Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 18.6.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Što se sastava tiče mislim da ćemo igrati sa jednom špicom ,moguća je i zamjena  Vida i Pranjić umjesto Rakitića i Perišića..Vidit ćemo do 6 šta je Bilić stvarno zamislio..

I kako to misliš da Hrvatska nikad nije dobila Španjolsku ?

Mislim da u zvaničnim susretima Hrvatska nema još pobjede protiv Španije. Koliko sam ja vidio odigrali su tri utakmice od 1999. godine, Španija je slavila dva puta i jednom je odigrano neriješeno. Al ako imaš neku drugu statistiku, slobodno me ispravi, možda griješim.

Kada su u pitanju kalkulacije to bi trebalo izgledati ovako. Ako Hrvatska i Španija odigraju 0:0, Italiji treba bilo kakva pobjeda. Ako bude 1:1, Italiji treba pobjeda od barem dva razlike.

ako hrvatska i španjolksa odigraju x (bilo koji 0:0, 1:1,2:2) italija treba pobijediti sa dva razlike... mislim da je tak jer španjoslka kao prva ima gol razliku +4,hrvatska +2, talijani 0... ako italija pobijedi irsku sa jedan gol razlike ima + 1 gol razliku a hrvatska i španjolska sa x-om ostaju na +4 i +2...

Oprostite, jel mi moze neko reci sta je to ''total booking points'' ?

pazi,pokraj tvojeg nicka piše iskusni kladioničar....sada će ti netko uletjeti sa time da si iskusan ,a ne znaš što je to  ''total booking points''..... ???

to ti je zbroj žutih i crvenih kartona na tekmi... ne znam ni ja sad točno kolko bodova iznosi koji karton...

Što se sastava tiče mislim da ćemo igrati sa jednom špicom ,moguća je i zamjena  Vida i Pranjić umjesto Rakitića i Perišića..Vidit ćemo do 6 šta je Bilić stvarno zamislio..

Mislim da u zvaničnim susretima Hrvatska nema još pobjede protiv Španije. Koliko sam ja vidio odigrali su tri utakmice od 1999. godine, Španija je slavila dva puta i jednom je odigrano neriješeno. Al ako imaš neku drugu statistiku, slobodno me ispravi, možda griješim.

ŠPANJOLSKA - HRVATSKA 0-2

**Sportske novosti**

Valencija, 23. ožujka 1994.

Premijera izbornika Blaževića, direktora Ivića te playmakera Prosinečkog, šokantna lekcija domaćima. Zabili su Prosinečki (6) i Šuker (51), u 52. je Ladić obranio jedanaesterac Beguiristainu. Španjolci do toga dana nisu zaredom izgubili 20 utakmica na svom terenu. 'Igrali smo aristokratski’, podvukao je Asanović. Bilić je dodao: 'Nisam vjerovao da smo tako jaki; da je Europa znala kakve nogometaše ima Hrvatska, nikad je ne bi priznala!’ Za to gostovanje HNS je inkasirao 30 tisuća dolara. Danas bi se ta svota množila gotovo sa 20.

Kao što sam rekao, ja sam imao statistiku samo od 1999. godine. Odmah ću to ispraviti. Hvala...

Evo ovak:

Hrvatska(-2+) - Španjolska (z2)(1.65)

Očekujem golijadu na ovoj tekmi. Siguran sam jedino u opciju više od 2 gola, a za rezultat me strah nagađati.

Italija(-2+) - Irska (z2)(1.70)

Ovdje slična situacija, mislim da će biti dosta golova i očekujem da će preći granicu od 2 gola.

Fyrsten/Matkow - DelgadJ/Sku (1)(1.40)

Ovdje je očigledno kvaliteta na strani Fyrsten/Matkow koji su puno konkretniji par i očekujem njihovu pobijedu.

Evo da se i ja okušam u javnom tipovanju.

Errani/ Vinci -  Daniilidou E / Fujiwara R  2:0  1.40

Daleko najbolji ženski par. Osvojili su zadnja tri turnira , uključujući Roland Garros i Madrid. Protivnice dosad imaju samo jedan meč odigran i daleko su

neiskusnije.

Grčka -Italija 1 (košarka prijateljska) 1.50

Grčka u zadnjih 3 dana gazi ove prijateljske tekme (Rusiju su riješili) , Osrednji talijani biti će im umjereni trening.

Italija - Irska , žuti kartoni 4.5 - manje      

U ovo baš nisam uvjeren, ali idem logikom da Italija ima već dosta kartoniranih igrača ,a ganjaju četvrtfinale. Sigurno će se paziti i osim balotelija mislim da nitko neće previše uletavati u kosti :)

Hrvatska-Španjolska 2 1.75

Danas se u sklopu grupe C susrecu i nasa Hrvatska i Spanjolska. Nasi su dobro otvorili ovo euro pobjedom nad Irskom uz 2 gola Mandzukica i jednim Jelavica , drugi susret igrali su protiv favoriziranih talijana koji su poveli golom Pirla ali je Manzukic izjednacio u drugom poluvremenu i tako je Hrvatska ostala s velikim sansama za prolazak u cetvrtfinale. Danas moguci sastav nasih :

Pletikosa - Strinic - Corluka - Srna - Shindenfeld - Rakitic - Vukojevc -Modric - Perisic - Jelavic - Mandzukic. Ja mislim da ce iznornik Bilic ubaciti Pranjica koji je dobro odigrao drugo poluvrijeme protiv Talijana ali vidit cemo. Spanjolci jedni od favorita za naslov u prvom mecu eura odigrali su 1:1 s talijanima al je tu bila nesvhacena taktika kada nije stavio niti jednog klasicnog napadaca , zatim su u drugom kolu pobijedili Irces 4-0.

Najvjerovatnija postava Spanjolske danas:

Casillas - Arbeola - Ramos - Pique - Alba - Xabi Alonso - Busquets - Silva - Xavi - Torres - Iniesta.

Danas ja mislim da ce Spanjolci ipak uzeti ovdje 3 boda , ja se nadam da se varam al mislim da ce nasi tesko doci do boda ali nitko sretniji od mene ako bacim ovaj tiket u smece :D

Italija-Irska 1 1.30

Danas se u grupi C takodjer sastaju i Italija i Irska. Italija danas treba pobjedu protiv Iraca za prolazak ali joj se treba posloziti rezultat i iz drugog meca izmedju Spanjolske i Hrvatske. Italija je dosla sa dobrom momcadi na ovo europsko iako potresena raznim kladionicarskim skandalima. U prvom kolku su iznenadili i uzeli bod Spanjolcima , zatim su odigrali i 1:1 protiv nas. Oni su uvjereni u pobjedu protiv Iraca i ocekuje se da ce Prandelli izvesti ovakav sastav na teren :

Buffon - Bonucci - De Rossi - Chiellini - Motta - Pirlo - Marchisio - Giaccherini - Maggio - Cassano - Balloteli.

Irci su na ovo prvenstvo dosli s ocekivanjima da nikome nece biti lak zalogaj i da ce probati izboriti cetvrtfinale , ali dogodilo se upravo suprotno. Izgubili su prvu utakmicu protiv Hrvatske 3:1 , zatim su u drugom kolu izgubili od Spanjolaca 4-0. Za danas se ocekuje ovakav sastav Iraca :

Given - Ward - St Ledger - Dunne - O'Shea - Duff - Andrews - Whelan - McGeady - Doyle - Kean.

Danas mislim da Irci nemaju sta traziti u ovom mecu i da ce talijani napasti svim sredstvima i pokusati ih dobiti sa sto vecom razlikom jer bi to na kraju moglo odlucivati tko ce proci , mislim da se isplati probati i da Cassano daje gol 3,00 ili Balloteli 2,50.

Nesto tenisa : Ward 2.30 ( moguce iznenadjenje ) , Fognini 1.55 , Harrison 1.75 , Schiavone over 21,5 1.85 , Errani/Vinci 1.25 , Lindstedt/Tecau 1.25

Kada su u pitanju kalkulacije to bi trebalo izgledati ovako. Ako Hrvatska i Španija odigraju 0:0, Italiji treba bilo kakva pobjeda. Ako bude 1:1, Italiji treba pobjeda od barem dva razlike.

ako hrvatska i španjolksa odigraju x (bilo koji 0:0, 1:1,2:2) italija treba pobijediti sa dva razlike... mislim da je tak jer španjoslka kao prva ima gol razliku +4,hrvatska +2, talijani 0... ako italija pobijedi irsku sa jedan gol razlike ima + 1 gol razliku a hrvatska i španjolska sa x-om ostaju na +4 i +2...

ne kužim zašto nitko ne gleda da bi Irska mogla napravit nešto protiv paštara. Po meni je to vrlo lako moguće bar bod da izvuču, onda se mi nebi imali oko čega brinut.  ::)

ŠPANJOLSKA - HRVATSKA 0-2

**Sportske novosti**

Valencija, 23. ožujka 1994.

Premijera izbornika Blaževića, direktora Ivića te playmakera Prosinečkog, šokantna lekcija domaćima. Zabili su Prosinečki (6) i Šuker (51), u 52. je Ladić obranio jedanaesterac Beguiristainu. Španjolci do toga dana nisu zaredom izgubili 20 utakmica na svom terenu. 'Igrali smo aristokratski’, podvukao je Asanović. Bilić je dodao: 'Nisam vjerovao da smo tako jaki; da je Europa znala kakve nogometaše ima Hrvatska, nikad je ne bi priznala!’ Za to gostovanje HNS je inkasirao 30 tisuća dolara. Danas bi se ta svota množila gotovo sa 20.

to je bila prijateljska utakmica a ne službeno natjecanje....

Daje gol u svakom poluvremenu ?  :)

Meni je zanimljiv način na koji se igraju kvalifikacije za Wimbledon ,znači nema taj brejka nego se normalno servira dok neko ne dođe na 2 razlike

DGUOP - daje gol u oba poluvremena je skraćenica u SS a budući da je i ova za koju sam pitala isto iz SS-a ne vjerujem da znači isto :/

Pozdrav svima, ja sam sanja da će hrvatska-španjolska ostat 6-6  ;D  ;D

inače čeka se pik 1 italija i sutra englezi za 2 200. Ikakva mišljenja?

Sviđa mi se kvota 2,70 da će Cassano zabiti danas gol. Naime, igrač koji je definitivno klasa te igra danas od prve minute skupa sa Di Nataleom u napadu. Imao je zabiti gol protiv naših i moglo bi se reći da je solidno odigrao i prvu utakmicu. Inače ništa konkretnije ne bih izdvajao iz ponude pošto mi je dobar listić u igri.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use