Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak , 14.06.2012. - Sedmi dan EURA 2012.

brutalnibilly

Recommended Posts

Ne mogu vjerovat da još niko nije otvorio novu temu..Dobro jutro svima..Evo jedan za malo ubit vrijeme do ozbiljnije utakmice..

[2,5] Gangwon Fc - Daejon Citizen    2    1.85  ( Južna koreja )

Ove sezone je kod  Gnwa prosjek golova na utakmicama veći od 2.5 57 % , kod protivnika 50 % što je jako dobro..

Što se međusobnih susreta tiče prvih 5 utakmica je svaki put prošla ova oklada , niz je prekinut u 6-oj tekmi ( 1:0 ) ,zakon velikih brojeva kaže da se to mora kad tad desit .. Danas očekujem da se nastavi niz iz prvih utakmica.. I jedna i druga ekipa imaju solidan napad i trulu obranu i tu vidim priliku za postizanjem golova..

Ne mogu vjerovat da još niko nije otvorio novu temu..Dobro jutro svima

Ajd eto da malo pisemo...Italija-Hrvatska 1,Italijani igraju svoju igru od pocetka i smatram da su favoriti cak i za titulu...a hrvatima nek je sretno pa da se i prevarim...Spanija-Irska prvo poluvrijeme x...smatram da ce bit tvrdo u prvom pol.nisu irci za bacit....oklahoma-miami zbroj kos.prvo polu vise od 97,5 trebalo bi da bude puno koseva,ubijedjen sam da idu preko 97...Federrer-f.mayer manje od 21,5 ...toliko od mene danas..sretno ko isprati...

Bok dečki, evo da se i jedna cura malo oglasi na ovom forumu :) Pratim vas već neko vrijeme, poslušam nečiji savjet i tako. Ali danas jednostavno moram napisati ovo:

Italija/odg-Hrvatska koef.1,95 SS - dakle, bez tipovanja na pobjednike jer smatram da utakmica može otići u oba smjera tipujem da će oba dati gol čisto radi toga jer mislim da se Hrvatska nikako neće zadovoljiti bodom i da će krenuti ofenzivno a da Mandža na krilima samopouzdanja nakon Irske uspjeti utjerati gol u mrežu a da ne spominjem mladog Jelavića koji je željan dokazivanja, a ujedno Italija ima sjajne napadače koji bi iz kontri lako mogli probiti našu obranu

Eto toliko od mene za početak :)

nadal - lacko hendikep -6,5 tip 2 (1,6)...znači da nadal neće pobijediti sa 7 gemova razlike... nadal nakon osvojenog rolland garrosa ne vjerujem da će ići baš punom snagom... mislim da će ovdje više uigravati igru na travi tako da vjerujem da neće prijeći ovaj hendikep...

tsonga - dodig -6,5 tip 2 (1,5)... ovo mi je poklon jer svi znamo da je dodig solidan server i mislim da tsonga neće pobijediti sa 7 gemova razlike..jučer je dodoig nakantao soedu... tako da ova dva para mislim da prolaze 99%...

oklahoma - miami -11,5 tip 1 (3,3)...znači da će oklahoma pobijediti sa 12 razlike..ovo više navijački igram al lako moguće jer prvi put mi je prošo taj hendikep...pa mislim da će i sad... oklhoma doma konstanto kanta svoje protivnike... ovo ću igrati čistu 1 na za veći ulog al za manji vrijedi probati ovaj hendikep...

od cijele ponude današnje prva dva para mi izgledaju najizglednija tako da vrijedi stavit veliku par na njih...

Bok dečki, evo da se i jedna cura malo oglasi na ovom forumu :) Pratim vas već neko vrijeme, poslušam nečiji savjet i tako. Ali danas jednostavno moram napisati ovo:

Italija/odg-Hrvatska koef.1,95 SS - dakle, bez tipovanja na pobjednike jer smatram da utakmica može otići u oba smjera tipujem da će oba dati gol čisto radi toga jer mislim da se Hrvatska nikako neće zadovoljiti bodom i da će krenuti ofenzivno a da Mandža na krilima samopouzdanja nakon Irske uspjeti utjerati gol u mrežu a da ne spominjem mladog Jelavića koji je željan dokazivanja, a ujedno Italija ima sjajne napadače koji bi iz kontri lako mogli probiti našu obranu

Eto toliko od mene za početak :)

ohoo.. ajde, vjerujem da je svima drago da se jedna cura pridružila forumu :) btw.dobar izbor tipa...mislim da je to jedino kaj se može sa nekom dozom sigurnosti odigrati na tu tekmu... jer bodovi mogu otići i na jednu i na drugu stranu... al vjerujem kako će tekma biti otvorena pa stoga i dosta golova...

Dobro jutro svima... nakon jucerasnjeg uspjesnog dana danas nastavljamo... :) dok uz kavicu pregledavam danasnju ponudu opet bijah dosao do zanimljive opklade...

Spanjolska - Irska  1. tim pobjeduje bez primljenog gola  @1,80

Smatram da bi ovo trebalo proci bez problema jer Spanjolci idu ofenzivno od 1. minute posto imaju samo bod na kontu i mislim da nece dozvoliti da im se desi isto sto se desilo s Portugalom jucer!

Italija - Hrvatska  1   kvota 2,40    ulog 7/10

Mislim da je ovdje Hrvatska precjenjena, realna kvota po meni bi bila 1,80

Hrvatska ništa posebno nije odigrala protiv iraca, dali su sretno dva gola a treći iz zaleđa, s druge strane Italija je vodila protiv svjetskih prvaka Španije i uz malo sreće trebali su i dobiti, mada Italiji po nekim opcijama igra i remi danas ja ipak mislim da će ovo danas lagano dobiti ...

Italija - Hrvatska  1   kvota 2,40    ulog 7/10

Mislim da je ovdje Hrvatska precjenjena, realna kvota po meni bi bila 1,80

Hrvatska ništa posebno nije odigrala protiv iraca, dali su sretno dva gola a treći iz zaleđa, s druge strane Italija je vodila protiv svjetskih prvaka Španije i uz malo sreće trebali su i dobiti, mada Italji poi nekim opcijama igra i remi danas ja ipak mislim da će ovo danas lagano dobiti ...

JA imam neki filing da ćemo tući danas Talijane..  : )

Mislim da je opcija oba daju gol najbolja ali za koef. 3 se isplati probati za manji ulog.

Također mislim da nije loše probati:

- MirnyM/NestorD-HewitL/Rodd  2:0 @2.10

Koeficijent je sasvim zadovoljavajući, gledajući kako su Mirny - Nestor sve razvalili na RG u 2 seta.. i Hewit i Rodik tek počeli skupa u parovima, mislim da je ovo ok za uzeti? Kaj misliš Brutalnibily?

- FC Seoul-Seongnam Ilhwa 1@1,60 REZULTAT 1:0

Ja sam ga uzeo po 1,70 , vjerujem da bi ekipa Seoul-a  koja je poprilično u dobroj formi mogla doma pobjediti osrednje goste...

28/05/2012 K-Liga Seoul vs. Incheon United 3 - 3:1

23/05/2012 FA Kup Seoul vs. Mokpo City FC 3 - 3:0

19/05/2012 K-Liga Gwangju vs. Seoul 3 - 1:2

12/05/2012 K-Liga Gyeongnam vs. Seoul 3 - 0:1

05/05/2012 K-Liga Seoul vs. Pohang Steelers 3 - 2:1

29/04/2012 K-Liga Gangwon vs. Seoul 3 - 1:2

2 Seoul 6 5 1 0 12:6 6 16 3-3-3-3-3-1

8 Seongnam 6 2 2 2 5:5 0 8 3-1-0-3-1-0

Od 2007. nisu od njih doma izgubili... :)

Možda i HENDY PROBATI U SISTEMU @ 2,60

Za navečer mislim da se isplati uzeti

OklahomC(2.ut)-Miami Heat (1:0) 1@1,60

Ohlahoma prvu tukla 11 razlike, taman da hendy 10.5 @ 3.2 prođe :D

Danas ne znam da li će im to opet poći za rukom ali mislim da će pobjediti opet.. i to sa dosta koševa..

Lako moguće da će prijeći granicu Okla/Miam(101,5)-OklahomC 2@1,85

ZAŠTO hrvatska nije izgubila još službenu utakmicu od italije??? ZATO jer je hrvatska talentiranija nogometna zemlja od italije...zato jer našim nogometašima tradicijski talijani pašu i motiviraju ih da igraju kako najbolje znaju i mogu...zato ni danas hrvatska NEĆE izgubiti...možemo poljugati od kazahstana, ali vjerujte mi, danas naši neće izgubiti...ako nešto znam onda je to da po tome kako naši i talijano otvaraju turnire, ja uvijek pogodim...bio sam skeptičan po pitanju naših ali igra protiv iraca me uvjerila da naši imaju volje, motiva da se dokažu, znanja , mogućnosti a i ono najvažnije - SREĆE - drugi gol protiv iraca nam serviraju irci...treći gol si zabije golman sam nakon što se lopta odbila od stative...to je činjenica...vjerujem u našu dobru igru danas...i da, čini mi se da su talijani malo nervozni, može crveni karton...naprijed hrvatska!!

Ja sam uzeo Minog i Nestora ,al čistu jedinicu ,juče sam se tu malo zezno što se reza tiče jer nisam računo da se igra na travi..Frajeri koji napucaju braću Bryan koji cijeli život igraju zajedno u finalu RG-a mislim da mogu dobit i Hewitt/Roddicka kojima je ovo tek drugi zajednički meč ..Pošto se radi o travi odlučio sam ovo malo opreznije uzet,ali mislim da bi i 2:0 moglo proć..

Što se tiče parova uzeo sam još i Lindst./Tecau - Erlich/A.Ram  1  1.65..Ako se ne varam oni su prošle godine bili u finalu  Wimbledona di su izgubili od braće Bryan ..Trava je njihov element..Primjetio sam da kvota dosta pada..

A kad sam već kod padanja kvota Duckworth, Jam - Levine, Jesse  ..I na Levina dosta pada kvota.. :)

Današnju tekmu sudi Howard Web..

Supersport daje Italija(zžk4,5)-Hrvatska  Manje @ 1, 90  i Više @ 1,80..

Koliko vidim lik u prosjeku daje po 3 kartona na tekmi ? -

Goksime, imaš li komentara ? -

--------------------------------------------------------------------

Još po meni zanimljivi BET-ovi :)

Španjolska(1.pre.)-Irska  ( 1. prekršaj ) 2 @ 1,50

Ovo je BET da će Irci napraviti prvi prekršaj.. .  s obzirom da očekujem da će Španjolci imati ogromni posjed lopte od samog starta ovo mi se čini izgledno :)

Zbog istog razlogabi odigrao i

Španjolska(1.žk)-Irska 2 @ 1,50

Kako će biti lopta puno u nogama Španjolaca , moguće je da se Ircima omakne i naprave malo jači prekršaj ? :)

Uz to sve se može još i skombinirati:

Španjolska(1.kor.)-Irska 1@1,40

Prvi korner će izvesti Španjolci.. mislim da će napadati Irce stalno i ovo je također vrlo lako moguće :)

Ukupni koef: 3,15 - budem probao za ne znam još koji ulog :)

Hrvatska-Italija x2 1.45

Eh danas igraju nasi protiv Talijana , i ovo je par na kojem bi volio pasti , navijat cu srcem ali sam ovo igrao glavom. Hrvatska je odigrala sjajno proslu utakmicu , dobili su Irsku s 3-1 i skinuli pritisak i nervoza u svlacionici je nestala. Sjajnu utakmicu odigrao je Mandzukic koji je zabio dva gola i citavu utakmicu se borio i trcao. Drugi gol zabio je Jelavic koji je takodjer odigrao dobru utakmicu , a tu su jos Perisic , Modric.. uglavnom svi su odigrali dobru utakmicu i izbornik Slaven Bilic nije imao primjedbi. Danas se u nasih ocekuje isti sastav kao i protiv Irske znaci on bi trebao izgledati ovako :

Pletikosa - Vida - Shindenfeld - Strinić - Ćorluka - Srna - Vukojević - Modrić - Rakitić - Mandžukić - Jelavić.

Italija je iznenadila u prvom kolu i uzela bod Španjolcima. Igrali su jako dobro , u fazi obrane De Rossi koji je pomagao suigracima nije dao nikome prici a u napadu je Cassano odlicno napadao. U njih se danas ocekuju male izmjene u sastavima tako bi umjesto Ballotelia trebao igrati Di Natale koji je proslu utakmicu usao s klupe i zabio. Najvjerovatniji sastav:

Buffon - Abate - Bonucci - Chiellini - Balzaretti - Motta - Marchisio - De Rossi - Pirlo - Cassano - Di Natale.

Vec sam rekao da ovaj par igram glavom i ako budu igrali talijani kao proslu utakmicu tesko da ce nasi dobiti. Iskreno , nadam se da se varam :D

Španjolska-Irska 1 1.35

Danas nas ocekuje i utakmica izmedju jednog od favorita Spanjolske i Irske. Spanjolska je ocekivala proslu utakmicu pobjedu ali to nije nikako mogla s postavom koju je izveo Del Bosque , bez pravog napadaca , Torresa je uveo tek u drugom poluvremenu a on je normalno promasio 2-3 prilike iz kojih se mogao postici pogodak.

Danas se ocekuje da ce Del Bosque postaviti napadaca po svemu sudeci Torresa jer nema sta cekati mora napasti jer ne smije dopustiti kiks protiv Irske. Ocekuje se ovakav sastav :

Casillas - Juanfran - Ramos - Pique - Alba - Xabi Alonso - Silva - Xavi - Iniesta - Fabregas - Torres (ili Llorente )

Irska je puno vise ocekivala u prvoj utakmici protv Hrvatske i vidno su ostali razocarani nakon debakla i poraza od 3-1. Ostajem i vadjenje na trenutnim svjetskim i europskim prvacima Spanjolcima gdje tesko da ce sta napraviti. Njihova postava za danas trebala bi izgledati ovako :

Given - Ward - Kelly - Dunne - O'Shea - McGeady - Andrews - Whelan - Duff - Kean - Walters.

Moje misljenje je da Irska ne moze ovdje nesto posebno uciniti i tesko da mogu uzeti bod ili tri spanjolcima koji ovdje nemaju pravo na kiks i mislim da nece dopustiti iznenadjenje.

Današnju tekmu sudi Howard Web..

Supersport daje Italija(zžk4,5)-Hrvatska  Manje @ 1, 90  i Više @ 1,80..

Koliko vidim lik u prosjeku daje po 3 kartona na tekmi ? -

Goksime, imaš li komentara ? -

--------------------------------------------------------------------

Još po meni zanimljivi BET-ovi :)

Španjolska(1.pre.)-Irska  ( 1. prekršaj ) 2 @ 1,50

Ovo je BET da će Irci napraviti prvi prekršaj.. .  s obzirom da očekujem da će Španjolci imati ogromni posjed lopte od samog starta ovo mi se čini izgledno :)

Zbog istog razlogabi odigrao i

Španjolska(1.žk)-Irska 2 @ 1,50

Kako će biti lopta puno u nogama Španjolaca , moguće je da se Ircima omakne i naprave malo jači prekršaj ? :)

Uz to sve se može još i skombinirati:

Španjolska(1.kor.)-Irska 1@1,40

Prvi korner će izvesti Španjolci.. mislim da će napadati Irce stalno i ovo je također vrlo lako moguće :)

Ukupni koef: 3,15 - budem probao za ne znam još koji ulog :)

Evo kaže Beusan da Webb daje podosta kartona na međunarodnim tekmama .. pa ga ti znaj :S

evo danas cu okusat srecu

Italija(T.R.)-Hrvatska 0:0  7,50

jedan jedini pravi razlog igranja 0:0 je taj šta do sada ni jedna tekma nije tako zavrsila i mislin da je vrime da ovo bude prva :)

Italija-Hrvatska  X  3,30

ovdje razlog igranja X-a je taj sta je gavran Bepo prognozira X pogodia je Irce milin da je vrime da pogodi i susret s Talijanima ;) živi bili pa vidili oce bit ovako

Španjolska(-2+)-Irska (14.06. 20:45)

Više

1,70

Itali/Hrvat/dng-Hrvatska (14.06. 18:00)

Daje

1,50

Sve je vec izanalizirano od ovih utakmica tako da jednostavno ovo je moj odabir:

Ujutro nisam mogao otvoriti novu temu niti komentirati bilo sta stalno me je prebacivalo na sportingbet neznam zast......

sretno svima !!!!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use