Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 17.06.2012.

Frle

Recommended Posts

nemoj bas previse lupati...irci moraju nekome otkinuti bod, pa zasto to ne bi bili talijani??? ili cuvena prica o nerjesenom rezultatu hrvatske i spanjolske

irci mogu otkinut samo granu na drvetu al bodove nikome...ne znamjel zaboravljate da je trapattoni trener irske...nakon prvenstva sigurno više neće biti pa ondazašto ne bi pustio svojim sunarodnjacima... iako igrači neće pustiti on će složiti taktiku da irci izgube... a i realno irci su kanta za napucavanje u ovoj skupini...

Petzschner P.-J.P.Smith 1 1.20

Danas u Hertogenboschu pocinju atp i wta turnir ali se prvo oraju zavrsiti i kvalifikacije. U trecem kolu kvalifijacija susrecu se Phlipp Petzchner i John Patrick Smith. Philipp Petzchner njemacki je predstavnik rodjen 24.3.1984 i trenuto se nalazi na 144 ATP mjestu. Ove godine odigrao je jako malo meceve , vecinom je ispadao u prvom kolu ali dosli smo i do njegove podloge , trave gdje do izrazaja moze docii njegov servis sto vidimo po rezultatima. U prvom mecu na travi pobijedio ga je Raonic 7-5 7-6 , zatim je stigao u Herogenbosch gdje je u prvom kolu kvalifikacija pobijedio Bastl-a 6-3 6-1 , a u drugom Cabala 6-2 6-2. John Patrick Smith australijanski je predstavnik rodjen 24.1.1989 i trenutno zauzima 305 ATP mjesto. Nema zapazenijih rezultata i koliko vidim vecinom igra po Futuresima, i da mu najbolje odgovara hard na kojem je prosle sezone imao 26/7. Smith je do ovog turnira na travi odigrao 4 meca i ima omjer 2/2. Ovdje je u prvom kolu pobijedio Diarru 6-4 6-4 , a u drugom Reida 4-6 6-1 6-4. Mislim da Smith nema nesto previse traziti danas , ocekujem da Petzchner svojim razornim servisom unisti protivnika i da mu nece davati puno prilika za brejk a da ce se on potruditi napraviti koji.

23,5/Čilić M.-Nalbandian D. 2 1.85

U Londonu nas danas ocekuje finale izmedju naseg Marina Cilica i Davida Nalbandiana. Marin Cilic hrvatski je predstavnik rodjen 28.9.1988 i trenutno zauzima 25 ATP poziciju. Ove godine nema nesto dobrih rezultata , najbolji rezultat mu je finale Minhena u kojemu ga je pobijedio Kohlschreiber s 7-6 6-3. Na ovom turniru prvo kolo bio je slobodan , zatim je redom pobjedjivao Ebdena 6-2 6-1 , Rosola 7-6 6-2 , Lu-a 6-4 2-0 (predala Lu-a) i jucer Querreya 6-3 3-6 6-3. David Nalbandian argentinski je predstavnik rodjen 1.1.1982 i trenutno zauzima 39 ATP mjesto. Ima solidnu sezonu iza sebe , do ovog turnira najbolji rezultati su mu bili polufinale Beograda i cetvrtfinale Indian Wellsa. Na ovom turniru je redom pobjedjivao Pospisila 4-6 6-2 6-2 , Bemelmansa 6-4 6-2 , Roger Vasselina 4-6 7-5 6-3 , Malissea 4-6 7-6 6-4 i jucer Dimitrova 6-4 6-4. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 5 puta i Nalbandian vodi u omjeru s 4-1. Ove godine susreli su se 2 puta , prvi mec u Indian Wellsu dobio je Nalbandian s 7-6 7-6 , a drugi je dobio Marin u Davis Cupu s 5-7 6-4 4-6 7-6 6-3. Oba igraca ovaj turnir igraju odlicno sto vidimo po rezultatima a i kako vidimo njihovi su mecevi uvijek neizvjesni pa je po meni najrealnija opcija over gemova , ocekujem da ce obojica uzeti po set a pobjednika je jako tesko prognozirati. Sretno !

Giraldo S.-Gi.Muller 2 1,50

U Hertogenboschu danas pocinje i prvo kolo , a u jednom od meceva sastaju se i Santiago Giraldo i Gilles Muller. Santiago Giraldo kolumbijski je predstavnik rodjen 27.11.1987 i trenutno se nalazi na 44 atp mjestu. On je klasicni zemljas i tu je odigrao i najvise meceva ove sezone , najbolji rezultati su mu polufinale Acapulca gdje je ispao od Ferrera s 7-5 6-4 , i polufinale challengera u Pereiri gdje ga je izbacio Ramirez Hidalgo s 2-6 7-6 6-4. Giraldo do sada nije odigrao niti jedan mec na travi i ovo ce mu biti izazov. Gilles Muller luxemburski predstavnik rodjen 9.5.1983 i trenutno zauzima 53 ATP poziciju. Njegov najbolji rezultat ove sezone je finale challengera u Rimu gdje je ispao od Janowicza s 7-6 6-3. Muller je do ovog turnira odigrao 2 meca u Queensu , dobio je Broadya 6-2 6-1 i zatim ispao od Dimitrova 7-6 6-4. Muller i Giraldo do sada se nisu susretali , i danas nas ocekuje zanimljiv dvoboj. Prednost dajem Mulleru kojemu odgovara trava zbog njegovog dobrog servisa i vec je odigrao dva mecan a travi , a Giraldo je klasicni zemljas , tamo pruza svoje najbolje partije i jos nije odigrao meca na travi i mislim da Muller nece dopustiti iznenadjenje.

Oprandi +6,5 i +7,5 - ne vjerujem da ce Clijsters isprasit Oprandi danas. Clijsters nije igrala 3 mjeseca i ovo su joj neki od zadnjih turnira u karijeri i rekla se oprostit nakon us opena i ovo su ja mislim vise reda radi turniri da se malo pripremi. Oprandi posjeduje dobar servis i upravo je ona na ovom turniru prije godinu dana dobila Clijsters.

Evo ,danas ne očekujem previše drame i iznenađenja , nadam se da će ih fortuna sačuvat za sutra..

Danas je kao i juče  dosta veliki pritisak  na sve ekipe ,mislim da bi moglo biti dosta kartona i sa jedne i sa druge strane.. Dosta mi je izgledno i odg na utakmici Portugal-Nizozemska ..Dugo nije bilo ni penala,ako se ne varam od prve utakmice ..A mislim da je konačno i vrijeme da Ronaldo zabije bar 1 gol  (2.50)..

Nizozemci više nemaju šta izgubit ,moraju krenut potpuno ofenzivno od prve sekunde ,napadat i napadat i napadat ..Imaju igrače koji su sposobni i koji mogu zabiti gol..Portugal je momčad koja se iz kontre može nać u protivničkom šesnaestercu za manje od 5 sekundi ,tu vidim priliku za brzoga Ronalda i za njegovo iskupljenje za zadnje dvije utakmice..Mnogo je toga u igri pa mislim da igrači neće previše birat finte kojima će zaustavljat protivnike..Portugalci su do sada  tj u zadnje 2 utakmice dobili po 2 žuta,zanimljivo  mesar Pepe nije ni jedan ,znači neko će danas gadno fasovat :)  Zbog važnosti utakmice mislim da će podić prosjek bar za 1 , isto očekujem i kod nizozemaca..Utakmicu sudi Rizzoli koji u prosjeku djeli oko 5 kartona,on je sudio i tekmu ENG-FRA  ..Podjelio je samo 2 žuta što i ne čudi s obzirom da je to bila tako uzbudljiva tekma da sam dva puta zaspo..Danas ovde očekujem borbenost i akciju..Nadam se da se neću razočarat..

Evo danas ćemo ovak:

Portugal/odg - Nizozemska (dg1)(1.70)

Ovo je utakmica koju obje momčadi moraju ići na sve ili ništa, jer samo pobijeda vodi dalje. Siguran sam da će ovo biti utakmica sa dosta golova a najrealnija opcija mi se čini oba tima daju gol.

Danska(PiK) - Njemačka (pik2)(1.50)

Iako danci imaju šanse za prolaz ukoliko pobijede njemce, realno gledajući to je nemoguća misija. Svima je dobro poznato da su njemci nacija koja nikada ne kalkulira i uvjkek igra perfekcionistički, jer im je takav mentalitet. Danas vjerujem da će njemci odmarati Gomeza, al bez obzira na to oni i dalje imaju širok izbor napadača. Odlučujem se za pik2 kao malo sigurniju opciju.

BocaJun - Arsenal Sarandi (1)(1.85)

Boca igra odlično već duže vrijeme, gledao sam par njihovih zadnjih tekmi i stvarno su me impresionirali. Na svakom susretu dominiraju, igraju lijepu igru od noge do noge i stil igre im je jako sličan barceloninom. Danas se sastaju sa Arsenalom koji ih nikad nije porazio, a jedan motiv više za Bocu je osiguravanje prve pozicije i uvjeren sam da će danas to i potvrditi.

RoPSRov - FC Viikingit (1)(1.40)

Rops je prvi na tablici i kući nižu samo uvjerljive pobijede. Danas se susreću sa tek prosječnim Vikingitom i vjerujem da će domaćin sa lakoćom riješiti ovaj susret u svoju korist.

Landskr/odg - Östers IF (dg1)(1.60)

Susret dviju dominantnih i efikasnih momčadi svoje lige. Obje momčadi preferiraju napadački nogomet i u ovom susretu je za očekivati golijadu i ja uzimam opciju oba tima daju gol iz razloga što me ta opcija kad igra Osters nikad nije iznevjerila.

nemoj bas previse lupati...irci moraju nekome otkinuti bod, pa zasto to ne bi bili talijani??? ili cuvena prica o nerjesenom rezultatu hrvatske i spanjolske

irci mogu otkinut samo granu na drvetu al bodove nikome...ne znamjel zaboravljate da je trapattoni trener irske...nakon prvenstva sigurno više neće biti pa ondazašto ne bi pustio svojim sunarodnjacima... iako igrači neće pustiti on će složiti taktiku da irci izgube... a i realno irci su kanta za napucavanje u ovoj skupini...

realno gledano irska je puno bolja ekipa nego ovi rezultati pokazuju. Jednostavno nisu imali sreće. Naši im zabili u 3. minuti, Španjolci u 4. i normalno da su morali igrati otvorenije što im baš i ne odgovara. Ako izdrže protiv Talijana bar pola sata da ne dobiju gol bit će jako napeto Talijanima.. I mene je malo strah Trappatonija, ali se slažem da Irci moraju nekome otkinut bod. Pogledaj samo zadnjih 14 tekmi prije eura kad su dobili samo 3 gola i bez da su izgubili utakmicu... Uglavnom ovo je puno bolja reprezentacija nego što ovi rezultati pokazuju.. bit će jako teško Talijanima i nema šanse da ih igram po 1,35...

Flamengo-Santos 1 1.75

Santos cuva igrace za Copa Libertadores u kojem docekuju Corinthias za 3 dana , prvi susret su izgubili s 1:0. Procito sam da je sam trener Santosa izjavio da ce cuvati igrace tako Neymar i nekolicina nisu trebali ni otputovati , sad ne znam jesu li. Danas tenis proslo sve sto se postavilo nadam se da nastavljamo u istom ritmu :D

Danas u Hertogenboschu pocinju atp i wta turnir ali se prvo oraju zavrsiti i kvalifikacije. U trecem kolu kvalifijacija susrecu se Phlipp Petzchner i John Patrick Smith. Philipp Petzchner njemacki je predstavnik rodjen 24.3.1984 i trenuto se nalazi na 144 ATP mjestu. Ove godine odigrao je jako malo meceve , vecinom je ispadao u prvom kolu ali dosli smo i do njegove podloge , trave gdje do izrazaja moze docii njegov servis sto vidimo po rezultatima. U prvom mecu na travi pobijedio ga je Raonic 7-5 7-6 , zatim je stigao u Herogenbosch gdje je u prvom kolu kvalifikacija pobijedio Bastl-a 6-3 6-1 , a u drugom Cabala 6-2 6-2. John Patrick Smith australijanski je predstavnik rodjen 24.1.1989 i trenutno zauzima 305 ATP mjesto. Nema zapazenijih rezultata i koliko vidim vecinom igra po Futuresima, i da mu najbolje odgovara hard na kojem je prosle sezone imao 26/7. Smith je do ovog turnira na travi odigrao 4 meca i ima omjer 2/2. Ovdje je u prvom kolu pobijedio Diarru 6-4 6-4 , a u drugom Reida 4-6 6-1 6-4. Mislim da Smith nema nesto previse traziti danas , ocekujem da Petzchner svojim razornim servisom unisti protivnika i da mu nece davati puno prilika za brejk a da ce se on potruditi napraviti koji.

U Londonu nas danas ocekuje finale izmedju naseg Marina Cilica i Davida Nalbandiana. Marin Cilic hrvatski je predstavnik rodjen 28.9.1988 i trenutno zauzima 25 ATP poziciju. Ove godine nema nesto dobrih rezultata , najbolji rezultat mu je finale Minhena u kojemu ga je pobijedio Kohlschreiber s 7-6 6-3. Na ovom turniru prvo kolo bio je slobodan , zatim je redom pobjedjivao Ebdena 6-2 6-1 , Rosola 7-6 6-2 , Lu-a 6-4 2-0 (predala Lu-a) i jucer Querreya 6-3 3-6 6-3. David Nalbandian argentinski je predstavnik rodjen 1.1.1982 i trenutno zauzima 39 ATP mjesto. Ima solidnu sezonu iza sebe , do ovog turnira najbolji rezultati su mu bili polufinale Beograda i cetvrtfinale Indian Wellsa. Na ovom turniru je redom pobjedjivao Pospisila 4-6 6-2 6-2 , Bemelmansa 6-4 6-2 , Roger Vasselina 4-6 7-5 6-3 , Malissea 4-6 7-6 6-4 i jucer Dimitrova 6-4 6-4. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 5 puta i Nalbandian vodi u omjeru s 4-1. Ove godine susreli su se 2 puta , prvi mec u Indian Wellsu dobio je Nalbandian s 7-6 7-6 , a drugi je dobio Marin u Davis Cupu s 5-7 6-4 4-6 7-6 6-3. Oba igraca ovaj turnir igraju odlicno sto vidimo po rezultatima a i kako vidimo njihovi su mecevi uvijek neizvjesni pa je po meni najrealnija opcija over gemova , ocekujem da ce obojica uzeti po set a pobjednika je jako tesko prognozirati. Sretno !

U Hertogenboschu danas pocinje i prvo kolo , a u jednom od meceva sastaju se i Santiago Giraldo i Gilles Muller. Santiago Giraldo kolumbijski je predstavnik rodjen 27.11.1987 i trenutno se nalazi na 44 atp mjestu. On je klasicni zemljas i tu je odigrao i najvise meceva ove sezone , najbolji rezultati su mu polufinale Acapulca gdje je ispao od Ferrera s 7-5 6-4 , i polufinale challengera u Pereiri gdje ga je izbacio Ramirez Hidalgo s 2-6 7-6 6-4. Giraldo do sada nije odigrao niti jedan mec na travi i ovo ce mu biti izazov. Gilles Muller luxemburski predstavnik rodjen 9.5.1983 i trenutno zauzima 53 ATP poziciju. Njegov najbolji rezultat ove sezone je finale challengera u Rimu gdje je ispao od Janowicza s 7-6 6-3. Muller je do ovog turnira odigrao 2 meca u Queensu , dobio je Broadya 6-2 6-1 i zatim ispao od Dimitrova 7-6 6-4. Muller i Giraldo do sada se nisu susretali , i danas nas ocekuje zanimljiv dvoboj. Prednost dajem Mulleru kojemu odgovara trava zbog njegovog dobrog servisa i vec je odigrao dva mecan a travi , a Giraldo je klasicni zemljas , tamo pruza svoje najbolje partije i jos nije odigrao meca na travi i mislim da Muller nece dopustiti iznenadjenje.

Oprandi +6,5 i +7,5 - ne vjerujem da ce Clijsters isprasit Oprandi danas. Clijsters nije igrala 3 mjeseca i ovo su joj neki od zadnjih turnira u karijeri i rekla se oprostit nakon us opena i ovo su ja mislim vise reda radi turniri da se malo pripremi. Oprandi posjeduje dobar servis i upravo je ona na ovom turniru prije godinu dana dobila Clijsters.

Satro si ga buraz..Svaka čast :)

Satro si ga buraz..Svaka čast :)

heheheh hvala i flamengo prosao :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use