Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

13,06,2012 Srijeda

jaksa

Recommended Posts

Danska-Portugal (13.06. 18:00)

2

2,00

Nizozemska(1,5)-Njemačka (13.06. 20:45)

Više

1,25

Evo danas ocekojem rasplet na euro:

Portugal jednostavno mora pobijediti a i igrat ce puno ofenzivniju igru od nizozemske koja nije uspjela izvuci barem bod od danske koja je iznenadila prvo kolo, ali ovaj put vjerujem da nece uspjeti zaustaviti ronalda i nanija... i puno brzu igru od nizozemske dakle pobjeda portugala.

Druga utakmica: nizozemska je dakle kiksal prvo kolo i vjerovatno da ce morati ici na sve ili nista a vjerujem da ce svaka od ove dvije momcadi dati po gol sto je dovoljno za vise od1.5gola

taman kolko je trebalo oklahoma pobijedila... danas nizozemska - njemačka zb.kornera više od 9,5 (1,85)... u ovoj tekmi to je najizglednija opcija za odigrati... mislim da nizozemska nema kaj više čekati te će ići svim silama naprijed po tri boda...njemačka se ne zna braniti tako da vjerujem da će to biti odlična tekma s puno golova i udarca prema golu... pa tako i puno kornera... kasnije stavljam još dva para...nisam stigo sad jer žurim... jučer ko je ispratio parove mogao je lijepo zaraditi...

Evo budući da su me kolege prestigle što se eura tiče ,nemam šta dodat jer se potpuno slažem ,evo od mene jedan par iz japanske 2 lige ..Znači

M.Yamagata-Shonan Bellmare     PIK     1     1.60    (12:00 h )  (0:1) 1:2

Yamagata prva na tablici , Shonan  5 -i ..Razlog zbog kojega sam se odlučio za Yamagatu je taj što kući igraju odlično , u zadnjih 9 utakmica u ovoj godini (kući) imaju samo 2 remija i 7 pobjeda sa gol razlikom 18 :8 ,nije ni Shonan u gostima loš u zadnjih 8 utakmica imaju 3 pobjede ,3 remija  i 2 poraza sa gol razlikom 15:13 ..Međutim međusobni omjeri su ovde prevagnuli u tome što sam se odlučio za poluvrijeme ili kraj 1 ,a ne over 2,5 golova..

Yamagata je do sada bila  5 puta domaćin ,4 puta su dobili i jednom remizirali ( 3:1 , 1:1 , 3:0 , 1:0 ,1:0 ) ..Odigrali su sveukupno 7 tekmi , 4 je dobila Yamagata i 3 neriješeno ..

Ufff kako sam se zajebo .prođe over 2.5 ,Yamagata ne prođe..Šteta što je panj falio penal u 67-oj moglo je bit dosta drugačije..Sory kolega

Evo i danas malo waterpola. Jučer je prošlo pa ne vidim razloga da ne prode i danas.

Hrvatska-Španjolska, Više od 19,5 golova. To ću igrati iz razloga što je olimpijska godina, pa ova svijetska liga i nije toliko bitna tj. dobro je došla kao priprema za olimpijadu. Pretpostavljam da se obrane ne će igrati 100% i zato igram ovaj tip.

Kazahstan-Italija, tip 2. Italija je bolja, ne znam šta više reć.

Evo budući da su me kolege prestigle što se eura tiče ,nemam šta dodat jer se potpuno slažem ,evo od mene jedan par iz japanske 2 lige ..Znači

M.Yamagata-Shonan Bellmare     PIK     1     1.60    (12:00 h )

Yamagata prva na tablici , Shonan  5 -i ..Razlog zbog kojega sam se odlučio za Yamagatu je taj što kući igraju odlično , u zadnjih 9 utakmica u ovoj godini (kući) imaju samo 2 remija i 7 pobjeda sa gol razlikom 18 :8 ,nije ni Shonan u gostima loš u zadnjih 8 utakmica imaju 3 pobjede ,3 remija  i 2 poraza sa gol razlikom 15:13 ..Međutim međusobni omjeri su ovde prevagnuli u tome što sam se odlučio za poluvrijeme ili kraj 1 ,a ne over 2,5 golova..

Yamagata je do sada bila  5 puta domaćin ,4 puta su dobili i jednom remizirali ( 3:1 , 1:1 , 3:0 , 1:0 ,1:0 ) ..Odigrali su sveukupno 7 tekmi , 4 je dobila Yamagata i 3 neriješeno ..

ispratia sam ovaj par i doda jos portugal 2 pa di puklo da puklo

U zadnje vrijeme me bas i neide ali probat cemo nesto smisliti za danas...

Danska - Portugal  x2  @1,25

-o ovom paru sve receno..Portugal ovdje mora traziti svoju sansu... a Danci ne vjerujem da mogu pobijediti Portugal! Jednom su napravili iznenadenje al  2. put nece sigurno tako da je ovo po meni zicer teski :)

Milano - Siena  x2  @1,50

-hmm, siena vodi 2-0 i nadam se da ce danas dobiti iako je ovo malo teska utakmica.. ako neko zna vise info o ovoj tekmi slobodno me demantira..

Alcorcon - Valladolid  under 2,5  @1,60

-sta rec, prva utakmica palyoff-a za 1. ligu.. u prvim utakmicama rijetko pada puno golova i mislim da ce danas obrane biti na razini i da nece bezveze nijedni pa ni drugi srljati.. ocekujem tvrdu tekmu s malo golova.. ;)

..sretno onima koji ce pratiti :D

Martić fucking katastrofa.

Ova dobila 20 poena, od toga Martić napravila 3 duple, 10 puta izbacila van i 7 puta mrežu pogodila. Užas!

EDIT: I dalje Martićka tako, a ova prvi poen za sebe dobila as servisom. Sve joj Martić dala. Samo neka vraća i dobit će ju 2x 6-0.

EDIT2: Ne znam kako ju je brejknula, ali na 5-1 ima 40-30 i opet popuši. Nadam se da će predati i spasiti me donekle, a onda neka umre u  mukama.

Ova dobila 20 poena, od toga Martić napravila 3 duple, 10 puta izbacila van i 7 puta mrežu pogodila. Užas!

EDIT: I dalje Martićka tako, a ova prvi poen za sebe dobila as servisom. Sve joj Martić dala. Samo neka vraća i dobit će ju 2x 6-0.

EDIT2: Ne znam kako ju je brejknula, ali na 5-1 ima 40-30 i opet popuši. Nadam se da će predati i spasiti me donekle, a onda neka umre u  mukama.

http://pokit.org/get/?7482949830fb466d8f63c28a349aff00.jpg :/

Nizozemska-Njemačka x2 1.55

Za svoj prvi par sam odabrao utakmicu sa Europskog prvenstva izmedju Nizozemske i Njemacke. Nizozemska je mene kao i mnoge razocarala u prvom kolu gdje su nastavili s losim rezultatima koje su postizali u prijateljskim utakmicama prije pocetka Eura. Bili su bolji od Danaca , posjed lopte su imali 56:44 , sutevi na gol 7:4 , sutevi pored gola 20:0.. u svim segmentima su bili bolji ali su ipal izgubili s 1:0. Danas je za njih popravni ispit gdje moraju izvuci minimalno bod ali ih ceka puno tezi posao jer igraju protiv jedih od favorita prvenstva Njemacke. Njemacka je odigrala jako zanimljivu utakmicu protiv Portugala gdje su obe ekipe napadale , ali je Njemacka ipak uzela pobjedu golom Gomeza. Njemacka je u jako dobroj formi imaju dobru momcad i s pravom se nadaju naslovu europskog prvaka. Ja mislim da ce Njemacka u danasnjem dvoboju izvuci barem x ako ne i pobjedu jer Nizozemci nisu bas u formi fulaju sve i svasta , a danas ce imati i veci problem jer na vratima Njemaca stoji fantasticni Neuer. Najvjerovatniji sastavi za danas :

Nizozemska : Stkelenburg - V.Der Wiel - Heitinga - Mathusen - Willems - Robben - Van Bommel - De Jong - Sneider - Van Persie - Afellay.

Njemacka : Neuer - Boateng - Hummels - Badstuber - Lahm -Muller - Keidira - Kroos - Ozil - Podolski - Gomez.

Real Madrid-Barcelona (2:1) 1 1.65

Za svoj drugi par danasnje analize odabrao sam duel spanjolske lige za prvaka gdje se po cetvrti put sastaju Real Madrid i Barcelona. Nakon prve dvije utakmice u Kataloniji rezultat je bio izjednacen , s tim da je Real odnio pobjedu na zadnjem gostovanju , zatim se serija preselila u Madrid gdje je takodjer slavio Real. U prvoj utakmici je Barcelona napravila nevjerojatan preokret u cetvrtoj cetvrtini koju su dobili sa 27:14 i vratila se poslije trinaest koseva zaostatka i sa zvukom sirene su dosli do svoje prve pobjede u seriji , dok je u drugoj vec to bilo izvan njihovog dometa buduci da je Real igrao odlicno i nije dopustio Kataloncima isti izlaz i iz ove utakmice.U trecoj utakmici Real je razvalio , diktirao je tempo citavu utakmicu i na kraju slavio s 85:59. Danas mislim da ce predvođeni sjajnim Rodriguezom , nasim reprezentativcem , centrom Antom Tomicem , Sergiom LLulom i mnogim drugim uspjeti doci do svoje trece pobjede u nizu , i to dosta lagano buduci da su pred svojom publikom ove godine stvarno briljirali i zadovoljili sve kriterije , a i prosto iz razloga sto su proslu utakmicu u potpunosti nadigrali svoje protivnike i zavrsili tu utakmicu sa 26 koseva razlike u svoju korist. Sretno svima !

EDIT2: Ne znam kako ju je brejknula, ali na 5-1 ima 40-30 i opet popuši. Nadam se da će predati i spasiti me donekle, a onda neka umre u  mukama.

Evo sad na 2-2 ne iskoristi 2 brejk lopte.

Ti čekaš 1, to i može proći, a ja 1, ali i h-3,5...  ::)

EDIT: Druga brejk lopta u sedmom gemu za 4-3 i servis. Barem nešto...

EDIT2: Ne znam kako ju je brejknula, ali na 5-1 ima 40-30 i opet popuši. Nadam se da će predati i spasiti me donekle, a onda neka umre u  mukama.

Evo sad na 2-2 ne iskoristi 2 brejk lopte.

Ti čekaš 1, to i može proći, a ja 1, ali i h-3,5...  ::)

EDIT: Druga brejk lopta u sedmom gemu za 4-3 i servis. Barem nešto...

Jedva uze set , samo da je serva skuzi u trecem setu kao u ovom zadnjem gemu drugog seta

EDIT : pa ja ne mogu vjerovat sta je ona uradila , imala je 5-2 servirala za mec imala 40:0 i izgubi pa ovo je nemoguce , i nije htjela predat kod 5-5 imala slomljen glezanj , sta reci vise

EDIT 2 : ja sam ovo pisao kada je gubila 6-5 i 40-15 na svoj servis , i ona nekako uspjeva okrenut i odvest u TB , i u TB vodi 5-4 i ima svoja 2 servisa i izgubi , pa ovo je smijesno sta vise reci

Evo da probam popravni pa ćao ..

Qures./Rojer - Bruns./Marx     1    1.6  ili tr    2:0    2.50

O ovoj dvojici sam do sada knjigu napiso ..Mislim da su puno bolji ,klasu ,dve iznad i da danas neće imati prevelikih problema..

Pa ovo nema smisla,ja kaj god odigram,kao neki zicer on mora past...7 dana ja vec ne znam kaj je dobitak.Od 2 para ja fulam jednog.Jebem ti usranu kladionicu i igre na srecu i sve zivo.

Brutalni ovo nema veze s tobom,samo sam od tebe prepisao par i povezao ga sa Portugalom ali je** ga,pali oboje

Jedva uze set , samo da je serva skuzi u trecem setu kao u ovom zadnjem gemu drugog seta

EDIT : pa ja ne mogu vjerovat sta je ona uradila , imala je 5-2 servirala za mec imala 40:0 i izgubi pa ovo je nemoguce , i nije htjela predat kod 5-5 imala slomljen glezanj , sta reci vise

lude su te zene opcenito u tenisu  8)  8)

Qures./Rojer - Bruns./Marx     1    1.6  ili tr    2:0    2.50

O ovoj dvojici sam do sada knjigu napiso ..Mislim da su puno bolji ,klasu ,dve iznad i da danas neće imati prevelikih problema..

Pa ovo nema smisla,ja kaj god odigram,kao neki zicer on mora past...7 dana ja vec ne znam kaj je dobitak.Od 2 para ja fulam jednog.Jebem ti usranu kladionicu i igre na srecu i sve zivo.

Brutalni ovo nema veze s tobom,samo sam od tebe prepisao par i povezao ga sa Portugalom ali je** ga,pali oboje

pa prošo je par :) Tj 1,a ti si bit će odigro tr.. j ga,ne znam jel me inače pratiš ,ne mogu ni ja sve svaki dan pogodit :) Danas nije moj dan

Qures./Rojer - Bruns./Marx     1    1.6  ili tr    2:0    2.50

pa prošo je par :) Tj 1,a ti si bit će odigro tr.. j ga,ne znam jel me inače pratiš ,ne mogu ni ja sve svaki dan pogodit :) Danas nije moj dan

ma nemoj ti mislit da sam ja to rekao za tebe,morao sam se negdje ispucat pa sam uzeo tvoj post posto sam uzeo i tvoj par... los odabir  :-)

miami-boston  over 8,5   (1,80)

atlanta-yankees  1        (1,85)

st.louis-ch.white sox  1  (1,80)

uplata  200kn

dobit  1141kn

boston igram iz čistog inata i u singlu za malo veći ulog ZBOG toga što se vraća u momčad D.Ortiz i tu napadački boston dobiva još jednu dimenziju više, a kad god baca Doubront za boston onda u pravilu bude over...atlanta danas tuče yankeese, Kuroda možda dozvoli i više od 4,5 runova domaćinima, vjerojatno opet ide tekma u over ali mislim da je atlanta danas pobjednik...st,louis sa odličnim Lynom koji danas starta na mjestu bacača danas zaustavlja pobjednički niz soxa od osam tekmi i mislim da će Lyn ostvariti svoju desetu ovosezonsku pobjedu i postati prvi pitcher ove sezone koji je ostvario 10 pobjeda...  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use