Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 21.06.2012.

Frle

Recommended Posts

nakon jednog dana pauze ajmo u nove pobjede!!!

miami - oklahoma -8,5 tip 1 (3,3) ovo je tekma biti ili ne biti za oklahomu... bez obzira kaj gube 3:1 mislim da su kvalitetnija ekipa od miamija ali bože moj ne pobjeđuje uvijek najbolji... stoga mislim da oklahoma danas ili će pobijediti ili će puknuti tako da će sve 'smrdit'... lebron pak neće dopustiti da mu opet uzmu prsten iz ruku tako da mislim da je ova prva opcija bliže... miami će ići bez kalkulacija i ovo je prvi put da u ovoj finalnoj seriji igram na miami...navijam za oklahomu al klada je klada..heh... čuo sam da je lebron izašao prošlu tekmu prije kraja sa nekom lakšom ozljedom tako da bi se moglo odgirati duel košarkaša lebron - durant na duranta ili lebron manje poena od 31,5 jer neće tolko forsirati... danas je znači wadeov dan- više od 23,5...

češka - portugal više kornera od 10,5 (1,7)... najizglednija opcija na današnjoj tekmi... od ovih momčadi vidjeli smo dosad otvoreni nogomet tako da mislim da će i danas nastaviti... na utakmicama portugala dosad prošao svaki put više kornera...češka na svim osim sa grčkom... ovaj par ću igrati na visok ulog...

naišao sam na jedan dobar par... prijateljske utakmice: shakhtar - terek grozny na x2 je 1,8; terek daje gol je 1,45...znamo da u ukrajini ima mnogo igrača koji igraju za shakhtar i općenito mislim da će ovdje igrati sa drugom momčadi... tako da obratite pozornost na taj par...

i da bio bih zahvalan kad bi neko stavio par tenisa zicera jer stavljam veliku lovu, a treba mi još jedan ili dva para da mi podigne kvotu (samo molim bez glupih baba :))

23,5/Seppi A.-Kohlschreiber P. 2 1.85

Danas nas u Eastbournu ocekuju cetvrtfinalni dvoboji tenisaca i tenisaca , a u dijeli tenisaca susrecu se Philipp Kohlschreiber i Andreas Seppi. Philipp Kohlschreiber njemacki je predstavnik rodjen 16.10.1983 i trenutno se nalazi na 29 ATP mjestu. Ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je Minhen , igrao polufinala Aucklanda , Montpeillera i Hallea. Na ovom turniru je u prvom kolu pobijedio Soedu s 6-4 7-5 , i jucer u sesnaestini finala Bakera 6-2 3-6 6-3. Andreas Seppi talijanski je tenisac rodjen 21.2.1984 i trenutno se nalazi na 26 ATP mjestu. Sezona mu se okrenula na bolje nakon sto je osvojio turnir u Beogradu , zatim je u Rimu nakon nekoliko snezacija ispao u cetvrtfinalu od Federera. Na ovom turniru je u prvom kolu bio slobodan , a u sesnaestini finala je pobijedio Berlocqa 7-6 6-3. Ova dva tenisaca do sada su se susrela sedam puta i Seppi vodi u omjeru s 4-3. Dugo sam se mislio da li odigrati over prvi set ili ukupni over i na kraju sam se odlucio za ukupni over iz razloga sto ocekujem da ce oba tenisaca uzeti po jedan set , u dobroj su formi , Kohlschreiberu trava odgovara a to je pokazao i Seppi koji je prosle godine osvojio ovaj turnir.

Češka-Portugal (P) 2 1.35

Danas zapocinju cetvrtfinalni dvoboji na Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj , a snage u prvom cetvrtfinalu odmjerit ce Ceska i Portugal. Ceska je jedno od izenandjenja ovog Eura , nakon sto su izgubili prvu utakmicu sa cak 4-1 nitko nije ocekivao da ce se vratiti i proci grupu. Nakon tog uvodnog poraza od Rusije 4-1 , iznenadili su Grcku s ranim vodstvom od 2-0 ali je na kraju Grcka uspjela samo smanjiti na 2:1. U zadnjem kolu grupa su izravno s Poljacima odlucivali tko ce proci , i pod velikim pritiskom publike ipak su uspjeli pobijediti s 1:0 i tako proci u cetvrtfinale.

Danasnja najvjerovatnija postava Ceske :

Cech - Sellasie - Sivok - Kadlec - Limbersky - Jiracek - Hubschman - Plasil - Kolar - Pilar - Baros.

Portugal je takodjer napravio izenandjenje jer su svi ocekivali da ce u grupi ''smrti'' proci Njemacka i Nizozemska a Nizozemska je na kraju zavrsila na 0 bodova. Portugal je u prvom kolu izgubio od Njemacke s 1-0 , zatim su dobili Dansku 3-2 i u zadnjem kolu Nizozemsku s 1-0.

Ocekuje se ovakva postava Portugala :

Patricio - Pereira - Alves - Pepe - Coentrao - Moutinho - Meireles - Veloso - Nani - Postiga - Ronaldo.

Danas nas ocekuje jako zanimljiv dvoboj iz kojeg mislim da ce dalje proci Portugal . Ja mislim da posjeduju vecu kvalitetu od Ceha i da ce danas proci u cetvrtfinale.

-9,5/Miami-Oklahoma City 2 1.27

Veceras nas ocekuje prava poslastica u kosarkaskom svijetu. U velikom finalu susrecu se po peti put Oklahoma i Miami a Miami vodi u seriji s 3-1 i danas ima prvu mec loptu. Ekipa Miamia predvodjena Wadeom , Jamesom i Boshom jako zele osvojiti naslov , Jamesu samo to jos nedostaje u karijeri i ocekivalo se da ce uciniti sve da dodju do toga i tako su poveli nenadano u ovoj seriji s 3:1. U prvom kolu playoffa pobijedili su New York s 4-1 u seriji , zatim su u polufinalu konferencije pobijedili Indianu s 4-2 , i u finalu istocne konferencije Bostona s 4-3. Oklahoma , od pocetka sezone su bili jedan od favorita za naslov jer imaju odlican izbor igraca Durant , Westbrook , Harden , Ibaka , Perkins.. jako mlada ekipa koja se odlicno razumije. U prvom kolu playoffa pobijedili su Dallasa s 4-0 , zatim u polufinalu knferencije Lakerse s 4-1 i u finalu konferencije San Antonia 4-2. U ovoj seriji Oklahoma je dobila prvu utakmicu ali je onda nenadano izgubila sljedece tri i sada se nalaze u jako losoj situaciji. Danas moraju ici na sve ili nista jer nemaju sto izgubiti. Moj tip na danasnjoj utakmici je da Oklahoma ne gubi preko 9 razlike jer se ocekuje da ce citava utakmica bit u regalu i tesko po meni da ce Miami napraviti osjetniju razliku.

Dodatni par ako netko zeli zamijeniti neki od ova 3 : A.Murray-N.Đoković 2 1.50 - Murray u ocajnoj formi imo problema s koljenom i mislim da Nole lagano danas dobiva i fina je kvota , ja cu ovaj par najvjerovatnije zamijeniti sa Seppiem over gemova ali cu takodjer igrati i taj par ali na drugom listicu , jos neki prijedlozi : Muller over 9,5 prvi set , Zakopalova over 21,5 , Bartoli ne dobija preko 5 razlike - nezerski je pocelo sve po gem palo , Muller serviro za over prvi set i popusi brejk , Pavlychenko izgubila od Zakopalove prvi set 6 3 i u drugom trebala uzeti 6 gemova i vodila 5:2 pa kod 5:5 imala 40:0 i nije iskoristila , bartoli dobila 6:4 6:2 , safarova trebala samo jos gem uzet :/

Cibulkova D.(1.s9,5)-Petrova    2    1.95   2:6   0:6     2.65

Mislim da je Cibulkova ipak na travi malo bolja,al ne vjerujem da će tek tako uzet prvi set ..Ni ona ,a ni Petrova,očekujem laganu borbu..Igrale su 2 puta 2008 na betonu i ova oklada je prošla u oba slučaja..

Prebila ju je ko mačku

KirilM/PetrovaN-PennetF/Sc    1     1.70

Već sam puno puta piso o njima..igraju odlično ,probleme im stvaraju samo  Errani S / Vinci R   od kojih su i izgubile u zadnja 3 finala..

Radwanska U.-Arvidsson S.      1     1.65    2:0

Arvidsson je na boljoj poziciji i međ susreti  joj idu u korist..Igrale su prije nekih mjesec dana na zemlji gdje je dobila sa 2:0..Međutim   Radwanska je odigrala već nekoliko turnira na travi dok je protivnici ovo prvi ove godine,mislim da je Radwanska spremnija i da će dobit ovo..

Prođe li mi ovaj listić  cijeli dobitak stavljam na  

C.Ronaldo daje gol       2.30

Cibulkova D.(1.s9,5)-Petrova    2    1.95   2:6   0:6     2.65

Mislim da je Cibulkova ipak na travi malo bolja,al ne vjerujem da će tek tako uzet prvi set ..Ni ona ,a ni Petrova,očekujem laganu borbu..Igrale su 2 puta 2008 na betonu i ova oklada je prošla u oba slučaja..

Prebila ju je ko mačku

KirilM/PetrovaN-PennetF/Sc    1     1.70

Već sam puno puta piso o njima..igraju odlično ,probleme im stvaraju samo  Errani S / Vinci R   od kojih su i izgubile u zadnja 3 finala..

Radwanska U.-Arvidsson S.      1     1.65

Arvidsson je na boljoj poziciji i međ susreti  joj idu u korist..Igrale su prije nekih mjesec dana na zemlji gdje je dobila sa 2:0..Međutim   Radwanska je odigrala već nekoliko turnira na travi dok je protivnici ovo prvi ove godine,mislim da je Radwanska spremnija i da će dobit ovo..

Prođe li mi ovaj listić  cijeli dobitak stavljam na  

C.Ronaldo daje gol       2.30

Htio sam napisati za DANAS samo da C. Ronaldo po meni daje gol! :-)

Evo vidim da si ti to napisao pa živio! :) Mislim da će zgelirani danas utrapiti jednoga! :)

ja bih samo nekoliko rečenica o večerašnjem bejzbolu detroit-st.louis. naime, detroit ima problema sa ozlijedama "catchera" i nekoliko dosta bitnih obrambenih igrača, uz to danas će za njih startati Turner , bacač koji danas dobiva prvu priliku kao starter, a potječe iz akademije gdje se školuju igrači st.louisa...dakle, uz sve navedene probleme koje ima detroit , očekujem pobjedu st.louisa, više poena ekipno i over na utakmici...počinje u 19.00h.  

Evo da i ja nabacim nekaj za danas  :-\

Halmstads BK - Assyriska FF (1)(1.80)

Halmstad je jedan od boljih klubova švedske druge lige. Prošle godine su dospjeli u drugoligaško društvo i ovogodišnji cilj im je povratak u elitu. Vjerujem da će taj cilj i ostvariti jer igraju lijep i dominantan nogomet sa velikom efikasnošću posebice na domaćem terenu na kojem još nemaju poraza i u šest susreta imaju 5 pobijeda i 1 neriješenu sa gol razlikom 13:4. S druge strane Assyriska je tek prosječna momčad lige koja drži deseto mijesto na tablici i iz šest gostujučih susreta do sada su uspjeli upisati svega 6 bodova. Halmstad danas zasigurno ide po pobijedu i uvjeren sam da će im to biti jedna od lakših pobijeda.

Birkirkara/odg - Hibernian (dg1)(1.55)

Prijateljska utakmica manje poznatih klubova. Kao što je običaj u ovakim tekmama da se igra otvoreno a takva igra donosi mnogo pogodaka. Da se Hibsi igraju u najjačem sastavu vjerovatno bi bili favoriti ali ovako može bilo koji klub pobijediti. Kako god završi to će biti s pogodcima u obje mreže.

KohlschrP(1.s9,5) - Seppi A. (zs2)(1.50)

Mečevi na travi većinom prelaze granicu od 9,5 u prvom setu, a pogotovo kada je riječ o susretima poput ovoga. Nemam šta previše dodati o ovom paru jer je već sve rečeno, moj tip je prvi set više i po meni to je zicerčina.

nakon jednog dana pauze ajmo u nove pobjede!!!

naišao sam na jedan dobar par... prijateljske utakmice: shakhtar - terek grozny na x2 je 1,8; terek daje gol je 1,45...znamo da u ukrajini ima mnogo igrača koji igraju za shakhtar i općenito mislim da će ovdje igrati sa drugom momčadi... tako da obratite pozornost na taj par...

Baš me zanima kako će ovo čudo završit..Vidim da je par skoro svuda blokan..Sretno nam bilo  :)

U ponudi više nema  para  Pennetta F. / Schiavone F. -Kirilenko M. / Petrova N. ..Bit će u živo..Tu treba probat odigrat točan rez  2:0 na Petrovu i Kirilenko..Petrova je jutros odradila rutinski svoj meč bez previše zajebancije dok se Sciavone još uvijek muči sa Clijstericom ..Vruće je za popizdit ,teško se samo i diše ,a zamisli da jos igraš tenis..Mislim da će bit umorna ko pas i neće imat previše snage protiv ove dve ,mislim da će se samo šlepat na Pennettu ..Ne bi im dao ni previše šanse da su obe super odmorne ,a kamoli sada..Koeficjent bi trebao biti oko 2.20..

U ponudi više nema  para  Pennetta F. / Schiavone F. -Kirilenko M. / Petrova N. ..Bit će u živo..Tu treba probat odigrat točan rez  2:0 na Petrovu i Kirilenko..Petrova je jutros odradila rutinski svoj meč bez previše zajebancije dok se Sciavone još uvijek muči sa Clijstericom ..Vruće je za popizdit ,teško se samo i diše ,a zamisli da jos igraš tenis..Mislim da će bit umorna ko pas i neće imat previše snage protiv ove dve ,mislim da će se samo šlepat na Pennettu ..Ne bi im dao ni previše šanse da su obe super odmorne ,a kamoli sada..Koeficjent bi trebao biti oko 2.20..

slazem se u svemu , ja imam 2 na kirilenko i petrovu

Ma taj shakhtar - terek grozni će biti jedinica, i da shaktar igra sa drugom momčadi opet je jači od tereka.

Obratite pažnju danas na par Shelbourn - Shamrock Rovers i na domaćine na koje je kvota 3.70 što se isplati uzeti s obzirom da je Shamrok jedna od najlošijih gostujućih momčadi lige, dok je Shelbourn kao domaćin solidna momčad koja drži peto mjesto po odigranim tekmama na svom terenu. Isplati se probati na čistu jedinicu ili na malo sigurniju opciju 1X sa kvotom 1.70.

još nije bilo x u finalnoj seriji nba, možda nije loše uzeti u nekom od sistema jer vidim da ima dosta parova sa velikim kvotama danas...češka-portugal mi također lijepo sjeda remi...oakland-dodgersi over 6.5 poena tekma (oakland zadnjih nekoliko ispod, njihove jučer i prekjučer također), danas se povodim čistom igrom velikih brojeva pa ću lupit sistem sa st.louis overom uz to, palmeiras-gremio over 2.5 gola, boca juniors pobjeda jer chile je sa asuncionom doma izvukel prolaz na penale... ;)

ljudi kada igra djokovic,u ponudi je u ss pisalo 21.06 medjutim nista ???

pa pobijedio je danas murraya 6:4 6:4...

zasto nema na txt,hvala ti mnogo frle ajd molim te ako nije problem i naravno ako znas da mi kazes kako su igrali     vinci/flipkens,seppi i kiril-m,petrova-pennet f ::)

Imaš na germanijinom teletexstu na 736 sve ti piše, uglavnom sve to je odgođeno za sutra zbog kiše.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use