Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 18.6.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

pozdrav ekipa,evo me nakon pauze od dobrih tjedan dana.. nadan se da san van zafalija :)  krenit cemo lagano

ca huracan - gimnasia la plata 2 @3,10 argentinska 2.

(u medusobnim omjerima 7-2 za Gim. la platu  + 1 remi... trenutno stanje na tablici: CA Huracan 15. sa 10 pobjeda 10 remija i 16 poraza. gol razlika -12 (38:50)... dok s druge strane Gim la plata 8. na tablici, 14 pobjeda 11 remija 11 poraza uz gol razliku +7 (35:28)   idealan par za one koji vole manje mozganja,više rizika. sretno)  

lindstedt/tecau - paire/roger  2:0 u setovima @cca 2,00

(mislim da ne bi trebalo bit previse problema za ovu dvojicu sutra.. i da se na takvu kvotu isplati uzet tocan rezultat)

hrvatska - spanjolska  tim1 daje gol @1,50  

(i dva ako treba... ;) )

kakva ponuda,takve i analize - slabašno!  al ajde,opet se uspilo nesto iskombinirat, pozdrav!

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ponuda za danas slaba pa ću zato malo riskantniji listić (veće kvote) odigrati: Italija - Irska toč. rez. 1.pol. = 1:0 (3,10)... ovo mi je nekako upalo u oči jer je lako moguće da će tako biti nakon 1.poluvremena... talijani će napasti od prve minutei htjeti riješiti tekmu odmah na početku no neće se irci samo tako predati stoga mislim da će talijani zabiti ali ne više od 1 gol u 1.pol...

matošević - ward tip 2 (2,3)... gledao sam ovog warda prošli tjedan i uopće nije loš igrač... andersonu (koji je odličan server) je radio velike probleme... ovdje se može i igrati over gemova jer mislim da će ići u 3 seta... 

evo tolko od mene za danas...

Petrova N.-Bertens K.   2:0    1.35

Trava inače nije najbolja podloga za Petrovu ,bar što se velikih turnira i velikih igračica tiče ,ma da je  i tu znala imat svojih sjajnih trenutaka..Jedna je od igračica sa najjačim servisom i najvećim brojem aseva..Ima vrlo čudan i zeznut forhend što joj puno koristi na travi jer se loptica stvarno čudno odbija i prisiljava protivnicu na pogrešku..Prvi joj je turnir ove godine na travi pa ću odigrat čisto jedinicu..

Levine, Jesse - Mannarino, Adr  2:1    1.55

Levine  je dosta dobro odigro Nottingham i Notthingam 2  ..Na prvom ga je u trećem setu izbacio  Kendrick kojemu je vratio na drugom turniru tako što ga je podero sa  6:3 ,6:4 ..Ispao je u polufinalu..Danas ga čeka protivnik koji  ni na jednom ni na drugom nije postigo nikakav uspjeh pa lagana prednost Levineu..

Krajinović, Fi - Odesnik, Wayne    1:2    1.65

Ma kakav crni Krajinović..Koeficjent od  1.65 na Odesnika se jednostavno mora uzet..

pozdrav svima.....

Jučer Nizozemci.... pljuga...

eto, pa se ti kladi, nizozemci bez ijednog boda otišli kući a u kvalifikacijama davali po 4-5 komada od šale.... esemti sreću...

Mene uhvatila prognozerska kriza, ne mogu dva dana za redom pogodit jedan par....

Katarstrofa, da sam bar poslušao brutalnogbillya za Grke... pih...

danas igram nešto što ne preporučam da igrate, to ću samo ja iz inata:

Hrvatska - Španjolska  1  koeficijent 8,00       ;D

mislim da nikakvog govora o 2:2 nema u ovoj utakmici, Hrvatska neće primiti 2 gola od Španjolaca pogotovo ako Španjolci budu igrali u sastavu kakav je bio protiv Irske a da ne govorim o sastavu koji je bio protiv Italije, ne znam da li Del Bosque ne uvodi Llorentea u igru zato što je Bask ili je još nešto posrijedi ali znam da bi Bilić uvođenjem Šimunića umjesto Schildenfelda dobio na duelima glavom u obrani koje je Schildenfeld redom gubio. Torres je zabio 2 gola Ircima no nije zato sad nešto posebno, znamo da je u golgeterskoj krizi i da ga se može zaustaviti dupliranjem Šimunića i Strinića (koji me ugodno iznenadio dobrom igrom i vidim da Bilić nije pogriješio kada ga je pozvao u repku)... Dupliranje ili udvajanje je jedini način da se zaustavi Šanjolce, naravno ako imate igrače koji to znaju i mogu raditi, a mi ih hvala Bogu imamo....  Jedini koji može još zabiti je Fabregas koji dobro ulazi u prostor, hvata dubinske lopte poslane od Inieste i Xavia, pa vjerujem i da će on imati strogo određenog čuvara, možda Ćorluku ili ponovno dupliranje sa Rakitićem ili eventualno Pranjićem... Igrači da bi zaustavili igru tika-taka moraju stajat bliže igraču kojeg čuvaju, ne dozvoliti im da lako primaju loptu, odigrati pressing koliko se može na njihovu zadnju liniju, i čekati pogreške kojih neće biti puno ali će ih zasigurno biti....

Uvede li pak DelBosque drugog napadača i zaigra sa duom Llorente-Torres, ili gurne Fabregasa na mjesto špice umjesto polušpice, tada ćemo malo više biti u problemima jer nemamo dovoljno obrambenih igrača za duplranje obojice, jer kod eventualnog ispadanja naših igrača dupliranjem, nastaje višak njihovih igrača i to je onda opasna situacija po našeg vratara.... Modrić i Srna morat će jako puno pripomagati obrani, te će se puno trošiti, i neće biti toliko orijentirani ka napadu, već ćemo eventualno iz neke kontre moći zabiti jedan gol, a vjerujem da će Manđo okruniti igru na ovom prvenstvu sa još jednim golom (iako koliko sam pratio njegovu igru, i on se jako puno vraća pomoć obrani kada protivnik ima loptu)... Španjolski obrambeni igrači ne mogu dobiti duele glavom protiv Manđukića, i tu vidim njegovu prednost iz eventualnog slobodnog udarca. Što se tiče nedolaska Puyola na Euro, mislim da je to dobro za Španjolce jer je on malo prespor za naše napadače, te da je on u obrani nama bi bilo lakše, na što je i Bilić vjerojatno bacao karte prije nego šeto se Puyol ozlijedio...

Sve u svemu, mislim da sam podrobno obrazložio zašto igram ono što sam napisao gore, te da me nećete smatrati kretenom kada budete ovi pročitali do kraja, a da ne bi bilo da nemam ništa za vas da se kladite, ja vam preporučam slijedeće:

Hrvatska-Španjolska zbroj golova 3,5  manje   1,35    ;D

ovo vam je ziher dok oni hrabriji mogu odigrati manje od 2,5 gola koef je 2,10 u PSK  i vjerujem da prolazi....

sretno svima....

Evo nešto što se eura tiče..  

Juče dan bez ikakvih iznenađenja za razliku od prekjuče..Nadam se da je fortuni bio dosta jedan dan odmora i da će danas ponovo imat svoje prste u ove dve utakmice i naučit divove da u buduće ne pokušavaju sjebat Hrvate tako da podjele bodove..

Danas nam je najteži dan do sada ,odigrali smo 2 utakmice ,ni jednu izgubili ,a opet možemo ispast..

Zadnja tri kola tj 6 utakmica je odigrano bez neriješenog i to me dosta ohrabruje jer zakon velikih brojeva kaže da bar 1 od 8 mora biti x ..Volio bi da Irci odigraju x ili čak pobjede,ne samo zato što bi nam to osiguralo prolaz nego i zbog irskih navijača koji su u zadnjih 10 min protiv furije pjesmom pokazali ogromnu pobjedu dostojanstva..

Što se iznenađenja tiče volio bi da se u prvih 15 min španjolci iznenade toliko da se useru u gaće..

Mandži se na faci vidi da je gladan , lud i gladan  bez respekta ,bezobrazan mamojebac..Gladan golova i euforije navijača ,takvi su najbolji..

Prema tome ja sam se odlučo probat tri opcije , pravo navijačke jer ne možeš mi reć brate da se kladiš na španjolsku ,a htio bi da Hrvatska pobjedi ,jer si kladioničar i kladiš se za pare i kladiš se jer voliš  pare i zato što voliš pare navijat ćeš za španjolsku..

Pošto je moguć i dogovor  rezultata koji paše svima osim talijanima evo ga

Hrvatska  bgekipe  -1+     2    2.80

Mandžukić M.   daje gol          3.20

I ova bi mi bila najslađa

Hrvatska-Španjolska         1    8.00

Hrvatska  bgekipe  -1+     2    2.80

Mandžukić M.   daje gol          3.20

I ova bi mi bila najslađa

Hrvatska-Španjolska         1    8.00

bilo koja od ovih oklada ne kosi se sa onim mojim manje od 3,5 i 2,5 gola, pa tako da mi je želja da prođu sve tri, a kako vidim da je pobjeda Hrvatske veći koeficijent nego točan rezultat 1:0 moram promijeniti mišljenje i odigrati čistu 1 na Hrvatsku, čisto zbog koeficijenta... dakle moja oklada će biti:

Hrvatska - Španjolska 1  koef 8,00   ;D

umjesto one navedene gore u postu....

ajmoooooooo.......  

p.s.  koef na rezultat 1:0 je porasla na koef 9,00... malo me šetaju bookeri...

ali ne dam se smesti... kao što sam napisao čista 1 i vozdra pa oni nek mijenjaju što im drago......

Bok dečki... evo opet malo mene :)

Ne znam zašto, ali nekako mi leži pogađanje ovih zadnjih par dana na EP-u :)

Četvrtak sam pogodila hrvatsku i španjolsku hendikep... na 200 kuna uloženih, dobitak je bio 666,86 :) Petak isto tako stavila na Francusku i Engleska GG, dobitak 588 kuna :) Subotu me rušila Rusija, a jučer opet u plusu sa dvojkom na Njemce i GG Portugal - Nizozemska :)

Žao mi je jedino kaj ne slikam listiće, uvijek zaboravim :D

E pa ja danas očekujem puno golova na utakmici Španjolska - Hrvatska i opet ću igrati GG za 1,70 u SS, nije loše i GG3+ koef. 2,00

1. ITALIJA - IRSKA

Italija je propustila da se u utakmici protiv Hrvatske kvalifikuje u slijedeći krug takmičenja, pa se sada moraju vaditi na Irskoj i usput čekati ishod druge utakmice ove grupe. Italija je u utakmici sa Hrvatskom imala i vodstvo i inicijativu, ali ih je jedna greška, inače sigurnog Chiellinija koštala sigurnog prolaza. U sastavu Italije će doći do promjena, tako da se očekuje vraćanje na staru 4-4-2 formaciju. Balotelli bi mogao sa klupe početi ovu utakmicu, a umjesto njega će Di Natale od prve minute na teren. De Rossi će u vezni red, gdje se najbolje osjeća, a odbranbeni red će kompletno nova trojica, pa će uz Chiellinija ispred Buffona stajati Abate, Balzarreti i Barzaglli.

Nasuprot Italiji stoji tim koji niti može bolje niti su u nekoj posebnoj formi. Protiv Španije su dali svoj maksimum i vidjeli smo kako je izgledalo. Trapattoni nema puno opcija za zamjenu, jer je najbolje što ima in a terenu. Sigurno je da i pored svih glasina o tome da bi Trapattoni mogao svojim sunarodnjacima pomoći u prolazu u dalje takmičenje, ne treba očekivati da će se Irci predati. Tražit će šansu da uzmu bar bod na ovom prvenstvu i osvijetle obraz nacije.

Prema svim informacijama sastavi ekipa za večeras bi trebali izgledati ovako:

Italija: Buffon, Abate, Barzagli, Chiellini, Balzaretti, De Rossi, Pirlo, Motta, Marchisio, Cassano, Di Natale

Irska: Given, O'Shea, Dunne, St. Ledger, Ward, Duff, Andrews, Whelan, McGeady, Keane, Long

Kada su u pitanju kalkulacije to bi trebalo izgledati ovako. Ako Hrvatska i Španija odigraju 0:0, Italiji treba bilo kakva pobjeda. Ako bude 1:1, Italiji treba pobjeda od barem dva razlike. Ako Italija pobijedi 3:1, odlučivat će pozicija na UEFA-noj rang listi. Sad bi naravno susret Španije i Hrvatske mogao završiti i 2:2, što Italiji uopće ne bi odgovaralo, pa se zato i pribojavaju dogovora između ove dvije ekipe. Ali nakon svih glasina oko namještanja utakmica u Italiji i po Europi prije Eura, mislim da se niko u takvo nešto neće upuštati.

U međusobnim susretima je Italija bolja i statistika je na njihovoj strani, i to 4-2-2.

Ovdje bi sve osim pobjede Italije bilo iznenađenje, ali je kvota mizerna. Također, ove dvije ekipe su samo jednom odigrale utakmicu sa 4 gola, dok je tri puta bilo 3 gola, pa je 3+ vjerovatno. Tako da bi trebalo probati slijedeće solucije:

Italija – Irska 1

Italija – Irska (h 0:1) 1

Italija – Irska over 2,5

Italija – Irska 2-3 golova

Italija – Irska Irska ne daje gol

2. HRVATSKA – ŠPANIJA

Hrvatska ima priliku da samo o sebi odlučuje. Kako sam gore naveo, s rezultatom 2:2 išli bi dalje ona i Španjolska. Međutim, zbog raznih priča o mogućem dogovoru i namještanju, bilo bi pravo čudo da se ovaj rezultat i ostvari. Dakle, od namještanja nema ništa, pa je Bilićev plan pobijediti Španiju, jer sve ostalo ne bi odgovaralo Hrvatskoj. Hrvatska ni u kom slučaju ne smije igrati bunker protiv Španaca, jer bi to bila propast Hrvatske. U sastavu Hrvatske upitan je Jelavić, koji se posljednjih dana borio sa temperaturom, a najvjerovatnije će od prve minute početi Pranjić umjesto Perišića, koji je nizak i brz.

Španiji je dovoljan bod iz ovog susreta za prolaz dalje, ali vjerujem da će oni igrati na pobjedu, kao i Hrvatska. Španija je sa lakoćom odigrala protiv Irske i pomela ih sa 4:0, što je i sretan rezultat iz perspektive Irske. Od prve minute bi trebao krenuti isti sastav kao i protiv Irske. Jedini upitnik je bio nastup Xavija koji je preventivno propustio posljednji trening.

Sastavi ekipa bi trebali izgledati ovako:

Hrvatska: Pletikosa, Strinić, Schildenfeld, Ćorluka, Srna, Rakitić, Vukojević, Pranjić, Modrić, Mandžukić, Jelavić

Španija: Casillas, Jordi Alba, Ramos, Pique, Arbeloa, Xabi Alonso, Busquets, Xavi, Iniesta, Davis Silva ,Torres

Statistika i međusobni susreti su na strani Španije (1-1-2). Hrvatska je jednom pobijedila Špance kada je bilo 2:0 i osim u jednom susretu koji je odigran neriješeno (0:0), bilo je uvijek over 2,5 golova.

Prema izloženom trebalo bi odigrati slijedeće:

Hrvatska – Španija 2

Hrvatska – Španija over 2,5

Hrvatska – Španija odg

Hrvatska – Španija h 1:0 X

zna li netko zašto su u PSK maknuli par Veić A.-Grigelis L.? radi se o kvalifikacijama za Wimbledon....gledam Favorit i H Lutriju,tu je par još u ponudi.....

sad su ga opet stavili....nešto je tu sumnjivo....

U bwinu je prekrižen..Imam loša iskustva što se favorita tiče kada je par blokiran..Probat ću na Veića

ja sam stavio kontra Veića....pobjednik plaća pivu!!  ;D

nećemo danas ništa komplicirati, uzet ćemo lovicu  ;) ;)

La angels-san francisco   over 7,5 poena (1,90)

Yankees-atlanta  over 8,5 poena            (1,80)

hrvatska-španjolska  toč.rezultat  ---ostalo---- (2,15)

ulog 250kn

dobit 1750kn

ovako, angelsi će na svom stadionu uvaliti Cainu dosta runova jer izvan san francisca na kojem je polje dosta duboko i teško se postižu runovi (osim kad ih boli briga i letargičnošću im houston uvali dvadesetak runova u tri tekme) on baš i nije tako dobar da se ne bi uzeo barem over ekipe angelsa danas, osim toga albert puyols ima jako dobar skor udaranja protiv caina tako da i tu ima još više šanse da ga on sam sa dva-tri dobra udarca odmah do sredine tekme spremi na klupu, uglavnom over jer mi je i bacač angelsa pomalo neuvjerljiv i zato bi i francisco mogao postići nekoliko runova...druga tekma se nema kaj reći, baca sabathia za momčad yankeesa i nije mi ove sezone onaj pravi, nije mi u formi , u pravilu dozvoljava nekoliko dobrih hitova i uvijek je granica dva-tri poena do šestog ininga na protivnikovoj rezultatskoj polovici, a minor koji baca večeras za atlantu je garancija dosta poena, malo je limit od osam, ići će yankeesi i sami preko...

Hrvatska-Španjolska tu ne znam zašto se dvoji oko reze, vrlo vjerojatno 2-2 ili 3-3, tu se nema kaj reći...osobno sam gledao na desetke tekmi gdje je očito bilo toliko toga ČUDESNOGA i NEVJEROJATNOGA, da mi je jednostavno zlo kad se svega sjetim, pogotovo kad su mi padali listići, a NIKAD NITKO nije niti riječ sumje izrekao o sudionicima tih tekmi i "događaja". tu je bilo svega, i smiješnih autogolova, i igranja rukom u svom šesnaestercu, košarkaši koji neće ni puknuti prema košu a kamoli da zabiju još jedan meni vrijedan (i vjerojatno milionima drugih)...tako da BIT ĆE IKS...i nitko neće ništa moći dokazati. a i zašto bi? zašto ne bi smjeli hrvati odigrati 2-2 ako i jednima i drugima odgovara? lova je ono kaj pokreće svijet, pa tako i sportaše, i znamo sa gledišta Španjolaca da je bolje da ostave nas unutra za polufinale nego da ih tamo čekaju TALIJANI ? jel vam to dovoljan razlog? bet at home ---broj golova hrvatske više od 1,5 nagrađuje sa 3,70--- e pa, hvala im lijepa...ne propustite odigrati samo singl ovu tekmu i uzmite novac...kad već cijela europa bruji...kak bi reko drug amer..."well, the fuck with them!!!"

Molio bih Goksima ako stigne da napiše što misli o okladi na žute kartone....

Svaka pomoć mi je dobrodošla....  ;D

U gužvi sam zadnjih dana pa sam manje aktivan na forumu...

Ja sam igrao over 30,5 booking points, i to mi je ostao zadnji par za lijepi dobitak. Naknadno je unibet podigao granicu na 40,5. Sudi Stark, a naši su do sada odigrali dvije jako korektne utakmice. Ako sve bude normalno, dakle ako nije postignut neki prešutan, toliko spominjani dogovor, za tih 2:2, onda mislim da bi trebalo biti žutih kartona, meni su 4 dosta, ili npr. 1crveni i 1žuti...

Španjolci su korektna ekipa, ali mislim da su sa Ircima uspjeli dobiti čak 2 žuta kartona što je, za tu utakmicu, puno, a naši su do sada bili prekorektni. Očekujem više od Srne, Manđukića i par obrambenih igrača kada su žuti kartoni u pitanju...

Evo šta ja čekam... Nešto će valjda proći, a ja se nadam sve... ;)

nasif.jpg

60749055.jpg

84125920.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use