Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 18.6.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

Ja ću osobno igrat za mali ulog: Španjolska u hendikepu i Irska 1X..

Razlozi? Španjolska puno kvalitetnija od nas i ovi svi navijački tipovi mi stvarno nemaju nekog smisla. Bolji su od nas u svakom pogledu. Što se tiče Irske,a to sam već i napisao neki dan da su oni puno kvalitetnija ekipa nego je ovih dana to prikazano. Jednostavno su imali tu nesreću da su im naši zabili već u 3. minuti, a španjolci u 4. i jednostavno su se odmah našli u zaostatku i morali su totalno mijenjat koncepciju svoje igre. Uglavnom ekipa koja je imala do EP-a u zadnjih 14 utakmica niti jedan poraz uz gol razliku 14-3 može jako puno problema napravit Italiji. Naravno jedino ako Trapatoni ne pusti Italiji što se nebi čudio nikako.

Sam kažem da se naši i španjolci moraju napravit budale i namjestit rezultat 2-2 ili 3-3 i poslat talijane kući. Zašto nebi mi to jednom napravili ako već svi drugi to rade??? Ma neka se svi kunu na da nema govora o dogovoru, pitanje je što će tu biti. Ja igram na opciju ako stvarno nebude nikakvih namještanja( u što čisto sumnjam) da bude hendikep za Španjolce.

Osim svega ovoga najgore mi bilo jučer i popizdio sam kad sam to čuo je da Talijani od nas i španjolaca traže poštenje i fer igru bez namještanja..

To su oni isti Talijani kojima su klubovi kažnjeni s nebrojenim brojem minus bodova za start sezone, bacani u niže lige, uhićeni nebrojeni nogometaši( čak i bivši reprezentativci!! ) zbog namještanja utakmica, sad oni traže neku pravednu i fer igru? Oni isti Talijani kojima policija iz tjedna u tjedan dolazi u kamp po nove igrače na ispitivanje i na uhićenje zbog namještanja rezultata? Oni isti Talijani koji će vrlo vjerojatno danas dobit Irce jer Irsku vodi Trapatoni koji će 99% otići sa te klupe nakon ovog EP-a... Sad oni traže neku poštenu igru i pravdu? Nevjerojatno kako se ljudi znaju napravit budalama i svašta tražit i očekivat kad im nešto treba... Zašto se mi danas nebi napravili budalama i dogovorili taj rezultat.. Španjolcima paše jer će biti prvi u skupini, nama jer ćemo biti 2. i obje ekipe idu dalje...

Al vjerovali ili ne, ja još uvijek vjerujem u pošten nogomet i zato igram za 10 kn ovo dvoje gore napisano... kvota je 9,95...:D

A za veći ulog ću još razmislit što ću igrat....

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hrvatska/odg-Španjolska (18.06. 20:45)

da

1,70

Itali/Irska/dng-Irska (18.06. 20:45)

Daje

1,80

Danas od eura odigrao sam ovo za nizi ulog listic je malo navijacki da italija dobije gol sto bi im otezalo posao oko bude srece i otkinuo i dva boda najmanje....

Sretno svima!!! a najvise VATRENIMA!!!!

Hrvatska-Španjolska 2 1.75

Danas se u sklopu grupe C susrecu i nasa Hrvatska i Spanjolska. Nasi su dobro otvorili ovo euro pobjedom nad Irskom uz 2 gola Mandzukica i jednim Jelavica , drugi susret igrali su protiv favoriziranih talijana koji su poveli golom Pirla ali je Manzukic izjednacio u drugom poluvremenu i tako je Hrvatska ostala s velikim sansama za prolazak u cetvrtfinale. Danas moguci sastav nasih :

Pletikosa - Strinic - Corluka - Srna - Shindenfeld - Rakitic - Vukojevc -Modric - Perisic - Jelavic - Mandzukic. Ja mislim da ce iznornik Bilic ubaciti Pranjica koji je dobro odigrao drugo poluvrijeme protiv Talijana ali vidit cemo. Spanjolci jedni od favorita za naslov u prvom mecu eura odigrali su 1:1 s talijanima al je tu bila nesvhacena taktika kada nije stavio niti jednog klasicnog napadaca , zatim su u drugom kolu pobijedili Irces 4-0.

Najvjerovatnija postava Spanjolske danas:

Casillas - Arbeola - Ramos - Pique - Alba - Xabi Alonso - Busquets - Silva - Xavi - Torres - Iniesta.

Danas ja mislim da ce Spanjolci ipak uzeti ovdje 3 boda , ja se nadam da se varam al mislim da ce nasi tesko doci do boda ali nitko sretniji od mene ako bacim ovaj tiket u smece :D

Italija-Irska 1 1.30

Danas se u grupi C takodjer sastaju i Italija i Irska. Italija danas treba pobjedu protiv Iraca za prolazak ali joj se treba posloziti rezultat i iz drugog meca izmedju Spanjolske i Hrvatske. Italija je dosla sa dobrom momcadi na ovo europsko iako potresena raznim kladionicarskim skandalima. U prvom kolku su iznenadili i uzeli bod Spanjolcima , zatim su odigrali i 1:1 protiv nas. Oni su uvjereni u pobjedu protiv Iraca i ocekuje se da ce Prandelli izvesti ovakav sastav na teren :

Buffon - Bonucci - De Rossi - Chiellini - Motta - Pirlo - Marchisio - Giaccherini - Maggio - Cassano - Balloteli.

Irci su na ovo prvenstvo dosli s ocekivanjima da nikome nece biti lak zalogaj i da ce probati izboriti cetvrtfinale , ali dogodilo se upravo suprotno. Izgubili su prvu utakmicu protiv Hrvatske 3:1 , zatim su u drugom kolu izgubili od Spanjolaca 4-0. Za danas se ocekuje ovakav sastav Iraca :

Given - Ward - St Ledger - Dunne - O'Shea - Duff - Andrews - Whelan - McGeady - Doyle - Kean.

Danas mislim da Irci nemaju sta traziti u ovom mecu i da ce talijani napasti svim sredstvima i pokusati ih dobiti sa sto vecom razlikom jer bi to na kraju moglo odlucivati tko ce proci , mislim da se isplati probati i da Cassano daje gol 3,00 ili Balloteli 2,50.

Nesto tenisa : Ward 2.30 ( moguce iznenadjenje ) , Fognini 1.55 , Harrison 1.75 , Schiavone over 21,5 1.85 , Errani/Vinci 1.25 , Lindstedt/Tecau 1.25

nadam se da je bar netko ispratio ovaj tenis sto sam postavio , moj teniski listic http://pokit.org/get/?5b01ef0fb928fc3cdf78aa13ad2368ee.jpg

zna li netko zašto su u PSK maknuli par Veić A.-Grigelis L.? radi se o kvalifikacijama za Wimbledon....gledam Favorit i H Lutriju,tu je par još u ponudi.....

sad su ga opet stavili....nešto je tu sumnjivo....

U bwinu je prekrižen..Imam loša iskustva što se favorita tiče kada je par blokiran..Probat ću na Veića

ja sam stavio kontra Veića....pobjednik plaća pivu!!   ;D

Osjećam miris pive  ;)

Kada su u pitanju kalkulacije to bi trebalo izgledati ovako. Ako Hrvatska i Španija odigraju 0:0, Italiji treba bilo kakva pobjeda. Ako bude 1:1, Italiji treba pobjeda od barem dva razlike.

ako hrvatska i španjolksa odigraju x (bilo koji 0:0, 1:1,2:2) italija treba pobijediti sa dva razlike... mislim da je tak jer španjoslka kao prva ima gol razliku +4,hrvatska +2, talijani 0... ako italija pobijedi irsku sa jedan gol razlike ima + 1 gol razliku a hrvatska i španjolska sa x-om ostaju na +4 i +2...

ne kužim zašto nitko ne gleda da bi Irska mogla napravit nešto protiv paštara. Po meni je to vrlo lako moguće bar bod da izvuču, onda se mi nebi imali oko čega brinut.  ::)

Zato kaj mi nikad nismo imali sreče ko oni, kao što se pokazalo  ;D

Hrvatska-Španjolska 2 1.75

Danas se u sklopu grupe C susrecu i nasa Hrvatska i Spanjolska. Nasi su dobro otvorili ovo euro pobjedom nad Irskom uz 2 gola Mandzukica i jednim Jelavica , drugi susret igrali su protiv favoriziranih talijana koji su poveli golom Pirla ali je Manzukic izjednacio u drugom poluvremenu i tako je Hrvatska ostala s velikim sansama za prolazak u cetvrtfinale. Danas moguci sastav nasih :

Pletikosa - Strinic - Corluka - Srna - Shindenfeld - Rakitic - Vukojevc -Modric - Perisic - Jelavic - Mandzukic. Ja mislim da ce iznornik Bilic ubaciti Pranjica koji je dobro odigrao drugo poluvrijeme protiv Talijana ali vidit cemo. Spanjolci jedni od favorita za naslov u prvom mecu eura odigrali su 1:1 s talijanima al je tu bila nesvhacena taktika kada nije stavio niti jednog klasicnog napadaca , zatim su u drugom kolu pobijedili Irces 4-0.

Najvjerovatnija postava Spanjolske danas:

Casillas - Arbeola - Ramos - Pique - Alba - Xabi Alonso - Busquets - Silva - Xavi - Torres - Iniesta.

Danas ja mislim da ce Spanjolci ipak uzeti ovdje 3 boda , ja se nadam da se varam al mislim da ce nasi tesko doci do boda ali nitko sretniji od mene ako bacim ovaj tiket u smece :D

Italija-Irska 1 1.30

Danas se u grupi C takodjer sastaju i Italija i Irska. Italija danas treba pobjedu protiv Iraca za prolazak ali joj se treba posloziti rezultat i iz drugog meca izmedju Spanjolske i Hrvatske. Italija je dosla sa dobrom momcadi na ovo europsko iako potresena raznim kladionicarskim skandalima. U prvom kolku su iznenadili i uzeli bod Spanjolcima , zatim su odigrali i 1:1 protiv nas. Oni su uvjereni u pobjedu protiv Iraca i ocekuje se da ce Prandelli izvesti ovakav sastav na teren :

Buffon - Bonucci - De Rossi - Chiellini - Motta - Pirlo - Marchisio - Giaccherini - Maggio - Cassano - Balloteli.

Irci su na ovo prvenstvo dosli s ocekivanjima da nikome nece biti lak zalogaj i da ce probati izboriti cetvrtfinale , ali dogodilo se upravo suprotno. Izgubili su prvu utakmicu protiv Hrvatske 3:1 , zatim su u drugom kolu izgubili od Spanjolaca 4-0. Za danas se ocekuje ovakav sastav Iraca :

Given - Ward - St Ledger - Dunne - O'Shea - Duff - Andrews - Whelan - McGeady - Doyle - Kean.

Danas mislim da Irci nemaju sta traziti u ovom mecu i da ce talijani napasti svim sredstvima i pokusati ih dobiti sa sto vecom razlikom jer bi to na kraju moglo odlucivati tko ce proci , mislim da se isplati probati i da Cassano daje gol 3,00 ili Balloteli 2,50.

Nesto tenisa : Ward 2.30 ( moguce iznenadjenje ) , Fognini 1.55 , Harrison 1.75 , Schiavone over 21,5 1.85 , Errani/Vinci 1.25 , Lindstedt/Tecau 1.25

Samo Ward nije prosao al kako sam i rekao tu sam trazio iznenadjenje ,a iako je dobio prvi set izgubio je na kraju.

Sve ostalo proslo , proslo cak da Balotelli i Cassano daju golove :D

Pozdrav svima, ja sam sanja da će hrvatska-španjolska ostat 6-6  ;D  ;D

inače čeka se pik 1 italija i sutra englezi za 2 200. Ikakva mišljenja?

Sviđa mi se kvota 2,70 da će Cassano zabiti danas gol. Naime, igrač koji je definitivno klasa te igra danas od prve minute skupa sa Di Nataleom u napadu. Imao je zabiti gol protiv naših i moglo bi se reći da je solidno odigrao i prvu utakmicu. Inače ništa konkretnije ne bih izdvajao iz ponude pošto mi je dobar listić u igri.

hvala Cassano  ;D

Još englezi danas

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use