Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 09.06.2012. - Drugi dan EURA 2012 (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

timelinecoverdonotrenam.jpg

Napokon je počelo  dugoočekivani EURO 2012!  ;D

Princip rada na forumu i za vrijeme EURA 2012 biti će isti, dakle sve utakmice za tekući dan analiziraju se u topicu "Listić dana". Otvoren je i dio foruma posvećen isključivo EURU 2012 http://svijetkladjenja.com/forum/euro-2012/, a tamo možete naći:

forumska.jpg

Molim sve članove da sve analize i razmišljanja vezana uz dugoročne ili specijalne oklade (dakle sve oklade vezane uz to tko prolazi skupinu, doseg reprezentacije, najbolji strijelac prvenstva/reprezentacije...) vezane uz EURO objavljuju u podforumu http://svijetkladjenja.com/forum/euro-2012/, u za to pripadajucem forumu, dok analize i i razmišljanja za utakmice tekućeg dana mogu biti objavljene u topicu "Listić dana". Iznimno, neke kvalitetne analize, sa valuebetovima, mogu biti objavljene i na oba mjesta.

Molim sve članove da se pridržavaju navedenog kako bi svima bilo što ugodnije na forumu, te kako bi se lakše snalazili na istome.

Danas su na rasporedu utakmice u skupini B:

Dosadašnju raspravu o toj grupi možete naći na http://svijetkladjenja.com/forum/euro-2012/grupa-b-%28ger-ned-por-den%29/

Predstavljamo Vam 12 sudaca EURA 2012, te prognoziramo koji suci imaju najveće šanse suditi finale EURA 2012.

Naime, neki suci su na ovako velikom natjecanju prvi put, i tu su kako bi skupili iskustva, te realno oni ne konkuriraju kao potencijalni suci finala, neki suci finale neće moći suditi zbog nacionalnost tj. ukoliko njihova reprezentacija uđe u finale (polufinale), dok su neke zemlje imali suce finala prijašnjih godina, pa je malo vjerojatno da će ih imati i ovo natjecanje, tako da sistemom eliminacije listu do 12 sudaca možemo svesti na svega par imena, a prosječni koeficijent na svakog suca da će suditi finale je oko 10,00 …

Sudac za finale delegira se već prije polufinala, tj. gotovo istovremeno određuju se suci dvaju polufinalnih ogleda, i sudac finala, tako da suci čije reprezentacije budu u polufinalu automatski gube pravo suđenja finala budući da postoji mogucnost da, kada bi bili delegirani kao suci finalne utakmice, sude svojoj reprezentaciji.

Planirate se kladiti na broj žutih kartona ovo Europsko nogometno prvenstvo? Onda će Vam ova analiza itekako biti od koristi, jer jako je bitno tko sudi koju utakmicu, kada je klađenje na broj kartona u pitanju.

Predstavljamo Vam svih 12 sudaca, njihove dosdašnje utakmice, gafove, stil suđenja, te šanse za suđenje finala…

http://www.svijetkladjenja.com/tko-ce-suditi-finale-eura-2012/

FB.init("c71882aad7ed192838d1cb28aa2c3678");Svijet Kladjenja 

Spomenimo još jednom da bet at home ima promotivnu akciju povodom EURA 2012 te daje i novim i starim korisnicima 50% bonusa na uplatu do 200€.

Uzmite svoj bonus od 200 eura!

Jedinstveno, senzacionalno i vrlo vrijedno! To je posebna ponuda za EURO samo na bet at home.com:

Dajemo Vam do 200 eura!

Tako ćete biti savršeno pripremljeni za glavni događaj godine! Da se kladimo? Imajte na umu da ova fantastična ponuda vrijedi samo do 13. lipnja!

Evo kako uzeti EURO 2012. bonus:

Logirajte se na http://tinyurl.com/bet-at-home-bonus-200e

Uplatite novac na kladiteljski račun.

U izborniku "Uplata/Isplata" odaberite opciju "Upiši promo-bonus".

U prazno polje upišite bonus kod - i gotovo!

Dodatnih 50% od uplaćenog iznosa biti će odmah pridodano na Vaš kladiteljski račun!

Bonus kod je:  EUR12

Pravila i uvjeti bonusa:

Ponuda za ovaj bonus traje od 1. do 13. lipnja, 2012. (12:00 GMT+2) i važi kako za nove, tako i za stare korisnike bet at home.com. Osnovu za određivanje visine bonusa čini zbroj svih uplata izvršenih u ovom vremenskom periodu, prije nego je bonus aktiviran. Kod uplate na račun putem bankovne transakcije bitan je datum na uplatnici.

Bonus kod je "EUR12" i mora se upisati do 13. lipnja 2012. (12:00 GMT+2) u opciji: "Uplata/Isplata/Upiši promo-bonus". Poslije isteka navedenog roka gubite pravo na bonus.

Maksimalni iznos bonusa je 200 eura. Kod uplata većih od 400 eura dobiti ćete od bet at home.com na svoj kladiteljski račun maksimalnih 200 eura bonusa.

Ukoliko pri otvaranju bet at home.com kladiteljskog računa euro nije izabran kao osnovna valuta, primjenjuju se sljedeći maksimalni bonus iznosi: 250 CHF, 150 GBP, 250 USD, 1.500 DKK, 800 PLN, 5.000 CZK, 400 YTL, 400 BGN, 8.000 RUB, 900 RON, 2.000 SEK.

Uplaćeni iznos zajedno s bonusom mora se u roku od 90 dana najmanje četiri puta (4x) obrnuti (uložiti) u oklade s minimalnim koeficijentom od 1,70 (ovo važi kako za pojedinačne, tako i za kombi oklade) prije nego što igrač zatraži isplatu. Korisnici koji uplate više od 400 eura moraju uložiti (obrnuti) u oklade 2.400 eura.

Bonus može biti dodijeljen samo ako korisnik nije imao ni jednu isplatu s kladiteljskog računa tijekom trajanja ove akcije.

Ako uzmete ovaj bonus, isplate s računa nisu moguće za vrijeme trajanja ove akcije (1. do 13. lipnja, 2012., 12:00 GMT+2).

Bonus važi isključivo za sportsko klađenje. Ostali proizvodi i usluge na bet at home.com nisu obuhvaćeni ovom ponudom.

Bonus važi samo za jedan kladiteljski račun po osobi, obitelji, domaćinstvu ili računalu. Ako postoji sumnja na zloupotrebu pravila (otvaranja nekoliko kladiteljskih računa kako bi se igrač koristio većim brojem besplatnih bonusa, kod igranja u grupama) kao i "balance betting", tada naša kompanija zadržava pravo da oduzme bonus i sve iz njega proizašle dobitke.

Korisnici iz SAD-a, Francuske, Izraela, Bjelorusije, Srbije, Ukrajine, Španjolska, Italije i Turske ne mogu učestvovati u ovoj akciji.

Uzimanjem bonusa svaki igrač automatski prihvaća pravila i uvjete ovog bonusa, kao i opće uvjete i pravila poslovanja naše kladionice koja su objavljena na http://tinyurl.com/bet-at-home-bonus-200e. bet at home.com zadržava pravo da ovu ponudu u svako vrijeme može promijeniti ili prekinuti.

http://tinyurl.com/bet-at-home-bonus-200e

M.Sharapova-Errani S. 1 1.30

Danas je u Roland Garrosu na rasporedu finale zenskog dijela turnira u kojem se sastaju Maria Sharapova i Sara Errani. Maria Sharapova ruska je tenisacica rodjena 19.4.1987 i trenutno zauzima 2. WTA mjesto a od ponedjeljka i 1. Sa 17 godina osvojila je Wimbeoldon i postala jedna od najvecih senzacija , 2008 je osvojila Australian Open i od toga ceka na svoj sljedeci Grand Slam a danas ima veliku priliku. Ima jako dobru sezonu iza sebe , osvojila je Rim i Stuttgart , igrala finala Miamia , Australian Opena i Indian Wellsa. Do finala Roland Garrosa stigla je pobjedjujuci Cadantu 6-0 6-0 , Moritu 6-1 6-1 , Peng 6-2 6-1 , Zakopalovu 6-4 6-7 6-2 , Kanepi 6-2 6-3 i Kvitovu 6-3 6-3. Sara Errani veliko izenandjenje turnira talijanska je predstavnica rodjena 28.4.1987 i trenutno zauzima 24 WTA poziciju. Errani ima jako dobru sezonu iza sebe pogotovo zemljani dio , osvojila je Acapulco , Barcelonu i Budimpestu. Do finala Roland Garrosa stigla je pobjedama nad Dell'Acquom 4-6 6-2 6-2 , Oudin 6-2 6-3 , Ivanovic 1-6 7-5 6-3 , Kuznetsovom 6-0 7-5 , Kerber 6-3 7-6 i Stosur 7-5 1-6 6-3. Danas nas ocekuje jako zanimljiv dvoboj iz kojeg ce kao pobjednik prema mome misljenju izaci Sharapova koja igra odlicno citav turnir bez prevelikih gresaka i mislim da ce danas uzeti zeljno iscekivani Grand Slam , takodjer mislim dace i iskustvo igranja finala Grand Slamova presuditi. Sretno !

Siena-E.A. Milano 1 1.35

Za drugi par za danas sam odabrao finale talijanske kosarkaske lige u kojem se sastaju Montepaschi Siena i Armani Jeans Milano. Svi vec znamo da je Montepaschi Siena vec dugo godina najbolja momcad lige i da rijetko gubi utakmice. Predvodi ih sjajni makedonski play Bo Mccaleb , a tu su jos Rakocevic , Thornton , Lavrsinovic ... a predvodi ih i sjajni trener Simone Pianigian. Do finala Siena je srigla pobjedama nad Varesom 3-1 i Sassariem 3-0. Armani Jeans Milano na pocetku ove sezone bacio se u kupovinu i poceli su slagati tim koji ce moci osvojiti talijansko prvenstvo i izenanditi u Euroligi. Imaju dobar roster koji predvode Cook crnogorski play , Fernandez , Hairston , Manchinelli i Melli. Trener Armani Jeans Milana ili Emporio Armani Milana je Sergio Scariolo.

Milano je do finala stigao pobjedama nad Bolognom 3-0 i Scavolinijem 3-1. Danas dajem prednost Sieni zbog domaceg parketa a i njene igre , njima je Milano redovna musterija , u zadnjih 20 susreta Siena je pobijedila cak 19 , Milano je ostvario samo jednu pobjedu i to prosle godine.

Uz ova 2 para na listicu za veliki ulog igram i Njemacku 1x i Nizozemsku 1x

njemačka - portugal zb.kornera više od 10,5. (1,85).. očkujem otvorenu tekmu i s jedne i s druge strane s puno udarca pogotovo od strane portugal... to mi je najizglednija opcija što se itče te tekme...neću igrati njemce jer mislim da tu može biti svega a ovo vjerujem da prolazi sigurno...

nizozemska - danska gol u oba poluvremena (1,7)... ovo nizozemska mora napasti od prve minute i ne vidim razlog da ne postignu gol u oba poluvremena...mislim da i dansak može zabiti s kontre ili prekida tako da ta dva para mi se čine sigurnija nego čiste 1...

uz ta dva para odigrat ću i wade više koševa od 24,5. (1,85).. kod kuće ide stalno preko, a i danas će on i lebron dati sve od sebe da prođu u finale...

Evo i mene nakon velike pauze.

Tražim ali ne mogu naći. Jučer sam u Večernjem listu pročitao jako zanimljiv članak. Sudac koji će suditi Hrvatska - Irska,je navodno jako brzo "napredovao" i vrlo je lak na kartonima. Pušta grublju igru,ali za svaki prigovor daje karton. K tome UEFA apelira da sudci strogo kažnjavaju prigovore i grublje startove. Tako da po mome mišljenu ako je granica kartona 4,5 da bi valjalo odigrati. Možda čak i na 5,5. Ako nađem članak na internetu objaviti ću naknadno! Pozz

Našao sam! Ali u novinama je bilo opširnije.

http://www.vecernji.hr/euro-2012/hrvatska-irska-sudi-student-menadzmenta-kuijpers-clanak-417413

Inače, nizozemski sudac za mečeve se priprema gledajući video utakmica momčadi kojima će suditi, želeći vidjeti kako koji igrač reagira za vrijeme susreta, kako momčadi imaju tendenciju igrati... Pa je tako nakon četvrtfinala Barcelona - Milan istaknuo kako je gledajući njihove prijašnje nastupe odlučio obratiti pozornost da ne smeta veznjacima Barce u njihovoj tika-taka igri.

njemačka - portugal zb.kornera više od 10,5. (1,85).. očkujem otvorenu tekmu i s jedne i s druge strane s puno udarca pogotovo od strane portugal... to mi je najizglednija opcija što se itče te tekme...neću igrati njemce jer mislim da tu može biti svega a ovo vjerujem da prolazi sigurno...

nizozemska - danska gol u oba poluvremena (1,7)... ovo nizozemska mora napasti od prve minute i ne vidim razlog da ne postignu gol u oba poluvremena...mislim da i dansak može zabiti s kontre ili prekida tako da ta dva para mi se čine sigurnija nego čiste 1...

uz ta dva para odigrat ću i wade više koševa od 24,5. (1,85).. kod kuće ide stalno preko, a i danas će on i lebron dati sve od sebe da prođu u finale...

samo pazi malo kod wade-a , kada se vratio bosh on uzima manje suteva i prodora , ja sam ga prosao proslu under 24,5 al nadam se radi tebe da ce danas otici preko

Buon giorno kladoši..

C Ronaldo daje gol  2.50

Vjerovatno će ga njemci čuvat ko vatikan zlato ,ali mislim da je ovo njegovo vrijeme,njegova godina i njegova prilika da pokaže zašto toliko vrijedi ..Nije da mi je nešto previše drag ,ali ga poštujem kao igrača i ne bi me iznenadilo ni da Portugal osvoji ovo prvenstvo,kvalitetna je to momčad sa puno dobrih igrača..Mislim da će danas često završit na podu ,ono ,ko leži taj ne bježi ..I mislim da će biti dosta slobodnih udaraca u krugu od 25 m,a svi znamo da njemu nije problem skinut paučinu i sa više od 30 m..

I da , skoro zaboravih ..kako je počelo ovo prvenstvo ne bi me iznenadio ni penal..

Tražim ali ne mogu naći. Jučer sam u Večernjem listu pročitao jako zanimljiv članak. Sudac koji će suditi Hrvatska - Irska,je navodno jako brzo "napredovao" i vrlo je lak na kartonima. Pušta grublju igru,ali za svaki prigovor daje karton. K tome UEFA apelira da sudci strogo kažnjavaju prigovore i grublje startove. Tako da po mome mišljenu ako je granica kartona 4,5 da bi valjalo odigrati. Možda čak i na 5,5. Ako nađem članak na internetu objaviti ću naknadno! Pozz

takodjer procitao :D

Sudi nam Bjorn Kuipers (NED)   -   http://www.svijetkladjenja.com/tko-ce-suditi-finale-eura-2012/

Nizozemska- Danska TIP 1 @ 1.7- ne moram ovdje puno pisati... svi su vec sve rekli o ovome, samo cu dodati da cu na drugom listicu igrati i hendikep @2,6! jucer smo vidjeli da ce se na ovom EU igrati pravi napdacki nogomet pa sam uvjeren da ce danas vrlo mocna nizozemska ne samo pobjediti, vec i probati nabiti gol razliku!

Njemacka- Portugal TIP 1 @2,00- nije mi jasno zasto svi misle da portugal ima ikakve sanse nesto napraviti na ovom EU!? jedini njihov igrac koji je prava svjetska klasa je ronaldo koji u dresu repke ne igra ni priblizno kao u realu. cim im krene po zlu (a cesto im krene po zlu) on krene igrati potpuno sam i gotovo nikada ne napravi nista. jedini uz njega koji moze nesto napraviti je Nani ako mu se potrefi dan... s druge strane su izuzetno mocni njemci, prava ekipa koja se oslanja na timski rad i strategiju. jedini njihov zadatak danan ce biti cuvati krila i to ce i uspjeti! sad ja mozda zvucim prepotetno i previse uvjeren u ono sto pisem ali smatram da portugal nece proci ni skupinu, a kamoli dobiti njemce!

uz ovo sam jos vidimo i mlade nade dinama koje danas igraju protiv espanyol-a! 1.7 je koeficijent na modre i vidjevsi dosadasnje rezultate u prva 2 kola moram ih uzeti!!! klinci su strasni, melju sve pred sobom, cak je i odaziv publike jako dobar sto im sigurno daje vjetar u ledja!!

i cetvrta stvar koju igram je da bendtner ne daje gol  @1.2! uvjeren sam da taj panj ne moze zabiti nizozemskoj, dalje nema potrebe pisati!

jucer sam uzeo solidne pare sa svojim parovima, pa se  istome nadam i danas!

Sretno svima :)

Zurim , evo ukratko sporedni tiket :D

Kavcic - M.Teixeira 1 1.50 - Kavcic u dobroj formi izbacio Hewitta na RG malo namucio Djokovica , na ovom turniru dobro napredjuje , Teixeira u losoj formi i za njega je veliki uspjeh sto je stigao do polufinala i ja mislim da nece dalje.

Stakhovsky - Brugues 1 1.35 - Stakhovsky klasa vise , Brugues 178 igrac svijeta nije neki zemljas do polufinala vecinom dolazio kroz 3 seta

Robredo - I.Cervantes(21,5) 2 1.85 - Nisam smio riskirat i odigrat Cervantesa , Robredo ove sezone odigrao samo 3 meca i to na ovom turniru zbog ozljede lijeve noge , Cervantes dobar challenger igrac i mislim da ce obojica danas uzeti set jer ako nista Cervantes ce namuciti Robreda.

12:05 Japan - Portoriko                                        Rezultat po setovima Tip 3:0  Koef. 1,40 / Favorit 3:1 strašno kako su ušli u utakmicu i izgubili 1 set

20:45 Njemačka - Portugal                                Ut.bez neriješenog Tip 1   Koef. 1,50 / bet365

18:00 Nizozemska - Danska                                Utakmica                Tip 1    Koef. 1,65 / SuperSport

Dodatni parovi koji bi se mogli odigrati : Sharapova - Errani 1, Hamilton 1-3, Kendrick R.-Kunitsyn Over 9.5, Robredo T.(h-4,5)-Cervante 2  

Japan - Portoriko Kvalifikacije za Olimpijske igre,  borba za drugo , Japan je odlično odigrao prošlu protiv Australije i pobijedivši sa 3:0.  Time su si dali nekakve nade da idu dalje te još uvijek postoji nada za drugo mjesto, za koje zaostaju svega 3 boda. No ovaj put ne ovise samo o sebi, već i o rezultatima drugih utakmica. Japanci za drugim mjesto zaostaju tri boda.

- Želio bih se zahvaliti igračima koji su odigrali odličnu utakmicu. Bili smo fokusirani cijelu utakmicu i dobar rezultat nam nije mogao izmaknuti. Čekaju nas još dvije utakmice, moramo biti ujedinjeni i iznimno psihički jaki - zaključio je Ueta. Portoriko je katastrofalna momčad, u 5 utakmica osvojili samo 1 set. Očigledno njim fali još puno kvalitete, prošlu utakmicu su izgubili glatko 3:0 protiv Srbije, ali važno je napomenuti da je Srbija odigrala sa slabijim sastavom, jer je izbornik dao prednost mlađim igračima, i svejedno je Portoriko odigrao katastrofalno. Danas smatram kako Japan ide po 3:0 pobjedu, jer dok postoji i trunčica nade za prolaz dalje oni će se borit za tu nit nade. Danas bi trebali pobijediti bez previše umaranja sa 3:0.

Njemačka - Portugal Njemačka remprezetacija nošena na krilima odlićne mlade perspektivne momčadi koja uz sebe ima jednog od najvećih znalaca nogometne taktite. Radi se o treneru Lownu. Remprezetacija temeljena na odličnom protoku lopte od gola do gola, koji svakoga mogu pobjediti, nošena najviše sa Ozilom u sredini te Gomezom u napadu ove godine su postavljeni kao najveći favoriti poslije Španjolske. Mislim da je to sa razlogom jer igra jako atraktivan nogomet sa puno pogodaka, te brzim protokom iz obrane u napad. Sa druge Strane smatram kako njim se Portugal uopće ne može suprostaviti, kako Crtistiano Ronalno najavljuje, jer je to ekipa  koja najviše bazirana na bljeskovima Cr i Nania. Uz takvu igru nemogu ništa na ovom Europskom prventsvu barem protiv Nizozemske i Njemačke. Njemačka će sigurno ići na prvo ili drugo mjesto, ali proči če skupinu jer su iznimno jaka momčad koja je na SP u Africi uzela 3 mjesto. Danas idu po 3 boda, kako bi već malo osigurali lakše utakmica unaprijed i ukoliko izvuku x sa nizozemskom i 3 boda protiv Danse i danas portugala ovo će biti lagan posao za Efese.

Nizozemska - DanskaNizozemska je također postavljena kao favoriti ali oni slabiji, tek poslije Španjolske i Njemačke. Što smatram da je krivo, po meni su oni veći favoriti od Njemačke, jer imaju odličnu momčad koja ima jednog od najboljih napadaća na svijetu Van Peria, od veznog reda koji može gotovo svakom zabiti, te cijele momčadi koja drži loptu u svojoj igri, te tako uništavaju protivnika. Smatram kako će biti prvi u skupini, jer će pobjediti sve ostim Njemačke, sa kojima bi mogli odigrati X ali više će utjecati gol razlika, a Nizozemska pobjeđuje sa gol razlikom na kojima zavide sve bolje remprezetacije svijeta. Sa druge stranea utsajder je Danska. Iako bi u bilo kojoj drugoj grupi ta reprezentacija bila ravnopravna ostalim konkurentima, ovdje jednostavno neće doći do zraka. Njima će jako teško biti doči do bilo kakvog boda, možda imaju nekakve minimalne šanse protiv Portugala,ali ako će CR i Nani imati svoj dan i do toga ću doči jako teško. Danas mislim da slijedi potom od Nizozemske i moguće da dođe pobjeda sa hednikepom od strane Nizozemske.

idemo i dns po dobitni,jucer proslo,napokon akcija nakon mjesec dana pauze;

Nizozemska-Danska 1,65 1

-Stekelenburg – Van der Wiel, Heitinga, Bouma, Willems – De Jong, Van Bommel – Robben, Sneijder, Afellay – Van Persie

-Andersen – Jacobsen, Kjaer, Agger, S. Poulsen – Zimling (?), Kvist – Rommedahl, Eriksen, Krohn-Dehli - Bendtner

Njemačka(ibn)-Portugal 1,45 1

-Neuer – Boateng, Mertesacker, Badstuber, Lahm – Khedira, Schweinsteiger – Müller, Özil, Podolski – Klose

-Rui Patricio – Pereira, Pepe, Alves, Coentrao – Meireles, Veloso, Moutinho – Nani, Postiga, Ronaldo

Argen/Brazi/dng-Argentina 1,25 daje

-Orion, Zabaleta, Garay, Fernandez, Rodriguez, Mascherano, Gago, Di Maria, Sosa, Messi, Higuain

-Rafael, Danilo, Juan, Bruno Uvini, Marcelo, Romulo, Sandro, Hulk, Oscar, Neymar, Leandro Damiao

2,99

Argen/Brazi/dng-Argentina 1,25 daje

-Orion, Zabaleta, Garay, Fernandez, Rodriguez, Mascherano, Gago, Di Maria, Sosa, Messi, Higuain

-Rafael, Danilo, Juan, Bruno Uvini, Marcelo, Romulo, Sandro, Hulk, Oscar, Neymar, Leandro Damiao

Taman san tia napisati sastave pa vidim da je kolega već napisao. Po ovome ode ide čista jedinica zar ne? 2,5 je kvota

Nizozemska-Danska (09.06. 18:00)

1

1,65

Njemačka/odg-Portugal (09.06. 20:45)

da

1,80

OVO SAM ODABRAO ZA DANAS: Za nizozemsku je sve vec proanalizirano a njemacku i portugal oba daju gol igram iz razloga jer su i jedna idruga momcat dovoljno jake u napadu da mogu skoro svakoj momcadi dati gol a tako i jedna drugoj. Ovdje isto tako ocekujem vise od 2 gola a laganu prdnost dajem njemackoj jer ih vidim kao konpletniju momcad.

Svi ste danas igrali na Nizozemce ..Ovo me podjeća na one dane kada svi popadaju na 1 paru..Vjerovatno griješim ,ali ja ću to izbjeć danas..Svima vama sretno  :)

Slazem se,danas se nenormalno napada 1,a danska nije tim koji je bas za potcenjivanje,imaju selektora na klupi 12godina,nije to mala stvar.Moj tip je za danas iznenadjenje i to potpuno,2,jer nece ni svako od favorita da dobija.Uvek se pojavi neko iz senke,a moje misljenje je da je to danska.A za nemacka-portugal,vidim neresen rezultat,ulog je veliki,nece srljati ni jedni ni drugi i mozda cak i bez golova.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use