Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 19.6.2012.

lele92

Recommended Posts

idem ja malo danas visoko na bejzbol...

trenutno stanje:-900kn

St.Louis-Detroit under 7,5 1,75

ulog:1000kn

dobitak:1666,66

Lynn i Verlander su trenutno najbolje što ove ekipe mogu ponuditi od početnih bacača. Verlander konačno pobjedio u jednoj utakmici nakon 4 uzastopna poraza. Lynn je s druge strane trenutno po meni najbolji bacač Nationalnog djela lige i ima 4 uzastopne utakmice sa 2 ili manje dozvoljena runa. Iskreno obje ekipe imaju napadački dio odličan.. Iako mi nekako štekaju u zadnje vrijeme i jedni i drugi napadački. Uglavnom očekujem što duže 0-0 po mogućnosti i tako da bude nakon 6-7 inninga koliko očekujem minimalno od obojice da ostanu na terenu najviše rezultat 2-2, tj. 4 dozvoljena runa.. a nakon toga se nadam da će vrlo dobri bullpeni uspjet održat ovu utakmicu ispod 8 poena.... Po meni ovo vrlo izgledno... sretno

Canca jel moze samo jedno pitanje ako nije problem, jer vidim da pratis tenis i da ih bas pogadjas

Sta mislis za ovaj par Huer/Rey--Erakov/Tana, pitam te jer sam odigrao 1 i samo on mi je ostao na listicu.

Hvala!

E , nisam prije vidio rekao bi ti da ce dobiti al sam mislio da ce dobiti lakse a ne u tri seta :D

ja danas napadam yankees-atlantu više od 8,5 poena i tu tekmu ganjam sa tisuću kn samo iz jednog razloga - atlanta mi uzima novac 4 tekme svojim underima i danas sa yankeesima taj niz mora konačno prijeći over.

drugi listić mi je ovaj:

miami-oklahoma  više od 191,5 koševa  (1,85)

san diego-texas  over  7,5 poena         (1,90)

philadelphia-colorado  over 7,5 poena    (1,70)

ulog 250kn

dobit 1422kn

ne bih previše analizirao, uglavnom uzimam momčadi koje postižu puno poena i uz uvjet da su bacači starteri relativno lošiji...nba očekujem večeras puno koševa jer oklahoma drugačije ne može, barem ne dva puta zaredom...

ovi ameri pak kažu da detroit i nije baš preveliki favorit protiv st.louisa jer verlander nije u formi, a lyn je prvi došao do deset pobjeda ove sezone i večeras se očekuje njihov dvoboj sa nestrpljenjem, nitko ne bi bio iznenađen da ovo st.louis i dobije, a ja se nadam da hoće jer nemrem smislit onog ljigavca verlandera još tamo od one tekme protiv clevelanda kada je srao namjerno što su mu i zamjerili neki američki stručnjaci (od tada niže samo poraze, ako dobro pratim)

ja danas napadam yankees-atlantu više od 8,5 poena i tu tekmu ganjam sa tisuću kn samo iz jednog razloga - atlanta mi uzima novac 4 tekme svojim underima i danas sa yankeesima taj niz mora konačno prijeći over.

drugi listić mi je ovaj:

miami-oklahoma  više od 191,5 koševa  (1,85)

san diego-texas  over  7,5 poena         (1,90)

philadelphia-colorado  over 7,5 poena    (1,70)

ulog 250kn

dobit 1422kn

ne bih previše analizirao, uglavnom uzimam momčadi koje postižu puno poena i uz uvjet da su bacači starteri relativno lošiji...nba očekujem večeras puno koševa jer oklahoma drugačije ne može, barem ne dva puta zaredom...

ovi ameri pak kažu da detroit i nije baš preveliki favorit protiv st.louisa jer verlander nije u formi, a lyn je prvi došao do deset pobjeda ove sezone i večeras se očekuje njihov dvoboj sa nestrpljenjem, nitko ne bi bio iznenađen da ovo st.louis i dobije, a ja se nadam da hoće jer nemrem smislit onog ljigavca verlandera još tamo od one tekme protiv clevelanda kada je srao namjerno što su mu i zamjerili neki američki stručnjaci (od tada niže samo poraze, ako dobro pratim)

ako se mene pita st.louis je po meni favorit u ovoj utakmici.. kladionice se baš i ne slažu...

Verlander je odbacao odlično zadnju tekmu i konačno dobio nakon 4 poraza zaredom. Cubse je satro... 8 inninga, 5 hitsa, 2 runa... s ovakvom statistikom danas i ja zadovoljan...:D

Evo i od mene 2 nocna para:

1.  K.Durant -- vise od 6,5 skokova

Kao sto sam i prosli put rekao momak igra izvrsno (kako u napadu tako i u odbrani), i igra svih 48 minuta tako da moze bar po dva skoka napraviti u svakoj cetvrtini.

Do sada je uvijek isao preko 6 skokova.

2.  D.Wade -- manje od 6,5 skokova

Wade i nije neki skakac iz razloga sto je mnogo nizi igrac od svojih suigraca koji su zaduzeni da pokupe loptu ispod kosa(Haslem, Bosh, Le Bron).

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use