Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 12.06.2012. - Peti dan EURA 2012 (Listić dana)

Perpetuummobile

Recommended Posts

evo i od mene 2 nocna para koja cu iskonbinirati sa mlb-om koji su objavili gremljin, hadzimanchev i vedry.( i to tako da cu od svakog uzeti po jedan par), a moja dva para su:

K.Durant-- vise od 7,5 skokova

D.Wade--- manje od 6,5 skokova

Za prvi par sam se odlucio zato sto lik igra skoro svih 48 minuta tj. cijelu utakmicu i mislim da igra u zivotnoj formi.(Koliko god je dobar suter tako je dobar i u odbrani), mislim da je veoma realno da skoci bar po 2 puta u svakoj cetvrtini, jer kao sto rekoh veoma je dobar i u odbrani i u napadu a jos igra cijelu utakmicu.

Za drugi par sam se odlucio iz razloga sto Wejd i nije neki skakac ni u odbrani a pogotovo u napadu. Jos jedna cinjenica koja ide u prilog da ce Wejd veceras imati manje skokova je i povratak Bosha koji je mnogo visociji od Wejda, a znamo kako skace i sami Le Bron.

Troicki - Becker tip 1 (1,75)...lijepi koeficijent na troickog...ne znam razlog zašto je tako veliki na njega koeficijent (vjerojatno zato jer je beckeru najbolja podloga trava)...realno je kvalitetniji igrač troicki i mislim da će lagano proći..

Oklahoma - Miami hendikep (-10,5) tip 1 (3,2)... znači da će oklahoma pobijediti sa više od 10 razlike... mislim da će oklahoma diktirati tempo jer su po meni realno jača momčad... miami ima pojedince koji mogu donijeti prevagu ali mislim da će ovdje odlučiti timski duh a oklahoma ga ima... po meni su oni u ovoj finalnoj seriji favoriti... lebron dugo očekuje taj prsten i jedini koji će biti pod pritiskom su igrači miamija... dok s druge strane oklahoma mlada i razigrana, pokretljiva momčad... ja favoriziram oklahomu jer ako su mogli san antonio razbiti onako onda ne vidim razloga zašto ne bi i miami... kad igraju kod kuće oklahoma sve razbija...

Stvarno si ga razvalio , svaka čast  :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use