Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 10.06.2012. - Treći dan EURA 2012 (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

timelinecoverdonotrenam.jpg

Danas su na rasporedu utakmice u skupini C:

Dosadašnju raspravu o toj grupi možete naći na http://svijetkladjenja.com/forum/euro-2012/grupa-c-%28esp-ita-cro-irl%29/

Utakmicu između Španjolske i Italije sudi Viktor Kassai, glavni favorit za suca finalne utakmice što se može vidjeti i iz utakmice za koju je delegiran koja je jedna od najtežih za suđenje u prvom kolu...

Utakmicu Hrvatske i Irske sudi Kuipers iz Nizozemske. Više o sucima na http://www.svijetkladjenja.com/tko-ce-suditi-finale-eura-2012/

Predstavljamo Vam 12 sudaca EURA 2012, te prognoziramo koji suci imaju najveće šanse suditi finale EURA 2012.

Naime, neki suci su na ovako velikom natjecanju prvi put, i tu su kako bi skupili iskustva, te realno oni ne konkuriraju kao potencijalni suci finala, neki suci finale neće moći suditi zbog nacionalnost tj. ukoliko njihova reprezentacija uđe u finale (polufinale), dok su neke zemlje imali suce finala prijašnjih godina, pa je malo vjerojatno da će ih imati i ovo natjecanje, tako da sistemom eliminacije listu do 12 sudaca možemo svesti na svega par imena, a prosječni koeficijent na svakog suca da će suditi finale je oko 10,00 …

Sudac za finale delegira se već prije polufinala, tj. gotovo istovremeno određuju se suci dvaju polufinalnih ogleda, i sudac finala, tako da suci čije reprezentacije budu u polufinalu automatski gube pravo suđenja finala budući da postoji mogucnost da, kada bi bili delegirani kao suci finalne utakmice, sude svojoj reprezentaciji.

Planirate se kladiti na broj žutih kartona ovo Europsko nogometno prvenstvo? Onda će Vam ova analiza itekako biti od koristi, jer jako je bitno tko sudi koju utakmicu, kada je klađenje na broj kartona u pitanju.

Predstavljamo Vam svih 12 sudaca, njihove dosdašnje utakmice, gafove, stil suđenja, te šanse za suđenje finala…

OTKLJUČANA JE CIJELA ANALIZA!!!

http://www.svijetkladjenja.com/tko-ce-suditi-finale-eura-2012/

FB.init("c71882aad7ed192838d1cb28aa2c3678");Svijet Kladjenja 

Spomenimo još jednom da bet at home ima promotivnu akciju povodom EURA 2012 te daje i novim i starim korisnicima 50% bonusa na uplatu do 200€.

Uzmite svoj bonus od 200 eura!

Btw. držite fige da listići prođu  ;)

hrvirs.jpg

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ajde navijat ćemo za hrvatsku , ali nekako mi se čini da naši to neće dobiti...no ako su danci dobili nizozemce onda je sve moguće...lijepo složen listić, svaka čast...ja mogu tri-četiri nanizat ali već mi peti pada tako da sam se orijentirao na veće uloge i mali boj parova...tak me jedino ide  ::):o ::):o sretno sutra  ;)

ma moraju naši to dobiti...vjerujem da će ti listići proći... a sad za sutra: nadal - đoković tip 1 (1,3) ...razbijanje protivnika - to nam je nadal pružio kroz sve mečeve u rolland garrosu..mislim da će i noleta razbiti... nole je ipak prošao kroz teži put do finala i više setova odigrao tako da će i svježina odigrati ulogu... po meni najveći zicer sutra... mora proći...

brose bamberg - rathiopharm ulm br. poena ekipe ulm manje od 74,5 (1,85)... dosada ulm u dvije tekme doigravanja nije prešao preko ...ne vidim razlog zašto bi i danas... bamberg mnogo kvalitetnija ekipa...

španjolska - italija ne daje gol (2,2)... mislim da italija neće postići pogodak jer iskreno pogledajte reze tekma od španjolska na prvenstvima ovo što su osvajali zadnjih 4 godine...nisu primali golove... mislim da su oni galvni favoriti i da će bez problema osvojiti još jedno europsko prvenstvo... u skupini neće primiti nijedan pogodak... nemaju od koga...

Evo da nabodem nešt, samo zicere po meni danas  ;)

Španjolska/odg3+ - Italija (NE)(1.40)

Španjolska iako bez par bitnih igrača i dalje ima jaku obranu i siguran sam da će za žabare biti nemoguća misija to probiti. Psiha kolektiva je uvjek najbitnija karika u igri, a Talijanima je psiha uzdrmana sa nedavnim aferama. Italija nije imala riješenja kako postići gol u tri prijateljska susreta prije eura, te je u sve tri prijateljske tekme laganini posisala od kud i kamo loših momčadi, što mnogo govori o njihovoj psihi. Po meni za njih je euro gotov i prije samog početka i siguran sam da će završiti kao jedina repka bez postignutog gola kod nas u skupini. U ovom susretu biram po meni najsigurniju opciju a to je odg3+.

Irska/odg3+ - Hrvatska (NE)(1.40)

Ovdje sam dvojio između zbroja golova manje od 2,5 al sam se na kraju odlučio za ovo jer mi je nekako sigurnija opcija i isplati se igrati na veći ulog jer nema šanse po mom mišljeju da obje opcije prođu. Šta reći o ovom susretu, pa evo ovak: očekujem pobijedu naših ali pretpostavljam da će to biti minimalna pobijeda. Irci pod vodstvom Trapatonija postaju očajna repka i dolaovno mi se gadi njihov guzičarski stil igre. Novinari više i ne postavljaju pitanje Trapatoniju u kakvoj ćete formaciji istrčati nego kakav bunker danas igrate. ja se nadam da se trapatoni odlučio za pravi bunker danas jer je više vrsta bunkera uigravao ekipu. Sve što irci mogu očekivati je greška naše obrane i gol iz kontranapada što sam siguran da se neće dogoditi jer su bilić i mediji usadili već u glavu da našim igračima da nam je ovo najbitnija tekma u skupini, a naši su poznati po tome kad je tekma toliko bitna da su najbolji.

Urugvaj - Peru (1)(1.35)

Urugvaj odlična ekipa predvođena strašnim trojcem golgetera Suarez-Forlan-Cavani. taj trojac po meni je jamstvo njihove pobijede. U zadnjem kvalifikaciskom susretu su podbacili i ubrali samo bod, al danas će to biti druga priča jer Urugvaj mora ići na glavu protiv slabašnog perua i uvjeren sam da će ih Urugvajci dobrano napuniti.

Nadal R.(gs) - Đoković N. (ost)(1.40)

Staviti Nadala za tolikog favorita danas je patetično. Bez obzira šta je koji pokazao ovo je finale. Vidjeli smo svi kako je Đole pomeo Federera i bilo bi preočajno da neće uzeti bar jedan set nadalu. Eto ja uzimam ovu kvotu od 1.40 na opciju ostali rezultat, za one koji neznaju to je tip da neće nadal dobiti sa 3:0 u setovima u što sam prilično uvjeren.

evo i prvog problema ali sam siguran ko se kladi uzivo da ce mi pomoci,naime,nocas,odigram u 75 min,par arg lige da ce velez do kraja izaci kao pobednik,zavrsi se utakmica sa 2 1 a meni listic pokazan kao promasen,o cemu se radi ne znam posto na listicu fino pise ovako..Velez sarsfield-Atletico da Rafaela-pobjednik preostalog djela utakmice(2-1).trenutni rez je bio 2-1.i moj tip,1. Molim pomoc,asto je to tako i da li sam ja u pravu ili je to neko pravilo ili druga vrsta oklade koju ja ne razumem,hvala unapred

evo i prvog problema ali sam siguran ko se kladi uzivo da ce mi pomoci,naime,nocas,odigram u 75 min,par arg lige da ce velez do kraja izaci kao pobednik,zavrsi se utakmica sa 2 1 a meni listic pokazan kao promasen,o cemu se radi ne znam posto na listicu fino pise ovako..Velez sarsfield-Atletico da Rafaela-pobjednik preostalog djela utakmice(2-1).trenutni rez je bio 2-1.i moj tip,1. Molim pomoc,asto je to tako i da li sam ja u pravu ili je to neko pravilo ili druga vrsta oklade koju ja ne razumem,hvala unapred

S obzirom da si igrao tko pobjeduje ostatak utakmice ,to znaci da je Velez morao zabiti gol.U tom trenutku kad si uplatio racuna se rezultat kao da je izjednaceno 0:0. Sigurno je bio i velik tecaj na to

španjolska - italija ne daje gol (2,2)... mislim da italija neće postići pogodak jer iskreno pogledajte reze tekma od španjolska na prvenstvima ovo što su osvajali zadnjih 4 godine...nisu primali golove... mislim da su oni galvni favoriti i da će bez problema osvojiti još jedno europsko prvenstvo... u skupini neće primiti nijedan pogodak... nemaju od koga...

Ne znam baš  Balotelli  je poprilično neuračunljiv i zajeban lik ..  :)

Vettel S. 1 2.00

Danas nas u 20:00 ocekuje Velika Nagrada Kanade. Nakon sto je dominirao prva dva treninga , Lewis Hamilton to nije uspio ponoviti i zavrsio je drugi. Prvi ce danas startati njemacki predstavnik Sebastian Vettel. Sebastian Vettel do prije dvije godine bio je nepoznat javnosti , ali nakon sto je odradio fantasticnu sezonu i zavrsio je na prvome mjestu postao je idol u svojoj zemlji i jedan od najcjenjenijih ljudi , cak je i selo nazvano po njemu. Ovaj mladi Njemac rodjen je 3.srpnja 1987 u Heppenheimu. Nakon sto je prosle godine obranio naslov postao je najmladji kojemu je to uspjelo. Sto se tice ove sezone F1 imamo jednu od najuzbudljivijih do sada i ni jedan vozac nije ostavrio dvije pobjede.

Na prvome mjestu je Fernando Alonso a njega prati Sebastian Vettel s 3 boda manje koliko ima i njegov momcadski kolega Mark Webber a slijedi ih i Lewis Hamilton. Vettel je jucer pokazao da mu ova staza odgovara tako sto je vec na pocetku trece kvalifikacijske runde postavio vrijeme koje nitko nije mogao nadmasiti a kasnije ga je i povecao. Vettel je proslu utrku u Monacu odradio sjajno gdje je sa 10 dosao na 4 mjesto i pokazao da mu se forma dize od onog loseg pocetka. Mislim da Vettel danas ide na pobjedu i da ga Hamilton i Alonso nece ugroziti jer bi mu ova pobjeda znacila mnogo i vratila bi ga na prvo mjesto i mislim da ce ovu priliku iskoristiti.

Nadal R.-N.Đoković 1 1.40

Evo napaokon smo docekali i veliko finale u Parizu u kojem ce ove godine kako se i mislilo snage odmjeriti prvi i drugi tenisac svijeta Novak Djokovic i Rafael Nadal. Novak Djokovic srpski je tenisac koji je rodjen 22.5.1987 i trenutno je vodeci na ATP listi. Novak ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je Australian Open i Miami , igrao finala Monte Carla i Rima. Do finala Roland Garrosa stigao je pobjedama nad Staraceom 7-6 6-3 6-1 , Kavcicem 6-0 6-4 6-4 , Devilderom 6-1 6-2 6-2 , Seppiem 4-6 6-7 6-3 7-5 6-3 , Tsongom 6-1 5-7 5-7 7-6 6-1 i Federerom 6-4 7-5 6-3. Rafael Nadal najbolji spanjolski tenisac rodjen 3.6.1986 i trenutno zauzima 2. ATP poziciju. Nadal ima jako dobru sezonu iza sebe , osvojio je turnire u Monte Carlu , Barceloni i Rimu , igrao finale Australian Opena , i polufinala Indian Wellsa , Miamia i Dohe. Nadal je na putu do finala redom pomeo sve protivnike , Bolellia 6-2 6-2 6-1 , Istomina 6-2 6-2 6-0 , Shwanka 6-1 6-3 6-4 , Monaca 6-2 6-0 6-0 , Almagra 7-6 6-2 6-3 i Ferrera 6-2 6-2 6-1. Djokovic i Nadal do sada su se susreli 32 puta i Nadal vodi u omjeru s 18-14 , ove godine odigrali su tri meca 2 je dobio Nadal u Rimu i Monte Carlu , a 1 Djokovic u Australian Openu. Ja sam danas uvjeren da ce Nadal pobijediti u ovome mecu jer je u nevjerovatnoj formi i nije izgubio seta na zemlji ove sezone osim protiv Verdasca ako ono mozemo nazvati zemljom. Nadal stvarno igra odlicno citav turnir za razliku od Djokovica koji je izvukao 0-2 protiv Seppia i 3 mec lopte protiv Tsonge. Sretno !

Hrvatska-Irska   1   2.40

Moram reć da sam se dobro nasmijo kada sam vidio kvotu i još mi je smiješno,nadam se da će tako i ostat posle utakmice..Gledo sam Irsku protiv Mađarske i mogu reć da je to hrpa panjeva koji ne mogu gol sa 2 metra zabit..Borbeni su ,rastrčani,bore se za svaku loptu i to,al gol zabit to brate teško ide..A i da nekim čudom zabiju 1 ,mi ćemo opet 1 više jer za razliku od njih imamo napadače koji redovno zabijaju po cijeloj Europi,a da njima neće onako mutavim..Ovde očekujem utakmicu sličnu onoj Rusija -Češka..Mislim da ćemo ih dobro poderat..

Ajmo naši!!!

Nadal R.(1.sh-1,5)-Đoković      1    1.80

Čisto ne vjeujem da će Novak uspjet uzet prvi set  ,a ni da će završit sa 7:6..Mislim da će mu Rafa dat do znanja odma u prvom setu ko je gazda..Vjerujem da će Rafa dobit ,a od svih mečeva koje je Rafa dobio samo jednom nije prošla ova oklada..

kako me napatiše ova dvojica sa 3:0 na 3:3 pa do  6:4 ..Uffff..Bit će ovde još svega..sada mu je Nole našo šemu

Moram reć da sam se dobro nasmijo kada sam vidio kvotu i još mi je smiješno,nadam se da će tako i ostat posle utakmice..Gledo sam Irsku protiv Mađarske i mogu reć da je to hrpa panjeva koji ne mogu gol sa 2 metra zabit..Borbeni su ,rastrčani,bore se za svaku loptu i to,al gol zabit to brate teško ide..A i da nekim čudom zabiju 1 ,mi ćemo opet 1 više jer za razliku od njih imamo napadače koji redovno zabijaju po cijeloj Europi,a da njima neće onako mutavim..Ovde očekujem utakmicu sličnu onoj Rusija -Češka..Mislim da ćemo ih dobro poderat..

Ajmo naši!!!

iz tvojih usta u božje uši.. heh...i ja osjećaj da danas čak i hendikep probati na naše..lijepi je koeficijent...

Ajmo naši!!!

iz tvojih usta u božje uši.. heh...i ja osjećaj da danas čak i hendikep probati na naše..lijepi je koeficijent...

Ne mogu dočekat utakmicu, ko da je još 4 godine daleko ..Moramo dobit,predugo smo ovo čekali  :)

Pozdrav svima evo i od mene prvi post nadam se da će bit uspješan ili bar donekle uspješan...

Moje mišljenje je da na ovom EP skoro svako svakoga može dobit šta smo vidjeli i jučer u slučaju Danske a i Portugal da je realizirao neke šanse bilo bi svega..

Danas imam osječaj da će bit oba dvije tvrde tekme bez obzira šta su španjolci favoriti, nisu ni talijani baš neki bezveznjaci..

Stoga igram:

Špaljolska-Italija TR1p. 0:0  2,50--točan rez prvo pol(opcija gol u 1.pol NE je 2,40 za tu tekmu pa ako neko to igra ovo se više plaća a ista je stvar)

Hrvatska-Irska TR1p. 0:0 2,40--isto kao i par iznad, mislim da bi ovo moglo proći a onda dalje navijamo za nas :)

uz to ću još staviti Nadal da uzima prvi set 1,35 (o njemu je već pisano makar mislim da se nema tu šta pisat)

i Robredo-Elias isto da Robredo uzima prvi set 1,35 (na njega igram već 3 kola zaredom i prolazi mislim da će osvojit taj turnir)

Sveukupno tečaj SS: 10,9350

Toliko od mene, pozdrav i sretno nam :)

Hrvatska – Irska Under golova 2.5  ii Oba daju GOl NE 1.75

uz to bi dodao jedan bet koji je po meni jako dobar radi se underu 2.5 + 2 znaci hrvatska pobjeduje ali pritom ce biti under 2.5 @3.45 / SuperSport

Pošto mnogi imaju još puno neznanja o Ircima i Hrvatskoj dao sam si truda kompletno opisati način igre, nadam se da će vam biti od pomoći.

Ircima je ovo prvo prisustvovanje velikom natjecanju nakon mnogo godina,  i zbog tog su razloga autsajderi, ušli su u jako tešku skupinu jer kada pogledamo jako teško će proći pored Španjolske Italija i Hrvatske, naravno uvijek ima nade i vjere, ali čak i oni najvjerniji Irci teško to prognoziraju. Oni su već puno napraviti samim time što su ušli na veliko natjecanje nakon nekoliko godina.  Irska je po meni jako kvalitetna momčad koja jako malo prima golove, a sada ču vam objasniti način njihove igre

Irska je nevjerojatnog karaktera i žilava momčad. Vjerojatno imaju jednog od najboljih stopera koje se mogli gledati, Richard Dunnea inače stoper Aston Ville. Uopće neću pretjerati ako kažem da je to bio najbolji individualni nastup nekog obrambenog igrača koji sam ikad vidio

Irski igraći su međusobno jako bliski i povezani, često izlaze van druže se i gotovo nikad nema nesuglasica u Irskoj momčadi. Irska je uz to jako uhodana momčad, jer kod Trapottonija(trener Irske remp.) gotovo uvijek ista momčad igra koliko god to dopuštala sprema igraća.

Vjerojatno onaj najbolji dio Irske remp. Je obrana nedavno sam pročitao rečenicu, koja odlično opisuje: „Obrana je postavljena vrlo čvrsto i gusto i dobro se zna tko treba raditi što i kada, a jako dobro je štiti par središnjih veznjaka – Glenn Whelan i Keith Andrews. Ova dvojica stalno ostaju iza lopte, a Trapattoni ih je toliko dobro 'izdrilao' da se njihovi potezi čine posve automatiziranima. No u trenutku mogu okrenuti ritam i dati loptu krilima, Damienu Duffu i Aidenu McGeadyju, preko kojih Irska najčešće kreće u munjevite prodore“

Joj dodajmo da je Irska u napadu katastrofa, jer ima malo prilika za gol, ali zato u napadu imaju jako črvste dečke, koji mogu izboriti faul na kojoj god poziciji te imaju jako odlićne igraće koji će izvesti slobodne, također napadači mogu zapucati iz raznih pozicija.

Irska igra je prepuštanje protivniku da vodi igru, stisnu se u gustu obranu i jednostavno čekaju grešku protivničke momčadi, te se brzo formiraju u napad te tako naiđe opasna kontra, iz koje najčešće zabijaju.

O Hrvatskoj ne budem puno pisao, jer mislim da svi znate tko su i što su i kakvu igru pružaju, danas če Luka Modrić i Kranjčar imati jako puno posjede lopte i njihovi pasovi če trebati biti točni prema Jelaviću ili Eduardu koji će moči na sebe povuči 2-3 igraća te tako stvoriti rupu u obrani, i iz te prilike i zabiti. Smatram kako jedino tom igrom Bilic može zabiti teško da će se više nešto napraviti, kroz takvu obranu.

Iz toga sam razloga igrao da će Hrvatska – Irska odigrati Under golova 2.5 ali i da će Hrvatska pobijediti. @ 3.45 Smatram da to prolazi jer ako Hrvatska pobjedi, daj bože to će biti sa 1:0 ili 2:0. A samim time ovaj odličan koeficijent prolazi.

Irska - Hrvatska KO 20.45

Danas napokon startamo i mi. O nasima znamo vise-manje sve, realno smo odigrali od 2008. samo jednu utakmicu kako-tako(mislim na Turska - Hrvatska, play off) i tamo nas je pocastio sa dva poklona turski golman cime smo prakticki rijesili tu prvu tekmu, a samim tim i uzvrat. Vjerujem da ce sada masa ljudi sasuti drvlje i kamenje na mene, ali

ako je netko ne dark horse ovog prvenstva, nego outsider onda smo to mi i Engleska. Izbornik koji u momcad gura Strinica, Kranjcara, Kalinica i kojekakve druge letve,

ne bi po meni vodio ni NK Lucko (bez uvrede onima koji navijaju za spomenuti klub). Kad je trebalo razbiti recimo Rusiju na gostovanju u prvom Bilicevom mandatu svi pricaju

o super rezultatu i otkrivanju Corluke i cvrstoj ruci zbog Fontane, a zaboravljaju da sa nikad jacom U-21 repkom nije napravio nista ( da vas podsjetim da su tada pod Bilicem igrali Corluka, Modric, Kranjcar i Eduardo, ostale mi se ne da nabrajati). Irci nisu papci, nije to neki nogomet, ali svaki korner, svaka duga lopta ce biti panika u nasem kaznenom prostoru, jer prvi golman ne zna sta to znaci istrcati sa gol crte. Koliko mu odgovara otocki nogomet pokazao je na posudbi u Tottenham-u kad je popio 4 komada od Arsenala u liga kupu, sam Bog zna sta bi bilo da se igrala prvenstvena.Smatram da nesto znam o nogometu nakon sto ga gledam 30+ godina i po meni ova tekma od kad smo bili izvuceni zavrsava ovako:

Pobjeda Irske @ 3.70 Germania

Pobjeda Irske u hendikepu @ 7.90

S obzirom da si igrao tko pobjeduje ostatak utakmice ,to znaci da je Velez morao zabiti gol.U tom trenutku kad si uplatio racuna se rezultat kao da je izjednaceno 0:0. Sigurno je bio i velik tecaj na to

HVALA MNOGO,KAKAVPEH,BIO JE 4.0 KOEF

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use