Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 21.06.2012.

Frle

Recommended Posts

nakon jednog dana pauze ajmo u nove pobjede!!!

miami - oklahoma -8,5 tip 1 (3,3) ovo je tekma biti ili ne biti za oklahomu... bez obzira kaj gube 3:1 mislim da su kvalitetnija ekipa od miamija ali bože moj ne pobjeđuje uvijek najbolji... stoga mislim da oklahoma danas ili će pobijediti ili će puknuti tako da će sve 'smrdit'... lebron pak neće dopustiti da mu opet uzmu prsten iz ruku tako da mislim da je ova prva opcija bliže... miami će ići bez kalkulacija i ovo je prvi put da u ovoj finalnoj seriji igram na miami...navijam za oklahomu al klada je klada..heh... čuo sam da je lebron izašao prošlu tekmu prije kraja sa nekom lakšom ozljedom tako da bi se moglo odgirati duel košarkaša lebron - durant na duranta ili lebron manje poena od 31,5 jer neće tolko forsirati... danas je znači wadeov dan- više od 23,5...

češka - portugal više kornera od 10,5 (1,7)... najizglednija opcija na današnjoj tekmi... od ovih momčadi vidjeli smo dosad otvoreni nogomet tako da mislim da će i danas nastaviti... na utakmicama portugala dosad prošao svaki put više kornera...češka na svim osim sa grčkom... ovaj par ću igrati na visok ulog...

naišao sam na jedan dobar par... prijateljske utakmice: shakhtar - terek grozny na x2 je 1,8; terek daje gol je 1,45...znamo da u ukrajini ima mnogo igrača koji igraju za shakhtar i općenito mislim da će ovdje igrati sa drugom momčadi... tako da obratite pozornost na taj par...

i da bio bih zahvalan kad bi neko stavio par tenisa zicera jer stavljam veliku lovu, a treba mi još jedan ili dva para da mi podigne kvotu (samo molim bez glupih baba :))

evo ko je ispratio mogao je lijepo zaraditi...  moram reći da imamo priliku gledati najboljeg košarkaša svih vremena LeBRONA JAMESA... ovo kaj on radi to je strahota...jebeš jordana i i sve...ovo je stroj...triple double (26koševa 13asistencija 11skokova).. svaka čast jordanu iostalima al james je mrcina :D... nešto kao MESSI u nogometu... BOG košarke...

ljudi kada igra djokovic,u ponudi je u ss pisalo 21.06 medjutim nista ???

pa pobijedio je danas murraya 6:4 6:4...

zasto nema na txt,hvala ti mnogo frle ajd molim te ako nije problem i naravno ako znas da mi kazes kako su igrali     vinci/flipkens,seppi i kiril-m,petrova-pennet f ::)

ne znam jel znaš al preporučam ti da rezultate gledaš na ovoj stranici (tu imaš svu statistiku,omjere): http://www.rezultati.com/ 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use