Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 08.06.2012. - Prvi dan EURA 2012 (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Ja ću ovak danas:

Poljska(1p) - Grčka (px)(2.10)

Ovo je po meni najrealnije za očekivati. Grčka je uz irsku jedna od najčvršćih momčadi u obrani, dok poljaci igraju malo brži nogomet od Grka. Mislim da će Poljska nošena sa svojim navijačima pobijediti ovaj susret s minimalnom prednošću iako očekujem tvrdu tekmu kao i svi i vjerujem da će prvo poluvrijeme mreže ostati netaknute.

Rusija(pik) - Češka (pik1)(1.80)

Vjerujem da će rusi dminirati u ovome meču. Ipak je kvaliteta na strani rusa što su i dokazali demoliranjem italije u prijateljskoj. rusi igraju vrlo brz nogomet, odlična su ekipa i dobro se poznaju, dok je češka daleko od one stare ekipe, pomlađena i izmučena ozljedama. Poluvrijeme ili kraj na ruse je za očekivati danas.

favoritdugorocno.jpg

Na internetu je granica za kartone oko 135,5 a ne uzimaju u obzir produžetke...

Po pitanju crvenih, najbolje je citirati:

"U prvim utakmicama u Poljskoj i Ukrajini bit će crvenih kartona, možda kao nikad dosad, ako se igrači neće pridržavati uputa. UEFA je zauzela čvrst smjer i siguran sam da će ga se držati. Kad vidite koje su suce izabrali, sve vam je jasno. To su terijeri, spremni provesti naputke iz Nyona."

http://euro2012.net.hr/suci-na-euru-upozoreni-na-simuliranja-hrvata

Favorit je koef. drastično smanjio ali HL daje 1,65 za over 125,5 žutih i 1,65 za over 6,5 crvenih kartona, IMO dobar bet, i da, listici su vam aktivni do kraja prvenstva, i svaka utakmica vam je zanimljiva...

u prvoj utakmici prvi crveni :D

u prvoj utakmici prvi crveni :D

Da, super je počelo, i vec tri žuta  ;D , vjerujem da će biti i over kartona, a drugo nisam niti očekivao kada je Carballo u pitanju, a još igra Grčka...

Btw. pisao sam da bi Carballo mogao biti najstroži sudac prvenstva (7,00), a i prosjek mu je čak 0.6 crvenih po utakmici, tako da nisam iznenađen sa viđenim...dobro je počeo...

http://www.svijetkladjenja.com/tko-ce-suditi-finale-eura-2012/

Ja baš gledam na to drukčije, možda je dobro za klađenje, ali ljudi ovo je čista prevara.

Prva utakmica i već veliko sr**** od sudaca, nedosuđeni penal za Grke kada je igrać poljske čak 2 puta u jednom trenutku dirao rukom u kaznenom prostoru loptu, pa da bi potom zbog "prigovaranja" grčkog igraća prema sucu da je bila ruka njemu dao žuti.

Kak je krenulo izgleda da sam pogledao samo ovo prvo poluvrijeme i nebudem gledao ovo prvenstvo do Polufinala / Finala  >:( >:(

Ja baš gledam na to drukčije, možda je dobro za klađenje, ali ljudi ovo je čista prevara.

Prva utakmica i već veliko sr**** od sudaca, nedosuđeni penal za Grke kada je igrać poljske čak 2 puta u jednom trenutku dirao rukom u kaznenom prostoru loptu, pa da bi potom zbog "prigovaranja" grčkog igraća prema sucu da je bila ruka njemu dao žuti.

Kak je krenulo izgleda da sam pogledao samo ovo prvo poluvrijeme i nebudem gledao ovo prvenstvo do Polufinala / Finala  >:( >:(

S obzirom da su Poljaci domacini, jasno je da će u skupini imati malu sudačku pomoc kako bi se plasirali u 1/4 finale. Sjetite se zadnjih par natjecanja, to je uvijek tako, i zbog atmosfere i sl...

Penal je mogao ali nije i morao biti dosuđen, spada u slobodno sudačko uvjerenje, iako zadnjih par minuta Carballo je malo pogubio konce utakmice...

Jasno mi je da su domačini i da će njim biti pomoći sa strane sudaca (Jer mnogi krediti dizani za Euro, i da bi Poljska Ukrajina odigrale katastrofa mnogi bi gledali za što su dali pare)

Ali ipak mislim da je zadnjih 10 minuta nekorektno sudio i nije se držao načela s kojim je počeo utakmicu.

ps. ovo što si napisao tj recitirao članak da će puno kartona biti i crvenih zbog prigovaranja sucima ili molbe za žute, mislim da je to čista glupost od strane Sudačke organizacije nemože igrač igrat a da cijelo vrijeme šuti nema tenzija niti volje onda, sudac znaci može dosuditi što god hoće a igraći nesmiju ništa prigovorit (NE smiju niti iinaće ali kapetani smiju)  a koliko vidim iz članka direktno je napomenuto da Dario Srna nesmije prigovarati ili preseravat se za faul. Pa ljudi on je kapetan tko če prigovarat sucu ako on nesmije (jer jedino kapetani imaju tu mogučnost)

Jedan vecernji :D

Rusija - Češka/zamj.gol NE  - igram da u mecu Rusije i Ceske zamjena nece dati gol , ovo je vise na neki osjecaj jer su oba trenera svoje najbolje adute stavili u prve postave i ako neka ekipa bude vodila vecinom ce svoje izmjene temeljiti na obrani

Rusija - Češka 1x - sve receno

Barcelona - Real M.(+5,5) 2 - vec sam spominjo ovaj par , barcelona proslu utakmicu sretno dobila tricom u zadnjoj sekundi , real vodio citavu utakmicu , vodili s cak 18 razlike a na pocetku cetvrte cetvrtine sa 12. Real je trenutno bolja ekipa i ja mislim da nece izgubiti preko 5 razlike za one hrabrije 2 2.80 na Real.

Pozdrav, može li mi neko pomoći šta da radim, kladio sam se na utakmicu: Poljska - Grčka  više  3,5 žutih kartona, cijeli svijet je vidio da je sudija pokazao 4 žuta kartona, međutim meni su poslali opkladu kao gubitnu, razgovarao sam putem chata i pravdaju se tim da je kod njih nekakvo pravilo kada isti igrač dobije 2 žuta kartona priznaje se samo kao jedan žuti karton. Inače radi se o kladionici "marathonbet"

Pozdrav, može li mi neko pomoći šta da radim, kladio sam se na utakmicu: Poljska - Grčka  više  3,5 žutih kartona, cijeli svijet je vidio da je sudija pokazao 4 žuta kartona, međutim meni su poslali opkladu kao gubitnu, razgovarao sam putem chata i pravdaju se tim da je kod njih nekakvo pravilo kada isti igrač dobije 2 žuta kartona priznaje se samo kao jedan žuti karton. Inače radi se o kladionici "marathonbet"

moraš nazvati njihovu korisničku podršku i sa njima razgovarati telefonom, ne chatom, a ako ni tu nećeš ništa riješiti onda traži da te spoje sa njihovom direkcijom...ne znam o kolikoj se svoti radi, ali ono što je u službenoj statistici utakmice to se MORA priznati kao rezultat oklade...ja doduše ne znam koliko je točno bilo kartona, ali ako je sudac pokazao četiri ili više onda tako i jest...ako je tumačenje kladionice na njihovu korist unatoč tome što je takvo njihovo tumačenje suprotno sa stvarnim stanjem oklade onda ti preporučam da se najprije kroz razgovor sa njima pozoveš na pravni postupak kojeg ćeš pokrenuti putem odvjetnika onda svaka normalna kuća ima toliko bistrine da se izbjegnu neugodnosti pravnog postupka i moraju ti u najmanju ruku vratiti novac uložen na toj okladi...što bi bilo slijedeće po takvom njihovom tumačenju, ne bi možda priznali pobjedu ekipe na koju se kladimo ako je pobjednički gol zabio autogolom igrač protivničke momčadi? smiješno? imaš prijatelju mnoge dobre internet klade i kod nas ( mislim da je supersport zaista full dobra) pa ne moramo ići više preko granica...to ti je moj savjet...i deset kuna je deset mojih ili naših kuna i nećemo dozvoliti da nas varaju...idi do kraja sa time i ne odustaj  :) sretno

moraš nazvati njihovu korisničku podršku i sa njima razgovarati telefonom, ne chatom, a ako ni tu nećeš ništa riješiti onda traži da te spoje sa njihovom direkcijom...ne znam o kolikoj se svoti radi, ali ono što je u službenoj statistici utakmice to se MORA priznati kao rezultat oklade...ja doduše ne znam koliko je točno bilo kartona, ali ako je sudac pokazao četiri ili više onda tako i jest...ako je tumačenje kladionice na njihovu korist unatoč tome što je takvo njihovo tumačenje suprotno sa stvarnim stanjem oklade onda ti preporučam da se najprije kroz razgovor sa njima pozoveš na pravni postupak kojeg ćeš pokrenuti putem odvjetnika onda svaka normalna kuća ima toliko bistrine da se izbjegnu neugodnosti pravnog postupka i moraju ti u najmanju ruku vratiti novac uložen na toj okladi...što bi bilo slijedeće po takvom njihovom tumačenju, ne bi možda priznali pobjedu ekipe na koju se kladimo ako je pobjednički gol zabio autogolom igrač protivničke momčadi? smiješno? imaš prijatelju mnoge dobre internet klade i kod nas ( mislim da je supersport zaista full dobra) pa ne moramo ići više preko granica...to ti je moj savjet...i deset kuna je deset mojih ili naših kuna i nećemo dozvoliti da nas varaju...idi do kraja sa time i ne odustaj  :) sretno

Poslao sam im email poruku sa UEFA linkom gdje se tačno vidi da su bila 4 žuta kartona, nisu mi još ništa odgovorili, evo link:

http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2012/matches/round=15172/match=2003319/postmatch/report/index.html

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use