Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 12.06.2012. - Peti dan EURA 2012 (Listić dana)

Perpetuummobile

Recommended Posts

Pozdrav,

već duže vrijeme pratim vaš forum i moram priznat da ste super.

Evo da i ja za početak predložim par parova:

1) Waterpolo. Hrvatska-Australija 1 - Mislim da se tu nema šta previše analizirati. Još je par dana do olimpijade, dečki se znaju već godinama, forma je nabrušena i hrvatska bi to trebala glatko dobiti.

2) Košarka. Partizan-CZ 1 - Partizan već godinama vlada Europskom košarkom i mislim da su ove godine doma sam 1 utakmicu izgubili i to od Maccabi-a. Mada CZ u zadnje vrijeme pokazuje dobru igru.

3) OklahomC-Miami Heat - VIŠE od 193,5 koša. Ovo bi uzeo sa malom dozom opreza s obzirom da se radi o 1. utakmici finala.

Ovo je moj 1. post pa ako sam negdje kiksao ili nešto krivo napisao ispričajte me, nije namjerno.

REG.VRIJEME I ZBROJ G.2.5

1+manje 1+više 2+manje 2+više x+manje x+više

43167 Poljska(rgzb2,5)-Rusija uto 20:45 5,30     5,30         4,30 4,20          3,70 12,0

Ovo je ponuda iz SSa. Čine mi se odlični koeficijenti. Kako smatram da će Rusija danas pobijedit,ovo mi se čini odličnim za odigrat. S time da sam ja za opciju da pobjeđuju Rusi i da će biti više golova. Šta kažete?

REG.VRIJEME I ZBROJ G.2.5

1+manje 1+više 2+manje 2+više x+manje x+više

43167 Poljska(rgzb2,5)-Rusija uto 20:45 5,30     5,30         4,30 4,20          3,70 12,0

Ovo je ponuda iz SSa. Čine mi se odlični koeficijenti. Kako smatram da će Rusija danas pobijedit,ovo mi se čini odličnim za odigrat. S time da sam ja za opciju da pobjeđuju Rusi i da će biti više golova. Šta kažete?

Mislim da ti je ta opcija 2 + vise od 2.5 gola realnija..jer ako si gledo Rusiju mislim da se tu nema sta vise pricat. Imaju strasnu ekipu i za sad su najučinkovitija ekipa na euru i mislim da ce i danas biti replika tog prvog dana prvenstva. Poljaci su bolji od čeha ali su opet pokazali da su nestabilna ekipa jer su ih grci uništili sa igračem manje,te mislim da ni onaj bod sto su izvukli nebi da nisu grci dobili nako rano crveni karton.  ;D

Troicki - Becker tip 1 (1,75)...lijepi koeficijent na troickog...ne znam razlog zašto je tako veliki na njega koeficijent (vjerojatno zato jer je beckeru najbolja podloga trava)...realno je kvalitetniji igrač troicki i mislim da će lagano proći..

Oklahoma - Miami hendikep (-10,5) tip 1 (3,2)... znači da će oklahoma pobijediti sa više od 10 razlike... mislim da će oklahoma diktirati tempo jer su po meni realno jača momčad... miami ima pojedince koji mogu donijeti prevagu ali mislim da će ovdje odlučiti timski duh a oklahoma ga ima... po meni su oni u ovoj finalnoj seriji favoriti... lebron dugo očekuje taj prsten i jedini koji će biti pod pritiskom su igrači miamija... dok s druge strane oklahoma mlada i razigrana, pokretljiva momčad... ja favoriziram oklahomu jer ako su mogli san antonio razbiti onako onda ne vidim razloga zašto ne bi i miami... kad igraju kod kuće oklahoma sve razbija...

Troicki - Becker tip 1 (1,75)...lijepi koeficijent na troickog...ne znam razlog zašto je tako veliki na njega koeficijent (vjerojatno zato jer je beckeru najbolja podloga trava)...realno je kvalitetniji igrač troicki i mislim da će lagano proći..

Oklahoma - Miami hendikep (-10,5) tip 1 (3,2)... znači da će oklahoma pobijediti sa više od 10 razlike... mislim da će oklahoma diktirati tempo jer su po meni realno jača momčad... miami ima pojedince koji mogu donijeti prevagu ali mislim da će ovdje odlučiti timski duh a oklahoma ga ima... po meni su oni u ovoj finalnoj seriji favoriti... lebron dugo očekuje taj prsten i jedini koji će biti pod pritiskom su igrači miamija... dok s druge strane oklahoma mlada i razigrana, pokretljiva momčad... ja favoriziram oklahomu jer ako su mogli san antonio razbiti onako onda ne vidim razloga zašto ne bi i miami... kad igraju kod kuće oklahoma sve razbija...

Gle,ja nebi uzemo ni jedan od ova 2 para. Daj Bog da se varam ali mislim da nece proci... Ovaj Troicki mi nesto jaako smrdi i ne vjerujem da ce protiv beckera pobijediti bas zbog podloge...a sto se tice Oklahome,hmm, 1. utakmica finala, nece ici tako veliki hendi :S

Dobar dan , evo jedno moje razmišljanje za danas ,daj bože da griješim jer će inače popadat 90 % listića danas  :)

Poljska - Rusija

Eto , nakon ovih par dana i čudnih događanja , ne bi me iznenadilo ni da Rusija danas ne uspije dobit.. Iako su najjača momčad u skupini bez ikakve sumnje , mislim da bi Rusi  mogli danas  podjelit bodove sa Poljskom..Njima bi bio dosta 1 jer tad bi imali 4 i ostala bi im još utakmica sa Grčkom koju mislim da bez problema mogu dobit..Tako bi imali 7 bodova i bili prvi u skupini.. Bilo bi stvarno glupo da Poljska kao domaćin ispadne u prvom krugu..Ovo bi im bio drugi bod i mogli bi nekako uz pomoć sudaca uzet  1 ili 3 Češkoj (ovisno o tome kako ovi danas odigraju).. Dobije li Grčka danas imati će 4 ,a čisto ne vjerujem da će uspjet i 1 uzet Rusiji ..Dobije li  Češka imati će 3 i morati će dobit Poljsku i sudce zajedno..Bude li neriješeno  Češka će imati 1 ,a Grčka 2 boda tako da će Poljskoj biti dosta i samo 1 protiv Češke..kako god okreneš Poljska danas mora uzeti bar 1 bod da bi osigurali prolaz , mislim da su Rusi koji su svjesni svoje trenutne forme i snage ,toga da mogu dobit Grčku ,ako im bude trebalo spremni olakšat domaćinima..

Ovo razmišljanje nema nikakve veze sa sportom , ono je čisto poslovno i nadam se da griješim..

Ja bi se odlučio za oba daju gol   1.75 ..Vjerovatnije mi je ,a i kvota je veća od one na pobjedu Rusa tj na x2..

Odlična predstava rekao bih  ;)

Dobar dan , evo jedno moje razmišljanje za danas ,daj bože da griješim jer će inače popadat 90 % listića danas  :)

Poljska - Rusija

Eto , nakon ovih par dana i čudnih događanja , ne bi me iznenadilo ni da Rusija danas ne uspije dobit.. Iako su najjača momčad u skupini bez ikakve sumnje , mislim da bi Rusi  mogli danas  podjelit bodove sa Poljskom..Njima bi bio dosta 1 jer tad bi imali 4 i ostala bi im još utakmica sa Grčkom koju mislim da bez problema mogu dobit..Tako bi imali 7 bodova i bili prvi u skupini.. Bilo bi stvarno glupo da Poljska kao domaćin ispadne u prvom krugu..Ovo bi im bio drugi bod i mogli bi nekako uz pomoć sudaca uzet  1 ili 3 Češkoj (ovisno o tome kako ovi danas odigraju).. Dobije li Grčka danas imati će 4 ,a čisto ne vjerujem da će uspjet i 1 uzet Rusiji ..Dobije li  Češka imati će 3 i morati će dobit Poljsku i sudce zajedno..Bude li neriješeno  Češka će imati 1 ,a Grčka 2 boda tako da će Poljskoj biti dosta i samo 1 protiv Češke..kako god okreneš Poljska danas mora uzeti bar 1 bod da bi osigurali prolaz , mislim da su Rusi koji su svjesni svoje trenutne forme i snage ,toga da mogu dobit Grčku ,ako im bude trebalo spremni olakšat domaćinima..

Ovo razmišljanje nema nikakve veze sa sportom , ono je čisto poslovno i nadam se da griješim..

Ja bi se odlučio za oba daju gol   1.75 ..Vjerovatnije mi je ,a i kvota je veća od one na pobjedu Rusa..

Nemoj krivo shvatiti ali ti si preopterećen raznoraznim kalkulacijama.

Cijela analiza ti se svodi na ako ovo, ako ono...

Oni ako pobijede prošli su sigurno i u zadnjoj utakmici mogu i odmarati igrače. A ovisno o Grčkoj, mogu već danas pobijedom osigurati prvo mjesto.

I nešto si pobrkao, kvota na Rusiju je veća nego na oba daju gol.

EDIT: Ako Martićka danas ne odigra, kako naše klade računaju to, poništava se ili se čeka sutra/prekosutra?

Poljska - Rusija

Ja bi se odlučio za oba daju gol   1.75 ..Vjerovatnije mi je ,a i kvota je veća od one na pobjedu Rusa..

Nemoj krivo shvatiti ali ti si preopterećen raznoraznim kalkulacijama.

Cijela analiza ti se svodi na ako ovo, ako ono...

Oni ako pobijede prošli su sigurno i u zadnjoj utakmici mogu i odmarati igrače. A ovisno o Grčkoj, mogu već danas pobijedom osigurati prvo mjesto.

I nešto si pobrkao, kvota na Rusiju je veća nego na oba daju gol.

EDIT: Ako Martićka danas ne odigra, kako naše klade računaju to, poništava se ili se čeka sutra/prekosutra?

u potpunosti se slazem s ovim... previse se mozgas, meni logika govori da oni danas idu 100 na sat to dobit pa u trecoj utakmici laditi muda... i mislim da ces morati cekati taj tenis ;)

Oklahoma City-Miami 1 1.60

Danas nas ocekuje prva utakmica velikog finala u kojoj se sastaju Oklahoma City i Miami Heat. Oklahoma City po meni je u ovom finalu favorit. Imaju odlicnu mladu momcad koju predvode Durant i Westbrook a tu su jos Harden , Ibaka , Perkins. U tijeku regularne sezone borili su se s San Antoniom za prvo mjesto na zapadu ali ipak nisu uspjeli ali ce u ovom finalu ipak imati prednost domaceg parketa jer su imali bolji omjer od Miamia u regularnoj sezoni. U prvom kolu isprasili su Dallas s 4-0 , zatim su u polufinalu konferencije pobijedili Lakerse s 4-1 i u finalu zapadne konferencije su pobijedili San Antonio s 4-2 nakon sto su gubili s 2-0. Miami Heat ekipa koja se preporodila dovodjenjem Bosha i Lebrona Jamesa koji sad uz Wadea predovede ekipu. Zavrsili su drugi u istocnoj konferenciji iza Chicaga i ispred Atlante. Oni su u prvom kolu pobijedili New York s 4-1 , zatim Indianu u polufinalu konferencije s 4-2 , i u finalu konferncije Boston s 4-3.

Zadnja 4 meca ova 2 tima :

05/04-12 NBA Miami vs. Oklahoma City 98:93

26/03-12 NBA Oklahoma City vs. Miami 103:87

17/03-11 NBA Miami vs. Oklahoma City 85:96

30/01-11 NBA Oklahoma City vs. Miami 103:108

Danas nas ocekuje jako zanimljiv dovoboj , moje misljenje je da ce Oklahoma uzeti vecerasnju pobjedu jer je trenutno u boljoj formi i mislim da ce iskoristiti prednost domaceg terena.

Poljska/odg3+-Rusija da 2,35 @ SS

Mislio sam cak ovo odigrati 3,5 + kof 3,60 ali sam sam se ipak odlucio za ovo.

Prvo da se okrenem rusiji koja je pokazala da moze s takvom igrom daleko dogurati jer imaju dosta jaku ekipu pogotovo napad koji je to pokazao protiv ceske gdje su dali 4 komada makar su mogli vise utrpati.Puni su samopouzdanja nakon pobjede protiv ceske.Mislim da ce lako dolazit pred gol poljske jer ce poljska igrati dosta otvoreno jer moraju ici na pobjedu te ce ostavit iza dosta prostora da rusija povuce kontru gdje smo mogli vidjeti da su  odlicni.Ako danas pobjede osigurali su prolaz dalje.

Poljska ce igrati po meni dosta otvoreno kao i protiv grčke gdje su mogli utakmicu rijesiti u prvih 35 min da se nisu isfulavali.Imat ce iza sebe svoju publiku koja ce ih pritiskati da krenu prema napred,imaju odlicani trojac iz borrusie.d vidli smo da je to odlicno funkcioniralo u prvom poluvijemenu protiv grčke te ako su uspjeli zabit grčkoj koja sve polaze u obranu mislim da ce i danas kao i ceska uspjeti zabit barem jedan rusiji.

S tim da poljskoj ne brani  Szczęsny koji je zaradio direktan crveni te ce branit 3 golman jer je fabinaski ozljeden.

Gle,ja nebi uzemo ni jedan od ova 2 para. Daj Bog da se varam ali mislim da nece proci... Ovaj Troicki mi nesto jaako smrdi i ne vjerujem da ce protiv beckera pobijediti bas zbog podloge...a sto se tice Oklahome,hmm, 1. utakmica finala, nece ici tako veliki hendi :S

ja igram tako da odaberem parove koje rijetko tko igra...glupo mi je da nas desetorica ima iste parove na forumu... igram iznenađenja i velike koeficijente koji mogu proći... ne stavljam male kvote jer mi je glupo uopće to stavit... a što se tiče oklahome ne mora biti da će pobijditi s tolko razlike al garantiram da će barem dvije tekme ići s tolikim hendikepom u finalnoj seriji... gledo sam tekme i po meni igraju najbolju košarku bez obzira kaj miami ima lebrona i wadea i bosha... a TROICKI je lagano prošo 6:2 7:6...

evo danas našao malo više vremena da pogledam ponudu MLB-a...

trenutno stanje s MLB-om: -500kn

Atlanta- NY Yankees 1. half 2 1,57

San Francisco-Houston 1. half 1 1,57

kvota: 2,47

ulog: 50 eura

dobitak: 123,5 eura

Za Yankeese baca Sabbatia koji im je najbolji bacač, već se ponavljam tisućiti put. Atlanta katastrofalno udara protiv ljevorukih bacača. S druge strane Minor je puno slabiji bacač i vjerujem da će ga Yankeesi pošteno izbušit danas. Vjerujem da do "polovremena"( nakon 5 inninga) Yankeesi mogu lakoćom voditi ovu tekmu.

Što se tiče ovog drugog para Baumgarner baca za SF, on doma baca dosta dobro, riječ je o dobrom bacaču i siguran sam da će držat ovaj slabašni Houston dosta nisko jako dugo. A vjerujem da napadački dio SF-a koji je solidan može zabit nekoliko runova jer je riječ o igraču koji vani baca jako loše za razliku od domaćih utakmica gdje rastura.. dovoljno je reč da zadnju tekmu vani je bacao samo 1,2 inninga jer mu Colorado u to vrijeme već 9 runova postigao. Ugalvnom vjerujem da SF do polovremena mora voditi..

sretno

Cincinnati - Cleveland(12) TIP 1 KVOTA 1,60 STAKE 9/10

Moja druga tekma za danas koju sam igrao na veci uog je Cincinati vs Cleveland,Ocekujem veceras ubijedljivu pobijedu domacina vjerovatno i sa vise poena razlike zbog tog sto ce oni u ovoj utakmici traziti samo pobijedu i nista drugo zbog tog su i najavili jednog jako dobrog igraca jednog od najboljih sto imaju Cueto (6-3, 2.63) koji ima 6 pobijeda. Cincinati ima zadnje dvije tekme izgubljene od Detroita sto i nije cudo. Gost veceras dolazi iz gostiju sto znaci da nece forsirati igrace za vecerasnju tekmu i sa njih je najavljen Gomez, J (4-4, 4.97) Sutra vece za ekipu Cincinatija nastupa jedan los igrac sto znaci da sutra pucaju a veceras pobijeduju.Sutra Cleveland ostvaruje pobijedu zbog tog veceras odmaraju ! SRETNO !

Kansas - Milwaukee(12) TIP 2 KVOTA 1,60 STAKE 9/10

Ovo je moja druga tekma za danas na koju stavljam jaci ulog i to sa dobrim razlogom DA POJASNIM : Kansas veceras igra pred domacom publikom dolaze iz gostiju gdje su dozivjeli 3 poraza uzastopna imaju problema sa povredama .Milwauke veceras kompletan igraju sa Greinke (7-2, 3.13) koji ima iza sebe 9 tekmi od toga 7 pobijeda.Njega ubacuju samo kada zaista traze pobijedu u 80 % slucajeva je tada i dobiju. Za domacina Kansasa veceras nastupa Mendoza, L (2-3, 5.36) koji ima dosta manje tekmi iza sebe i ima samo 2 pobijede. Milwauke je veceras sigurno spremniji tim odmorniji dolaze od svoje kuce u goste i ocekujem glatku pobijedu SRETNO

miami-boston  boston daje više od 3,5 runa (1,80)

baltimore-pitsburgh  over 8,5 poena  (1,85)

uplata 250 kn

dobit  792 kn

za boston se nema kaj previše reći, sad ih čekam već par tekmi da prorade napadački i nadam se da konačno danas hoće jer imaju protiv sebe bacača koji je zreo za bostonovih desetak runova...baltimore-pitsburgh sam stavio jer je baltimore udarački u dosta dobroj formi a i pitsburgh se lagano počeo dizati, tu mora biti poena...l za vas košarkaše, eto kada oklahoma igra doma onda igraju brzo i poletno i uvijek daju oko stotinjak koševa pa nije loše odigrati over 195,5...pozdrav škvadro i sretno  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use