Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

petak 15.06.2012.

Frle

Recommended Posts

raonić - federer hendikep 2,5 tip 1 (1,95)...znači da raonić neće izgubiti sa više od 2 gema razlike... raonić jedan od boljih servera i mislim da to ide u dva tie breaka... mislim čak da bi moglo biti iznenađenje i raonić pobijediti...ali ovo je sigurnija oklada i daju lijepi koeficijent...

pozdrav!

bate Borisov- Dinamo Brest f+2 @ 1.65- Bate uvjerljivo prvi na tablici sa 11 pobjeda i samo 1 porazom koji im se dogodio joednoj od gostujucih tekmi! doma imaju svih 6 pobjeda sa gol razlikom 13:2! protivnik im je 10 na tablici (od ukupno 11) uz gostujuci omjer 1-1-3. gol razlika im je 4:7... mislim da ne moram nista drugo pisati, ovo je cista pobjeda bate-a i uvjeren sam da ce doci i hendikep!

Nalbandian- Vasselin vise od 22,5 gemova @ 1,95- obojica odlicni tenisaci, odgovara im trava, nisu jos nikad igrali medjusobno. ovdje ocekujem tjesan mec, jer su obojica tu negdje i ne vidim kako ce ovo zavrsiti sa 2:0 za bilo koga! u jednom setu ocekujem i tie break ali ne volim igrati taj prvi set tako da cu to preskociti!

Sretno svima :)

..kako sam radostan... 2 dana prosla... idemo na 3.! :D za danas ovako...

BATE Borisov - D.Brest  1    @ 1,20

...o ovom paru receno sve..prvi na tablici i za najmanje klasu kvalitetniji od protivnika!

C.Zvezda - Partizan  x2  @ 1,80

...ovo je po meni otvorena utakmica ali se duboko nadam da ce otici na stranu gosta :D nemam previse informacija o njoj pa ako netko nesto vise zna neka kaze...

Evo nešto od mene za danas:

1. BATE - Brest h0:1

Sve prethodno rečeno za ovaj par. BATE za klasu bolji od gosta i mislim da će lako doći hendikep, čak je lako moguće da gost ne postigne gol. Dakle, pobjeda BATE-a uz hendikep 0:1[/font].

2. Ukajina - Francuska

U zadnjoj utakmici ova dva tima koja je igrana na Donbass Areni u Donjecku Francuska je u prijateljskom susretu nezasluženo visoko pobijedila Ukrajinu. Ukrajinci su poveli početkom drugog poluvremena golom Timoščuka, ali je brzo izjednačio Gameiro, da bi u posljednjih pet minuta golom Kaboula i s dva gola Martina Francuska stigla do nerealno visoke pobjede. Ukrajinska pobjeda protiv Švedske, ulila im je mnogo samopouzdanja. Fenomenalni Ševčenko s dva gola je preokrenuo švedsko vodstvo i probudio nade domaćina u prolazak u sljedeći krug natjecanja od čega ih dijeli jedna pobjeda. Međutim Ševčenko ima problema sa kondicijom pa je upitno koliko će moći igrati protiv Francuske, posebno nakon manje saobraćajne nezgode koje je imao nakon meča sa Šveđanima.

Francuzi se nisu baš pokazali u susretu protiv Engleske. Pokušavali su probiti defenzivne bedeme Engleske, ali im to nije polazilo za rukom. Sada su u odličnoj situaciji da pobjedom riješe pitanje prolaska u slijedeći krug, što vjerovatno neće propustiti, dok im u prilog die i sjajan niz od 22 uzastopne utakmice bez poraza.

U međusobnim omjerima Francuska vodi sa tri pobjede, dok su odigrali još i tri nerješena susreta. Dakle, Ukrajina još nikada nije pobjedila Francusku.

Ukrajina će vjerovatno probati sa slijedećom jedanaestoricom: Pyatov, Selin, Khacheridi, Mykhalyk, Husyev, Konoplyanka, Tymoschuk, Yarmolenko, Nazarenko, Voronin, Shevchenko. Kod Francuske moguće je da započne slijedeći sastav: Lloris, Debuchy, Rami, Mexes, Evra, Cabaye, M'Vila, Malouda, Nasri, Benzema, Ribery.

Ovdje treba probati čistu pobjedu Francuza, iako i under zvuči veoma interesantno.

3. Švedska - Engleska

Šveđani su zadnju utakmicu protiv Engleske izgubili, ali se od te utakmice mnogo promjenilo u engleskom sastavu. Od tadašnjih jedanaest samo su Hart i Terry igrali protiv Francuske, a kormilo je od Capella preuzeo Hodgson. Švedska ima imperative pobjede u ovom susretu, s obzirom na poraz od Ukrajine. Međutim, švedska igra u potpunosti ovisi od forme Ibrahimovića koji se lakše ozlijedio i zbog toga propustio trening u utorak, a preostale dane nije trenirao punim intenzitetom, pa je i upitno hoće li biti u potpunosti spreman za igru.

Englezima je protiv Francuske bilo najvažnije da je izgube, pa mogu stoga biti i zadovoljni rezultatom. Međutim, teško da mogu biti zadovoljni pokazanom igrom, jer su se veći dio utakmice branili. Za Englesku sigurno neće igrati Rooney, a poznato kakva je njihova igra bez njega.

U međusobnim susretima vodi Švedska (3-6-1), koja je samo jednom izgubila od Engleske, dok je 6 susreta odigrano neriješeno. Međutim, izbornika Engleske ne brine tradicija, već mogućnost održavanja visokog nivoa igre njegovih ključnih veznjaka Gerrarda i Parkera, koji nisu najmlađi dvojac na turniru (obojica preko trideset godina).

Moguće je da Švedska nastupi u slijedećem sastavu: Isaksson, Lustig, Mellberg, Granqvist, Martin Olsson, Svensson, Kallstrom, Larsson, Ibrahimović, Toivonen, Elmander. Englezi će vjerovatno probati sa slijedećih jedanaest: Hart, Johnson, Terry, Lescott, Cole, Milner, Gerrard, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Young, Welbeck.

Treba probati sa dvoznakom na Švedsku.

Danas bez mnogo filozofije:

Švedska - Engleska (2)(2.40)

Švedska loša, nikakvu igru nisu pokazali, jedini tko zna igrati je Ibro, al on nemože sam. Čista duja na Engleze zicer.

Querrey S. - Dodig I. (2)(3.00)

Dodig je jako ljepo igrao jučer. Ima razoran servis, teško ga je brejknuti i vjerujem da će danas laganini dobiti i Querreyja koji i nije toliko bolji koliko kvota govori.

10,5/Federer R.-Raonic M. 2 2.20

Danas nas u njemackom Halleu ocekuju mecevi cetvrtfinala , a u jednom od njih sastaju se i Roger Federer i Milos Raonic. Roger Federer bivsi svjetski broj 1 sada se nalazi na 3 atp mjestu. Ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je Rotterdam , Dubai , Indian Wells , Madrid igrao polufinala Australian Opena , Dohe , Rima i Roland Garrosa. Halle mu je prvi turnir na travi ove sezone , zbog toga sto je nositelj nije igrao prvo kolo , a u sesnaestini finala pobijedio je Floriana Mayera s 6-4 7-5. Milos Raonic kanadski je predstavnik crnogorskih korjena , trenutno se nalazi na 21 atp mjestu. Ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je Chennai i San Jose , igrao finale Memphisa i polufinale Barcelone. On je u prvom kolu pobijedio Petzschnera s 7-5 7-6 , i u drugom kolu Zhanga 6-1 6-1.

Federer i Raonic do sada su se susreli 2 puta :

2012 Madrid : Federer 4-6 7-5 7-6

2012 Indian Wells :Federer 6-7 6-2 6-4

Moj tip za danas na ovom mecu je over 10,5 gemova prvi set. Mislim da ce oba servisera cuvati svoje serve , posebno Raonic koji ima jedan od najboljih i najsznaznijih servisa na touru koji se posebno vidi na travi.

Ukrajina-Francuska x2 1.35

Danas su na Europskom prvenstvu koje se odrzava u Polsjkoj i Ukrajini na rasporedu mecevi grupe D. U prvom susretu sastaju se domacin Ukrajina i Francuska. Ukrajinci su priredili malo izenandjenje pobjedom nad Svedskom u prvom kolu , Šveđane je u vodstvo doveo Zlatan Ibrahimovic ali je susret preokrenuo sjajni Andrej Sevchenko sa dva postignuta gola. Danas ih medjutim ocekuje mnogo tezi zadatak , na noge im dolazi Francuska koja je u dobroj formi i nisu vec neko vrijeme izgubili utakmicu. Najvjerovatniji sastav Ukrajinaca za veceras :

Platov - Khaceridi - Mihalik - Selin - Gusev - Jarmolenko - Nazarenko - Timoscuk - Konopljanka - Shevcenko - Voronjin .

Francuzi su u prvom kolu igrali protiv mozda najjacih i najtezih protivnika u grupi Engleza , utakmica je zavrsena rezultatom 1:1 a gol za Francuze postigao je Samir Nasri. Najvjerovatniji sastav Francuza za veceras :

Lloris - Debuchy - Rami - Evra - Mexes - Cabaye - Diarra - Malouda - Nasri - Ribery - Benzema.

Danas nas ocekuje jako zanimljiva utakmica , i moje misljenje je da Ukrajinci nece napraviti iznenadjenje kao proslu utakmicu i odnjeti sva 3 boda jer Francuzi su u boljoj formi i imaju bolje igrace i mislim da ce veceras izvuci bar nerijeseno.

Engleska-Švedska 1x 1.40

U drugom susretu grupe D u vecernjem terminu sastaju se reprezentacije Engleske i Svedske. Engleska je nakkon brojnih ozledaj ipak uspjela okupiti reprezentaciju koja ce se moci boriti i probati postici nesto na ovom Europskom prvenstvu. Svi znamo da Rooney ne moze igrati prve 3 utakmice u grupama zbog prekrsaja i izrvanog crvenog kartona protiv Crne Gore u kvalifikacijama i na njega ce tek moci racunati ako prodju u cetvrtfinale. U prvom kolu Englezi su igrali nerijeseno 1:1 sa Francuzima , poveli su golom Lesccota koji je glavom pokupio Gerrardov dobijanac ali do kraja nisu uspjeli sacuvati vodstvo. Najvjerovatniji sastav Engleza :

Hart - Johnson - Terry - Lesccot - Cole - Walcott - Parker - Gerrard - Milner - Young - Carrol .

Svedska je u prvom kolu pretrpjela nenadani poraz od domacina Ukrajine , iako su poveli golom Ibrahimovca izgubili su 2:1. Danas ih ocekuje jako tezak posao protiv Engleza , a ocekuje se ovakav sastav :

Issakson - Granquist - Melberg - Lustig - Olson - Larrson - Kallstrom - Elm - Ibrahimovic - Toivonen - Elmander.

Mislim da Svedjani nemaju nesto pretjerano traziti u ovom mecu , po meni su englezi bolji imaju bolju momcad i mislim da ce bar nerijeseno odigrati.

ljudi sad sa pročitao da u švedskoj repki došlo do svađe i separacije nekih igrača... neki su uz ibru a neki uz melberga...očito je da se između tih dva igrača dogodila svađa...i naslov na 24 sasta uživo kaže da je ibro izazvao pomutnju u šveskom kampu tako da trčim odigrati na engleze...

mislim po čemu takve izjave uopće. daj nek mi netko navede barem jedan razlog po čemu su šveđani bolji od engleza. i da jesu svađe i da se svi vole u švedskoj i jebu jedni druge u guzicu opet nemaju šanse. Ili ste zaboravili da igraju sa engleskom. stvarno ne kužim neke pojedince na ovom forumu.

slazem se,oba 2 tekme bi 2 trebale bit,šveđani puno ovise o ibri a francuzi su daleko kvalitetniji od ukraine.

moj tiket;

IBN;engleska,francuska cca 2,6

mislim po čemu takve izjave uopće. daj nek mi netko navede barem jedan razlog po čemu su šveđani bolji od engleza. i da jesu svađe i da se svi vole u švedskoj i jebu jedni druge u guzicu opet nemaju šanse. Ili ste zaboravili da igraju sa engleskom. stvarno ne kužim neke pojedince na ovom forumu.

slazem se,oba 2 tekme bi 2 trebale bit,šveđani puno ovise o ibri a francuzi su daleko kvalitetniji od ukraine.

moj tiket;

IBN;engleska,francuska cca 2,6

ovo sam napiso čisto radi informacije jer šveđani bogami nisu tolko loši da englezima ne uguraju barem 1 gol...engleska bez rooneya je goli racku... to smo mogli vidjeti i u prvoj tekmi di ih je francuska potpuno nadigrala u veznom redu... i da bitno je da su nastale svađe jer sigurno švedska ekipa ne diše isto kao i priej tih svađa i ozljede ibre... kaj misliš da će francuzi samo tak dobiti ukrajince? više se isplati odigrati PiK X na obje tekme nego na favorite.. ak je jedna danska pobijedila nizozensku ne vidim razlog zašto švedska ne bi mogla engleze koji su u kurcu...  al naravno u normalni okolnostima a ako je to istina da su posvađani i da je pitanje dal će ibro igrati onda naravno da engleska pobjeđuje...

10,5/Federer R.-Raonic M. 2 2.20

Danas nas u njemackom Halleu ocekuju mecevi cetvrtfinala , a u jednom od njih sastaju se i Roger Federer i Milos Raonic. Roger Federer bivsi svjetski broj 1 sada se nalazi na 3 atp mjestu. Ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je Rotterdam , Dubai , Indian Wells , Madrid igrao polufinala Australian Opena , Dohe , Rima i Roland Garrosa. Halle mu je prvi turnir na travi ove sezone , zbog toga sto je nositelj nije igrao prvo kolo , a u sesnaestini finala pobijedio je Floriana Mayera s 6-4 7-5. Milos Raonic kanadski je predstavnik crnogorskih korjena , trenutno se nalazi na 21 atp mjestu. Ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je Chennai i San Jose , igrao finale Memphisa i polufinale Barcelone. On je u prvom kolu pobijedio Petzschnera s 7-5 7-6 , i u drugom kolu Zhanga 6-1 6-1.

Federer i Raonic do sada su se susreli 2 puta :

2012 Madrid : Federer 4-6 7-5 7-6

2012 Indian Wells :Federer 6-7 6-2 6-4

Moj tip za danas na ovom mecu je over 10,5 gemova prvi set. Mislim da ce oba servisera cuvati svoje serve , posebno Raonic koji ima jedan od najboljih i najsznaznijih servisa na touru koji se posebno vidi na travi.

Ukrajina-Francuska x2 1.35

Danas su na Europskom prvenstvu koje se odrzava u Polsjkoj i Ukrajini na rasporedu mecevi grupe D. U prvom susretu sastaju se domacin Ukrajina i Francuska. Ukrajinci su priredili malo izenandjenje pobjedom nad Svedskom u prvom kolu , Šveđane je u vodstvo doveo Zlatan Ibrahimovic ali je susret preokrenuo sjajni Andrej Sevchenko sa dva postignuta gola. Danas ih medjutim ocekuje mnogo tezi zadatak , na noge im dolazi Francuska koja je u dobroj formi i nisu vec neko vrijeme izgubili utakmicu. Najvjerovatniji sastav Ukrajinaca za veceras :

Platov - Khaceridi - Mihalik - Selin - Gusev - Jarmolenko - Nazarenko - Timoscuk - Konopljanka - Shevcenko - Voronjin .

Francuzi su u prvom kolu igrali protiv mozda najjacih i najtezih protivnika u grupi Engleza , utakmica je zavrsena rezultatom 1:1 a gol za Francuze postigao je Samir Nasri. Najvjerovatniji sastav Francuza za veceras :

Lloris - Debuchy - Rami - Evra - Mexes - Cabaye - Diarra - Malouda - Nasri - Ribery - Benzema.

Danas nas ocekuje jako zanimljiva utakmica , i moje misljenje je da Ukrajinci nece napraviti iznenadjenje kao proslu utakmicu i odnjeti sva 3 boda jer Francuzi su u boljoj formi i imaju bolje igrace i mislim da ce veceras izvuci bar nerijeseno.

Engleska-Švedska 1x 1.40

U drugom susretu grupe D u vecernjem terminu sastaju se reprezentacije Engleske i Svedske. Engleska je nakkon brojnih ozledaj ipak uspjela okupiti reprezentaciju koja ce se moci boriti i probati postici nesto na ovom Europskom prvenstvu. Svi znamo da Rooney ne moze igrati prve 3 utakmice u grupama zbog prekrsaja i izrvanog crvenog kartona protiv Crne Gore u kvalifikacijama i na njega ce tek moci racunati ako prodju u cetvrtfinale. U prvom kolu Englezi su igrali nerijeseno 1:1 sa Francuzima , poveli su golom Lesccota koji je glavom pokupio Gerrardov dobijanac ali do kraja nisu uspjeli sacuvati vodstvo. Najvjerovatniji sastav Engleza :

Hart - Johnson - Terry - Lesccot - Cole - Walcott - Parker - Gerrard - Milner - Young - Carrol .

Svedska je u prvom kolu pretrpjela nenadani poraz od domacina Ukrajine , iako su poveli golom Ibrahimovca izgubili su 2:1. Danas ih ocekuje jako tezak posao protiv Engleza , a ocekuje se ovakav sastav :

Issakson - Granquist - Melberg - Lustig - Olson - Larrson - Kallstrom - Elm - Ibrahimovic - Toivonen - Elmander.

Mislim da Svedjani nemaju nesto pretjerano traziti u ovom mecu , po meni su englezi bolji imaju bolju momcad i mislim da ce bar nerijeseno odigrati.

Fino :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use