je prilično jaka momčad na svom terenu i u zadnjih 5 domaćinskih susreta neznaju za poraz i ubilježili su 4 pobijede i jedan neriješeni rezultat. Očekujem laku pobijedu All Boysa i ovu odličnu kvotu od 3.10 ne propuštam.

kad smo kod nogometa onda ćemo ovako danas:

*argentina ---- arsenal sarandi-belgrano 1  (1,50).....arsenalu pobjeda znači naslov

*brazil -------- santos-coritiba  više od 2,5 gola  (2,0)....uz ovakav tečaj na over jednostavno je grijeh odigrati bilo što drugo kad igraju ove dvije ekipe

*čile --------- universidad-colo colo / colo daje gol  (1,50)....ovaj poklon na colo colo je jedna od većih stupidnosti bookmakera danas, da ne kažem da su nakon ispadanja u copi momci iz universidada pomalo i umorni i emocionalno ispražnjeni, a ipak colo colo je u najmanju ruku podjednaka ekipa i stoga tečaj na colo od 4,55 ( x2 je 1,91...ma zamisli samo te brojkice  >:( >:(:o :o  ) je apsolutno blesav

*euro 2012 ---- engleska-italija  oba daju gol  (1,70)....meni danas to vuče na golijadu, ne znam zake, ali je tak

*baseball ----- baltimore-washington  over 8,5 poena (1,75)....po svemu sudeći danas ovo ide preko

A danas ako Texas ne dobije onda stvarno odustajem od MBL-a i tipovanje na njih više. Po svim predviđanjima Texas je golemi favorit danas i nadam se da će razbiti protivnika.

hmm. zar ne bi onda bilo bolje igrat h-1,5  na kvotu 1,80?

ovo bi moralo proći s pola snage.. mislim i na hendikep...

hmm. zar ne bi onda bilo bolje igrat h-1,5  na kvotu 1,80?

A ja sam ga igrao i čistog i hendy i prvi inning, nekako sam presiguran u taj par.

Pitsburgh-Detroit 2 1,55

Kanzas-St.Louis 2 1,65

kvota:2,56

ulog:500kn                +717kn

dobitak:1217kn

trenutno stanje: -850kn

Za Detroit Verlander starta i nakon odličnog bacanja protiv St.Louisa očekujem da razbija napadače Pitsburgha, a za to vrijeme bi napad Detroita morao probit par puta prosječnog Correiu..

Za St.Louis starta Lynn koji me razočarao protiv Detroita i vjerujem da danas mora razbit ove "smiješne" napadače iz Kanzasa i lagano dobit ovu utakmicu za svoju momčad...

kvote su solidne.. ulog dosta visok zbog puno sigurnosti u oba para... sretno

Razlog ovoga je tempo kojim Boca igra. Boca je preopterećena stalnim mečevima u prvenstvu i u copi. Sve nade za osvajanje naslova prvaka su im izgubljene i faktički su prvenstvo završili i nemaju više ama baš nikakvih ambicija u argentinskoj ligi, te su se skroz podredili Copa Libertadoresu i susretu koji igraju za dva dana. Igrači će biti psihički već na susretu finala Cope i trener Boce je najavio da će danas za ovaj susret poslati na teren rezervne igrače. All Boys je prilično jaka momčad na svom terenu i u zadnjih 5 domaćinskih susreta neznaju za poraz i ubilježili su 4 pobijede i jedan neriješeni rezultat. Očekujem laku pobijedu All Boysa i ovu odličnu kvotu od 3.10 ne propuštam.

Ne bi se baš zalijetao na ovo,domaćin ima podosta izostanaka zbog suspenzija.

Sretno u svakom slučaju.

Ne bi se baš zalijetao na ovo,domaćin ima podosta izostanaka zbog suspenzija.

Sretno u svakom slučaju.

Nice,zao mi sta nisam igrao na kraju.

Pitsburgh-Detroit 2 1,55

Kanzas-St.Louis 2 1,65

ulog:500kn                 +717kn

Za Detroit Verlander starta i nakon odličnog bacanja protiv St.Louisa očekujem da razbija napadače Pitsburgha, a za to vrijeme bi napad Detroita morao probit par puta prosječnog Correiu..

Za St.Louis starta Lynn koji me razočarao protiv Detroita i vjerujem da danas mora razbit ove "smiješne" napadače iz Kanzasa i lagano dobit ovu utakmicu za svoju momčad...

ono što je moralo biti rutinske pobjede su na kraju ispale kidanje živaca.. Ali bar sam u jedno siguran, sljedeći put ću dva put promisliti dal ću igrat na st.louis kad baca Lynn jer bogme mi nije jasno kako je uspio napraviti ovih 10 pobjeda... Lik je uzdizan u nebesa od novinara, a danas bacao ko curica.. Sreća pa imam dobre živce jer ovo je bilo jako teško za gledati.... najbitnije da se ja nakon dugo vremena približio pozitivnoj nuli... i vrijeme je da odem u zeleni saldo sa MLB-om ove sezone.. trenutno stanje: -130kn

Pitsburgh-Detroit 2 1,55

Kanzas-St.Louis 2 1,65

ulog:500kn                 +717kn

ono što je moralo biti rutinske pobjede su na kraju ispale kidanje živaca.. Ali bar sam u jedno siguran, sljedeći put ću dva put promisliti dal ću igrat na st.louis kad baca Lynn jer bogme mi nije jasno kako je uspio napraviti ovih 10 pobjeda... Lik je uzdizan u nebesa od novinara, a danas bacao ko curica.. Sreća pa imam dobre živce jer ovo je bilo jako teško za gledati.... najbitnije da se ja nakon dugo vremena približio pozitivnoj nuli... i vrijeme je da odem u zeleni saldo sa MLB-om ove sezone.. trenutno stanje: -130kn

Ovo sam čak i ja odigrao + texas...

Lijepo da si i ti dobio konačno!

danas idem na neka iznenađenja: košarka (WNBA): New York - Atlanta x2 (2,7)... new york iza atlante na tablici al imaju isti omjer 4:8.. danas jednostavno ne znam kaj odigrati pa idem probati na ovakve gluposti :)

nogomet: prijateljske tekme: Mura 05 - Baku tip 2 (3,7)... ne pitajte me za analizu jer danas igram na osjećaj...jučer bubnem 5 brojeva na talijanskom lotu i svih 5 pogodim..možda je to nagovještaj nekog niza sreće... hehe...

nisam ni sumnjao... FK Baku pobijedio 4:0 laganica... samo da atlanta pobijedi i mogu početi zbrajati pare...

kako lijepi listić...mogu se diviti sam sebi.... struff (1,65), engleska - italija točan rezultat 0:0 (6,5), mura - fk baku 0:4 (3,8), new york - atlanta x2 (2,7)...stavio 5kn- dobitak 580kn...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use