Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 22.06.2012.

Frle

Recommended Posts

odbojka(Ž): Japan - Njemačka tip 1 (1,8)... u zadnjih 6 međusobnih susreta japan ima 5 pobjeda... na ljestvici su izjednačene s omjerom 3:3...no ovdje japan ima veliku prednost jer igra pred domaćom publikom, a i po dosadašnjim susretima japan je bolja momčad... i još je važno napomenuti da se nalazi na granici ulaska u doigravanje odnosno finalnu rundu u koju ulazi najboljih 6... mislim da im je ovo prilika da na svom terenu dobe sve tri tekme i približe se tom cilju...

EURO: Njemačka - Grčka ne daje gol (1,7)... ovo mi je najveći zicer..bez karagounisa i holebasa grčka nema kaj tražit protiv ionako puno jače momčadi njemačke... ne vidim način kak bi grčka dala gol...

23,5/Seppi A.-Kohlschreiber P. 2 1.85

Danas nas u Eastbournu ocekuju cetvrtfinalni dvoboji tenisaca koji su bili odgodjeni jucer a u jednom od njih susrecu se Philipp Kohlschreiber i Andreas Seppi. Philipp Kohlschreiber njemacki je predstavnik rodjen 16.10.1983 i trenutno se nalazi na 29 ATP mjestu. Ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je Minhen , igrao polufinala Aucklanda , Montpeillera i Hallea. Na ovom turniru je u prvom kolu pobijedio Soedu s 6-4 7-5 , i jucer u sesnaestini finala Bakera 6-2 3-6 6-3. Andreas Seppi talijanski je tenisac rodjen 21.2.1984 i trenutno se nalazi na 26 ATP mjestu. Sezona mu se okrenula na bolje nakon sto je osvojio turnir u Beogradu , zatim je u Rimu nakon nekoliko snezacija ispao u cetvrtfinalu od Federera. Na ovom turniru je u prvom kolu bio slobodan , a u sesnaestini finala je pobijedio Berlocqa 7-6 6-3. Ova dva tenisaca do sada su se susrela sedam puta i Seppi vodi u omjeru s 4-3. Dugo sam se mislio da li odigrati over prvi set ili ukupni over i na kraju sam se odlucio za ukupni over iz razloga sto ocekujem da ce oba tenisaca uzeti po jedan set , u dobroj su formi , Kohlschreiberu trava odgovara a to je pokazao i Seppi koji je prosle godine osvojio ovaj turnir.

- predao kohly kod 5-7 1-2 sreca hahaha , bezveze se mucio i piso :D

K.Clijsters-U.Radwanska 1 1.25

Danas je u Hertogenboschu na rasporedu polufinalni dvoboj u kojemu se susrecu Kim Clijsters i Urszula Radwanska. Kim Clijster belgijska je tenisacica rodjena 8.6.1983 i trenutno zauzima 53 WTA mjesto. Ove godine odigrala je samo tri turnira , ovo joj je cetvrti. Razlog je to sto se posvetila obitelji i odlucila je da ce nakon US Opena prestati s igranjem profesionalnog tenisa. Igrala je polufinale Brisbena i Australian Opena. Na ovaj turnir u Hertogenbosch dosla je zbog Wimbeldona , u prvom kolu pobijedila je Oprandi s 6-7 6-2 6-3 , zatim u sesnaestini finala Bondarenko s 6-2 6-1 , i jucer u cetvrtfinalu Schiavone 6-3 7-6. Urszula Radwanska poljska je tenisacica rodjena 7.12.1990 i trenutno zauzima 64 WTA mjesto. Mladja sestra Radwanska ima dobru sezonu iza sebe , osvojila je ITF u Nothingamu , igrala cetvrtfinale Brussela. Na ovom turniru je morala proci i kvalifikacija pa je redom pobjedjivala Bencic 6-2 6-3 , Bergot 6-3 6-4 , Pervak 4-6 6-1 6-4 , Pennettu 6-1 6-1 , Arvidsson 6-2 7-6. Ove dvije tenisacice do sada se nisu susretale i ovo ce biti njihov prvi dvoboj. Mislim da je prednost na strani Clijsters kojoj ocito odgovara ovaj turnir i mislim da ce ga osvojiti i da ce dobiti samopouzdanje pred Wimbeldon.

- Clijster se povukla s turnira radi wimbeldona , kvota 1

Njemačka-Grčka 1 1.50

Danas je na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini na rasporedu drugi cetvrtfinalni dvoboj u kojemu se susrecu Njemacka i Grcka. Njemacka je jedan od favorita za osvajanje prvenstva. Bili su nositelji u grupi B ili tkzv grupi smrti. U prvom kolu su pobijedili Portugal s 1:0 , zatim u drugom Nizozemsku s 2:1 i u zadnjem kolu Dansku s 2:1. Ocekuje se da ce Joakim Low danas izvesti formaciju 4-2-3-1 a to bi trebalo izgledati ovako :

Neuer - Boateng - Hummels - Badstuber - Lahm - Keidira - Shweinsteiger - Muller - Ozil - Podolski - Gomez.

Grcka po mnogima jedno od iznenadjenja , jer nakon prva dva kola svi su mislili da nece proci u cetvrtfinale. U prvom kolu Grci us igrali 1:1 protiv domacina Poljaka , imali su crveni karton i uspjel su postici izjednacujuci gol i nakon toga su imali penal koji nisu uspjeli realizirati. U drugom kolu iznenadjujuce su izgubili od Ceske s 2-1 , i kada su ih svi otpisali , kao i uvijek oni se vracaju iz nicega i pobjedjuju favoriziranu Rusiju s 1-0 i prolaze u cetvrtfinale. Danas se ocekuje ovakav sastav Grcke :

Sifakis - Torosidis - Papadopulos - Sokratis - Tzavellats - Katsouranis - Maniatis - Salpingidis - Makos - Samaras - Gekas.

Mislim da Grcka nema previse sanse danas , Njemacka je dosla s jako dobrom i uigranom ekipom i s pravom vjeruju u moguci naslov i mislim da im Grcka nece poremetiti planove.

Dodatni par :  -6,5/Bartoli M.-Paszek T. 2 1.55

Nesto pikada : Jones prosao , Wade , Hamilton , Anderson , Lewis

Njemačka - Grčka  1  @1,45

-tu se nema sta reci. Jednostavno Njemci su Njemci i nekoliko klasa iznad Grka..

Mervue UTD - SD Glaway    1  @1,55

-ovo je utakmica zacelja, Mervue pretposljednji a Glaway posljednji. Statistika ide u korist domacina s tim da domacini imaju zadnje 2 pobjede kod kuce, a s druge strane gosti 6 poraza u posljednjih 6 gostovanja... Prednost domaceg terena. Po svemu navedenome, prednost domacinu, dakle cista 1. :)

uk. kvota:  2,24

sretno ako ce ko ispratiti :D

Ja danas nemam ništ pametno za nabosti, pa evo jedan info samo što se tiče muškog tenisa u singlu na travnatim podlogama  8)

Malo sam bilježio statistiku prvog seta muškog singla na travnatim podlogama i zanimljiva stvar da je samo ovaj tjedan čak 76 % mečeva u prvom setu prešlo zadanu granicu od 9,5 gemova prvog seta. Svakako se isplati stavljati pare na tu opciju. Evo ja sam ovaj tjedan u dobranom plusu zahvaljujući opciji zs2, ali napominjem da samo na travnatim podlogama  ;D

Gómez M.(idg)-Njem-Grč  Daje gol@1,90

Mislim da će naj strijelac danas dati gol!

U zadnjih par dana sam za čudo pogodio svaki dan scorere :) valjda ću i danas!

Pozdrav

care ja bi ti savjetovao da sacekas s time dok ne izbace sastave veceras jer po pisanju Bilda i ostali njemackih medija Klose pocinje veceras utakmicu a Gomez na klupi

loša serija me drži što se tiče kladionice..

trenutno:-1900kn što se tiče bejbzola...

vrijeme je da nešto pogodim...

Baltimore- Washington under 8,5 1,85 FT 2-1

ulog:1000kn                        +762kn

dobitak: 1762kn

Razlog je jednostavan. Za Baltimore baca Hammel koji ove sezone baca odlično. Dozvoljava u prosjeku svaki treći inning po jedan run. Zadnju tekmu imao one-hitter game, znači Atlanti dozvolio samo 1 hit u cijeloj utakmici, naravno bez runova, imao 8 strike-outova. S druge strane Zimmerman za Washington. Također izvrstan bacač.

Što se tiče napada ovih dviju ekipa, obje su krenule u sezonu odlično, što nitko od njih nije očekivao, ali kako ide sezona dalje tako Baltimore opada. Washington sa ovako mladom ekipom je također odlično krenuo u sezonu i još uvijek se jako dobro drže. Također je pitanje do kad će to tako biti. Uglavnom nije ni toliko bitno za ovaj tip. Po meni danas napadi teško da mogu preko ove granice, po meni jedino uz nekoliko erora koji bi direktno utjecali na runove, što mi se u zadnje vrijeme puno dešava.. nadam se da danas konačno neće... sretno

također igram:

Pittsburg-Detroit under 7,5 1,75  FT 4-1

Philadelphia- Tampa Bay under 7,5 1,90 Odgođeno zbog kiše, kvota 1,00

kvota:3,32

ulog:100kn                                +66,25kn

dobitak: 316,67kn

Oakland-San Francisco 1. inning 1 3,50  3-0!!

ulog:100kn

dobitak:333,34kn        +233,34kn

Kod ovog dubla igram undere zbog također odličnih početnih bacača koji bi morali ovo održat ispod granica, a što se tiče ovog sa 1. inningom za SF baca Lincecum koji je inače odličan bacač, ali ove sezone se nevjerojatno muči i nikako da dođe na prave staze, uglavnom dozvoljava dosta runova i hitsa i lako moguće da ovo Oakland već vodi nakon 1. inninga...

sretno

Baltimore- Washington under 8,5 1,85

ulog:1000kn

Razlog je jednostavan. Za Baltimore baca Hammel koji ove sezone baca odlično. Dozvoljava u prosjeku svaki treći inning po jedan run. Zadnju tekmu imao one-hitter game, znači Atlanti dozvolio samo 1 hit u cijeloj utakmici, naravno bez runova, imao 8 strike-outova. S druge strane Zimmerman za Washington. Također izvrstan bacač.

Što se tiče napada ovih dviju ekipa, obje su krenule u sezonu odlično, što nitko od njih nije očekivao, ali kako ide sezona dalje tako Baltimore opada. Washington sa ovako mladom ekipom je također odlično krenuo u sezonu i još uvijek se jako dobro drže. Također je pitanje do kad će to tako biti. Uglavnom nije ni toliko bitno za ovaj tip. Po meni danas napadi teško da mogu preko ove granice, po meni jedino uz nekoliko erora koji bi direktno utjecali na runove, što mi se u zadnje vrijeme puno dešava.. nadam se da danas konačno neće... sretno

također igram:

Pittsburg-Detroit under 7,5 1,75

Philadelphia- Tampa Bay under 7,5 1,90

Oakland-San Francisco 1. inning 1 3,50

dobitak:333,34kn

Kod ovog dubla igram undere zbog također odličnih početnih bacača koji bi morali ovo održat ispod granica, a što se tiče ovog sa 1. inningom za SF baca Lincecum koji je inače odličan bacač, ali ove sezone se nevjerojatno muči i nikako da dođe na prave staze, uglavnom dozvoljava dosta runova i hitsa i lako moguće da ovo Oakland već vodi nakon 1. inninga...

sretno

mene isto bejzbol uništio u zadnje vrijeme i danas sam uplatio baltimore over 8,5...sad ga znaj  ;) ;) :o

Evo za ove noćne ptice malo pa nabadajte ako želite  :o

SCToronto/odg - NYAstros (dg2)(1.75)

Evo jedan čudni par još čudnije lige, Kanadska premijer liga takozvana CLS. Ovdje imamo susret najdominantnije momčadi njihove lige Croatia Toronto (a šta bi oni bez nas) protiv fenjeraša NY Astros. Šta reći nego da je poznato da Hrvati igraju odličan nogomet, pa tako korijenom naši igrači sačinjavaju i vodeći klub Croatiu Toronto koji su prvi na tablici dok im srbi pušu za vrat. Croatia je jako tvrda momčad i na svom terenu su primili samo 3 gola. S druge strane dolazi im u goste klub koji nema balkanaca nego sve ameri i kanađani koji nisu baš rođeni da nogom šutaju loptu. Astros je predzadnji na tablici sa samo jednim bodom osvojenim iz 6 susreta, dok su u gostima zabili samo jedan gol i popili sedam komada. Danas pikiram na opciju da neće oba kluba zabiti gol, a s time ciljam da Astros neće zabiti, pogotovo ne našima i očekujem da ih Croatia napuni do čepa.

GimJujuy(2,5) - Dep.Merlo (z1)(1.50)

Druga argentinska i sudar dviju loših klubova koji i neznaju baš zabiti gol. Poznato je da obje momčadi igraju čvrsto i traljavo, tako da ovdje u vrh glave očekujem jedan do dva gola, a moguć je susret i bez pogodaka.

Seattle(h-4,5) - San Antonio (h2)(1.85)

Evo malo i ženskog NBA. Seattle je užasno loša momčad dok je Antonio klasa iznad. Nije mi jasan koeficjent danas koji svrstava Seattle za favorita, a dobro je poznato kako san antonio zna iznenaditi kao gost. igram da neće domaćin dobiti sa 4,5 al sam uvjeren da će San antonio to riješiti u svoju korist i pobijediti slabašnog Seattla. U njihovom nedavnom susretu San antonio je slavio sa gotovo 20 razlike što je ogromna razlika za žensku košaricu.

E sad malo Bejzbola onako gledajući procjene po nekim MBL stranicama igram na:

Cincinnati, Boston, Texas

Eto pa ko voli nek izvoli :P

Baltimore- Washington under 8,5 1,85 FT 2-1

ulog:1000kn                        +762kn

također igram:

Pittsburg-Detroit under 7,5 1,75  FT 4-1

Philadelphia- Tampa Bay under 7,5 1,90 Odgođeno zbog kiše, kvota 1,00

ulog:100kn                                +66,25kn

Oakland-San Francisco 1. inning 1 3,50  3-0!!

dobitak:333,34kn        +233,34kn

sretno

konačno jedan dan sa underima prošao... pa da i ja dobio nakon nekog vremena i završio noć u plusu za nekih 1050kn...

tako da trenutno stanje mene za bejzbol ove sezone:-850kn

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use