Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 19.6.2012.

lele92

Recommended Posts

Jucer opet odlicno cak je proslo i da Balloteli i Cassano daju golove kvota 7,50. Danas nastavljamo istim ritmom :D

9,5/Llodra M.-Istomin D. 2 1.60

Danas nas u prvom kolu turnira u Eastbournu ocekuje susret i Michaela Llodre i Denisa Istomina. Michael Llodra francuski je tenisac rodjen 18.5.1980 i trento se nalazi na 52 ATP mjestu. Ove godine odigrao je jako malo meceva , imao je nekoliko ozljeda a posljednja je bila ozljeda koljena. Najbolji rezultat ove sezone mu je finale Marseilla u kojem je izgubio od Del Potra. Denis Istomin uzbekistanski je predstavnik rodjen 7.9.1986 i trenutno se nalazi na 42 ATP mjestu. Ima dobru sezonu iza sebe , igrao je jedno polufinale i jedno finale , u Sydneyu je dosao do polufinala u kojemu ga je pobijedio Nieminen 7-6 6-3 a na tom turniru je igrao cak i kvalifikacije , igrao je finale San Josea u kojemu ga je pobijedio Raonics 7-6 6-2.

Ova dva tenisca do sada su se susrela tri puta :

2010 Bordeaux challenger Llodra 7-6 6-3

2009 Cincinnati - Masters Istomin 6-3 7-6

2008 Moscow Istomin 7-6 6-3

Danas nas ocekuje jako zanimljiv dvoboj i meni je jako tesko prognozirati pobjednika pa sam se odluci za over gemova prvog seta. Oba tenisaca imaju dobre servise sto se posebno ocituje na travi , i mislim da nece biti brejka u prvim gemovima i da bi ovo trebalo bez problema proc jer ce nas ocekivati jako zanimljiv i neizvjestan dvoboj.

Kohlschreiber P.-Soeda 1 1.20

U prvom kolu Eastbourna danas se susrecu i Philipp Kohlschreiber i Go Soeda. Phillip Kohlschreiber njemacki je predstavnik rodjen 16.10.1983 i trenutno se nalazi na 29 ATP mjestu. Ima solidnu sezonu iza sebe , osvojio je Mucnhen u kojemu je pobijedio naseg Cilica s 7-6 6-3 , igrao je polufinala Montpelliera u kojemu ga je pobijedio Berdych 6-3 6-4 i prosli tjedan Hallea u kojemu ga je pobijedio kasniji pobjednik turnira Haase s 7-6 7-5. Go Soeda japanski je predstavnik rodjen 5.9.1984 i trenutno se nalazi na 56 ATP mjestu. Soeda ima jako dobru sezonu iza sebe , osvojio je tri challengera u Honolulu , Pinqquou i Kaohsiungu , igrao finale challengera u Singapuru i polufinale Chennaia. Ova dva tenisaca do sada se nisu susretala. Moje misljenje je da ce danas Kohlschreiber ostvariti pobjedu koji je u jako dobroj formi , pobijedio je Nadala na travi prosli tjedan , tu je odigrao izvrstan mec i servis ga je jako dobro sluzio. Tako ocekujem i danas i mislim da Soeda koji je pokazao prosli tjedan na turniru u Queen's-u da mu trava bas ne lezi nema previse sanse u ovom mecu.

Kerber A.-Vesnina E. 1 1.25

Osim muskaraca u Eastbournu svoje meceve prvog kola danas igraju i zene , a u jednom od njih susrecu se i Angelique Kerber i Elena Vesnina. Angleique Kerber mlada je njemacka tenisacica rodjena 18.1.1988 i trenutno se nalazi na 8 WTA mjestu. Do ove sezone nije bas bila poznata i onda je napravila odlicne rezultate te usla u top 10 igracica svijeta. Ove sezone osvojila je Pariz i Kopenhagen , igrala je polufinala Aucklanda , Hobarta , Indian Wellsa i Rima , i cetvrtfinale Roland Garrosa. Elena Vesnina ruska je tenisacica rodjena 1.8.1986 i trenutno zauzima 83 WTA mjesto. Ona ove sezone nema bas nekih rezultata , najbolji rezultat joj je finale Budimpeste u kojemu ju je pobijedila Errani.

Ove dvije tenisacice do sada su se susrele dva puta :

2012 Hobart Kerber 6-2 6-4

2007 Hertogenbosch Kerber 6-3 6-3

Kerber je u ova dva meca pokazala da joj Vesnina kao protivnica odgovara i da joj ne predstavlja neku tezu prepreku i mislim da ce Kerber igrom koju je pokazivala kroz citavu sezonu danas doci do lake pobjede.

Neki pridjedlozi jos : Bennetau over 9,5 prvi set , Roddick over 9,5 prvi set , Pennetta/Schiavone , Errani/Vinci , Kirlienko/Petrova , Van Der Merwe ,  mislim da se isplati i probati na Troickog 2.10 podcjenjuju ga dosta , Miami ne dobija preko 10,5 , Gasquet , Francuska , Engleska x2

Poz svima ..Juče pad naših , malo nas je švabo ujebo ako se mene pita..Imali smo ih..Još me mamurluk pere ,a vani je 50 stupnjeva ,teško se živi :) pa ću biti kratak ..

Švedska-Francuska 

Svi napadači na koje se računalo su proradili i zabili bar po 1 , svi osim Benzeme ..Mislim da je danas red na njemu..

Benzema K.    2.40

Šved/Franc/dng-Franc (19.06. 20:45) Daje 1,15

Ukraj/Engle/dng-Engles (19.06. 20:45) Daje 1,25

DinMi/Gomel/dng-DinMinsk(19.06. 18:00) Daje 1,25

Inte/Jaro/(-1+)-InterTur (19.06. 17:30) Više 1,35

Safarova L.-Babos T. (19.06. 10:00) 11,15

Bartoli M.-Cirstea S. (19.06. 10:00)    1  1,20

TEČAJ: 3,3476

Bok dječaci. Meni malo jučer falilo da me oženi jedan forumaš  ;)

Uglavnom, danas igram

Ukrajina - Engleska 2 koef. 2,20

Mislim da je stvar vrlo jasna.... vraća im se Rooney, Ukrajina nije ništa pokazala a Englezi će ići na pobjedu kako bi po mogućnosti u četvrt finalu izbjegli Španjolsku  :)

istina... izvukla si si za dlaku, a ja sam već obavio momačku....  ;D

pih... eto kakve sam ja sreće.... ni ženu ne mogu na kladionici dobit.....  ;D

ah.... takav je to život... nema veze....  dobit ću ja kad tad ili pare na kladionici ili ženu

evo i od mene nešto..ne znam zašto svi favorizirate tu englesku al nema veze...ukrajina je domaćin i dat će i zadnju kap krvi kako bi prošli dalje... a engleska dosad baš i nije nešto pokazala... al dobro ja danas to izbjegavam i igram ovo: miami - oklahoma tip x2 (2,25).. oklahoma jednostavno mora dobiti ovu tekmu...oklahoma je kvalitetnija momčad od miamija i kad gledamo tekme miamija doma..gubio je i od indiane i od bostona.. tako da mislim da i oklahoma mora dobiti jednu vani... ovdje čak za sigunost kontra hednikep (-3,5) tip 2...

gasquet - matošević -5,5 tip 2 (1,5)..znači da gasquet neće pobijediti sa 6 gema razlike...ovo je najveći zicer danas... matošević dobar server dok gasquetu ova podloga nije najjača a i ovo mu je prvi meč na toj podlozi dok matošević već ima dosta mečeva na toj podlozi...

pozz...

Robert, Stephane - Sweeting, Ryan  2  1,35     ;D

Wimbledon, kvalifikacije.....

Ryan Sweeting ima stotinjak pozicija prednosti nad francuzom koji je trenutno 221. igrač svijeta po atp ljestvici, francuz ove godine nema baš nikakve rezultate, redovito ispada u kvalifikacijam i  u 1/16 finala, dok Sweeting ima nekoliko četvrtfinala i jedno polufinale turnira u Savannah, SAD... Pod njegovim reketom redom su ove godine padali Isner, Van Der Merwe, Tipsarević, Tursunov, Kuznetsov, Ram, Lacko.....

Bolelli, Simone - Fischer, Martin  1  1,35     ;D

Wimbledon, kvalifikacije.....

Bolleli i Fischer dosada su igrali 2 puta prošle godine, i oba meča dobio je talijan...jednom u Wimbledonu kada je rezultat bio 3:0 u setovima a drugi puta u Rimu u Italiji na zemlji rezultatom 2:0 u setovima, što već samo po sebi govori da ga nadigrava na svim podlogama a i on je također za 100-tinjak pozicija bolji od svog suparnika....

Inter Turku - Jaro  1  @1,35

-domacin je veeliki favorit za titulu i igra protiv fenjerasa.. po meni ovo mora glatko proci...

Miami - Oklahoma  1  @1,80

-otkud da pocnem, kod ove dvije momcadi se nikad ne zna pobjednik! Prosla utakmica je bila jaaako uzbudljiva, s dva ili tri preokreta rezultata... Danas ako LeBron i Wade budu na razini zadatka ovo je pobjeda Heat-a,ali... nikad neznas. Ovaj mec uzimam s dozom opreza...

Miami - Oklahoma   1  @1,80

-otkud da pocnem, kod ove dvije momcadi se nikad ne zna pobjednik! Prosla utakmica je bila jaaako uzbudljiva, s dva ili tri preokreta rezultata... Danas ako LeBron i Wade budu na razini zadatka ovo je pobjeda Heat-a,ali... nikad neznas. Ovaj mec uzimam s dozom opreza...

Onda dodaj i x  :)

ma to je X ko kuca danas , pa mora jednom u finalu play offa bit x , dosad nije bio , u iducim tekmama jedna mora bit

tako se lova dobiva na velikim koeficientima :)

ma to je X ko kuca danas , pa mora jednom u finalu play offa bit x , dosad nije bio , u iducim tekmama jedna mora bit

ja cu igrati x2 na oklahomu bit ce analiza kasnije

Jucer opet odlicno cak je proslo i da Balloteli i Cassano daju golove kvota 7,50. Danas nastavljamo istim ritmom :D

9,5/Llodra M.-Istomin D. 2 1.60

Danas nas u prvom kolu turnira u Eastbournu ocekuje susret i Michaela Llodre i Denisa Istomina. Michael Llodra francuski je tenisac rodjen 18.5.1980 i trento se nalazi na 52 ATP mjestu. Ove godine odigrao je jako malo meceva , imao je nekoliko ozljeda a posljednja je bila ozljeda koljena. Najbolji rezultat ove sezone mu je finale Marseilla u kojem je izgubio od Del Potra. Denis Istomin uzbekistanski je predstavnik rodjen 7.9.1986 i trenutno se nalazi na 42 ATP mjestu. Ima dobru sezonu iza sebe , igrao je jedno polufinale i jedno finale , u Sydneyu je dosao do polufinala u kojemu ga je pobijedio Nieminen 7-6 6-3 a na tom turniru je igrao cak i kvalifikacije , igrao je finale San Josea u kojemu ga je pobijedio Raonics 7-6 6-2.

Ova dva tenisca do sada su se susrela tri puta :

2010 Bordeaux challenger Llodra 7-6 6-3

2009 Cincinnati - Masters Istomin 6-3 7-6

2008 Moscow Istomin 7-6 6-3

Danas nas ocekuje jako zanimljiv dvoboj i meni je jako tesko prognozirati pobjednika pa sam se odluci za over gemova prvog seta. Oba tenisaca imaju dobre servise sto se posebno ocituje na travi , i mislim da nece biti brejka u prvim gemovima i da bi ovo trebalo bez problema proc jer ce nas ocekivati jako zanimljiv i neizvjestan dvoboj.

Kohlschreiber P.-Soeda 1 1.20

U prvom kolu Eastbourna danas se susrecu i Philipp Kohlschreiber i Go Soeda. Phillip Kohlschreiber njemacki je predstavnik rodjen 16.10.1983 i trenutno se nalazi na 29 ATP mjestu. Ima solidnu sezonu iza sebe , osvojio je Mucnhen u kojemu je pobijedio naseg Cilica s 7-6 6-3 , igrao je polufinala Montpelliera u kojemu ga je pobijedio Berdych 6-3 6-4 i prosli tjedan Hallea u kojemu ga je pobijedio kasniji pobjednik turnira Haase s 7-6 7-5. Go Soeda japanski je predstavnik rodjen 5.9.1984 i trenutno se nalazi na 56 ATP mjestu. Soeda ima jako dobru sezonu iza sebe , osvojio je tri challengera u Honolulu , Pinqquou i Kaohsiungu , igrao finale challengera u Singapuru i polufinale Chennaia. Ova dva tenisaca do sada se nisu susretala. Moje misljenje je da ce danas Kohlschreiber ostvariti pobjedu koji je u jako dobroj formi , pobijedio je Nadala na travi prosli tjedan , tu je odigrao izvrstan mec i servis ga je jako dobro sluzio. Tako ocekujem i danas i mislim da Soeda koji je pokazao prosli tjedan na turniru u Queen's-u da mu trava bas ne lezi nema previse sanse u ovom mecu.

Kerber A.-Vesnina E. 1 1.25

Osim muskaraca u Eastbournu svoje meceve prvog kola danas igraju i zene , a u jednom od njih susrecu se i Angelique Kerber i Elena Vesnina. Angleique Kerber mlada je njemacka tenisacica rodjena 18.1.1988 i trenutno se nalazi na 8 WTA mjestu. Do ove sezone nije bas bila poznata i onda je napravila odlicne rezultate te usla u top 10 igracica svijeta. Ove sezone osvojila je Pariz i Kopenhagen , igrala je polufinala Aucklanda , Hobarta , Indian Wellsa i Rima , i cetvrtfinale Roland Garrosa. Elena Vesnina ruska je tenisacica rodjena 1.8.1986 i trenutno zauzima 83 WTA mjesto. Ona ove sezone nema bas nekih rezultata , najbolji rezultat joj je finale Budimpeste u kojemu ju je pobijedila Errani.

Ove dvije tenisacice do sada su se susrele dva puta :

2012 Hobart Kerber 6-2 6-4

2007 Hertogenbosch Kerber 6-3 6-3

Kerber je u ova dva meca pokazala da joj Vesnina kao protivnica odgovara i da joj ne predstavlja neku tezu prepreku i mislim da ce Kerber igrom koju je pokazivala kroz citavu sezonu danas doci do lake pobjede.

Neki pridjedlozi jos : Bennetau over 9,5 prvi set , Roddick over 9,5 prvi set , Pennetta/Schiavone , Errani/Vinci , Kirlienko/Petrova , Van Der Merve ,  mislim da se isplati i probati na Troickog 2.10 podcjenjuju ga dosta , Miami ne dobija preko 10,5 , Gasquet , Francuska , Engleska x2

Evo mojih trenutnih listica ako se nekome nesto svidi nek isprati dok ide ovo :D bit ce jos kasnije

http://pokit.org/get/?586fbed051011b5e1d9fb35ca2fbcd0d.jpg

http://pokit.org/get/?ecb26b70671362d16e3602891c066227.jpg ovdje su prosli jos i errani i vinci EDIT prosao tiket :D

http://pokit.org/get/?e36ef26d5227767c27bb3c8246d6a8b0.jpg proso Lu kvota 2.35 :D

...onda imamo siguran dobitak =P

...onda imamo siguran dobitak =P

Ma kaki x... :D

Ja odigro under pa kud puklo..

Nakon sto je prosao triple na forumu probat cemo i sa vecernjim doublom

Francuska - Svedska 1 1.80

Francuska trenutno najbolja ekipa u grupi , prvi su sa 4 boda koliko ima i Engleska ali imaju bolju gol razliku. Svedjani ispali zbog toga jer su izgubili prva dva susreta  i tako da su ovdje turisticki. Francuska ce po meni danas krenuti jako i ostvariti pobjedu jer ne zele ici na Spanjolsku u cetvrtfinalu , lakse im je probati preko Talijana doci do polufinala.

Miami - Oklahoma -10,5 2 1.25 , za hrabrije x2 2.05

Nakon pocetnog vodstva Oklahome Miami je nanizao dvije pobjede i sada su u velikoj prilici da osvoje NBA prsten. Oklahoma mora napasti i pokusati vratiti brejk jer se ova i jos jedna utakmica igraju u Miamiu zatim serija seli u Oklahomu , znaci ako Oklahoma ne napravi brejk vise se nece ni vracati u Oklahomu tako da ocekujem veceras Duranta Westbrooka Ibaku Hardena i Perkinsa na visini zadatka i ako nista da nece izgubiti preko 10 razlike a ja vjerujem i u pobjedu :D

Prođoše 4 kola bez x-a .. Mislim da je red za bar 1..Probat ću ga danas sa manjim ulogom uganjat i to divlje

Švedska - Francuska  uto 20:45

1/x    15.00

2/x    15.00

Engleska - Ukrajina  uto 20:45

1/x    14.00

2/x    14.00

Canca prijatelju zbog tebe sam se totalno ulijenio , više mi se uopće neda razmišljat..Samo dođem i prepišem  :)  Rastraš care ..Živio

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use