Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

subota 16.06.2012.

Frle

Recommended Posts

Čilić - Querrey tip 1 (1,55)... znamo da je querrey odličan server ali mislim da čiliću ova podloga najbolje odgovara.. tu je najjači i mislim da će čak osvojiti ovaj turnir... najviše je pokazao dosad na turniru...

Poljska - Češka tip ibn 1 (1,6)...ovdje ne trebam ništa reći osim toga da su domaćini zadnja tekma i moraju ići na pobjedu... očekujem da će biti puno golovajer obje ekipe moraju igrati otvoreno... ali pošto poljaci nisu izgubili protiv rusa mislim da će danas pobijediti češku...

Jucer ako je netko ispratio mogao je nesto i zaraditi hehe :D Danas idemo ovako:

9,5/Čilić M.-Querrey S. 2 1.60

Danas nas u Londonu ocekuju polufinalni mecevi gdje cemo i mi imati predstavnika , Marin Cilic igra prvi mec polufinala protiv Sama Querreya. Marin Cilic hrvatski predstavnik rodjen je 28.9.1988 i trenutno zauzima 25 ATP mjesto. Ove godine je razocarao , ali bio je i ozljedjen. Najbolji rezultat ove sezonu mu je finale Minhena u kojemu ga je pobijedio Kohlschreiber s 7-6 6-3. Na ovom turniru Cilic je do polufinala stigao pobjedama nad Ebdenom 6-2 6-1 , Rosolom 7-6 6-2 i jucer mu je predao Lu nakon sto je Marin vodio 6-4 2-0. Sam Querrey mladi amerikanski talent kojega su ozljede sprijecile da vec napravi neke vece rezultate rodjen je 7.10.1987 i trenutno se nalazi na 77 mjestu. Njegov najbolji rezultat ove sezone je osvajanje challengera u Sarasoti.Na ovom turniru kako nije bio nositelj morao je igrati od prvog kola pa je redom pobjedjivao Rochusa 6-1 6-7 6-4 , Istomina 7-6 6-3 , Benneteaua 6-3 3-6 6-3 i Dodiga 7-5 3-6 6-3. Ova dva tenisaca do sada su se susrela jednom , na WImbledonu prije tri godine , taj mec dobio je Cilic u 5 setova 4-6 7-6 6-3 6-7 6-4. Danas nas ocekuje jako zanimljiv dovoboj u kojem mislim da nece biti puno brejkova , posebno prvi set dok se jos budu ispitivale snage. Querrey posjeduje odlican servis koji se posebno vidi na travi i mislim da ce prvi set danas ici u over.

Grčka-Rusija x2 1.25

Danas u Ukrajini i Poljskoj pocinju zadnji susreti u grupama. U grupi A imamo ovakvo stanje Rusija je prva s 4 boda i njoj je dovoljan brod protiv Grcke , druga je Ceska s 3 boda koja igra protiv izravnog konkurenta i njoj je takodjer dovoljan bod ako se poklopi rezultat iz druge utakmice , Poljska je treca s 2 boda i oni trebaju pobjedu danas da prodju u cetvrtfinale , u najgorem stanju je Grcka koja ima 1 bod i danas mora razvaliti Rusiju da prodje u cetvrtfinale. Rusija danas znaci igra protiv Grcke i dovoljan joj je bod da prodju dalje. U prvom kolu pobijedili su Cesku s 4-1 , a u drugom su s Poljskom remizirali 1-1. Za Rusiju se danas ocekuje ovakav sastav :

Malafeev - Anukov - Žirkov - Ignačević - Berzucki - Širokov - Denisov - Aršavin - Keržakov - Džagoev - Zirjanov.

Grci su stvarno jedna od najolsijih i jedna od najdosadnijih reprezentacija i drago mi je sto ce ispasti najvjerovatnije. Igraju dosadan nogomet dobacuju na svojoj polovici i ocekuju neku priliku. U prvom su koli remizirali s Poljskom 1-1 , u drugom su izgubili od Ceske s 2-1. Najvjerovatniji sastav Grcke danas :

Sifakis - Torosdis - Papadopulos - Sokratis - Holebas - Katsouranis - Maniatis - Salpigidis - Karagounis - Samaras - Gekas.

U vecerasnjoj utakmici dajem prednost Rusiji koja je trenutno u boljoj formi , napadacki je raspolozenija i mislim da ce uzeti barem bod koji ce ih odvesti u cetvrtfinale.

Dobar dan svima..Nakon 2 dana suše juče napokon dobar dan..Evo da se ovim putem zahvalim Menezu na prvom golu i usput ispričam što sam mu par puta spomeno staru ..

Vidim da će u vipboxu  biti utakmica japanske lige pa da se malo okladim uz kavu..

Kashima(2,5)-Nagoya    2       1.80    ( 1:0 )  2:3

Da puno ne fanataziram..Do sadu su odigrali 20 susreta,14 puta je bilo preko 2.5 golova ,a od toga 7 puta rezultat 2:1 ..Ma da je znalo biti i 3:0 i 4:0 i 3:1..Zadnje dve utakmice su odigrali manje i danas očekujem prijelomnicu..A možda ne bi bilo loše probat i pik 1..

Na vipboxu piše da meč počinje u 11:00 ,a u kladioni u 11.30 ..Možda se uspije tu nešto smućkat ma da je vjerovatnost jako mala..

Kakva tekma ,ovo je stvarno vrijedilo pogledat..Japanski nogomet je nešto ko ovaj europski samo ubrzan 10 x..

pozdrav svima....

GRČKA - RUSIJA   2   1,80    ;D

Svi smo vjerojatno gledali sve obje tekme od Rusa i Grka pa je ovdje jasno o čemu se radi...

Rusi imaju strašan napad, dok su Grci desetkovani ozljedama. Sve govori u korist Rusa, napad, obrana, sredina, statistika....

Igram čistu dvojku i neka Grci idu doma a ja u kladionicu po pare.......

Eto , utakmica još nije počela,ali ako ćete je ptatit dok čekate možete pogledat odličan japanski kvartet sa jakim hevi metal vokalom koji bi mogo proć u reklami za wc papir..ako i ne razumijete ni riječ ,tu su i titlovi na japanskom..Uživajte..Poz

prijatelju jel' ti to učiš za karaoke il se kladiš?    ;D ;D ;D ;D ;D

...

LevadTal-Sillamäe Kalev 1,50 1

Levadia je ovu sezonu zapocela svarseno,gdje se nakon 15 kola nalaze na drugom mjestu sa fantasticnih 28 postignutih pogodaka i sa samo 3 primljena pogotka.Levadia nije porazena jos ove sezone,a u medjusobnim susretima protiv danasnjeg protivnika imaju upisanih 15 pobjeda,a gostujuca Sillmae je svega jednom savladala Levadiu.

Jyvas/HJKHe/dng-HJKHels 1,15 daje

Najbolja finska ekipa,najvise zabijaju i najmanje primaju dat ce 1 bar sigurno dns

Poljska-Češka 1,40 1X

Poljacima treba pobjeda,Česima vjerojatno dovoljan i bod.balgu prednost dajem Poljacima.

teško je za povjerovati da će se Česi upustiti u jurišanje na poljski gol. Do toga može doći jedino ako dođe informacija da Grčka vodi protiv Rusije. A, ni tada to moguće jurišanje neće biti otežano, jer ni Poljacima neodlučeno ništa ne znači.

No, dok ne počnu pristizati informacije o susretu Grčka - Rusija, Bileka najviše brinu lakše ozljede dvojice glavnih igrača - vratara Čecha i veznjaka Rosickog. Posebno je problematična situacija s potonjim koji je zbog ozljede Ahilove tetive napustio posljednji susret na poluvremenu. Kako stvari stoje, veznjak Arsenala bi trebao krenuti od prve minute, pa koliko izdrži...

Portu/Nizoz/dng-Portugal 1,35 daje

Nizozemci su me razocarali,slabi u realizaciji i obrani Portugal ce im sigurno zabit 1 primali su i od losijih ekipa golove.

Grčka(sš)-Rusija 1,25 X2

Rusi ne smiju izgubiti

Italija-Irska 1,35 1

Nasa skupina,izbornik Irske talijan tu je 1 sigurno a i jaci su,nadam se da cemo mi sa spanjolcima dogovorit tih 2:2 :)

5,5

Eto , utakmica još nije počela,ali ako ćete je ptatit dok čekate možete pogledat odličan japanski kvartet sa jakim hevi metal vokalom koji bi mogo proć u reklami za wc papir..ako i ne razumijete ni riječ ,tu su i titlovi na japanskom..Uživajte..Poz

prijatelju jel' ti to učiš za karaoke il se kladiš?    ;D ;D ;D ;D ;D

Hahaha. ;D ;D ;D

Wta eastbourne, engleska - kvalif . trava

Baltacha, Elen - Chang, Kai-Che    2:0 (7:5-6:2)

Baltachu sam zamjetio slučajno prije neka 2 tjedna kada je igračicu na koju sam se kladio izbila iz cipelica..Ima dosta dobar servis,dosta je fizički jaka  , dosta dobro se snalazi na travi..Zadnji meč su igrale prije neka  3 dana ..Dobila je Baltacha sa 2:1 (4:6-6:4-7:5)..Mislim da bi i danas trebala proć.. 1.65

Jucer paro na BATE-u... presmijesno... no danas je novi dan ;)

odabrao sam rukomet: Crnga Gora - Švedska 2  @1,70 

-svedani putuju u najjacem sastavu, u prvoj tekmi dobili 1 razlike i danas najavljuju strasnu bitku za svaki gol! kvota drasticno pala! bila 2 i nesto...

Grčka - Rusija  2  @1,75

-o ovom paru je sve receno... Rusi ovdje favoriti iako im nece biti nimalo lako.. RISKIRAJ - PROFITIRAJ =P

uk kvota: 2,98

Barcelona(5.ut)-RealM (2:2)  73:69

Zbrpe  Real M    72.5   2    1.85

Kroz par utakmica  zbroj se stalno mjenjao..Povećavao uglavnom..Svaki put je prošo over..Ovo danas je ako se ne varam do sada najmanji ..Dovoljno je pogledat malo prethodne utakmice..Ne znam možda kladionice znaju nešto što ja ne znam,ali ovo jednostavno moram probat

Barcelona(5.ut)-RealM (2:2)

Zbrpe  Real M    72.5   2    1.85

Kroz par utakmica  zbroj se stalno mjenjao..Povećavao uglavnom..Svaki put je prošo over..Ovo danas je ako se ne varam do sada najmanji ..Dovoljno je pogledat malo prethodne utakmice..Ne znam možda kladionice znaju nešto što ja ne znam,ali ovo jednostavno moram probat

slazem se s tobom ova granica je mala samo zato sto igraju u gostima , i sam sam igrao ;)

pozdrav svima....

GRČKA - RUSIJA   2   1,80    ;D

Svi smo vjerojatno gledali sve obje tekme od Rusa i Grka pa je ovdje jasno o čemu se radi...

Rusi imaju strašan napad, dok su Grci desetkovani ozljedama. Sve govori u korist Rusa, napad, obrana, sredina, statistika....

Igram čistu dvojku i neka Grci idu doma a ja u kladionicu po pare.......

Ne znam jesi me poslušo na kraju,volio bi da jesi ..Ja sam odigro prvo i drugo poluvrijeme na Grke ,tako da bude moguće da svi prođemo..J ga  :)

Barcelona(5.ut)-RealM (2:2)

Zbrpe  Real M    72.5   2    1.85

Kroz par utakmica  zbroj se stalno mjenjao..Povećavao uglavnom..Svaki put je prošo over..Ovo danas je ako se ne varam do sada najmanji ..Dovoljno je pogledat malo prethodne utakmice..Ne znam možda kladionice znaju nešto što ja ne znam,ali ovo jednostavno moram probat

slazem se s tobom ova granica je mala samo zato sto igraju u gostima , i sam sam igrao ;)

Šteta ,to bi mi bio četvrti single danas  :)

jedina riječ koja opisuje ovaj dan je TRAGEDIJA... tolko para izgubio da su to strahi... jebem mater rusima i poljacima...

ovakav rijecnik nije potreban. Nitko nije kriv sto rezultati nisu dosli kako se ocekivalo. Imam osjecaj da ce tako i sutra svi na talijane trpati, a ja bas imam osjecaj da ce im irci zapapriti.. ili barem irska daje gol

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use